iphone 5 or samsung galaxy note 2?
Δημοσίευση 14/01/2013 - 02:14
Ad
Δημοσίευση 14/01/2013 - 03:20
Δημοσίευση 14/01/2013 - 05:38
iPhone 5 θεωρώ οτι ειναι μια αποτυχία γτ θα πρεπει να περιμένω το 5s
Εύχομαι μελλοντικά να πέσουν οι πωλήσεις στα iPhone για να αναγκαστεί πρώτα η αππλε να βάλει καλουδια στο ιός για την ευκολία του χρήστη ( άνοιγμα - κλείσιμο 3G και κανενα γνήσιο file browser me administrator δικαιώματα
Και αφου πέσουν οι πωλήσεις να πέσεις και η τιμή του , ειναι γελοίο να πληρώνεις κατι τόσο πολυ μονο και μονο για το λογισμικό του γτ απο κατασκευή αν κρίνω απο αυτα που λέτε ξεβαφη η οθόνη τρεμοπαιζει κτλ η πράσινη ζει δε μιλάμε για ποιότητα και για σωστό quality test τα πακέταρουν τα πουλάνε και μετα εμεις τρέχουμε
Και κατι τελευταίο το κινητο παλια ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΜΙΚΡΟ τωρα ΞΑΝΑΕΓΙΝΑΝ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ αλλο κινητο και αλλο φοριτος υπολογιστής
Δε με χαλάνε η 3,5 ιντσες αρκεί να εχω μπαταρία δυο μερες
Το κινητο ειναι για να μιλάμε και να μας διευκολύνει να στείλουμε ενα μαιλ ενα μηνυμα μια φωτο ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΣ αρκούμεε με το 4ς απλα θα ήθελα να μην το φορτίων κάθε μέρα ή να μπορω να βγάζω μια μετα με φουλ χρήση και οχι μισή ( καινούργια μπαταρία εχω για να μην λέτε )
Και μια μεγάλη διάφορα ιός χρήστη απο android ειναι οτι δε ξέρουν πολλα εχω δει κόσμο με iPhone kai akoma exoun ήχο κλήσης τον μαριμπα ΈΛΕΟΣ
ποιος ο λόγος Ένωση high end κινητού; Οταν δε ξέρουν που πανε τα 4 ; Ολα στο βομο της μόδας και του μάρκετινγκ
Ο έξυπνος καταναλωτής ειναι αυτος που σκέφτεται Και ναι ΑΠΑΙΤΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΎΗΣΗ ΤΕΛΟΣ
Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: madbilly69, 14/01/2013 - 05:48
Δημοσίευση 17/01/2013 - 23:02
σε συγκριτικα βιντεο το 5αρι το μαμαει το γκαλαξι νοτε 2 βγαζει το νοτρε παντα 160 χιλιαδεσ κατι και το μηλοφωνο 5 168 χιλιαδεσ κατι σθν τοθ οτι υο νοτε εχει παντα 4 πθρηνο και 2 γιγα ραμ το οποιο τοθ μαμαει φυσικα τη μπαταρια δεν το συζητω τα ειχα και τα δυο το 5αρι ειναι ολα τα λεφτα απο ολεσ τισ α[ποψεις εκτοσ τοθ wifi που στην 9.0.2 διορθωνει συστηνω ανεπηφυλακτα σουπεροπενταριαν δεν σε νοιαζει τοσο το μεγεθος τοτε Note 2 εννοειται. Ειναι πιστευω οτι καλυτερο εχει βγει ποτε απο ταχυτητα, ευκολια και με αντιθεση το s3 και σε ποιοτητα κατασκευης. Οσο για την μπαταρια που διαβασα πριν, να πω το εξης. Απο τοτε που αρχισα να ασχολουμε με smartphones και με τα iphone φυσικα, μια ζωη το αρνητικο που μου αφηναν ηταν οι μπαταριες. Μετα απο 3-4 χρονια πρωτη φορα μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με μπαταρια. Φορτιζει ΤΑΧΥΤΑΤΑ (πιο γρηγορα και απο iphone) και δεν τελειωνει με τιποτα.
Εντωμεταξι με το android δεν εχεις περιορισμους. Απο το ios μονο καποια προγραμματακια μου λειπουν. Αν και διαβαζω λογω της ραγδαιας αυξησης χρηστων android πολλες εταιριες που εφτιαχναν εφαρμογες μονο για iphone, αρχιζουν και εκδηλωνουν ενδιαφερον για τα ανδροιντ.
Δημοσίευση 17/01/2013 - 23:31
σε συγκριτικα βιντεο το 5αρι το μαμαει το γκαλαξι νοτε 2 βγαζει το νοτρε παντα 160 χιλιαδεσ κατι και το μηλοφωνο 5 168 χιλιαδεσ κατι σθν τοθ οτι υο νοτε εχει παντα 4 πθρηνο και 2 γιγα ραμ το οποιο τοθ μαμαει φυσικα τη μπαταρια δεν το συζητω τα ειχα και τα δυο το 5αρι ειναι ολα τα λεφτα απο ολεσ τισ α[ποψεις εκτοσ τοθ wifi που στην 9.0.2 διορθωνει συστηνω ανεπηφυλακτα σουπεροπενταρι
αν ειχες εσυ note2 εγω ειμαι ο tim cook... ο λογος που το λεω ειναι γιατι το note2 εχει ισως τη καλυτερη μπαταρια απο οσα smartphone εχω πιασει στα χερια μου...και φυσικα δεν σημαινει οτι επειδη ειναι 4πυρηνο καταναλωνει περισσοτερο...αντιθετος...
Δημοσίευση 18/01/2013 - 06:31
σε συγκριτικα βιντεο το 5αρι το μαμαει το γκαλαξι νοτε 2 βγαζει το νοτρε παντα 160 χιλιαδεσ κατι και το μηλοφωνο 5 168 χιλιαδεσ κατι σθν τοθ οτι υο νοτε εχει παντα 4 πθρηνο και 2 γιγα ραμ το οποιο τοθ μαμαει φυσικα τη μπαταρια δεν το συζητω τα ειχα και τα δυο το 5αρι ειναι ολα τα λεφτα απο ολεσ τισ α[ποψεις εκτοσ τοθ wifi που στην 9.0.2 διορθωνει συστηνω ανεπηφυλακτα σουπεροπενταρι
Φιλαρακι, μην κανεις το λαθος και στηθεις με κανενα iphone5 μπροστα σε κανενα s3. ή σε κανενα note2 και ασε τα συγκριτικα που βλεπεις στο ιντερνετ.... κι εγω εβγαλα 2377 στο geekbench, με την ιδια λογικη περιμενω το iphone7 για να με πιασει... φιλικα στο λεω γιατι θα απογοητευτεις χωρις λογο....
