Οταν επιλέγουμε έναν καλλιτεχνη πάνω δεξιά εμφανίζονται τρεις επιλογές..α) τραγούδια β) γκαλερί γ) iTunes store.
Γνωρίζει κανεις αν μπορούμε να βάλουμε εμείς περιεχόμενο στη γκαλερί απο τα δικα μας συγκροτήματα ή εμφανίζονται μονο πληροφορίες απο τα αγορασμένα τραγούδια απο το iTunes..;
Μπορω να δω Images στο Artists Gallery για καλλιτεχνες που δεν εχω αγορασει απο το itunes. Πρεπει (μαλλον) να ειναι στην ευθυνη του καλλιτεχνη η της δισκογραφικης του να προμηθευσουν την Apple με gallery material (εξαλλου, νομιζω ειχε διαρρευσει πριν απο λιγο καιρο ενα mail απο την Apple σε μια δισκογραφικη που ζητουσε ακριβως αυτο). Για τους περισσοτερους καλλιτεχνες παντως δεν φαινεται να υπαρχει σχετικο υλικο. Δεν βρηκα κανενα τροπο να προσθεσω δικο μου art στο gallery (ουτε το manual αναφερει κατι)
Παιδιά αυτά που λέτε για το iTunes Store, έτσι; Δεν υπάρχει κάπου στην library...
Αν εξαιρέσεις το coverflow (που μου λείπει αισθητικά μόνο γιατί δεν το πολυλειτουργούσα έτσι), μου αφήνει πολλές καλές εντυπώσεις.
Χρειαζόταν καιρό τώρα ένα facelift και αυτό ήταν ότι έπρεπε!! Ειδικά ο mini player είναι φοβερός! Σχεδόν πάντα το έχω γυρισμένο σε mini!