που ειναι ρε γαμωτο το βιντεο με το s2 το dragster?

Δημοσίευση 28/12/2012 - 02:19
Δημοσίευση 28/12/2012 - 02:20
Δημοσίευση 28/12/2012 - 02:41
Βρε κουμαντο στα φραγκα θα μου κανεις??Για οποιονδηποτε λογο το εχω παρει.....δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σας,μπαινωντας εδω μεσα για να μας πειτε για τα αντροιντ σας!!
Δεν μας ενδιαφερει...Dont waste our time!!
Δημοσίευση 28/12/2012 - 03:31
Δημοσίευση 28/12/2012 - 04:25
σαφώς...όπως είπα και πριν,είναι έτοιμο και λειτουργούν τα πάντα Out of the box,χώρις να το πειράξεις καν!!δηλαδη μας λες οτι το android σε παιδευει λιγοτερο απο το iphone;
ενταξει..
Δημοσίευση 28/12/2012 - 08:09
Δημοσίευση 28/12/2012 - 09:12
ασε μας ρε φιλε που εχουν προβλημα τα iphone , χαζος εισαι? αμφιβαλο αν εχεις πιασει ποτε! σας ακουω ολους να λετε οι φιλοι μου εχουν s3,s2,s... κανεις δεν εχει iphone οποτε πως σκατα ξερεις αν τα iphone εχουν προβλημα? δεν ξερεις απλα το λες για να εχεις κατι να πεις! η apple ειναι κολοσος εταιρεια!Χωρις παρεξηγηση. 3 ή 4 φιλοι μου εχουν galaxy SΙΙ και SIII. Κανεις τους δεν τρεχει. Εγω για να ειμαι ειληκρινης ολα αυτα τα phantom usage και αυτα τα παραξενα πραγματα που τα κανει το κινητο λες και εχει δικο του μυαλο και αρρωστενει με βαζουν σε σκεψη. Πας σκας 800 ευρω και φτανεις ξαφνικα σε ανακατασκευασμενο. Τραγικο!!!
αντε παλι με το flash player, ρε διαβαζετε καθολου νεαΜια ερωτησουλα. Γιατι αποκαλουν το iphone μικρο υπολογιστη? Το 4s που εχω δεν εχει καμια διαφορα στο σερφαρισμα με το samsung το S3.
Παντα την ειχα αυτην την απορια. Επισης να τονισω οτι τα iphone δεν υποστηριζουν flash player....
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 28/12/2012 - 09:34
ασε μας ρε φιλε που εχουν προβλημα τα iphone , χαζος εισαι? αμφιβαλο αν εχεις πιασει ποτε! σας ακουω ολους να λετε οι φιλοι μου εχουν s3,s2,s... κανεις δεν εχει iphone οποτε πως σκατα ξερεις αν τα iphone εχουν προβλημα? δεν ξερεις απλα το λες για να εχεις κατι να πεις! η apple ειναι κολοσος εταιρεια!
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 28/12/2012 - 09:49
Φίλε μου καλημέρα .Εδώ λέμε τις απόψεις μας πάντα κόσμια .Οπότε καλό είναι να ρίξουμε τους τόνους .
Η Apple ναι είναι Κολοσσός αλλά έχει κάνει και κολοσαία λάθη τους τελευταίους μήνες βλέπε χάρτες αποτυχία iphone5 πρέπει να είσαι τυχερός να το αγοράσεις και να μην έχει από καινούριο κατασκευαστικό λάθος και αυτό φάνηκε και από την μετοχή της που έπεσε και γκρεμοτσακίστηκε.
Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:07
καλημερα φιλε μου, ξεκινησα κοσμια μεχρι που αρχησαν να λενε καποια και να κρινουν το τι κανουμε με τα λεφτα μας ελεος.
οι χαρτες γιατι ηταν αποτυχια ρε φιλε? για ενα λαθος που ειχαν σε μια πολιτια της αμερικης? αν γυμασαι καλα μετα απο 3 μερες βρηκαν μεγα λαγος και στα στουσ χαρτες της google! και μαλιστα η apple προσπαθει τωρα να συνεργαστει με την foresquare (δεν θυμαμαι το ονομα) για να περασει ολα τα δεδομενα της στους χαρτες της! αν γινει αυτο θα ειναι οι πιο ολοκληρωμενοι χαρτες που υπαρχουν!
εγω βλεπω την apple να κανει βηματα με τους χαρτες εσυ λες οτι ειναι αποτυχεια?
το iphone 5 που παρελαβα ηταν ΑΨΟΓΟ!!!! και δεν εχω ουτε θηκη ουτε screen protector και δεν εχει κανει ουτε μια γρατζουνια! το τι ακουτε απο αλλους και μετα τα λετε δεν μου λεει τπτ!
τωρα για την μετοχη δεν νομιζω κανενας εδω μεσα (εστω και να εχει μετοχεσ, ποσες 1000,2000,5000 ευρω ειναι ψιχουλα) δεν ξερει τι παιζει με το χρηματιστηριο! αν θες να δεις μια εταρεια αν παει καλα η οχι κοιτας τον ισολογισμο της οχι την μετοχη της! και που ξερεις εσυ αν εκανε split η μετοχη και επεσε! αν επιτιδες επεσε για να μινει σε ενα επιπεδο που θελει η ετερεια! αυτα τα ξερει μονο ο ceo και ο economic anaylist της αππλε
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:15
σαφος και εγω μαζι σου! ουτε εγω ειμαι iphone boy η κατι τετοιο!Την αρχή την έκανα με το Note2 και την τιμώρησα δεν είμαι κολλημένος ποια σε μια εταιρεία .Δεν είναι δική μας όταν κάπου αλλού βρίσκουμε καλύτερα πάντα για εμάς και τις ανάγκες μας έτσι μιλάω πάμε χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Αν πάλι μας καλύπτει ακόμα και το παλιό μας 3G που έχουμε τότε μένουμε εκεί και δεν αγοράζουμε κάτι άλλο αλλά εκμεταλευόμαστε τα χρήματα μας διαφορετικά.
Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:17
Φίλε μου καλημέρα .Εδώ λέμε τις απόψεις μας πάντα κόσμια .Οπότε καλό είναι να ρίξουμε τους τόνους .
Η Apple ναι είναι Κολοσσός αλλά έχει κάνει και κολοσαία λάθη τους τελευταίους μήνες βλέπε χάρτες αποτυχία iphone5 πρέπει να είσαι τυχερός να το αγοράσεις και να μην έχει από καινούριο κατασκευαστικό λάθος και αυτό φάνηκε και από την μετοχή της που έπεσε και γκρεμοτσακίστηκε.
Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:30
Με τους χάρτες έγινε τεράστιο θέμα και όχι άδικα. Και όχι δεν μιλάμε για ένα λάθος μόνο κάπου στην Αμερική...καλημερα φιλε μου, ξεκινησα κοσμια μεχρι που αρχησαν να λενε καποια και να κρινουν το τι κανουμε με τα λεφτα μας ελεος.
οι χαρτες γιατι ηταν αποτυχια ρε φιλε? για ενα λαθος που ειχαν σε μια πολιτια της αμερικης? αν γυμασαι καλα μετα απο 3 μερες βρηκαν μεγα λαγος και στα στουσ χαρτες της google! και μαλιστα η apple προσπαθει τωρα να συνεργαστει με την foresquare (δεν θυμαμαι το ονομα) για να περασει ολα τα δεδομενα της στους χαρτες της! αν γινει αυτο θα ειναι οι πιο ολοκληρωμενοι χαρτες που υπαρχουν!
εγω βλεπω την apple να κανει βηματα με τους χαρτες εσυ λες οτι ειναι αποτυχεια?
το iphone 5 που παρελαβα ηταν ΑΨΟΓΟ!!!! και δεν εχω ουτε θηκη ουτε screen protector και δεν εχει κανει ουτε μια γρατζουνια! το τι ακουτε απο αλλους και μετα τα λετε δεν μου λεει τπτ!
τωρα για την μετοχη δεν νομιζω κανενας εδω μεσα (εστω και να εχει μετοχεσ, ποσες 1000,2000,5000 ευρω ειναι ψιχουλα) δεν ξερει τι παιζει με το χρηματιστηριο! αν θες να δεις μια εταρεια αν παει καλα η οχι κοιτας τον ισολογισμο της οχι την μετοχη της! και που ξερεις εσυ αν εκανε split η μετοχη και επεσε! αν επιτιδες επεσε για να μινει σε ενα επιπεδο που θελει η ετερεια! αυτα τα ξερει μονο ο ceo και ο economic anaylist της αππλε
Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:34
Με τους χάρτες έγινε τεράστιο θέμα και όχι άδικα. Και όχι δεν μιλάμε για ένα λάθος μόνο κάπου στην Αμερική...
Τώρα πως γίνεται να το έχει παραδεχτεί η ίδια η apple ότι έκανε πατάτα με τους χάρτες και ακόμα κάποιοι εδώ μέσα να μην το παραδέχονται, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Από την άλλη βέβαια μόνο θετικό είναι ότι υπήρξε σημαντική βελτίωση από τότε στους χάρτες και διόρθωση στα λάθη που υπήρχαν σε αυτούς, απλά το λάθος έγραψε τώρα, ήταν αρκετά νωρίς να τους κυκλοφορήσει τότε που το έκανε και εκτέθηκε.
Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:37
Δεν σύγκρινα με τους χάρτες της google. Άδικο για την apple θα ήταν.καλα και η google ειχε λαθη στους χαρτες και το παραδεχτηκε και τι μαυτο? σαφως και οι χαρτες της google ειναι καλυτεροι δεν τυθετε θεμα μιας και ειναι απο πολυ παλια στον τομεα! εγω προσωπικα που εχω χρησημοποιησει τους χαρτες 4-5 φορες μια χαρα με πηγε.
αλλα και καποιο λαθος να γινει οκ δεκτο εφοσον διορθωθει. εδω το android πουλιετε με τεραστιο κενο στο security και κανεις δεν λεει τιποτα και δεν εχει διορθωθει...
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες