ΔΩΡΕΑΝ ολες οι εφαρμογές σχεδόν για πάντα!
Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:01
Ad
Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:03
τριπλάσιες περίπου με το vpn ανοιχτό. Εγώ όμως το έκλεισα και κατεβάζω τις απλές γιατί με το vpn κάνει 50 χρόνια... και το κόλπο που λες να το κλείνω δεν μπορώ να το πετύχω γιατί κάνει ξανά loading όταν πάω από ρυθμίσεις στο feature point
οχι φιλε....καθω κατεβενει μια εφαρμογη...εστω και αν κατεβηκε 1-2% αμα κλεισεις το vpn και κατεβει η εφαρμογη και την δοκιμασεις παλι σου δινει τους ποντους. Το featurepoints για να σου εμφανιζει τις εφαρμογες πρεπει παντα να ειναι σε vpn....εγω μιλω για το οταν κατεβενουν οι εφαρμογες

Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:04
αα οκ τώρα το πιασαοχι φιλε....καθω κατεβενει μια εφαρμογη...εστω και αν κατεβηκε 1-2% αμα κλεισεις το vpn και κατεβει η εφαρμογη και την δοκιμασεις παλι σου δινει τους ποντους. Το featurepoints για να σου εμφανιζει τις εφαρμογες πρεπει παντα να ειναι σε vpn....εγω μιλω για το οταν κατεβενουν οι εφαρμογες
Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:08
Ρε παιδια καλησπέρα κ απο εμενα ..ενδιαφερομαι κ εγω αλλα αυτο το προγραμμα FreeMyApps όταν πάω να το περάσω στο iPhone θέλει να μ αλλάξει της ρύθμισης της συσκευής.εγω είμαι 5.1.1 jailbreak κ δεν θέλω να εχω πρόβλημα...θα μ κάνει ζημιά ή όχι ;
ΚΑΜΙΑ απολυτως ζημια φιλε...δεν αλλαζει ρυθμισεις...απλα εγκαταστα το προγραμμα στο τηλεφωνο για να μην το τρεχεις συνεχως απο το safari.
Θα συμφωνήσω μαζί σου μιας και τα λινκ που δίνονται στο αρχικό μήνυμα απο το μέλος, έχουν έναν κωδικό που αντιπροσωπεύει τον λογαριασμό του με αποτέλεσμα να κερδίζει "πόντους" απο τα κλικ των υπολοίπων.
1 .hxxp://m.freemyapps.com/share/email/1c4a6219( FreeMyApps)
2. hxxp://featurepoints.com/r/QY5R9U( FeaturePoints)
Καλή επιτυχία...
φιλε αν διαβασεις καλα το πρωτο μου post το λεω καθαρα οτι και εγω share εκανα τα λινκ μου. Απλα περιγραψα την εμπειρια μου σε αυτους τους 2 μηνες.
Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:10
Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:11
ΚΑΜΙΑ απολυτως ζημια φιλε...δεν αλλαζει ρυθμισεις...απλα εγκαταστα το προγραμμα στο τηλεφωνο για να μην το τρεχεις συνεχως απο το safari.
φιλε αν διαβασεις καλα το πρωτο μου post το λεω καθαρα οτι και εγω share εκανα τα λινκ μου. Απλα περιγραψα την εμπειρια μου σε αυτους τους 2 μηνες.
Αν όμως δεν ήθελες να "κερδίσεις" με τα κλικ στο λινκ που παραθέτεις εδώ θα μπορούσες πολύ απλά να τους πεις να κάνουν την διαδικασία μέσα απο το αρχικό λινκ της όλης υπόθεσης που είναι το hxxp://m.freemyapps.com/ ή hxxp://freemyapps.com/
bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:11
Τελικά τα apps κάθε πότε ανανεώνονται;
καθε 1-2 μερες
Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:17
Αν όμως δεν ήθελες να "κερδίσεις" με τα κλικ στο λινκ που παραθέτεις εδώ θα μπορούσες πολύ απλά να τους πεις να κάνουν την διαδικασία μέσα απο το αρχικό λινκ της όλης υπόθεσης που είναι το hxxp://m.freemyapps.com/ ή hxxp://freemyapps.com/
Eύχομαι να βοήθησα αρκετούς με αυτο το θέμα που άνοιξα.....Δεν ζητώ φυσικά να πατήσετε στο link το δικό μου ...αλλά αν το κανέτε σας ευχαριστω προκαταβολικά ...
ΑΥΤΑ ηταν τα τελευταια μου λογια στο πρώτο μου post. Εγω μιλησα καθαρα και στα ισια. Τωρα εσυ τι ζορι τραβας δεν μπορω να καταλαβω.
Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:19
Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:20
άμα είναι σε αναμονή οι εφαρμογές με vpn και κλείσω το vpn για να κατέβουν γρήγορα θα κατέβουν;
ναι...αυτο ειναι το κολπο που σου ελεγα πιο πανω.

Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:21
Eύχομαι να βοήθησα αρκετούς με αυτο το θέμα που άνοιξα.....Δεν ζητώ φυσικά να πατήσετε στο link το δικό μου ...
αλλά αν το κανέτε σας ευχαριστωπροκαταβολικά ...
ΑΥΤΑ ηταν τα τελευταια μου λογια στο πρώτο μου post. Εγω μιλησα καθαρα και στα ισια. Τωρα εσυ τι ζορι τραβας δεν μπορω να καταλαβω.
Αν μιλούσες ξεκάθαρα θα έβαζες το απλό λινκ που παραθέτει στην σελίδα αυτή και όχι το δικό σου προς όφελός σου. Απλά τέτοιες "κουτοπονηριές" σε μια κοινότητα που προσφέρει πολλά είναι άδικο

bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:23

Νομίζω ότι είσαι αρκετά αυστηρός... Και στο κάτω κάτω και να το έκανε για να ευνοηθεί δεν υπάρχει λόγος να τον κράζουμε αφού έμαθε αυτό το πράγμα σε όλους εδώ μέσα... γιατί να μην βοηθηθεί λίγο;Αν μιλούσες ξεκάθαρα θα έβαζες το απλό λινκ που παραθέτει στην σελίδα αυτή και όχι το δικό σου προς όφελός σου. Απλά τέτοιες "κουτοπονηριές" σε μια κοινότητα που προσφέρει πολλά είναι άδικο
Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:28
τέλεια τις βάζω όλες σε αναμονή αν είναι και μετά το αφήνω να κατεβάσει
Νομίζω ότι είσαι αρκετά αυστηρός... Και στο κάτω κάτω και να το έκανε για να ευνοηθεί δεν υπάρχει λόγος να τον κράζουμε αφού έμαθε αυτό το πράγμα σε όλους εδώ μέσα... γιατί να μην βοηθηθεί λίγο;
Δεν θα το αναλύσω γιατί παέι πολύ offtopic το θέμα. Υπάρχουν αρμόδιοι εδώ μέσα να διευθυτήσουν το θέμα

Καλή συνέχεια

bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 23/12/2012 - 23:59
Δημοσίευση 24/12/2012 - 00:25
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)