Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Paid Commercial Agreement - ερωτήσεις...


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   aim

aim

    iPH newbie

  • 13 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/12/2012 - 08:20

Παιδιά καλημέρα. Ειναι η πρώτη φορά που κάνω με μια ομάδα εφαρμογή και έχω κάποια ερωτήματα σχετικά με το paid commercial agreement που ζητά η apple.

Αρχικά, η εφαρμογή που στείλαμε, εγκρίθηκε (βασικά όλη η διαδικασία πήρε 4 μέρες!!! αποστολή-έγκριση... καμία σχέση με ότι άκουγα ή μου έλεγαν) και τώρα το μόνο που (νομίζω) μένει ειναι να θέσω την ημέρα της εισαγωγής της στο ITunes και να εγκριθει συμβόλαιο με την apple για τη τιμή - πληρωμή του ποσοστού μας (βασικά οταν διλάγω tier λέει το σύστημα οτι : "if your app is free, select Free. If you are charging for your app, you must have a paid commercial agreement in place before you can sell in your chosen tier").

Στο iTunes Connect >Contracts, Tax, and Banking > έχει 2 συμβόλαια να διαλέξω. Ποίο πρέπει να αιτηθώ; Αυτό: All (See Contract) / iOS Paid Applications ή αυτό: World / iAd Network .Διαφημίσεις δε θα έχω οπότε μάλλον μου φαίνεται άκυρο το 2ο.
Στο All (See Contract) , πήγα να βάλω τα στοιχεία μου αλλά έχω κάποια θέματα.. α) Contact info έχει το όνομά μου απλά και τίποτε αλλο και την επιλογή να προσθέσω άλλο όνομα και τίτλο που δε θέλω. Το κουμπί όμως στο μενού έξω παραμένει SetUp σα να περιμένει οτι θα κάνω αλλαγές στα πεδία. Τι να κάνω; Ειναι νορμάλ; β) Στο bank info , θέλω να βάλω το λογαρισμό μου στη Τράπεζα Πειραιώς αλλά το BIC code της δε το αναγνωρίζει.. Δε τη δέχεται τη συγκεκριμένη τράπεζα; Εχει συνδέσει κανεις άλλος iTunes με Τράπεζα Πειραιώς; Tax info ειναι ok και το κουμπί έχει γίνει View απο SetUp

Αυτά βασικά.... Εαν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...

Ευχαριστώ!
.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   aim

aim

    iPH newbie

  • 13 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 11/12/2012 - 06:57

-Τελικά ήταν αυτό το συμβόλαιο All (See Contract) / iOS Paid Application
-Το θέμα του contact info λύθηκε με μήνυμα στην apple που απαντήθηκε/δώθηκε λύση μέσα σε λίγες ώρες.
- Το θέμα του bank info ήταν το πιο δύσκολο με το swift / iban code της ελληνικής τράπεζάς μου να μην αναγνωρίζεται. Διάβασα οτι ο κωδικός πρέπει να εχει καποια 0 μπροστά αλλά δε βρήκα πουθενά τέτοιο κωδικό. Τελικά χρησιμοποίησα ενα άσχετο 3ψήφιο κωδικό της του λογαριασμού μου που έχω σε τράπεζα του εξωτερικού.

Πια έχω στην εφαρμογή πράσινο σύμβολο και ready to sell status.. :-)

Γενικά η όλη διαδικασία δεν ειναι και ΄το πιο εύκολο για έναν αρχάριο αλλά το όλο σύστημα της apple ειναι κατα πολύ πιο εύκολο απο το να προσπαθήσεις να βγάλεις εφαρμογή με τιμή στο google... (πολύ δύσκολο-αδύνατο..)

υγ. Και σήμερα που θεωρητικά μπορώ να βγάλω στο ράφι την εφαρμογή, έμαθα οτι το ιΦον 4 μου έκαψε μητρική (2 ετών τηλέφωνο). Γειά σου apple, καλως σε βρήκα και πάλι Νοκια... :) (σύντομα..)

Τελευταία επεξεργασία από: aim, 11/12/2012 - 06:59





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες