Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Mind the Buzz - Το πιο εθιστικό ελληνικό trivia game!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
544 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#496   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2013 - 21:46

Καλησπέρα σε όλους,

Εύχομαι να σας αρέσει το update! Aν και δεν προσφέρει - ακόμα - online multiplayer, δίνει τη δυνατότητα για ομαδική αναμέτρηση. Απευθύνεται, επομένως, σε ένα συγκεκριμένο κοινό: σε αυτούς που βρίσκονται με την παρέα τους για να παίξουν Mind the Buzz. Αυτό το κοινό θέλω να πιστεύω ότι χάρηκε με την προσθήκη αυτή. Για τους παίκτες που θέλουν online αναμέτρηση, δουλεύουμε ήδη πάνω σε αυτό για να το έχετε.
Επίσης, η προσθήκη των 6,000 λημμάτων της Wikipedia εύχομαι να χρησιμοποιηθεί για να έχει νόημα και ο κόπος (πολλές ώρες στο Wikipedia από τους content editors) :)

Όσον αφορά την τιμή της εφαρμογής, η τιμή του ήταν 1,79 εξ αρχής, και τους τελευταίους μήνες - λόγω έλλειψης update - την είχαμε ρίξει στα 0,89 σαν promo period -50%, κάτι που αναγραφόταν πρώτο πρώτο στο App Store page. Με την έλευση του update, θεωρήσαμε ότι θα πρέπει να επανέλθει το app στην αρχική του τιμή. Ειδοποιήσαμε το κοινό 1 μέρα πριν, μέσα από τη σελίδα μας στο fb, ότι η τιμή θα επανέλθει στα 1,79 για να την κατεβάσουν - όσοι δεν την έχουν - πριν γυρίσει στα 1,79, και στη συνέχεια μόλις έγινε Live η έκδοση 1.3 φάνηκε και η νέα της τιμή.

Σε κάθε περίπτωση, κάποιοι μπορεί αυτό να το θεωρήσουν "διπλά λεφτά", αν και δεν είναι έτσι. Απλά ήταν με 50% έκπτωση για αρκετό καιρό. Πολύ πιθανόν να επιστρέψει σύντομα στα 0,89, γιατί ετοιμάζεται να μπει Store με πακέτα ερωτήσεων προς αγορά (in-apps). We keep going και ελπίζουμε να σας κάνουμε να περνάτε καλά! :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#497   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Twitter:@lefpol
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:freedoom1013

Δημοσίευση 31/07/2013 - 01:27

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας δουλειά.
Προσωπικά, θα ήθελα να σας πω, να σκεφτείτε πολύ βαθιά, τα in-app, γιατί, κατά τη γνώμη μου, διχάζουν τον χρήστη.
Εγώ, προτιμώ να πληρώσω εξαρχής τα διπλάσια, πχ €3-4, παρά να αρχίσω να πληρώνω στην πορεία επιμέρους πακέτα ερωτήσεων.

#498   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2743 μηνύματα
  • Twitter:@tsioutsiourigas
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:linuxfighter

Δημοσίευση 31/07/2013 - 07:49

Συμφωνό απόλυτα με τον @freedoom. Το in app είναι για μένα κοροϊδία, προσωπική μου πάντα άποψη, ένα φτηνό κόλπο πωλήσεων και παραπλάνηση του καταναλωτή. Θα χάσετε πολλούς χρήστες που ήδη την έχουν αγοράσει και ακόμα περισσότερους που ίσως να αγόραζαν την εφαρμογή αλλά δεν θα το κάνουν.

Επειδή οι πελάτες πλέον δεν είναι "πρόβατα" για τον οποιονδήποτε, το πιο τίμιο και αυτό που θα εκτιμήσουν οι περισσότεροι είναι να υπάρχει η τιμή με την αγορά. 2 ευρώ, 4 ευρώ δεν έχει σημασία. Αγοράζεις κάτι και ξέρεις πόσο το αγοράζεις. Άλλώστε για αυτούς που θέλουν απλά να το δοκιμάσουν έχετε την lite έκδοση.

#499   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 08:11

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας δουλειά.
Προσωπικά, θα ήθελα να σας πω, να σκεφτείτε πολύ βαθιά, τα in-app, γιατί, κατά τη γνώμη μου, διχάζουν τον χρήστη.
Εγώ, προτιμώ να πληρώσω εξαρχής τα διπλάσια, πχ €3-4, παρά να αρχίσω να πληρώνω στην πορεία επιμέρους πακέτα ερωτήσεων.

Συμφωνό απόλυτα με τον @freedoom. Το in app είναι για μένα κοροϊδία, προσωπική μου πάντα άποψη, ένα φτηνό κόλπο πωλήσεων και παραπλάνηση του καταναλωτή. Θα χάσετε πολλούς χρήστες που ήδη την έχουν αγοράσει και ακόμα περισσότερους που ίσως να αγόραζαν την εφαρμογή αλλά δεν θα το κάνουν.

Επειδή οι πελάτες πλέον δεν είναι "πρόβατα" για τον οποιονδήποτε, το πιο τίμιο και αυτό που θα εκτιμήσουν οι περισσότεροι είναι να υπάρχει η τιμή με την αγορά. 2 ευρώ, 4 ευρώ δεν έχει σημασία. Αγοράζεις κάτι και ξέρεις πόσο το αγοράζεις. Άλλώστε για αυτούς που θέλουν απλά να το δοκιμάσουν έχετε την lite έκδοση.

Δεν θα διαφωνήσω ότι τα in app είναι τις περισσότερες φορές κοροϊδία, ειδικά όταν πρόκειται για πώληση "αέρα" όπως ζωές κλπ. Στη δική μας περίπτωση όμως, αγοράζεις κάτι απτό, αγοράζεις ερωτήσεις, γνώση. Δεν απευθύνεται σε όλους. Από την στιγμή που οι χρήστες έχουν ήδη στην εφαρμογή 6,000 ερωτήσεις, λίγοι είναι αυτοί που θα θέλουν και άλλες. Αλλά υπάρχουν.
Η συγγραφή ερωτήσεων δεν είναι εύκολο πράγμα. Δεν είναι υπόθεση 1 λεπτού για να βάλω σε ένα in-app 1000 ζωές για να αγοράσει κάποιος. Απαιτείται χρόνος και σκέψη, και αυτό δεν είναι κοροϊδία να το πουλάς, όταν ήδη προσφέρεις χιλιάδες ερωτήσεις έναντι 1,79. Μην ξεχνάτε ότι το Mind the Buzz δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. Είναι μια εκπαιδευτική εφαρμογή, που παράλληλα ψυχαγωγεί. Ανήκει σε άλλο market από τα κλασικά games, και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

#500   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2743 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 08:17

Επειδή είμαι χρόνια χωμένος στον τομέα τον browser παιχνιδιών και γνωρίζω πολύ καλά πότε πουλάει κάτι και πότε όχι, όπως επίσης και τον τρόπο για να πουλήσεις κάτι, σου κατέθεσα την προσωπική μου άποψή.

Φυσικά και συμφωνώ ότι δεν είναι έυκολο να κάτσεις να γράψεις 2000 ερωτήσεις. Όπως και συμφωνώ ότι αυτός που θα το κάνει θα πρέπει και να έχει κέρδος. Διαφωνώ σε αυτό που λες ότι αγοράζεις κάτι απτό. Αέρα αγοράζεις. Ο καθένας μπορεί να μπει σε μια ονλινε εγκυκλοπέδια και να διαβάσει ότι θέλει και μάλιστα δωρεάν. Οπότε αυτό που του προσφέρεις είναι κάτι που μπορεί να το βρει και δωρεάν. Απλά εδώ έχει ένα ωραίο περιτύλιγμα. Το θέμα είναι τι θα κάνεις για να τον πείσεις να το αγοράσει. Εδώ μπαίνει το marketing τους παιχνιδιού.

ειδικά όταν πρόκειται για πώληση "αέρα" όπως ζωές κλπ

μην το παίρνεις έτσι γιατί εσυ μπορεί να προσθέρεις γνώση αλλά αυτοί προσφέρουν περισσότερη ώρα διασκέδασης.

Τα παραπάνω φυσικά με εκτίμηση χωρίς ίχνος παρεξηγήσεως μια που και εγώ το αγόρασα και θα το αγόραζα και 5 ευρώ αν είχε.

#501   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 08:33

Επειδή είμαι χρόνια χωμένος στον τομέα τον browser παιχνιδιών και γνωρίζω πολύ καλά πότε πουλάει κάτι και πότε όχι, όπως επίσης και τον τρόπο για να πουλήσεις κάτι, σου κατέθεσα την προσωπική μου άποψή.

Φυσικά και συμφωνώ ότι δεν είναι έυκολο να κάτσεις να γράψεις 2000 ερωτήσεις. Όπως και συμφωνώ ότι αυτός που θα το κάνει θα πρέπει και να έχει κέρδος. Διαφωνώ σε αυτό που λες ότι αγοράζεις κάτι απτό. Αέρα αγοράζεις. Ο καθένας μπορεί να μπει σε μια ονλινε εγκυκλοπέδια και να διαβάσει ότι θέλει και μάλιστα δωρεάν. Οπότε αυτό που του προσφέρεις είναι κάτι που μπορεί να το βρει και δωρεάν. Απλά εδώ έχει ένα ωραίο περιτύλιγμα. Το θέμα είναι τι θα κάνεις για να τον πείσεις να το αγοράσει. Εδώ μπαίνει το marketing τους παιχνιδιού.

μην το παίρνεις έτσι γιατί εσυ μπορεί να προσθέρεις γνώση αλλά αυτοί προσφέρουν περισσότερη ώρα διασκέδασης.

Τα παραπάνω φυσικά με εκτίμηση χωρίς ίχνος παρεξηγήσεως μια που και εγώ το αγόρασα και θα το αγόραζα και 5 ευρώ αν είχε.

Η άποψή σου είναι απόλυτα σεβαστή. Απλά το βλέπουμε λίγο διαφορετικά..
Επιμένω ότι δεν αγοράζεις αέρα όταν αγοράζεις ερωτήσεις. Το παράδειγμα που μου έδωσες δεν νομίζω ότι ευσταθεί, γιατί είναι σαν να σου λέω γιατί να πάω να αγοράσω ένα βιβλίο για την ιστορία της Ελλάδας, όταν μπορώ να μπω online και να βρω ό,τι πληροφορία θέλω. Το βιβλίο θα το αγοράσω, γιατί ο συγγραφέας έκανε μια έρευνα και μου την παρουσιάζει ολοκληρωμένη σε ένα βιβλίο. Επιπλέον, το να μπεις όπως λες σε μια online εγκυκλοπαίδεια δεν έχει κανένα στοιχείο fun ή παιχνιδιού, που σου προσφέρει το Mind the Buzz. Άρα, δεν πρόκειται απλά για ένα περιτύλιγμα, αλλά για διαφορετικό προϊόν.
Οι επιπλέον ερωτήσεις που θα διατεθούν σύντομα στο Store είναι όπως τα "expansions" σε κάποια παιχνίδια. Δεν ήταν έτοιμες από πριν για να τις διαθέσουμε όλες, έναντι μεγαλύτερης τιμής. Γράφονται διαρκώς νέες ερωτήσεις, όσο μιλάμε. Άρα το παιχνίδι επεκτείνεται. Και αυτή την επέκταση θέλουμε να προσφέρουμε σε όσους παίκτες την έχουν ανάγκη, και όχι να την επιβάλλουμε σε όλους.

#502   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2743 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 08:40

Ευχαριστώ για την συζήτηση που είχαμε και τις απόψεις που ανταλλάξαμε. Ναι όπως είπες το βλέπετε διαφορετικά. Εγώ απλά παρουσίασα την άποψή μου. Εύχομαι ειλικρινά αυτό που θα επιχειρήσετε να φέρει και τα αποτελέσματα που θέλετε. Και φυσικά και κέρδος αφού κακά τα ψέματα γύρω από αυτό είναι όλα στην ζωή ^^. Αν θέλεις μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση σε prv επίπεδο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα

Καλή μέρα σε όλους

#503   thecloud

thecloud

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 10:13

Κι εγώ μέχρι τώρα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από το mind the buzz.
Το αγόρασα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας και ήμουν από αυτούς που υποστήριζαν ότι έπρεπε να διατίθεται σε υψηλότερη τιμή.
Είναι το μόνο παιχνίδι που παίζω στο iPhone και μας κρατάει σε καθημερινή βάση συντροφιά τώρα το καλοκαίρι.αφού παίζουμε στην παραλία με την παρέα μου.

Όμως ο τρόπος που τα in-apps χρησιμοποιούνται στο App Store έχει σκοπό μόνο την αισχροκέρδεια.

#504   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 31/07/2013 - 13:05

Προσωπικά θεωρώ ότι η ιδέα των in-app στην συγκεκριμένη εφαρμογή είναι πολύ καλή και θα το εξηγήσω ευθείς αμέσως. Οι δημιουργοί έχουν ήδη αναφέρει ότι τα in-app θα έχουν να κάνουν με ερωτήσεις σε συγκεκριμένη κατηγορία. Ας πούμε ότι δεν υπήρχαν in-app και ότι όλα τα in-app τα είχαν μέσα στην εφαρμογή. Τότε η εφαρμογή θα κόστιζε 4-5 ευρώ. Ας πάρουμε επίσης ως παράδειγμα ένα χρήστη που του αρέσουν μόνο τα αθλητικά ή μόνο η τεχνολογία. Δεν τον ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες κατηγορίες. Τότε θα αγοράσει την εφαρμογή με 1,79 και θα πάρει ένα in-app με 0,89 για την κατηγορία που θέλει και είναι έτοιμος. Και του βγαίνει φθηνότερα και έχει αυτό που θέλει. Για ποιο λόγο να πληρώσει από την αρχή για περιεχόμενο που δεν θέλει. Υπενθυμίζω ότι η εφαρμογή δεν είναι freemium. Είναι μια πλήρης εφαρμογή και δε χρειάζεται ο καθένας να αγοράσει in-app για να τη χρησιμοποιήσει και να την ευχαριστηθεί. Οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ένα διαφημιστικό και προωθητικό κόλπο.

Όσο για την ποιότητα της εφαρμογής νομίζω δεν χρειάζεται να αναφέρω και πολλά. Απλά η καλύτερη ελληνική εφαρμογή με διαφορά. Το update με τις επιπλέον ερωτήσεις, το ομαδικό παιχνίδι και τις απαντήσεις στο wikipedia την έκανε ακόμα καλύτερη.
Συγχαρητήρια για την συνεχή προσπάθειά σας.

#505   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/07/2013 - 14:51

Δεν θα διαφωνήσω ότι τα in app είναι τις περισσότερες φορές κοροϊδία, ειδικά όταν πρόκειται για πώληση "αέρα" όπως ζωές κλπ. Στη δική μας περίπτωση όμως, αγοράζεις κάτι απτό, αγοράζεις ερωτήσεις, γνώση.

Πιστεύω το πρόβλημα δεν είναι τα in app purchases. Δεν καταλαβαίνω πως συγκρίνετε τις "ζωές,βοήθειες" με τις "ερωτήσεις". Είναι εντελώς ανόμοια πράγματα. Όπως και τί σημαίνει ότι προσφέρετε επιπλέον ερωτήσεις σε όσους τις έχουν ανάγκη. Εξ ορισμού κάποιος που αγοράζει ένα παιχνίδι γνώσεων έχει ανάγκη τις ερωτήσεις ώστε να μην επαναλαμβάνονται. Και μπορεί στις freenium εφαρμογές το αρχικό κατέβασμα να είναι δωρεάν και ο χρήστης να μην χάνει κάτι αν διαφωνεί με την τακτική. Η δικιά σας εφαρμογή είναι όμως εξαρχής paid.
Προσωπικά πιστεύω ότι το χειρότερο είναι η εξαλλαγή της εφαρμογής. Να αρχίζει αλλιώς και να καταλήγει διαφορετικά. Αν δηλαδή είχε από την αρχή in app purchases δεν θα χτυπούσε άσχημα. Αλλά το να βλέπεις μετά από update να εμφανίζεται σου δίνει την εντύπωση πως έχεις μέρος του προγράμματος και όχι όλο όπως αρχικά νόμιζες.
Όπως και να χει πιστεύω πως η εφαρμογή είναι πολύ καλή και σε άριστη τιμή. Θεωρώ ότι λάθος κινήσεις σε στρατηγική/μάρκετινγκ τις στέρησαν μια εντυπωσιακή διεθνή καριέρα...

#506   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 15:32

Πιστεύω το πρόβλημα δεν είναι τα in app purchases. Δεν καταλαβαίνω πως συγκρίνετε τις "ζωές,βοήθειες" με τις "ερωτήσεις". Είναι εντελώς ανόμοια πράγματα. Όπως και τί σημαίνει ότι προσφέρετε επιπλέον ερωτήσεις σε όσους τις έχουν ανάγκη. Εξ ορισμού κάποιος που αγοράζει ένα παιχνίδι γνώσεων έχει ανάγκη τις ερωτήσεις ώστε να μην επαναλαμβάνονται. Και μπορεί στις freenium εφαρμογές το αρχικό κατέβασμα να είναι δωρεάν και ο χρήστης να μην χάνει κάτι αν διαφωνεί με την τακτική. Η δικιά σας εφαρμογή είναι όμως εξαρχής paid.
Προσωπικά πιστεύω ότι το χειρότερο είναι η εξαλλαγή της εφαρμογής. Να αρχίζει αλλιώς και να καταλήγει διαφορετικά. Αν δηλαδή είχε από την αρχή in app purchases δεν θα χτυπούσε άσχημα. Αλλά το να βλέπεις μετά από update να εμφανίζεται σου δίνει την εντύπωση πως έχεις μέρος του προγράμματος και όχι όλο όπως αρχικά νόμιζες.
Όπως και να χει πιστεύω πως η εφαρμογή είναι πολύ καλή και σε άριστη τιμή. Θεωρώ ότι λάθος κινήσεις σε στρατηγική/μάρκετινγκ τις στέρησαν μια εντυπωσιακή διεθνή καριέρα...

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Φυσικά και είναι ανόμοια πράγματα οι "ζωές, βοήθειες" με τις "ερωτήσεις", όπως λες. Δεν διαφωνούμε σε αυτό.
Όταν λέμε ότι τα επιπλέον πακέτα ερωτήσεων δεν απευθύνονται σε όλους, εννοούμε ότι απευθύνονται σε αυτούς που παίζουν πάρα πολύ συχνά το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να εξαντλησουν το περιεχόμενό του. Πρόσεξε όμως ποιά είναι η διαφορά: το περιεχόμενο του Mind the Buzz με 6,000 ερωτήσεις ΔΕΝ είναι τόσο εύκολο να το εξαντλησει κάποιος. Δεν υπάρχει ούτε κάν επιτραπέζιο trivia game με τόσες πολλές ερωτήσεις. Φυσικά και ήταν εξ αρχής paid app, γιατί περιλαμβάνει άπειρο content.

Αν όπως προτείνεις είχε εξ αρχής in app purchases, τότε από το αρχικό περιεχόμενο των 4,500 ερωτήσεων (όταν πρωτο-βγήκε) θα δίναμε στο ενσωματομένο περιεχόμενο τις 3,000 (μια χαρά volume είναι για ένα paid trivia) και τις υπόλοιπες θα τις είχαμε με in app. Το αποτέλεσμα είναι ότι η εμπειρία του χρήστη θα ήταν μικρότερης διάρκειας με τις 3,000 ερωτήσεις. Επιπλέον, αν φαντάζεσαι ότι μια μικρή ομάδα που υλοποίησε την εφαρμογή, θα έπρεπε να είχε και τις 6,000 ερωτήσεις που έχει σήμερα έτοιμες και τα in apps πριν ξεκινήσει, τότε σίγουρα θα μας προλάβαινε κάποιος άλλος. Η στρατηγική που χαράζεται για ένα προϊόν έχει να κάνει και με το timing - το πότε θα κυκλοφορήσει ένα προϊόν στην αγορά σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά που προσφέρει και το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι καταλυτικής σημασίας.

Θα μπορούσαμε να μην βγάλουμε ποτέ in apps με ερωτήσεις. Σίγουρα όμως δεν θα μπορούσαμε να γράφουμε επ' αόριστον νέο περιεχόμενο, χωρίς κανένα απολύτως κέρδος. Γιατί, κακά τα ψέμματα, ακόμα και ένα τόσο πετυχημένο app όπως το Mind the Buzz, δεν έβγαλε ποτέ τα εξοδά του.. πόσο μάλλον να αφήσει και κέρδος. Επίσης, θα ήθελα να σου θυμίσω ότι παρ΄όλο που το πλάνο για το επόμενο update είναι να βγουν τα in app purchases, στο update που μόλις κυκλοφόρησε δώσαμε άλλες 800 νέες ερωτήσεις. Πάντα θα προσφέρουμε επιπλέον content (χωρίς in apps) αλλά για όσους θέλουν ακόμα παρισσότερες ερωτήσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να τις έχουν με κάποιο μικρό κόστος.

Όσον αφορά τη διεθνή καριέρα, αυτός είναι ο στόχος. Μεταφράζουμε ήδη το περιεχόμενό μας. Αλλά πώς μπορείς να κρίνεις την πορεία που θα έχουμε, όταν ακόμα δεν έχει βγει ακόμα το international version? Από το γεγονός ότι λεμε να προσθέσουμε in apps για ερωτήσεις? Αυτό το feature θα υπάρχει ούτως ή άλλως εξ αρχής στο international version του παιχνιδιού. Και άλλωστε, το ξένο market έχει αποδείξει την τάση που υπάρχει για in apps, πόσο μάλλον για in apps με πραγματική αξία, όπως οι ερωτήσεις γνώσεων..

#507   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 16:50

Σεβαστή άποψη. Το θέμα "διεθνής καριέρα" είναι διαφορετικό. Όσον αφορά τα in app purchases πιστεύω πως δύσκολα πλέον ένα game χωρίς in app purch. ανεβαίνει στις λίστες στo grossing. Nομίζω αν έβγαινε η εφαρμογή με τη μορφή που είναι τώρα, θα ήταν πολύ δύσκολο να πετύχει. Νομίζω το λάθος που έγινε είναι στην καθυστέρηση κυκλοφορίας της ξένης έκδοσης. Νομίζω επιμένατε στην ελληνική έκδοση εις βάρος της κυκλοφορίας της ξένης. Κατά τη διάρκεια της καθυστέρησης αυτής είχαμε αρκετές αλλαγές στην αγορά (από καθαρόαιμα trivia σε trivia με in app κ.α)...

#508   georgeanag

georgeanag

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2013 - 16:05

Φοβερό Game!

#509   Ihateandroid

Ihateandroid

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 07/08/2013 - 14:40

Mετά τους 28000 βαθμούς χάνω ενώ έχω πάρα πολλές ζωές λόγω χρόνου??!!

πρέπει να απαντήσω πιο γρήγορα....

Πρόκειται για bug του παιχνιδιού ή απλά για εντελώς ηλίθιο game play?

Ευχαριστώ!

#510   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2013 - 14:48

Mετά τους 28000 βαθμούς χάνω ενώ έχω πάρα πολλές ζωές λόγω χρόνου??!!

πρέπει να απαντήσω πιο γρήγορα....

Πρόκειται για bug του παιχνιδιού ή απλά για εντελώς ηλίθιο game play?

Ευχαριστώ!

Τι εννοείς χάνεις λόγω χρόνου; Αν δεν απαντήσεις εντός χρόνου απλά χάνεις μια ζωή.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες