Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   gavroulis

gavroulis

iPH User

• 150 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/12/2012 - 01:02

καλησπερα να πω κι εγω μια γνωμη.
οταν η apple κανει το ios open τοτε να ερθετε να μου πειτε τι ψαρια θα πιανει γιατι ετσι οπως το εχουν τωρα ειναι ολα καλα.
(που λεει ο λογος καλα).
οσο για ιους οποιος θελει εχω ανθρωπο που δουλευει στο ebw στο service και εκει να δειτε τι παει απο ιους απο το cidya!!
δεν δουλευουν μικροφωνα καμερες ακουστικο κανει reboot συνεχεια.
και ολα αυτα απο το αγιο jb.
ασε που αμα βγαλουν καινουργια εκδοση ios κανεις δεν κανει update (μην χασουμε το jb ) και μετα αναβαθμηση το itunes γιατι δεν παιζει με την εκδοση που εχεις και μετα αναβαθμηση στο ios για να παιζεις καποια παιχνιδια και παει μακρια η βαλιτσα.
τοσο πολυ απλο ειναι το ios.
αυτα τα λιγα.
ΥΓ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΟΥΣ................ :)

Τελευταία επεξεργασία από: gavroulis, 27/12/2012 - 01:03

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 27/12/2012 - 01:07

Ρε φίλε φιλος του αλλού troll είσαι εσυ δεν γίνετε αυτο ακούσαμε και αυτο οτι το cydia έχει ιούς και μάλιστα προκαλούν και προβλήματα hardware και χαλάνε οι κάμερες και το ακουστικό οκ δείξε μου έναν τέτοιο και σου χαρίζω το 5αρι μου και πάω να πάρω ένα s2

#288   dominator

dominator

iPH Hero

• 3533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 27/12/2012 - 01:07

Εμένα μου αρέσει που έχω αμάξι του 97' και παταω κάποια καινούργια στο λεμο.... Ασχετο αλλά ταιριάζει με την όλη φάση

#289   gavroulis

gavroulis

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 01:19

α και κατι αλλο μιας και καπου πηρε το ματι μου κατι για ματαπωληση .
πρην λιγες μερες εβαλα για πωληση ενα iphone 5 32gb black 780 ευρω και δεν πηρα ουτε ενα pm σε τρεις μερες.
phoenixgrg τεχνικος hardware ειμαι ρε φιλε!!!! εχεις ιδεα τι ειναι αυτο ;

Ρε φίλε φιλος του αλλού troll είσαι εσυ δεν γίνετε αυτο ακούσαμε και αυτο οτι το cydia έχει ιούς και μάλιστα προκαλούν και προβλήματα hardware και χαλάνε οι κάμερες και το ακουστικό οκ δείξε μου έναν τέτοιο και σου χαρίζω το 5αρι μου και πάω να πάρω ένα s2.

βαλε το 5 στο κουτι του και ελα αυριο το πρωι στις 11 στο ebw στα μελισσια να δεις ενα 4s που εγινε μπρικι απο εφαρμογη του cidya
αν εχεις τα αντερα παρε το 5 μαζι κουτι παρελκομενα και αποδειξη και ελα.

#290   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Παιδιά κάνετε λες και σας προσβάλαμε την οικογένεια . Ηρεμήστε λίγο για ένα τηλέφωνο μιλάμε . Ήμουν για καφέ με τον κολλητό μου και βάλαμε το δικό μου κινητό το s3 δίπλα στο δικό του iphone 5 και κάναμε σύγκριση . Το δικό μου κατεβάζει σελίδες πιο γρήγορα , ανοίγει τις εφαρμογές γρηγορότερα και χαρακτηριστικά ο φίλος μου μου είπε "εντάξει ρε το τηλέφωνο είναι τετραπύρηνο, είναι θηρίο " . Ό,τι και αν λέτε η αλήθεια είναι μία και απλή . Το s3 είναι γρηγορότερο και έχει έχει καλύτερο hardware από το iphone . Το iphone είναι σαφώς καλύτερο ποιοτικά . Τώρα όλα τα άλλα .... Και μην προκαλείτε τον καθένα εδώ μέσα ένα απλό video θα μας διαφωτίσει όλους ...

Αν εγινε με 3G ειναι ακυρη η συγκριση φιλος.

You'll Never Walk Alone

#291   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

καλησπερα να πω κι εγω μια γνωμη.
οταν η apple κανει το ios open τοτε να ερθετε να μου πειτε τι ψαρια θα πιανει γιατι ετσι οπως το εχουν τωρα ειναι ολα καλα.
(που λεει ο λογος καλα).
οσο για ιους οποιος θελει εχω ανθρωπο που δουλευει στο ebw στο service και εκει να δειτε τι παει απο ιους απο το cidya!!
δεν δουλευουν μικροφωνα καμερες ακουστικο κανει reboot συνεχεια.
και ολα αυτα απο το αγιο jb.
ασε που αμα βγαλουν καινουργια εκδοση ios κανεις δεν κανει update (μην χασουμε το jb ) και μετα αναβαθμηση το itunes γιατι δεν παιζει με την εκδοση που εχεις και μετα αναβαθμηση στο ios για να παιζεις καποια παιχνιδια και παει μακρια η βαλιτσα.
τοσο πολυ απλο ειναι το ios.
αυτα τα λιγα.
ΥΓ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΟΥΣ................ :)

1) το ios δεν προκειται να γινει ανοιχτο.

2) το cydia δεν εχει ιους.

3) μιλαμε για το λειτουργικο σε stock κατασταση. ακομα ομως κ jb ειναι πιο ασφαλες απο android.

4) ενω με το android τα παντα ειναι συμβατα παντου. που το galaxy ace δε σηκωνει το jetpack joyride και κολλαει λες και παιζεις cod.

5) οταν αγοραζετε android φαινεται οτι υπνωτιζεστε, δεν εξηγειται αλλιως. ειστε χειροτεροι και απο apple fanboys...

#292   dominator

dominator

iPH Hero

• 3533 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 01:22

Να κάνω μια ερώτηση όταν βάζετε ένα tuning προγράμμα και βαράει πυρακια σημάνει δλδ ότι το αμάξι είναι για πέταμα ..... Δεν υπάρχει όχι 1 στο εκατομμύριο αλλά ο θεός να το πειράξε να χάλασε από προγράμμα το κινητό

#293   gavroulis

gavroulis

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 01:25

φιλε μου καλε μιλας για το galaxy ace λες και ειναι ενα κινητο που τα κανει ολα τελεια
μαλλον τα μπερδεψες!!!
το ace ειναι ενα πολυ απλο android κινητο που κανει τα απολυτος απαρετητα και τιποτα αλλο.
αν παντος θελεις μπορω να σου πω ποσοι φιλοι ειχαν iphone και μολις βγηκε το 5 πηγαν ολοι σε s3!!

#294   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 27/12/2012 - 01:27

gavrouli ποια είναι αυτά τα tweak που προκαλούν τα προβλήματα που λες; Ονόματα των tweaks.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 27/12/2012 - 01:27

Αναρτημένη εικόνα

#295   dominator

dominator

iPH Hero

• 3533 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 01:27

Επίσης και εγώ έχουν φίλους που είχα κάτι μπου..λα android και πήραν μεταχειρισμένα 4αρια να ησυχάσουν

#296   gavroulis

gavroulis

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 01:28

εχεις πολυ πλακα εσυ!!!!

#297   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:nooberpr

Δημοσίευση 27/12/2012 - 01:29

Το iOS ιους?
Since when? ελα μ? Τπτ αλλο? Μηπως εχουμε και ανοιχτο bluetooth Και δεν το ξερουμε??
Κουκουρουκου gavrouli?

#298   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 27/12/2012 - 01:30

φιλε μου καλε μιλας για το galaxy ace λες και ειναι ενα κινητο που τα κανει ολα τελεια
μαλλον τα μπερδεψες!!!
το ace ειναι ενα πολυ απλο android κινητο που κανει τα απολυτος απαρετητα και τιποτα αλλο.
αν παντος θελεις μπορω να σου πω ποσοι φιλοι ειχαν iphone και μολις βγηκε το 5 πηγαν ολοι σε s3!!

μιλαω για ολα τα android, γιατι αναφερθηκες σε θεματα συμβατοτητας με τις εφαρμογες του ios.

επισης τι σχεση εχει το οτι δεν αναβαθμιζει καποιος με το που βγαινει νεο ios; πρεπει σωνει και καλα να εχω το τελευταιο ios στη συσκευη μου, αν τα πλεονεκτηματα απο το προηγουμενο δεν ειναι ουσιαστικα; γιατι, για να το διαλαλω λες και προκειται για κατορθωμα που αναβαθμισα; ε, οχι..

#299   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 27/12/2012 - 01:30

gavrouli ποια είναι αυτά τα tweak που προκαλούν τα προβλήματα που λες; Ονόματα των tweaks.

Αναρτημένη εικόνα

#300   gavroulis

gavroulis

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 01:31

ειναι πολυ ευκολο να μαθω το πρωι που θα ειναι ο φιλος στο μαγαζι.
ψεματα δεν μπορω να σου πω.
αλλα μιλαμε για ανθρωπο που ξερει την δουλεια παραααααααααααα πολυ καλα.
φιλικα με σεβασμο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9