Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#601   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/12/2012 - 11:27

στις προηγουμενς σελιδες λεει για το κενο... αλλα προφανος δεν τις διαβασες μπηκες εδω για να τρολαρεις απλα.

και το συμφερον μου κοιταω σαφως! αγορασα μια συσκευη ομορφη, κομψη, με ενα μεγεθος οθονης που να μπορει να χορεσει στην τσεπη μου και στο χερι μου, σταθερη, γρηγορη,ασφαλη, με καλυπτει 100%, εχω αναβαθμησεις και υποστηρηξε αμεσως, εχει εφαρμογες για την δουλεια μου, την διασκεδαση μου και την ευχαρηστηση μου.

δεν πεδαιυωμαι με rom και τετια οπως στο παρελθον που δεν ειχα εμπιστοσυνη να βαλω ξυπνητηρι στο κιν διοτι πολλες φορες εκλεινε την νυχτα απο μονο του και ξυπναγα αργα.... το συμφερον μου κοιταω σαφως

Από πότε τρολλάρισμα έγινε ότι δεν μας συμφέρει να ακούμε; Απλά είδα τι "πέταξες" εσύ για τους χάρτες και είπα να απαντήσω.. Σιγά μην διάβαζα και 40 σελίδες άκυρα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα..
Άλλωστε δεν καταλαβαίνω και για ποιον λόγο υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα από την στιγμή που υπάρχει και το άλλο.

Αυτο ειναι αλλη μια στρέβλωση που την βλεπω συχνα εδώ και πρέπει καποια στιγμη να σταματησει να γράφεται. Συχνα το πραγματικο συμφέρον μας σαν καταναλωτες περναει απο το συμφερον της εταιρειας (αυτο συμβαινει κυριως σε εντονα ανταγωνιστικες αγορες). Ας πουμε οτι καποια εταιρεία αυτοκινητων σου εδινε τζαμπα ολα τα μοντέλα της. Αμεσο συμφέρον για σένα. Αλλα ποσα χρονια θα αντεχε η εταιρεια αυτη? Συντομα θα βρισκοσουν με ενα αυτοκινητο για το οποιο πια δεν θα υπηρχε support ουτε ανταλλακτικα ουτε τιποτε γιατι απλουστατα η εταιρεια θα ειχε φαλιρησει. Σου φαινεται μακρινο παράδειγμα ; Σκεψου ολες τις μεγαλες εταιρειες που επένδυσαν στην RIM με Blackberries για το προσωπικο τους. Τι θα γινουν ολοι αυτοι οι χρηστες Blackberry και διαφορων services της RIM τωρα που παει για φουντο ;

Μας συμφερει να αγοραζουμε προιοντα απο εταιρειες που κερδιζουν απο αυτα. Αλλα αυτο ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει καποιος Ελληνας που εχει ζησει τον πιο κρατικοδιαιτο και στρεβλο σοσιαλοκαπιταλισμο που υπηρξε ποτε.

Βεβαίως και δεν θα σταματήσει να γράφεται, αφού σαφώς και το συμφέρον μας περνάει κατά ένα μέρος μέσα από το συμφέρον της ίδιας της εταιρείας, αλλά το μονοπώλιο σε όλα τα επίπεδα μόνο κακό κάνει σε σένα και μένα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να είσαι πρόβατο κανενός, εκτός και αν την βρίσκεις να είσαι..
Και αν διάβασες καλά τι έγραψα, είπα ότι μερικοί κοιτούν το συμφέρον της εταιρείας πάνω από το δικό τους σαν καταναλωτές.
Χρειάζεσαι και την samsung λοιπόν, και το.... android Mr. ntnskrds.. :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#602   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 28/12/2012 - 11:30

σαφώς...όπως είπα και πριν,είναι έτοιμο και λειτουργούν τα πάντα Out of the box,χώρις να το πειράξεις καν!!
τώρα,αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που τους αρέσει να "πειραματίζονται",σίγουρα δεν θα το αφήσεις "μαμά"...αλλά αυτό,είναι μια άλλη συζήτηση!

λειτουργουν τα παντα out of the box στο android και οχι στο ios;

τι αλλο θα γραψετε ρε παιδια; ελεος..

#603   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 28/12/2012 - 11:33

Από πότε τρολλάρισμα έγινε ότι δεν μας συμφέρει να ακούμε; Απλά είδα τι "πέταξες" εσύ για τους χάρτες και είπα να απαντήσω.. Σιγά μην διάβαζα και 40 σελίδες άκυρα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα..
Άλλωστε δεν καταλαβαίνω και για ποιον λόγο υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα από την στιγμή που υπάρχει και το άλλο.

Βεβαίως και δεν θα σταματήσει να γράφεται, αφού σαφώς και το συμφέρον μας περνάει κατά ένα μέρος μέσα από το συμφέρον της ίδιας της εταιρείας, αλλά το μονοπώλιο σε όλα τα επίπεδα μόνο κακό κάνει σε σένα και μένα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να είσαι πρόβατο κανενός, εκτός και αν την βρίσκεις να είσαι..
Και αν διάβασες καλά τι έγραψα, είπα ότι μερικοί κοιτούν το συμφέρον της εταιρείας πάνω από το δικό τους σαν καταναλωτές.
Χρειάζεσαι και την samsung λοιπόν, και το.... android Mr. ntnskrds.. :rolleyes:

Το εγραψα και γω πιο πάνω (εγραψα για εντονα ανταγωνιστικες αγορες). Ανταγωνισμος αλλα και κερδος φερνουν το μεγαλυτερο συμφέρον για τον καταναλωτη. Ανταγωνισμος μόνο χωρις κερδος η κερδος χωρις ανταγωνισμο δεν ειναι βιωσιμες καταστασεις και σε βαθος χρόνου δημιουργουν μονο προβληματα στον καταναλωτη.

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 28/12/2012 - 11:36

#604   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/12/2012 - 13:30

λειτουργουν τα παντα out of the box στο android και οχι στο ios;

τι αλλο θα γραψετε ρε παιδια; ελεος..

ναι καμάρι μου!
ούτε να το συνδέσεις στον υπολογιστή για να το ενεργοποιήσεις χρειάζεται...
αποθηκευμένα τα πάντα τα έχεις σε μια κάρτα μνήμης,την έβαλες,είσαι έτοιμος...μουσική,φωτογραφίες,τα πάντα στη θέση τους!
μια σύνδεση με google και έχεις μεταφέρει επαφές,mail κλπ
και φυσικά,τα πάντα από bluetooth μέχρι notifications (ακόμη και ειδοποίηση παράδοσης μηνύματος) δουλεύουν,από μόνα τους,πανεύκολα και χωρίς κανένα πείραγμα!!!
για'μένα,το IOS δεν είναι πλήρες...νομίζω ότι γίνομαι κατανοητή!
τώρα από'κει και πέρα,όπως είπα είχα Iphone και απλά πλέον δεν με καλύπτει...δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν,λέω την άποψη μου ήρεμα και λογικά....απλά είμαι gadget-freak και μου αρέσει να έχω πλήρη ενημέρωση για τα πάντα και δεν κολλάω σε εταιρείες κλπ κλπ...δεν με πληρώνουν,τους πληρώνω και απαιτώ το καλύτερο...τόσο απλά!

#605   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 28/12/2012 - 13:36

ναι καμάρι μου!
αποθηκευμένα τα πάντα τα έχεις σε μια κάρτα μνήμης,την έβαλες,είσαι έτοιμος...μουσική,φωτογραφίες,τα πάντα στη θέση τους!
και φυσικά,τα πάντα από bluetooth μέχρι notifications (ακόμη και ειδοποίηση παράδοσης μηνύματος) δουλεύουν,από μόνα τους,πανεύκολα και χωρίς κανένα πείραγμα!!!
τώρα από'κει και πέρα,όπως είπα είχα Iphone και απλά πλέον δεν με καλύπτει...δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν,λέω την άποψη μου ήρεμα και λογικά....απλά είμαι gadget-freak και μου αρέσει να έχω πλήρη ενημέρωση για τα πάντα και δεν κολλάω σε εταιρείες κλπ κλπ...δεν με πληρώνουν,τους πληρώνω και απαιτώ το καλύτερο...τόσο απλά!

ουτε το iphone χρειαζεται συνδεση στον υπολογιστη για να το ενεργοποιησεις. και φυσικα το ios δουλευει απο τη στιγμη που θα το βγαλεις απο το κουτι μεχρι τη στιγμη που θα πεταξεις τη συσκευη στα σκουπιδια χωρις προβληματα (εκτος αν εχει η συσκευη :P). για αυτο εξαλλου προτιμαται εναντι του android απο χρηστες που δεν ειναι τοσο εξοικειωμενοι με την τεχνολογια (οπως ειπε και ενας πιο πριν απο "φλωρους" και "γκομενες" - χωρις παρεξηγηση).

προφανως εχουμε διαφορετικη αποψη, αρα ας συμφωνησουμε στο να διαφωνησουμε B)

#606   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 13:43

ναι καμάρι μου!

1. το ι5 δεν θελει συνδεση σε υπολογιστη για να ξεκλειδωσει ουτε για να φτιαξεις apple id, τα κανει κατα την δειαρκεια της πρωτης επαφης οταν το ανοιγεις
2.οι φωτο απο θηκευονται και διαβαζονται με το που συνδεεις το τηλ σε υπολογιστη, τα μουσικα αρχεια συνχρονιζονται αυτοματα με το itunes (οι λιστες που θε εσυ) δεν χρειαζετε ουτε drag n drop ουτε τιποτα!
3.ποιος σου ειπε οτι ολος ο κοσμος συνχρονιζει τις επαφες του σε google account?
4.χρισιμοποιεις ακομα sms delivery message? αν ναι υπαρχει εφαρμογη που σε ειδοποιει

αν για σενα δεν ειναι πληρεσ αυτο τι ειναι να αλαζεις rom και να βαζεις widgets στην home screen?
αδιαβαστη σε ολα εισαι και δεν εισαι gadet freak

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 28/12/2012 - 13:45

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#607   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 28/12/2012 - 13:44

πολυ απλα οτι εχει ο καθενας αυτο κ υπερασπίζεται!εγω σαν κατοχος apple ειμαι 99.9% ευχαριστημενη!!τα εχω ολα οργανωμενα,ειλικρινα ποτε δεν εχει φαει σκαλωμα,με το gps που χρησιμοποιω συχνα ειναι απροβληματιστο και οσο για το jb, το θελω αλλα οχι κ απαραιτητο..

Τελευταία επεξεργασία από: dreamangel25, 28/12/2012 - 13:45

#608   gasgion

gasgion

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:gasgion

Δημοσίευση 28/12/2012 - 13:46

ναι καμάρι μου!

Το iphone 5 δεν θελει συνδεση με υπολογιστη για να το ενεργοποιησεις.

#609   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 28/12/2012 - 13:54

Βασικά ούτε και το 4S ήθελε.. απ την iOS 5 και μετά γενικά καμία iDevice δε χρειαζεται πλεον υπολογιστη για ενεργοποιηση.

Αφού μερικοι tech-freak κ μη έχουν μείνει στην iOS 4 να πώ κ γω τα προβλήματα της 2.2 Froyo?? Μα τι άλλη καραμέλ..εε λογικη θα ακουσουμε εδω μέσα.. B)

Και άλλο να σαι beta tester σε ενα πρόγραμμα (Maps) και άλλο σε όλο το λειτουργικό σου ;)
Ξέρω τι θα πεί κανείς..ωριμάζει!! χαχαχα! Σα το καλο κρασί ένα πράμα..

Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 28/12/2012 - 13:58

#610   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 28/12/2012 - 13:57

Πιο οργανωμενα και πιο λυτα απο το ιος δεν υπαρχει σε κανενα αλλο λειτουργικο...!
Τωρα αν το οτι εχετε αναφορα το θεωρειται πρωτερημα τοτε μπραβο σας...
(Και σε ολα τα iphone εχουμε αναφορα χωρις προγραμμα.. Χωρις jailbreak..!)!
Αλλα ειναι κατι αχρηστο εν ετη 2013 να μιλαμε για αναφορα...!!
Για μπλε δοντι ..;! Η τεχνολογια προχωραει... Πλεον με wifi στελνω τα παντα σε ολες τις συσκευες..!!
Τωρα αν θεωρειτε οτι επειδη βαζετε widgets και κατεβαζετε σπασμενες εφαρμογες ειστε ολοκληρομενοι μπραβο σας....!!
Αυτο το σταδιο του παιδιαρισματος το ξεπερασα πριν πολυ καιρο...!
😜😀

#611   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:03

Πιο οργανωμενα και πιο λυτα απο το ιος δεν υπαρχει σε κανενα αλλο λειτουργικο...!
Τωρα αν το οτι εχετε αναφορα το θεωρειται πρωτερημα τοτε μπραβο σας...
(Και σε ολα τα iphone εχουμε αναφορα χωρις προγραμμα.. Χωρις jailbreak..!)!
Αλλα ειναι κατι αχρηστο εν ετη 2013 να μιλαμε για αναφορα...!!
Για μπλε δοντι ..;! Η τεχνολογια προχωραει... Πλεον με wifi στελνω τα παντα σε ολες τις συσκευες..!!
Τωρα αν θεωρειτε οτι επειδη βαζετε widgets και κατεβαζετε σπασμενες εφαρμογες ειστε ολοκληρομενοι μπραβο σας....!!
Αυτο το σταδιο του παιδιαρισματος το ξεπερασα πριν πολυ καιρο...!
😜😀

οτι ενσωματωνει η apple ειναι τεχνολογικο θαυμα οπως το "do not disturb" και οι αλλοι παιδιαριζουν με wifi direct,nfc,otg κ αλλα τετοια ασημαντα.....!!!!!

#612   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:05

οτι ενσωματωνει η apple ειναι τεχνολογικο θαυμα οπως το "do not disturb" και οι αλλοι παιδιαριζουν με wifi direct,nfc,otg κ αλλα τετοια ασημαντα.....!!!!!

οχι ρε φιλε, μην του λες τετοια, θα αρχισει να σου λεει τωρα οτι το μελλον της τεχνολογιας ειναι το passbook, οτι το wifi direct δεν το χρειαζεται και αλλα τετοια..... μην τον ζοριζεις μεσημεριατικα, του τα εχω δειξει εγω απο κοντα αυτα, ασ'τον, τρωει προφιτερολ τωρα

#613   gasgion

gasgion

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:gasgion

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:06

Φιλε μου αυτο δεν το κρινεις εσυ η εγω αλλα η google (android) , η microsoft κλπ που καθονται και αντιγραφουν κατα κορον τα λειτουργικα της ειτε λεγεται ios ειτε mac os .

#614   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:09

Φιλε μου αυτο δεν το κρινεις εσυ η εγω αλλα η google (android) , η microsoft κλπ που καθονται και αντιγραφουν κατα κορον τα λειτουργικα της ειτε λεγεται ios ειτε mac os .

ρε φιλε στα @@ μου ποιος αντιγραφει ποιον...εμενα με νοιαζει να εχω μια μαματη συσκευη στα χερια μου ειτε λεγεται samsung ειτε iphone η νοκια.

#615   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:11

γατακια δειτε γιατι αν ειχε πατεντα καν scroll δεν θα ειχατε

ααα και να μας πειτε τι τεχνολογικο θαυμα εχει το android??? ολο λετε ειναι καλυτερο αλλα επιχηρηματα ποτε

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3