Δημοσίευση 18/01/2013 - 07:17
Έχεις δίκιο μάλλον με επεισες να βάλω να πουλήσω το note 2 και να πάρω ενα iτηλεκοντρολ 5.Μόνο επειδη έχω ενα θέμα με την ορθογραφία με προβληματίζουν τα πολλά λάθη που έχεις κάνει σαν παιδάκι της πρώτης τάξης του δημοτικού και που βγάζουν ματιά, και σκέφτομαι οτι επειδη γράφεις απο iPhone 5 μην έχω το ίδιο πρόβλημα.τωρα ειμαι σε δίλημμα να το πάρω η να μην το πάρω;
Δημοσίευση 18/01/2013 - 07:31
Έχεις δίκιο μάλλον με επεισες να βάλω να πουλήσω το note 2 και να πάρω ενα iτηλεκοντρολ 5.Μόνο επειδη έχω ενα θέμα με την ορθογραφία με προβληματίζουν τα πολλά λάθη που έχεις κάνει σαν παιδάκι της πρώτης τάξης του δημοτικού και που βγάζουν ματιά, και σκέφτομαι οτι επειδη γράφεις απο iPhone 5 μην έχω το ίδιο πρόβλημα.τωρα ειμαι σε δίλημμα να το πάρω η να μην το πάρω;
Dream21 με note είσαι τώρα ; Αυτά είναι
Δημοσίευση 18/01/2013 - 08:23
Πουλα το ρε, το iphone5 στον markbrowser βγαζει παραπανω.... ειναι πιο γρηγορο.... μην εισαι χαζος, εχεις ενα αργο τηλεφωνο.... χχχαχαχαχχαχαχαχΈχεις δίκιο μάλλον με επεισες να βάλω να πουλήσω το note 2 και να πάρω ενα iτηλεκοντρολ 5.Μόνο επειδη έχω ενα θέμα με την ορθογραφία με προβληματίζουν τα πολλά λάθη που έχεις κάνει σαν παιδάκι της πρώτης τάξης του δημοτικού και που βγάζουν ματιά, και σκέφτομαι οτι επειδη γράφεις απο iPhone 5 μην έχω το ίδιο πρόβλημα.τωρα ειμαι σε δίλημμα να το πάρω η να μην το πάρω;
Δημοσίευση 18/01/2013 - 10:26
Dream21 με note είσαι τώρα ; Αυτά είναι
Καλημέρα Άγγελε.Τι να κάνω ρε σει μετά από 6 χρόνια εγκατέλειψα το πλοίο.Μέχρι το iPhone 4 όλα καλά, μετά το 4 με κούρασε το iOS με τα ιδια και τα ιδια και για να βάλω κάποια αυτονόητα πράγματα στο κινητό από εποχής 2007 που είχα φέρει απο αμερική το 2G έπρεπε να είμαι συνέχεια με Jailbreak.Από θέμα Hardware άστο μην μιλήσω καλύτερα διότι δεν πρόκειται να τελειώσουμε και θα βγούμε εκτός θέματος αλλά δυστηχώς η Apple έχει χάσει την μπάλα.
Πουλα το ρε, το iphone5 στον markbrowser βγαζει παραπανω.... ειναι πιο γρηγορο.... μην εισαι χαζος, εχεις ενα αργο τηλεφωνο.... χχχαχαχαχχαχαχαχ
είδη το έβαλα Αγγελία
Δημοσίευση 18/01/2013 - 10:56
Δημοσίευση 18/01/2013 - 16:20
εγω στηθηκα με το δικο μου 5...και οχι μονο στηθηκα αλλα οταν το ξεγυμνωσα λες και του εκανα στριπτηζ επρεπε να δεις φατσες που σφυριζαν αδιαφορα.Φιλαρακι, μην κανεις το λαθος και στηθεις με κανενα iphone5 μπροστα σε κανενα s3. ή σε κανενα note2 και ασε τα συγκριτικα που βλεπεις στο ιντερνετ.... κι εγω εβγαλα 2377 στο geekbench, με την ιδια λογικη περιμενω το iphone7 για να με πιασει... φιλικα στο λεω γιατι θα απογοητευτεις χωρις λογο....
Δημοσίευση 18/01/2013 - 16:29
Δημοσίευση 18/01/2013 - 16:42
Πετυχες κ την στιγμη ρε rromeo... τωρα ειμαι με ενα φιλαρακι με iphone5 και κανουμε spped test.... θα μας διωξουν απο την καφετερια σε λιγο.... χαχαχαχαχαχααχααεγω στηθηκα με το δικο μου 5...και οχι μονο στηθηκα αλλα οταν το ξεγυμνωσα λες και του εκανα στριπτηζ επρεπε να δεις φατσες που σφυριζαν αδιαφορα.
Δημοσίευση 18/01/2013 - 17:30
Απλά γελάω. Μετά την οθόνη είναι το δεύτερο πραγμα που με ενθουσίασε.
8 ωρες χρήση και κοντά 2 ημέρες αναμονή.
Με σβηστή οθόνη δεν πέφτει καθολου
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες