1. το ι5 δεν θελει συνδεση σε υπολογιστη για να ξεκλειδωσει ουτε για να φτιαξεις apple id, τα κανει κατα την δειαρκεια της πρωτης επαφης οταν το ανοιγεις
2.οι φωτο απο θηκευονται και διαβαζονται με το που συνδεεις το τηλ σε υπολογιστη, τα μουσικα αρχεια συνχρονιζονται αυτοματα με το itunes (οι λιστες που θε εσυ) δεν χρειαζετε ουτε drag n drop ουτε τιποτα!
3.ποιος σου ειπε οτι ολος ο κοσμος συνχρονιζει τις επαφες του σε google account?
4.χρισιμοποιεις ακομα sms delivery message? αν ναι υπαρχει εφαρμογη που σε ειδοποιει
αν για σενα δεν ειναι πληρεσ αυτο τι ειναι να αλαζεις rom και να βαζεις widgets στην home screen?
αδιαβαστη σε ολα εισαι και δεν εισαι gadet freak
Δεν νομίζω ότι μπορεί να κρίνει ο καθένας τι είναι ο άλλος και τι όχι...
το αν θα ρουτάρω τη συσκευή μου ή όχι είναι δικό μου θέμα και αν θα το κάνω,θα είναι γιατί θα θέλω να πάρω το κάτι περισσότερο!!!
από το '98 και μέχρι σήμερα,έχουν περάσει άπειρες συσκευές από τα χέρια μου,γιατί αυτή είναι η "ψωνάρα" μου...και ότι έχω,φροντίζω να το λειτουργώ στο max...όσο για το αν χρησιμοποιώ την αναφορά,εννοείται πως ναι,από την στιγμή που την έχω διαθέσιμη (χωρίς app)!
Το τι θεωρεί ο καθένας σημαντικό για να δουλέψει τη συσκευή του είναι καθαρά υποκειμενικό,οπότε αν είναι πλήρες ή όχι,αυτό είναι στην κρίση μου και ένα αμάξι λειτουργικότατο είναι όταν το αγοράζεις,αλλά στην πορεία,όλο και κάτι θα σου λείπει και βάζεις πάνω,ιπποδύναμη θα είναι αυτό,turbo,ζάντες??εν ολίγοις όλα είναι σχετικά!
και ναι,από τι στιγμή που έχω gmail account και μπορώ να μπω ανα πάσα ώρα και στιγμή και να έχω τα πάντα αποθηκευμένα εκεί,γιατί να μην το χρησιμοποιήσω??
και στην τελική,ότι και αν λες ότι και αν λέω,η κουβέντα δεν θα καταλήξει πουθενά...οπότε άσε το "αδιάβαστη" για κάπου αλλού σε παρακαλώ..