Χωρις παρεξηγηση. 3 ή 4 φιλοι μου εχουν galaxy SΙΙ και SIII. Κανεις τους δεν τρεχει. Εγω για να ειμαι ειληκρινης ολα αυτα τα phantom usage και αυτα τα παραξενα πραγματα που τα κανει το κινητο λες και εχει δικο του μυαλο και αρρωστενει με βαζουν σε σκεψη. Πας σκας 800 ευρω και φτανεις ξαφνικα σε ανακατασκευασμενο. Τραγικο!!!ολες οι συσκευες μπορει να παρουσιασουν προβλημα. δεν ειναι "προνομιο" των iphone αυτο.

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII
Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:12
Ad
Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:14
καμμια παρεξηγηση, απλα πες τους αν ξαφνικα σβησει το s3 και δεν αναβει μην παραξενευτουν. ειναι απο τα killer features τουςΧωρις παρεξηγηση. 3 ή 4 φιλοι μου εχουν galaxy SΙΙ και SIII. Κανεις τους δεν τρεχει. Εγω για να ειμαι ειληκρινης ολα αυτα τα phantom usage και αυτα τα παραξενα πραγματα που τα κανει το κινητο λες και εχει δικο του μυαλο και αρρωστενει με βαζουν σε σκεψη. Πας σκας 800 ευρω και φτανεις ξαφνικα σε ανακατασκευασμενο. Τραγικο!!!

Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:14
Εχουν περασει πολλες συσκευες απο τα χερια μου.Χωρις παρεξηγηση. 3 ή 4 φιλοι μου εχουν galaxy SΙΙ και SIII. Κανεις τους δεν τρεχει. Εγω για να ειμαι ειληκρινης ολα αυτα τα phantom usage και αυτα τα παραξενα πραγματα που τα κανει το κινητο λες και εχει δικο του μυαλο και αρρωστενει με βαζουν σε σκεψη. Πας σκας 800 ευρω και φτανεις ξαφνικα σε ανακατασκευασμενο. Τραγικο!!!
Καμια της apple δεν εβγαλε προβλημα.
Καμια ομως.
Το τραγικο ειναι να ειναι καποιος απολυτος ....
Τελευταία επεξεργασία από: gore, 28/12/2012 - 00:15
Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:18
Nαι φιλαρακι συνφωνω. Απλα ειναι γεγονος πια, οτι πριν ανοιξεις το κουτι του καινουριου σου iphone κανε του κανα 2 -3 ευχελαια, κανα θυμιατο γιατι πρεπει να εισαι τυχερος για να δουλευει ρολοϊ η συσκευη. Μακρια τα αν σου πεσει απο τα χερια στην 5η φορα εχεις καει. Ετσι?Εχουν περασει πολλες συσκευες απο τα χερια μου.
Καμια της apple δεν εβγαλε προβλημα.
Καμια ομως.
Το τραγικο ειναι να ειναι καποιος απολυτος ....
Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:19
επειδη το παιζεται πολλοι εξυπνοι εδω μερικοι και δεν προσεβαλα κανενα για να λετε οτι εφαγα ban βλεπετε κατι τετοιο ?απλα παιδες το iphone πλεον εγινε μοδα για αυτο αναφερα γκομενακια και φλωρακια και οσοι ξερουν οτι το jailbrake ειναι easy αλλα μερικοι το να περασουν sources στο cydia τους φαινοταν οτι εισαι χακερ και ετσι ...ξαναλεω οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτο θελω να χω ειτε ειναι apple η android γιατι με παρεξηγησατε μερικοι..Κανα ban θαφαγε, δε καταλαβες;
Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:20
αντιστοιχα στο android, να κανουν root και να περασουν rom...επειδη το παιζεται πολλοι εξυπνοι εδω μερικοι και δεν προσεβαλα κανενα για να λετε οτι εφαγα ban βλεπετε κατι τετοιο ?απλα παιδες το iphone πλεον εγινε μοδα για αυτο αναφερα γκομενακια και φλωρακια και οσοι ξερουν οτι το jailbrake ειναι easy αλλα μερικοι το να περασουν sources στο cydia τους φαινοταν οτι εισαι χακερ και ετσι ...ξαναλεω οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτο θελω να χω ειτε ειναι apple η android γιατι με παρεξηγησατε μερικοι..
Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:22
επειδη το παιζεται πολλοι εξυπνοι εδω μερικοι και δεν προσεβαλα κανενα για να λετε οτι εφαγα ban βλεπετε κατι τετοιο ?απλα παιδες το iphone πλεον εγινε μοδα για αυτο αναφερα γκομενακια και φλωρακια και οσοι ξερουν οτι το jailbrake ειναι easy αλλα μερικοι το να περασουν sources στο cydia τους φαινοταν οτι εισαι χακερ και ετσι ...ξαναλεω οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτο θελω να χω ειτε ειναι apple η android γιατι με παρεξηγησατε μερικοι..
πες πχ γιατι εκανες δευτερο account βρε παιδι. πχ
Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:24
απλα στο 1 μπαινω μεσω fb login και στον προσφατο με κωδικο δεν ξερω αν το πιασες ,οπωσ ειδες δεν εχω κανενα ban μονο αγγελιες με μηλα που πουλουσα και πιστεψε περασαν πολλα απο τα χερια μ ...πες πχ γιατι εκανες δευτερο account βρε παιδι.
Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:26
Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:26
απλα στο 1 μπαινω μεσω fb login και στον προσφατο με κωδικο δεν ξερω αν το πιασες ,οπωσ ειδες δεν εχω κανενα ban μονο αγγελιες με μηλα που πουλουσα και πιστεψε περασαν πολλα απο τα χερια μ ...
Εμπαση περιπτωση το επιασα....
Απο τα iphone φανταζομαι σου αρεσε καλυτερα απο ολα το 3gs ετσι ?
Τελευταία επεξεργασία από: gore, 28/12/2012 - 00:27
Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:28
δεν παιζει s2 να κοντραρει το 5αρι .........παιδια αραξτε. εμεις ενα βιντεακι περιεμενουμε απο χθες..
Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:29

Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:30
Μια ερωτησουλα. Γιατι αποκαλουν το iphone μικρο υπολογιστη? Το 4s που εχω δεν εχει καμια διαφορα στο σερφαρισμα με το samsung το S3.
Παντα την ειχα αυτην την απορια. Επισης να τονισω οτι τα iphone δεν υποστηριζουν flash player....
Ολα τα smartphone ειναι μικροι υπολογιστες. Οχι μονο το iphone.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:31
Αλλαξτε μαρκα στην καραμελα.
Δημοσίευση 28/12/2012 - 00:34

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες