Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   mitsakos123

mitsakos123

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Twitter:@Dimitris_Panagi
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:49

Κάτι τελευταίο...ios rules bitches! Period.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:50

Κάποιο είδους μπόνους από τις εταιρίες παίρνετε εσείς..δεν εξηγητε διαφορετικά...ρε μια χαρά τλφ ειναι κ τα δυο...κ υπάρχουν κ αλλα σούπερ ντρουπερ γουαου...

#243   kardin

kardin

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:50

Χαχαχαχα...τι άλλο θα ακούσω ρε....1ον το design και η ποιότητα της συσκευής είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες...2ον υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά που μπορεί να πει κάποιος όπως η σταθερότητα και απλότητα του λογησμικού στη καθημερινότητα...κάθε γνώμη είναι σεβαστή και η δική μου είναι πως μετά απο αρκετές αγορές ανδροϊδών...μπορώ να πω πως δεν ξαναπετάω λεφτά σε κάτι που μετά απο 7 μήνες λαγκάρει! Για εμένα η apple είναι η ανώτερη όλων στις κατηγορίες που συμμετέχει. Τώρα αν εσείς πιστεύετε κάτι άλλο,λογω του ότι έχω προσωπική εμπειρία...το αγνοώ...(εκτός αν είναι άξιο προσοχής)

Μας έχει πάρει τα μυαλά η apple ... Ρε ξεκολλήστε το μυαλό σας σου γράφω από macbook pro κάθε μέρα κάνω την δουλειά μου με ipad και στο γυμναστήριο πάω με ipod . Δεν είμαστε εχθροί της apple . Είμαστε οπαδοί της λογικής και της αλήθειας . Η apple είναι καταπληκτική εταιρία όμως αυτήν την στιγμή το s3 είναι καλύτερο από το iphone 5 . Η αλήθεια είναι .

#244   mitsakos123

mitsakos123

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Twitter:@Dimitris_Panagi
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:53

Kardin. Συμφωνώ με όλα εκτός απο το τελευταίο! Το s3 σαν hardware ναι...αλλά δυστυσώς ios δεν έχει...

#245   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:56

Ή είσαι ανόητος ή το παίζεις. Εννοώ γατάκι, ότι τα περισσότερα μεταχειρισμένα iPhone ( και το δικό σου μεταχειρισμένο είναι αφού το έχεις χρησιμοποιήσει ) παρουσιάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα... Κυριώς 4άρια αλλά και 4S... Το 5άρι θα δείξει σε λίγο καιρό...

Νιαρρρρρρρρρρρρ ΤΟΡΤΕΡ !!!!! Νιαρρρρρρρρρρρρρρρ

#246   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα
  • Twitter:@torter11
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Χαχαχαχα...τι άλλο θα ακούσω ρε....1ον το design και η ποιότητα της συσκευής είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες...2ον υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά που μπορεί να πει κάποιος όπως η σταθερότητα και απλότητα του λογησμικού στη καθημερινότητα...κάθε γνώμη είναι σεβαστή και η δική μου είναι πως μετά απο αρκετές αγορές ανδροϊδών...μπορώ να πω πως δεν ξαναπετάω λεφτά σε κάτι που μετά απο 7 μήνες λαγκάρει! Για εμένα η apple είναι η ανώτερη όλων στις κατηγορίες που συμμετέχει. Τώρα αν εσείς πιστεύετε κάτι άλλο,λογω του ότι έχω προσωπική εμπειρία...το αγνοώ...(εκτός αν είναι άξιο προσοχής)

Θεωρείς ότι κάτι που είναι σαν τηλεκοντρόλ , γρατσουνιέται τόσο εύκολα και εμφανίζει προβλήματα με το κυριότερο κουμπί έχει καλή ποιότητα κατασκευής; Θεωρείς απλότητα που για να στείλεις ένα τραγούδι με bluetooth πρέπει να κάνεις jailbreak ( αν υπάρχει ) και να δώσεις 4 ευρώ για να αγοράσεις κάτι που δεν θα ξέρεις αν θα δουλεύει τέλεια και για πόσο; Θεωρείς απλό που το ότι να κάθεσαι ένα τέταρτο να διαγράφεις μηνύματα/ κλήσεις μία-μία και για τις επαφές να πρέπει να κατεβάσεις app ; Τέλος, θεωρείς απλότητα που για να κατεβάσεις λίγο την ανάλυση σε μία φώτο ( για να ανέβει σε ένα site που δεν σηκώνει μεγάλη ανάλυση ) να ψάχνεις 2 ώρες ένα app και όταν θες να τραβήξεις ένα κοντινό βίντεο να ψάχνεις app που να μην κάνει αυτόματο ζουμ στη κάμερα; Αν όλα αυτά είναι η απλότητα του iOS τότε αυτή η λέξη είναι παρεξηγημένη...

#247   cbpiaa

cbpiaa

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:ΚΩΣΤΑΣ ST200

Ποσο θα ηθελα να σας δω ολους μαζι για καφεδακι σε κλειστη καφετερια, να βρεχει το κωλο του με ολα τα κινητα στο τραπεζι....να διαφωνειτε οπως τωρα και το μαγαζι να τηρει την απαγορευση του καπνισματος!!!!

#248   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:58

Όχι φίλε μου, προχτες είδα ένα παιδί στο διπλανό τραπέζι και έβριζε το 4άρι του. Του λέω τι έχει; Μου το έδωσε.... Και το Home Button έπιανε 1 στις 10 φορές. Έβαλα τα γέλια.... Δεν είχε κλείσει 2 χρόνια.... !

To 4αρι του τι ελεγε ?
Του απαντουσε η siri του παιδιου οταν εβριζε το 4αρι ?

#249   kardin

kardin

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Kardin. Συμφωνώ με όλα εκτός απο το τελευταίο! Το s3 σαν hardware ναι...αλλά δυστυσώς ios δεν έχει...

Φίλε μου είμαι χρήστης όλων των παραπάνω εδώ και 5 χρόνια . Σε όλα υπάρχουν αξιόλογες αναβαθμίσεις που σου επηρεάζουν την καθημερινότητα . Στο ios ειλικρινά έπρεπε να δείξουν μία προσοχή και να το αλλάξουν . Να μπορεί ο χρήστης να πάρει κάτι διαφορετικό όχι το ίδιο και το ίδιο . Δεν το έκαναν και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο . Με στεναχώρησε και με οδήγησαν στο να πάρω το s3 από το οποίο είμαι πραγματικά τρομερά ευχαριστημένος . Ποτέ δεν πίστευα ότι θα αντέξω με samsung τηλέφωνο πάνω από 2-3 μέρες και όμως μέρα με την μέρα μου φαίνεται καλύτερο . Με έχει εντυπωσιάσει πραγματικά .
Για αυτό σας λέω . Δεν σας μιλάει κάποιος άνθρωπος που είναι υπέρ των android . Σας μιλάει ένας οπαδός της apple από τους λίγους . Η apple στο επόμενο iphone πρέπει να καινοτομήσει και πάλι για να φέρει πίσω τους πελάτες της . Πάρα πολύς κόσμος έχει φύγει από αυτήν λόγω του iphone5 . Αυτό σας το λέω τώρα , το λένε και τα επίσημα στοιχεία . Μην τρελαίνεστε ... Κουβέντα να γίνεται , άποψη να διαμορφώνουμε .
Μην υποτιμάτε κάτι που δεν το ξέρετε . Το s3 είναι ένα καταπληκτικό τηλέφωνο το καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά με διαφορά .

#250   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Πολύ περισσότερα κενά ασφαλείας έχουν τα iPhone. Και το jailbreak σε αυτά οφείλεται... Αλλά δεν τα κράζουμε, γιατί κάποιους μας εξυπηρετούν...

αχαχαχαχαχ ακομα γελαω.... κατσε να γελασω ξανα χαχαχαχαχαχαχα

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#251   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα

Και όπως λέει ο kardin, δεν μισούμε την Apple. Εγώ είμαι φαν της, και είμαι, έχω iPad και σκοπεύω να πάρω και Mac. Πρέπει όμως όλοι να παραδεχτούμε ότι έχει κάνει λάθος κινήσεις τελευταία και ο μόνος τρόπος να μην συνεχίσει είναι να πέσουν οι πωλήσεις...

#252   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 27/12/2012 - 00:00

Torter10 είσαι το troll της χρονιάς respect δηλαδή εσυ με το s2 μου λες οτι το κινητο σου φορτώνει τις εφαρμογές και τις σελίδες πιο γρήγορα απο το 5αρι μου και φυσικα δεν lagαρι σορρυ φίλε έκανα το λάθος κάποτε και το πήρα και ευτυχώς το έδωσα γρήγορα

#253   sakjim

sakjim

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 27/12/2012 - 00:00

Ποσο θα ηθελα να σας δω ολους μαζι για καφεδακι σε κλειστη καφετερια, να βρεχει το κωλο του με ολα τα κινητα στο τραπεζι....να διαφωνειτε οπως τωρα και το μαγαζι να τηρει την απαγορευση του καπνισματος!!!!

φανταζεσαι δε να βραχει και κανενα iphone απο τη βροχη τι εχει να γινει???????τρεις εφτα εικοσιμια

#254   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 00:02

Torter10 είσαι το troll της χρονιάς respect δηλαδή εσυ με το s2 μου λες οτι το κινητο σου φορτώνει τις εφαρμογές και τις σελίδες πιο γρήγορα απο το 5αρι μου και φυσικα δεν lagαρι σορρυ φίλε έκανα το λάθος κάποτε και το πήρα και ευτυχώς το έδωσα γρήγορα

Τι να σου πω φίλε μου, εμένα με την 4.0.4 stock δεν κολλάει πουθενά... Ίσως όταν το πήρες είδε την 2.3 και είναι γνωστό ότι μερά την 4 ωρίμασε πολύ το Android...

#255   kardin

kardin

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 00:05

φανταζεσαι δε να βραχει και κανενα iphone απο τη βροχη τι εχει να γινει :huh:? :huh:τρεις εφτα εικοσιμια

Θα τρέχουμε να αλλάξουμε και home button αλλά θα φταίει ο χρήστης που το πατάει πολύ κάθε μέρα ... :P Μην spamάρετε άλλο ρε ... Το s2 μπροστά μου φορτώνει γρηγορότερα σελίδες από το iphone5 ... Το επιβεβαιώνω και θα ανεβάσω και βίντεο το πρωί από το κινητό του κολλητού μου . Τέλος πια με αυτά τα παπατζιλίκια .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες