Από πότε τρολλάρισμα έγινε ότι δεν μας συμφέρει να ακούμε; Απλά είδα τι "πέταξες" εσύ για τους χάρτες και είπα να απαντήσω.. Σιγά μην διάβαζα και 40 σελίδες άκυρα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα..στις προηγουμενς σελιδες λεει για το κενο... αλλα προφανος δεν τις διαβασες μπηκες εδω για να τρολαρεις απλα.
και το συμφερον μου κοιταω σαφως! αγορασα μια συσκευη ομορφη, κομψη, με ενα μεγεθος οθονης που να μπορει να χορεσει στην τσεπη μου και στο χερι μου, σταθερη, γρηγορη,ασφαλη, με καλυπτει 100%, εχω αναβαθμησεις και υποστηρηξε αμεσως, εχει εφαρμογες για την δουλεια μου, την διασκεδαση μου και την ευχαρηστηση μου.
δεν πεδαιυωμαι με rom και τετια οπως στο παρελθον που δεν ειχα εμπιστοσυνη να βαλω ξυπνητηρι στο κιν διοτι πολλες φορες εκλεινε την νυχτα απο μονο του και ξυπναγα αργα.... το συμφερον μου κοιταω σαφως
Άλλωστε δεν καταλαβαίνω και για ποιον λόγο υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα από την στιγμή που υπάρχει και το άλλο.
Βεβαίως και δεν θα σταματήσει να γράφεται, αφού σαφώς και το συμφέρον μας περνάει κατά ένα μέρος μέσα από το συμφέρον της ίδιας της εταιρείας, αλλά το μονοπώλιο σε όλα τα επίπεδα μόνο κακό κάνει σε σένα και μένα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να είσαι πρόβατο κανενός, εκτός και αν την βρίσκεις να είσαι..Αυτο ειναι αλλη μια στρέβλωση που την βλεπω συχνα εδώ και πρέπει καποια στιγμη να σταματησει να γράφεται. Συχνα το πραγματικο συμφέρον μας σαν καταναλωτες περναει απο το συμφερον της εταιρειας (αυτο συμβαινει κυριως σε εντονα ανταγωνιστικες αγορες). Ας πουμε οτι καποια εταιρεία αυτοκινητων σου εδινε τζαμπα ολα τα μοντέλα της. Αμεσο συμφέρον για σένα. Αλλα ποσα χρονια θα αντεχε η εταιρεια αυτη? Συντομα θα βρισκοσουν με ενα αυτοκινητο για το οποιο πια δεν θα υπηρχε support ουτε ανταλλακτικα ουτε τιποτε γιατι απλουστατα η εταιρεια θα ειχε φαλιρησει. Σου φαινεται μακρινο παράδειγμα ; Σκεψου ολες τις μεγαλες εταιρειες που επένδυσαν στην RIM με Blackberries για το προσωπικο τους. Τι θα γινουν ολοι αυτοι οι χρηστες Blackberry και διαφορων services της RIM τωρα που παει για φουντο ;
Μας συμφερει να αγοραζουμε προιοντα απο εταιρειες που κερδιζουν απο αυτα. Αλλα αυτο ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει καποιος Ελληνας που εχει ζησει τον πιο κρατικοδιαιτο και στρεβλο σοσιαλοκαπιταλισμο που υπηρξε ποτε.
Και αν διάβασες καλά τι έγραψα, είπα ότι μερικοί κοιτούν το συμφέρον της εταιρείας πάνω από το δικό τους σαν καταναλωτές.
Χρειάζεσαι και την samsung λοιπόν, και το.... android Mr. ntnskrds..