Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:41

wifi direct δεν κανει, την home screen σου δεν την κανεις οπως θες.... ασχετα αν θεωρεις τα widgets παιδικα και κακοφτιαγμενα, συζηταμε για τις επιλογες που εχεις σαν χρηστης, απο εκει και περα εσυ κρινεις τι σε καλυπτει και τι οχι..... εγω μιλησα για μανισιες εφαρμογες περασμενες, μεσα απο το appstore εννοειται οτι θα βρεις εφαρμογες που θα σε καλυψουν σε κατι αντιστοιχο του all share cast.... οπως ειναι το icloud στο iphone ας πουμε.... τα κανω κ εγω αυτα με το dropbox, αλλα δειχνω respect ατελειωτο στο icloud, ειναι μεγαλη μαγκια, ετσι :huh:?

δλδ ...

widgets,wifi direct > ασφαλεια,ταχυτητα ??

τα widgets κανουν ενα λειτουργικο πληρες? και το wifi direct?

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 28/12/2012 - 14:43

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:43

H πλακα ειναι οτι το θεμα το ανοιξε ο torter και εχει εξελειχθει σε πιασαρικο . Ο ιδιος βεβαια αγνοειται οπως και το βιντεο που μας υποσχεθηκε με το turbo s 2 του .

Σσσ! κανονίζει ακόμη καφέ με το παιδί με το 5άρι..!! Αλλά αντί να τραβήξει ενα σωστό βιντεο, πετούσε χαρταετό αφου ειδε πως δε μπορει να αποδειξει τις αερολογιες του!! Φαπ!! :P

#648   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:45

ΜΕχρι τωρα δεν με εχεις πει κατι που να κανει μονο το αδροιντ σας ...?!!!!
και θυμησε μου λιγο ... ΠΟΣΕΣ φορεσ εχεις χρησιμοποιησει το wifi direct ? η το allshare :huh:
κατσε να σε απαντησω εγω !
ΚΑΜΙΑ !!!
γιατι την τεχνολογια σπιτι σου δεν την εχεις ...!
γιαυτο μην κοκορευεσαι ...!!!!

το εχεις πολλες home screen εσεις στα αδροιντ τι θες να πεις ακριβως ?!
γιατι νομιζω home screen ειναι η αρχικη οθονη... και αν θυμαμαι και καλα και το αδροιντ αλλα και τα ιφον εχουν αρκετες ...!!

αν εσυ κλεινεις τα αυτια σου στο wifi direct, στο sbeam και στην παραμετροποιηση των αρχικων οθονων χωρις να χρειαζεται χακαρισμα το κινητο, ναι, εχεις δικιο.... δεν κανει τιποτα παραπανω..... κανεις λαθος, δεν εχεις πολλες αρχικες οθονες με το iphone.... βαλε ολα τα εικονιδια σε μια σελιδα κ πες μου ποσες οθονες θα εχεις..... ειχες android και καταλαβαινεις τι θελω να πω..... τωρα οσων αφορα τις τεχνολογιες, στειλε ενα email στην samsung στα επομενα κινητα της να μην βαλει μεσα nfc, all share cast και τετοια γιατι ο τσελεκιδης στεφανος και ο parafron στην ελλαδα δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν αυτες τις τεχνολογιες

#649   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Σσσ! κανονίζει ακόμη καφέ με το παιδί με το 5άρι..!! Αλλά αντί να τραβήξει ενα σωστό βιντεο, πετούσε χαρταετό αφου ειδε πως δε μπορει να αποδειξει τις αερολογιες του!! Φαπ!! :P

ξερεις τι παιζει ειναι τοσο γρηγορο το s2 που δεν προλαβαινει η καμερα να γραψει.... προβλημα

#650   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Θελω να τοποθετηθει ο Panos1985 .
Αμεσα. :)

Παιδια πλεον δεν ειμαι isheep..Θα παρω το s3 αποτον φιλο μου που παρηγγειλε το 5..Τον κοροιδεψα οτι το iphone ειναι καλυτερο και θα μου δωσει εμενα το samsung...Ειμαι πολυ χαρουμενος..επιτελους θα μπορω να αλλαζω θεμα, να εχω αναφορα sms και να κανω overclock για να πηγαινει τεζα...Και το καλυτερο θα εχω SD card...Τα παλιο iphone δεν εχουν....

#651   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:46

αν εσυ κλεινεις τα αυτια σου στο wifi direct, στο sbeam και στην παραμετροποιηση των αρχικων οθονων χωρις να χρειαζεται χακαρισμα το κινητο, ναι, εχεις δικιο.... δεν κανει τιποτα παραπανω..... κανεις λαθος, δεν εχεις πολλες αρχικες οθονες με το iphone.... βαλε ολα τα εικονιδια σε μια σελιδα κ πες μου ποσες οθονες θα εχεις..... ειχες android και καταλαβαινεις τι θελω να πω..... τωρα οσων αφορα τις τεχνολογιες, στειλε ενα email στην samsung στα επομενα κινητα της να μην βαλει μεσα nfc, all share cast και τετοια γιατι ο τσελεκιδης στεφανος και ο parafron στην ελλαδα δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν αυτες τις τεχνολογιες

μα τεχνολογια ειναι να εχεις τα παντα στην home screen και οχι σε πολλες!!!! ξεκλιδωνεις κλικ, οχι ξεκλειδωνεις scroll κλικ.....

#652   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:49

δλδ ...

δεν ειπα οτι τα widgets κανουν ενα λειτουργικο πληρες, αλλα τι πιστευεις οτι λειπει απο το λειτουργικο των android συσκευων...??? το οτι δεν κανει καλυτερη διαχειρηση μνημης απο το ios δεν σημαινει οτι ειναι για πεταμα..... και android συσκευη με android συσκευη εχει διαφορα..... δεν μιλαμε για συσκευες αξιας 150-250 ευρω.... εκει παω πασο, προτιμω iphone 3g..... αλλα οσων αφορα τις ναυαρχιδες της samsung, εχουν γινει τεραστια βηματα για να σου προσφερουν σωστη εμπειρια χρησης.... και εννοειται οτι σεβομαστε το μηλο, συζητηση κανουμε, δεν σε εβρισα που πηρες iphone5.... :P

#653   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:50

το αν βαλω ολα τα εικονιδια σε μια οθονη ειναι λογικο να εχω και μια οθονη !!
το αλλο λεγεται ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ !!

Allshare cast σε λεω κανουν και τα ιφον ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !! ξεκολλα επιτελους !!
wifi direct το οτι κανει και το ιφον ... τι δεν καταλαβαινεις παλι ???! τι σχεση εχει αν κατεβασω εφαρμογη ??

sbeam ΕΓΩ το θεωρω τελειως αχρηστο ...!!
nfc μπαζει απο παντου ... βαλε εσυ την πιστωτικη σου εκει μεσα .... το εμπιστευεσαι ?! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!

ναι ειχαμε jailbreak καποτε τα κινητα μας παιζαμε μαζι με τα widgets και μετατροπες ...!!
ΦΤΑΝΕΙ ομως !! ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ !!
και στο αδροιντ με τα ιδια επαιζα ..!
πλεον εμενα το ιος με καλυπτει πληρως ...! και δεν φευγω απο την apple ....!
:)

#654   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:50

δεν ειπα οτι τα widgets κανουν ενα λειτουργικο πληρες, αλλα τι πιστευεις οτι λειπει απο το λειτουργικο των android συσκευων... :huh: το οτι δεν κανει καλυτερη διαχειρηση μνημης απο το ios δεν σημαινει οτι ειναι για πεταμα..... και android συσκευη με android συσκευη εχει διαφορα..... δεν μιλαμε για συσκευες αξιας 150-250 ευρω.... εκει παω πασο, προτιμω iphone 3g..... αλλα οσων αφορα τις ναυαρχιδες της samsung, εχουν γινει τεραστια βηματα για να σου προσφερουν σωστη εμπειρια χρησης.... και εννοειται οτι σεβομαστε το μηλο, συζητηση κανουμε, δεν σε εβρισα που πηρες iphone5.... :P

φιλαρακο αυτο που λειπει απο τα android ειναι η αξιοπιστια!!! αυτο θελω να καταλαβεις! το να εχεις 500 οθονες και 800 widget με καιρο οροσκοπο κξαι φαγιτα δεν μου λεει κατι! το να χρισημοποιω το κιν για 5 μηνες χωρις restart ειναι που θελω

#655   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:52

δλδ ...

Εγώ κατάλαβα πως πολλοί λενε πως θελουν να χουν επιλογες (κι ας μην τις χρησιμοποιουν, αρκει να υπαρχουν).

Κοινώς προτιμούν ενα bloatware λειτουργικο (που η καθε εταιρεια, Lg,Sony,Motorola,Samsung βαζει οτι σαβουρα εχει, αχρηστη κ εφετζιδικη εκει μεσα βαφτίζοντας τα features) απο ένα που απλά να κάνει τη δουλειά του τοσο τέλεια που δε σε νοιαζει πως δουλευει κ να μην ασχολουνται με το τι Rom να βαλουν να φυγει το bloat του λογισμικου, να τρεχει καλυτερα κατα 1s ο Launcher, να αδειαζει πιο γρηγορα η μνημη, κτλ. απ το να ασχοληθουν απλα με διασκέδαση/επικοινωνία. Κοινως να ευχαριστηθουν τη συσκευη τους.

Και οχι, δεν ευχαριστιέσαι την συσκευη σου οταν παλευεις να τη φέρεις στα μέτρα σου κ δε το καταφερνεις ποτε, την αλλαζεις κ παλι την βαριεσαι μετα απο λιγο, ψυχαναγκασμος λεγεται και δεν-εχω-με-τι-αλλο-να-ασχοληθω. ;)

Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 28/12/2012 - 14:55

#656   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:54

φιλαρακο αυτο που λειπει απο τα android ειναι η αξιοπιστια!!! αυτο θελω να καταλαβεις! το να εχεις 500 οθονες και 800 widget με καιρο οροσκοπο κξαι φαγιτα δεν μου λεει κατι! το να χρισημοποιω το κιν για 5 μηνες χωρις restart ειναι που θελω

εγω δεν εχω κανενα προβλημα αξιοπιστιας με το s3, δεν μου εχει κολλησει ποτε, ειχα δωσει παλιοτερα τρελλα ρευματα και ποτε δεν επαθε κατι, και ακομα και με root, custom roms, kernels και σπασμενες εφραρμογες δεν ειχα ποτε προβληματα αποδοσης..... με το iphone4 σε jailbreak ειχα θεματα, κολλουσε, εκανα και restore και η μνημη κατρακυλουσε....

#657   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:57

εγω δεν εχω κανενα προβλημα αξιοπιστιας με το s3, δεν μου εχει κολλησει ποτε, ειχα δωσει παλιοτερα τρελλα ρευματα και ποτε δεν επαθε κατι, και ακομα και με root, custom roms, kernels και σπασμενες εφραρμογες δεν ειχα ποτε προβληματα αποδοσης..... με το iphone4 σε jailbreak ειχα θεματα, κολλουσε, εκανα και restore και η μνημη κατρακυλουσε....

και σου ευχομαι ποτε μα ποτε να μην παρουσιασει προβλημα.

ακου ομως αυτο... το οπεν λειτουργικο μαζευει ιουσ, trojan και αλλα πολλα,
το να μην εχει δικο της χωρο καθε εγαρμογη εχει ως αποτελεσμα αν καπια ειναι κακοβουλη να σου διαλεισει ολο το συστημα και να θες restore,
αυτα τα κενα ειναι που μια στις χιλιες μπορει να σου κανουν κακο! δεν ειπα οτι θα σου κανουν σιγουρα ΑΛΛΑ εχεις μεγαλυτερες πιθανοτηττες να την παθεις.

και εγω με το εργαλειο της δουλεια ς μου δεν θελω να παιζω με πιθανοτητες

#658   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:58

με ι4 ομως το κρατουσες πολυ καιρο το κινητο με τα tweaks και το jb ..!
το οτι επαιξες με ρευματα στον γαλαξια για να κανεις ΕΝΑ benchmark και μετα τα ξανα αλλαζεις για να μην κανει μπουμ ....
αυτο ΔΕΝ μετραει ....!!
το οτι σε μια μερα εχεις περασει την ΡΟΜ 2-3 φορες ... αυτο δεν σε λεει κατι ..?????
το οτι με ειπες οτι αλλος περασε τον κερνελ στα 2ghz?? και του καηκε το κινητο αυτο το θεωρεις λογικο ..??
και οτι δεν σε εχει κολησει Ποτε .... μην εισαι σιγουρος ..! γιατι εμενα αλλα με λες ...!
;)

#659   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 15:03

με ι4 ομως το κρατουσες πολυ καιρο το κινητο με τα tweaks και το jb ..!
το οτι επαιξες με ρευματα στον γαλαξια για να κανεις ΕΝΑ benchmark και μετα τα ξανα αλλαζεις για να μην κανει μπουμ ....
αυτο ΔΕΝ μετραει ....!!
το οτι σε μια μερα εχεις περασει την ΡΟΜ 2-3 φορες ... αυτο δεν σε λεει κατι .. :huh:??
το οτι με ειπες οτι αλλος περασε τον κερνελ στα 2ghz?? και του καηκε το κινητο αυτο το θεωρεις λογικο ..??
και οτι δεν σε εχει κολησει Ποτε .... μην εισαι σιγουρος ..! γιατι εμενα αλλα με λες ...!
;)

δεν θυμαμαι να σου ειπα οτι μου εκανε brick το κινητο ποτε, κοινως κολλησε και δεν ξαναανοιξε.... με ρευματα ανεβασμενα ακομα το εχω το κινητο, δεν τα βαζω για benchmarks μονο, μαλλον μπερδευεσαι.... αν ο αλλος ειναι χαζος και ηθελε να κανει τον επεξεργαστη του γαλαξια intel i7 δεν σημαινει οτι φταιει το λογισμικο 'η η συσκευη φιλε.... μαλλον δεν παρακολουθεις τι συζηταω με το παληκαρι.... την επομενη φορα που θα ερθεις σπιτι μου για restore θα σε διωξω, να ξερεις :P :P

#660   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 15:08

εμενα παντως το κινητο οταν το ειχα jb με πανω απο 65 τουικς ηταν μια χαρα ...!
restore το εκανα για να καθαρισω που και που ...!
κανα 2 φορες ετυχε να το κανω restore γιατι εκανα χαζομαρα ...!
:)
και δεν ξανα χρειαζομαι τον υπολογιστη σου για restore ... πλεον ο δικος μου φυσαει με τα mountain lion και windos 8 !!
Δεν σε εχω αναγκη κυριεεεεε !!
ΧΑΧαΧαχα !!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;