Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:39

Με τους χάρτες έγινε τεράστιο θέμα και όχι άδικα. Και όχι δεν μιλάμε για ένα λάθος μόνο κάπου στην Αμερική...
Τώρα πως γίνεται να το έχει παραδεχτεί η ίδια η apple ότι έκανε πατάτα με τους χάρτες και ακόμα κάποιοι εδώ μέσα να μην το παραδέχονται, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Από την άλλη βέβαια μόνο θετικό είναι ότι υπήρξε σημαντική βελτίωση από τότε στους χάρτες και διόρθωση στα λάθη που υπήρχαν σε αυτούς, απλά το λάθος έγραψε τώρα, ήταν αρκετά νωρίς να τους κυκλοφορήσει τότε που το έκανε και εκτέθηκε.

Ακομη πιο σημαντικο ειναι οτι τελικα η Google τα εδωσε ολα (vector, turn-by-turn) και μαλιστα με opt in data collection policy. Αλλα ποιος ευχαριστει την Apple για αυτη την εξέλιξη ?

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 28/12/2012 - 10:40

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#587   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:39

Δεν σύγκρινα με τους χάρτες της google. Άδικο για την apple θα ήταν.
Μπορούσε όμως να περιμένει και να μην βιαστεί να τους κυκλοφορήσει σε αυτά τα χάλια, αλλά δεν το έκανε και εκτέθηκε άσχημα.
Μην λέμε λοιπόν ότι ήταν και μια χαρά...

με αυτο το σκεπτηκο το ανδροιδ που εχει τεραστιο security κενο δεν θα επρεπε να κυκλοφορησει καν.... οκ δεκτο

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#588   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:45

Δεν σύγκρινα με τους χάρτες της google. Άδικο για την apple θα ήταν.
Μπορούσε όμως να περιμένει και να μην βιαστεί να τους κυκλοφορήσει σε αυτά τα χάλια, αλλά δεν το έκανε και εκτέθηκε άσχημα.
Μην λέμε λοιπόν ότι ήταν και μια χαρά...

Σε αυτο συμφωνω κ εγω μαζι σου οτι βιαστηκε αλλα ποτε δεν με απασχολησε απο την στιγμη που εχω αγορασμενο προγραμμα!περα απο κει και εγω σαν κατοχος iphone ειμαι υπερκαλυμμενη για τις δικες μου παντα αναγκες!αλλα η αληθεια ειναι πως αν η apple μπορουσε να βαλει προγραμματα στο λογισμικο της που εχει το cydia πραγματικα θα ηταν αψογο για μενα γιαυτο και θεωρω σχεδον απαραιτητο του jb γιατι αναλαμβανει τον πληρη ελεγχο της συσκευης σου!

#589   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:46

με αυτο το σκεπτηκο το ανδροιδ που εχει τεραστιο security κενο δεν θα επρεπε να κυκλοφορησει καν.... οκ δεκτο

Πέρα από το κενό στο security που αναφέρεις (που ιδέα δεν έχω και βαριέμαι και να το κουβεντιάσω, αν θες πόσταρε τι ακριβώς εννοείς να καταλάβω και εγώ), μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιον λόγο έχουμε φτάσει σε τέτοιο βαθμό προβατοποίησης που κοιτάμε πρώτα το συμφέρον της εταιρίας και όχι το δικό μας σαν καταναλωτές;
Βεβαίως και δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει τους χάρτες όταν το έκανε.. Δεν χρειάζεται εξήγηση νομίζω για αυτό.

#590   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:57

Πέρα από το κενό στο security που αναφέρεις (που ιδέα δεν έχω και βαριέμαι και να το κουβεντιάσω, αν θες πόσταρε τι ακριβώς εννοείς να καταλάβω και εγώ), μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιον λόγο έχουμε φτάσει σε τέτοιο βαθμό προβατοποίησης που κοιτάμε πρώτα το συμφέρον της εταιρίας και όχι το δικό μας σαν καταναλωτές;
Βεβαίως και δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει τους χάρτες όταν το έκανε.. Δεν χρειάζεται εξήγηση νομίζω για αυτό.

στις προηγουμενς σελιδες λεει για το κενο... αλλα προφανος δεν τις διαβασες μπηκες εδω για να τρολαρεις απλα.

και το συμφερον μου κοιταω σαφως! αγορασα μια συσκευη ομορφη, κομψη, με ενα μεγεθος οθονης που να μπορει να χορεσει στην τσεπη μου και στο χερι μου, σταθερη, γρηγορη,ασφαλη, με καλυπτει 100%, εχω αναβαθμησεις και υποστηρηξε αμεσως, εχει εφαρμογες για την δουλεια μου, την διασκεδαση μου και την ευχαρηστηση μου.

δεν πεδαιυωμαι με rom και τετια οπως στο παρελθον που δεν ειχα εμπιστοσυνη να βαλω ξυπνητηρι στο κιν διοτι πολλες φορες εκλεινε την νυχτα απο μονο του και ξυπναγα αργα.... το συμφερον μου κοιταω σαφως

#591   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:58

Σε αυτο συμφωνω κ εγω μαζι σου οτι βιαστηκε αλλα ποτε δεν με απασχολησε απο την στιγμη που εχω αγορασμενο προγραμμα!περα απο κει και εγω σαν κατοχος iphone ειμαι υπερκαλυμμενη για τις δικες μου παντα αναγκες!αλλα η αληθεια ειναι πως αν η apple μπορουσε να βαλει προγραμματα στο λογισμικο της που εχει το cydia πραγματικα θα ηταν αψογο για μενα γιαυτο και θεωρω σχεδον απαραιτητο του jb γιατι αναλαμβανει τον πληρη ελεγχο της συσκευης σου!

Android τότε.. :rolleyes: Και εγώ είχα χρόνια jailbreak συνεχόμενα.. Κουράστηκα όμως με όλο αυτό. Συνεχώς δοκιμές σε νέα πράγματα και ένα καθαρό restore τον μήνα περίπου, κάποια προβλήματα από τα διάφορα tweaks και τις πολλές δοκιμές, κολλήματα επίσης, να μην κάνεις αναβαθμίσεις μέχρι να βγει το jb, ακόμα και τον φόβο μην κλείσει για κάποιον λόγο η συσκευή και μείνεις χωρίς τηλέφωνο αν είχες κάνα tethered..
Όλα αυτά στα λέω τώρα, αλλά μπορεί και ουσιαστικά να κάνω και ένα διάλειμμα ;-)
Απλά θέλω να δω κάτι διαφορετικό (όπως είναι το android) και σίγουρα να δω κάποια πράγματα από την μεριά της apple να αλλάζουν για να γυρίσω (στο τηλέφωνο αναφέρομαι, γιατί το ipad δεν το αλλάζω με τίποτα..)

#592   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 11:02

Αυτο ειναι αλλη μια στρέβλωση που την βλεπω συχνα εδώ και πρέπει καποια στιγμη να σταματησει να γράφεται. Συχνα το πραγματικο συμφέρον μας σαν καταναλωτες περναει απο το συμφερον της εταιρειας (αυτο συμβαινει κυριως σε εντονα ανταγωνιστικες αγορες). Ας πουμε οτι καποια εταιρεία αυτοκινητων σου εδινε τζαμπα ολα τα μοντέλα της. Αμεσο συμφέρον για σένα. Αλλα ποσα χρονια θα αντεχε η εταιρεια αυτη? Συντομα θα βρισκοσουν με ενα αυτοκινητο για το οποιο πια δεν θα υπηρχε support ουτε ανταλλακτικα ουτε τιποτε γιατι απλουστατα η εταιρεια θα ειχε φαλιρησει. Σου φαινεται μακρινο παράδειγμα ; Σκεψου ολες τις μεγαλες εταιρειες που επένδυσαν στην RIM με Blackberries για το προσωπικο τους. Τι θα γινουν ολοι αυτοι οι χρηστες Blackberry και διαφορων services της RIM τωρα που παει για φουντο ;

Μας συμφερει να αγοραζουμε προιοντα απο εταιρειες που κερδιζουν απο αυτα. Αλλα αυτο ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει καποιος Ελληνας που εχει ζησει τον πιο κρατικοδιαιτο και στρεβλο σοσιαλοκαπιταλισμο που υπηρξε ποτε.

#593   M4DnesS

M4DnesS

iPH newbie

• 93 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 28/12/2012 - 11:08

το εχετε κανει κυπριακο το θεμα :D εγω παντως αν δεν αλλαξει μερικα πραματα η apple με βλεπω να πηγαινω στο αντιπαλο :P χααχαχαχαχχα πλακα κανω. apple και παλι apple. σας προσθετω και μια PHOTO μου Αναρτημένη εικόνα
Τωρα στην τσεπη μας και στα λεφτα μας δεν 8α μας κανει κανεις κουμαντο. Αν θελουμε να παρουμε S3 θα το παρουμε και αυτο γιατι μπορουυυυυυυυμε ΓΑΤΑΑΑΑΚΙΑ :D

#594   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 11:09

το εχετε κανει κυπριακο το θεμα :D εγω παντως αν δεν αλλαξει μερικα πραματα η apple με βλεπω να πηγαινω στο αντιπαλο :P χααχαχαχαχχα πλακα κανω. apple και παλι apple. σας προσθετω και μια PHOTO μου Αναρτημένη εικόνα
Τωρα στην τσεπη μας και στα λεφτα μας δεν 8α μας κανει κανεις κουμαντο. Αν θελουμε να παρουμε S3 θα το παρουμε και αυτο γιατι μπορουυυυυυυυμε ΓΑΤΑΑΑΑΚΙΑ :D

το τραπεζακι αππλε ειναι? :D

#595   M4DnesS

M4DnesS

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 11:11

χαχαχααχαχα αυτο μου ξεφυγε :D ξερουμε που πουλανε ? αχχαχαχα

#596   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 11:15

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ενα Magic Trackpad, ενα rMBP, ενα 13αρι Macbook Air, ενα iPod Classic 160gb και κατι σε αντικα (ενα Mac Classic vintage 1992 η ενα Apple IIGS)

χαχαχααχαχα αυτο μου ξεφυγε :D ξερουμε που πουλανε ? αχχαχαχα

http://www.fetzersinc.com/

#597   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 11:15

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ενα Magic Trackpad, ενα rMBP, ενα 13αρι Macbook Air, ενα iPod Classic 160gb και κατι σε αντικα (ενα Mac Classic vintage 1992 η ενα Apple IIGS)

αν τα παρεις αυτα κανε το σπιτι σου apple store και πουλα χαχαχαχ

#598   M4DnesS

M4DnesS

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 11:16

Λες εεεεε ??? δεν θα ειναι υπερβολη μετα ???? το 13αρι Macbook Air εισαι στα σκαρια ερχεται :D τωρα για τα αλλα δεν νομιζω. θα μας λενε funboy apple και προβατα μετα... βρε τι παθαμε με αυτους εδω μεσα

#599   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 11:20

Λες εεεεε :huh: δεν θα ειναι υπερβολη μετα :huh:? το 13αρι Macbook Air εισαι στα σκαρια ερχεται :D τωρα για τα αλλα δεν νομιζω. θα μας λενε funboy apple και προβατα μετα... βρε τι παθαμε με αυτους εδω μεσα

Βρε γραψτους ολους ... Παντως το trackpad σκεψου το. Τα gestures ειναι μεγαλη ευκολια στο Mountain Lion ..

#600   M4DnesS

M4DnesS

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 11:23

Χμμμμ παω να το παραγγειλω τοτε.... δεν το ειχα σκεφτει ποτε μου να το παρω. για να δουμε τι κανει και αυτο.. ευχαριστω φιλε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες