Είναι ελληνικό παιχνίδι, ελληνική παραγωγή, ελληνικά δεν έχει για πολλούς λόγους που δεν είμαι υποχρεωμένος να σου εξηγήσω αλλά θα σου δώσω έναν βασικό για να καταλάβεις αν μπορείς.
Τα ελληνικά χρησιμοποιούν άλλη κωδικοποίηση από τα αγγλικά. Αυτό εχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται να αλλάξουμε όλόκληρη την εφαρμογή για να αντικαταστήσουμε κ μόνο τα κείμενα. Επίσης, με τη μορφή που έχει το παιχνίδι μας θα διπλασιαστεί ίσως το μέγεθος της εφαρμογής πράγμα που δεν θέλουμε (είναι ήδη 350mb). Το παιχνίδι αυτό ΔΕΝ είναι ενα quizακι με κειμενάκια που αποθηκεύονται εξωτερικά (όπως κάνει το 90% των ελληνικών εφαρμογών) κ είναι πανευκολο να αλλάξεις γλώσσες). Αν το είχες παίξει θα είχες δει ότι έχει πολλά ελληνικά κειμένα μέσα όπως επίσης και λατινικά! Τελος πάντων... Μιας κ ρωτάς, η παρουσίαση της εφαρμογής μας έγινε εδώ γιατί είναι το μεγαλύτερο site για το iPhone στην Ελλάδα κ το βλέπει αρκετός κόσμος. Δεν ζητήσαμε κανενός την υποστήριξη έτσι όπως την εννοείς. Σε όποιον αρέσει το κατεβάζει, σε όποιον δεν αρέσει δεν το κατεβάζει. Το να έχεις μια ιδέα μέχρι να την υλοποιήσεις είναι μεγάλη απόσταση κ είμαι περήφανος για το απλό αυτό παιχνιδάκι μας που ήδη αρκετοί άνθρωποι το έχουν κατεβάσει σε αντίθεση με μια ανευ ουσίας κριτική κάποιου που δεν έχει ΚΑΝ παίξει το παιχνίδι.
Έκανα κριτικη(παραδέχομαι ότι ήταν αιχμηρή) γιατι είμαι απο αυτούς που ανέκαθεν υποστήριζαν οτιδήποτε φτιάχνονταν απο Ελληνικά χέρια!
Δεν είμαι προγραμματιστης αλλα μπορώ να καταλάβω τι κόπο έχετε καταβάλλει,αλλα πιστεύω θα άξιζε να βάζετε λίγο ακόμα για την γλώσσα μας και να άλλαζε το πλάνο σας για το παιχνίδι!
Επίσης πιστεύω η κριτικη μου ήταν εξαιρετικής σημασίας και ας μην το έχω παιξει(ούτε πρόκειται εφόσον το παρουσιάζετε ως Έλληνες δημιουργοι και δεν έχετε την γλώσσα μας)!
Δεν μπορώ να σας πείσω για τα αυτονόητα(δικο σας είναι ότι θέλετε το κάνετε)!
Δεν χρειάζεται να απαντήσετε,ότι έγραψα ήταν όντως αιχμηρά αλλα με πρόθεση να καταλάβετε τι εννοώ και χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση!