iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII
Δημοσίευση 27/12/2012 - 18:02
Ad
Δημοσίευση 27/12/2012 - 18:07
Δημοσίευση 27/12/2012 - 18:22
android= κατασκευαστική ποιότητα,εξαρτάται από τον κατασκευαστή,πληθώρα συσκευών,για όλες τις τσέπες και γούστα,λειτουργικό πλήρες "out of the box",αλλά και με δυνατότητα custom φτιαξίματος,ανάλογα με τον εκάστοτε χρήστη!!
προσωπικά μετά από 3gs,4 και 4s,έφτασα στο peak και έκανα στροφή...πλέον δύσκολα γυρίζω πίσω!
το κινητό μου,μου αρέσει να το παιδεύω και όχι να με παιδεύει πλέον...
και υπόψιν,δεν υπάρχει μόνο η Samsung,υπάρχουν και άλλες εταιρείες,απλά εκείνη,έδωσε το "κάτι" το διαφορετικό...όσο για τον κατασκευαστικό τομέα,η αλήθεια είναι ότι δεν φοβάμαι,να μην κλάψω το back cover επειδή είναι γυάλινο (λέμε τώρα) είσαι λίγο πιο χαλαρός...στην τελική υπάρχει και η motorola που προσφέρει Kevlar στο back cover

και η συζήτηση (χμμμμ) θα συνεχίζεται αιώνια....
Υγ:το γεγονός ότι είμαι σε ένα φόρουμ,που ασχολείται αποκλειστικά με τα προιόντα της apple,αλλά εγω χρησιμοποιώ android,δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να μου απαγορεύσει να ενημερώνομαι καθώς και να έχω άποψε,έτσι δεν είναι

Η Apple αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της τεχνολογίας και γενικότερα των gadgets,οπότε κάθε gadgetακιας,ο οποίος σέβεται τον εαυτό του,οφείλει να παρακολουθεί τα πάντα!!
Καλή πρωτοχρονιά σε όλους.
Δημοσίευση 27/12/2012 - 18:29
Υγ:το γεγονός ότι είμαι σε ένα φόρουμ,που ασχολείται αποκλειστικά με τα προιόντα της apple,αλλά εγω χρησιμοποιώ android,δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να μου απαγορεύσει να ενημερώνομαι καθώς και να έχω άποψε,έτσι δεν είναι
Η Apple αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της τεχνολογίας και γενικότερα των gadgets,οπότε κάθε gadgetακιας,ο οποίος σέβεται τον εαυτό του,οφείλει να παρακολουθεί τα πάντα!!
Καλή πρωτοχρονιά σε όλους.
μα αυτη ειναι η πεμπτουσια μιας σωστηςε συζητησης.Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που μπορει να πει κατι για αυτα που εχεις γραψει.ισα ισα.Για κατι videos λεγαμεεεε...ταχα μουδηθεν μου
Δημοσίευση 27/12/2012 - 18:31
σιγα! χαχα πλακα εχει.!
Δημοσίευση 27/12/2012 - 18:32
Ρε αλονσο, αυτο το politically correct θα μας φαει. Ρε μας την πεφτουν... σε λιγο θα εχει περισσοτερα threads για το S3 παρα για iphone ...μα αυτη ειναι η πεμπτουσια μιας σωστηςε συζητησης.Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που μπορει να πει κατι για αυτα που εχεις γραψει.ισα ισα.Για κατι videos λεγαμεεεε...ταχα μουδηθεν μου

Δημοσίευση 27/12/2012 - 18:36
Ρε αλονσο, αυτο το politically correct θα μας φαει. Ρε μας την πεφτουν... σε λιγο θα εχει περισσοτερα threads για το S3 παρα για iphone ...
τι να κανουμε ...αυτα εχει η ζωη.το θεμα ειναι οτι καλως υπαρχει αυτο το θεμα και μπορει ο καθενας να γραφει την αποψη του αλλα εδω μεσα εχουν ξεφυγει τα πραγματα απο την πρωτη στιγμη.Οτι θελει ο καθενας λεει και γραφει.Δεν ξερω αν εσενα σε ικανοποιουν αυτα που διαβαζεις εδω η αν εχεις σχηματισει μια ιδεα για το τι κανει το καθε τηλεφωνο....τι να πω.Ισως εγω εχω τρελλαθει και δεν μπορω να παρακολουθησω ενα θεμα που κατα τα αλλα θα με ενδιεφερε πολυ
Δημοσίευση 27/12/2012 - 20:20
Δημοσίευση 27/12/2012 - 20:24
Ααα τωρα σε καταλαβα. Εισαι απο αυτους που θελουν flash. Οπως οι αλλοι στο πρώτο iphone που θελανε MMS. Λοιπον ακριβως επειδη ο κοσμος προχωραει μπροστα οπως λες τωρα πια εχουμε HTML5 και email ...
(ακου flash, η ιδια η Adobe ανακοινωσε οτι σταματαει το development του mobile flash player εσυ περιμενεις flash) ...
Καλά ρε φίλε ntn, εκεί κόλλησες? Αυτό το ανέφερα ενδεικτικά για να δείξω ότι από τότε που βγήκε είχε όλο περιορισμούς. Αλλά να το καταλάβω για το 2007, όμως το 2012 δεν μπορώ να δεχτώ όλους αυτούς τους περιορισμούς και να μην μπορώ να κάνω βασικά πράγματα. Το flash το ανέφερα για παράδειγμα και εσύ αμέσως "κατάλαβες τί σόι άνθρωπος είμαι"!!! Σε πληροφορώ λοιπόν ότι είμαι από αυτούς που δεν ακολουθεί το κοπάδι χωρίς να έχει κρίση, και είμαι από αυτούς που με πειράζει όταν η High Tech συσκευή της "πρωτοπόρου" Apple των 800 ευρώ ακόμα δεν έχει πραγματικό multitasking (αυτό το ανέφερα και πάλι ενδεικτικά.. Υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν κάνει).... Και βγαίνουν όλοι και κατηγορούν το android που τουλάχιστον ξεκίνησε σαν πολύ υποδεέστερο του ios, και με ανοιχτό μυαλό και σεβασμό στον καταναλωτή του, προχώρησε ΠΟΛΥ μπροστά και μου προσφέρει όσα ζητάω.. Όταν η Apple έχει μείνει στο 2007 και την υποστηρίζετε ακόμα!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 27/12/2012 - 20:29
Να πω κάτι σημαντικό το android μπορείς να του βάλεις πράγματα και να κολλάει και μάλιστα πολλά από αυτά να ψάχνεις και να μην το βρίσκεις τι ήταν αυτό που έβαλες και κολλάει και lagαρι η τρώει την μπαταρία εγώ στο 5αρι μου δεν έχω τέτοια θέματα και μόνο για αυτό το πράγμα θα τα σκάω στην apple γιατι δουλεύει απροβληματιστα συνέχεια ότι και να βάλω (δεν ασχολούμαι με jailbreak )
Φίλε μου, εγώ στον δικό μου γαλαξία, του βάζω πολλά πράγματα και δεν μου έχει κολλήσει... Αν τώρα έκανες πειραματισμούς με tweaks που "ανακατεύουν" σημαντικά αρχεία του λειτουργικού τότε ναι θα σου κολλήσει. Αλλά για κάποιον που γνωρίζει πολλά, του παρέχεται η δυνατότητα να επέμβει ακόμα και σε αυτά....
Δημοσίευση 27/12/2012 - 20:42
Δημοσίευση 27/12/2012 - 20:42

Απίστευτο θέμα!!!
Δημοσίευση 27/12/2012 - 20:46
Καλά ρε φίλε ntn, εκεί κόλλησες? Αυτό το ανέφερα ενδεικτικά για να δείξω ότι από τότε που βγήκε είχε όλο περιορισμούς. Αλλά να το καταλάβω για το 2007, όμως το 2012 δεν μπορώ να δεχτώ όλους αυτούς τους περιορισμούς και να μην μπορώ να κάνω βασικά πράγματα. Το flash το ανέφερα για παράδειγμα και εσύ αμέσως "κατάλαβες τί σόι άνθρωπος είμαι"!!! Σε πληροφορώ λοιπόν ότι είμαι από αυτούς που δεν ακολουθεί το κοπάδι χωρίς να έχει κρίση, και είμαι από αυτούς που με πειράζει όταν η High Tech συσκευή της "πρωτοπόρου" Apple των 800 ευρώ ακόμα δεν έχει πραγματικό multitasking (αυτό το ανέφερα και πάλι ενδεικτικά.. Υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν κάνει).... Και βγαίνουν όλοι και κατηγορούν το android που τουλάχιστον ξεκίνησε σαν πολύ υποδεέστερο του ios, και με ανοιχτό μυαλό και σεβασμό στον καταναλωτή του, προχώρησε ΠΟΛΥ μπροστά και μου προσφέρει όσα ζητάω.. Όταν η Apple έχει μείνει στο 2007 και την υποστηρίζετε ακόμα!!!!!!!!!!
Λοιπον αυτη η ιστορια πρέπει να τελειώνει. H Apple ειναι μια εταιρεία με άποψη. Τεχνολογικα δεν υπολειπεται σε τιποτε απο τις αλλες. Καθε άλλο. Σε μερικους τομεις ειναι πολύ μπροστα. Αλλα εχει αποψη για τα προιοντα της. Δεν την πειραξει να μην υποστηρίζει flash. Δεν γουσταρει να εχει bluray. Πιστευει οτι στα λαπτοπ του 2012 δεν υπαρχει λογος για CD drives. Δεν πιστευει οτι ena λαπτοπ 17'' ειναι αρκετα φορητο για αυτο και σταματησε το δικό της. Δεν πιστευει οτι το πραγματικο multitasking σε handheld συσκευες με μπαταριες γυρω στα 2000mA ειναι κάτι που πρεπει να αφηνεται ελέυθερο.Εχει άποψη και για το πως γινονται οι business. Προτιμα πάντα ενα σεβαστο περιθωριο κέρδους παρα μεγαλυτερο μερίδιο αγοράς. Και ενα σωρο άλλα. Και δεν φοβαται να στηρίξει την άποψη της με τις πράξεις της. Μπορεις να μην συμφωνεις με τις απόψεις της. Αλλα να μιλάς για τεχνολογική υστέρηση (και μάλιστα μετρώντας την με χάρακα στην διαγώνιο της οθόνης) δειχνει τεράστια άγνοια.
BTW, το iOS εχει πολυ πραγματικο multitasking ; δεν ειναι ανοικτο ομως και παρεχεται αυστηρα σε ορισμενες κατηγοριες task.
Δημοσίευση 27/12/2012 - 20:51
Εισαι προβατο...τελοςΛοιπον αυτη η ιστορια πρέπει να τελειώνει. H Apple ειναι μια εταιρεία με άποψη. Τεχνολογικα δεν υπολειπεται σε τιποτε απο τις αλλες. Καθε άλλο. Σε μερικους τομεις ειναι πολύ μπροστα. Αλλα εχει αποψη για τα προιοντα της. Δεν την πειραξει να μην υποστηρίζει flash. Δεν γουσταρει να εχει bluray. Πιστευει οτι στα λαπτοπ του 2012 δεν υπαρχει λογος για CD drives. Δεν πιστευει οτι ena λαπτοπ 17'' ειναι αρκετα φορητο για αυτο και σταματησε το δικό της. Δεν πιστευει οτι το πραγματικο multitasking σε handheld συσκευες με μπαταριες γυρω στα 2000mA ειναι κάτι που πρεπει να αφηνεται ελέυθερο.Εχει άποψη και για το πως γινονται οι business. Προτιμα πάντα ενα σεβαστο περιθωριο κέρδους παρα μεγαλυτερο μερίδιο αγοράς. Και ενα σωρο άλλα. Και δεν φοβαται να στηρίξει την άποψη της με τις πράξεις της. Μπορεις να μην συμφωνεις με τις απόψεις της. Αλλα να μιλάς για τεχνολογική υστέρηση (και μάλιστα μετρώντας την με χάρακα στην διαγώνιο της οθόνης) δειχνει τεράστια άγνοια.
BTW, το iOS εχει πολυ πραγματικο multitasking ; δεν ειναι ανοικτο ομως και παρεχεται αυστηρα σε ορισμενες κατηγοριες task.

Στην Αμερικη γιατι τα fandroids τα λενε cowdroids?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες