Και όμως ξέρω πολλούς που δούλευαν και έχουν απολυθεί, έχουν πάνω απο 700 ευρώ έξοδα και έχουν παιδιά να θρεψουν. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ IPHONE 5.Πρώτον δεν είμαι υπέρ καμίας πατρίδας ειδικά όταν αυτή η λεγόμενη πατρίδα βασανίζει εμένα και τους ανθρώπους γύρω μου , της ζωής μου ! Τώρα αν ξέρεις τέτοιους που λες , μπράβο σου κιόλας θα έπρεπε να κάνεις κάτι και όχι να τους αφήσεις έτσι!! Μάθε πως ο κόσμος που κράζει δεν είναι όλοι λαμόγια όπως λες αλλά έχουν σοβαρά προβλήματα που ούτε πιθανόν όχι από το μυαλό σου να περνάνε αλλά ούτε και από την φαντασία σου !! Αλήθεια έχεις δουλέψει ποτέ?? σε έχουν απολύσει ?? έχεις 600-700 το μήνα πάγια έξοδα λόγω σπιτιού , λογαριασμών κτλ , φαγητό και όλα τα έξοδα ενός φυσιολογικού ανθρώπου και να μην μπορείς να τα πληρώσεις λόγω ανεργίας παιδιά να θρέψεις αν τα έχεις όλα αυτά θα ξέρεις γιατί ο κόσμος είναι απελπισμένος και γκρινιάζει!!! Μη ζούμε στον κόσμο μας μερικοί...
Η ΖΗΤΗΣΗ ΔΗΜΗΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!
Πολύ δύσκολο στην χώρα μας. πολύ άπλα επειδή είμαστε παρτακιδεςΑρε παιδια ακομα θελετε να ριχνεται το φταιξιμο στον αλλον, ο ανθρωπος εχει την δυναμη επιτελους να πει την αληθεια και να μην χαιδευει τα αυτια του κοσμο
Για τις τιμες φταιει το κρατος, ο παραγωγος τα καρτελ( χαχα ελεος ) αλλα ποτε οι καταναλωτες
Μαθετε επιτελους να τιμωρειται τον κακο παραγωγο, δεν ξερετε την δυναμη σας στην Αμερικη λειτουργει πολυ διαφορετικα ο κοσμος
Τολμησες να ανεβασεις την τιμη στις τσιχλες 5 λεπτα? τερμα αλλη τσιχλα, δεν ειναι το θεμα το ποσο αλλα η κινηση
Ας μην αγοραζε κανεις το πρωτο μηνα το iphone 5 ΚΑΝΕΙΣ και θα εβλεπες πολυ ωραια αναπροσαρμογη τιμης
Τα λεω ολα καλοπροαιρετα γτ το συλλογικο συμφερον ειναι και δικο μου