Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#676   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 28/12/2012 - 15:33

το γ@μησ@με το θεμα, θα παω να αγορασω samsung galaxy ace και θα τα πουμε κουφαλες..... θα σας διαλυσω........

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#677   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 28/12/2012 - 15:35

το γ@μησ@με το θεμα, θα παω να αγορασω samsung galaxy ace και θα τα πουμε κουφαλες..... θα σας διαλυσω........

εχω ενα φιλο με vodafone joy 845 φερτε μου και i5 / ipad4 / galaxy note 2 !! για κοντρα ...!
δεν καταλαβαινει τιποτα λεμε ο joy ....!

ΧΑΧαχΑ !!

#678   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 15:36

ρε κουφαλα livas ετσι και παρεις iphone5 με το που βγεις απο την vodafone θα σε περιμενω στο πεζοδρομιο για speed test..... ουτε sim δεν θα προλαβεις να βαλεις.......

χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχααχααχχαχαχχχαχαχαχχαχαχαχα

#679   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 28/12/2012 - 15:38

Μηπως λεω μηπως το θεμα να παει στο bla bla.

46 σελιδες σε 2 μερες και ακομα κανεις δεν εχει καταλαβει το σκοπο αυτου του τοπικ...

#680   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 28/12/2012 - 15:39

ρε κουφαλα livas ετσι και παρεις iphone5 με το που βγεις απο την vodafone θα σε περιμενω στο πεζοδρομιο για speed test..... ουτε sim δεν θα προλαβεις να βαλεις.......

χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχααχααχχαχαχχχαχαχαχχαχαχαχα

Δεν μασαει ο Λιβας ρεε..!!
αφου ξες τρεχει οτι κινειται και οτι δεν κινειται....!!!
ΧΑΧαχΧα !!!

#681   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/12/2012 - 15:40

46 σελιδες σε 2 μερες και ακομα κανεις δεν εχει καταλαβει το σκοπο αυτου του τοπικ...

περιμενουν ολοι το βιντεο.... s2 να νικαει i5
ειναι κοσμικο γεγονος! μεχρι και οι mod αυτο περιμενουν και δεν το εχουν κλειδωσει το θεμα

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#682   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 28/12/2012 - 15:41

ας παει αρκει να μη κλειδωθει...ειναι κριμα να φυγουν απο εδω και να πανε να χαλασουν το αλλο.

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 28/12/2012 - 15:41

#683   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/12/2012 - 15:42

δεν ξερω για εσας εγω το διαβαζω απο την αρχη και εχω παιθανει συα γελια

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#684   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 28/12/2012 - 15:50

Θα προσπαθήσω να στα συνοψίσω σε ενα post:

ο σκοπός του topic απ ότι καταλαβα, ήταν να μοιραστούν εμπειρίες οσοι φυγαν κ γυρισαν στο μήλο κ το αντίθετο κ γενικα ανταλλαγη απόψεων ώστε να διατηρηθεί και το άλλο το topic πιο "καθαρό".

Στο 3ο μόλις post αυτουνου του topic ξεκίνησε ο χορός του Trolling με αρχικαβαλιέρο τον Torter10 με αυτό το επικό πια post:

Το S3 αργό; Έχω βάλει δίπλα iPhone 4, 4S, 5 και Galaxy S2,S3 και έκανα speed test με τα εξής αποτελέσματα:
1) S3
2) S2
3) 5άρι
4) 4S
5) 4άρι

Η επιλογή δική σου !

Αα, και πιο φορτωμένο από όλα ήταν το S2 !

Ουσιαστικά με αυτό λέει κάτι που δεν έχει ξαναειπωθει ποτέ στα δεδομένα πραγματικότητας κ επιστημονικής φαντασίας ταυτόχρονα.. :P

Όχι το κλασικό πως το S3 ειναι γρηγορότερο απ το iPhone5 (που χωραει να γινει κουβεντα σε αυτο πολιτισμένη) αλλά πως το S2 είναι γρηγορότερο απ όλα τα iPhone! (ναι, ακόμη και απ το 5άρι).

Οπότε δε μιλάμε πια για δεδομένα γαλαξία, αλλά για δεδομένα πυραύλου! :P

Μετά είπε θα ανεβασει βίντεο που το αποδεικνύει αυτό αλλά ακόμη στο περίμενε μας έχει με τις τραγελαφικές αυτές δηλώσεις! Αναβολή βίντεο, το android σταθερότερο κ ασφαλέστερο, και ότι άλλο δε μπορουσες ποτε να φανταστεις έχει πει έκτοτε.. :)

Μιλάμε για topic διαμάντι! Σπέρνει γέλια κ ατάκες σε αφθονία!!

Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 28/12/2012 - 15:52

#685   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 15:59

παιδια, επειδη τωρα αρχισα να διαβαζω λιγο απο την αρχη..... δεν ξερω αν το s3 ειναι γρηγοροτερο απο το 5αρι 'η το αντιθετο, εγω που δοκιμασα και το 5αρι μου φανηκε πιο γρηγορο το s3 στο ιντερνετ και στις εφαρμογες πιο γρηγορο το 5αρι (σε ανοιγμα, οχι παιχνιδια και τετοια, δεν δοκιμασα), μακαρι να μου δωθει η ευκαιρια κ να τα βαλω και διπλα διπλα για πιο αντικειμενικα αποτελεσματα, αλλα για να ειμαστε και λιγο on topic, δεν παιζει το s3 να ειναι πιο αργο απο iphone 4s... ουτε κατα διαννοια.... δεν ξερω πως εβγαλε τετοια συμπερασματα ο φιλος που δημιουργησε την κουβεντα, δεν γινεται αυτο ομως.... αν παιζει στα δεκατα με iphone5 και το 5αρι ειναι δυο φορες πιο γρηγορο απο 4s οπως λενε, καταλαβαινετε οτι αυτο δεν γινεται ετσι..??? οσων αφορα την ταχυτητα λεω, απο αποψη λειτουργικου και διαφορα τετοια τα εχουμε χιλιοπει, ο καθενας αγοραζει αυτο που τον καλυπτει.... για καποιο λογο θα δωσει τοσα χρηματα, ειτε για s3, ειτε για iphone5 κλπ.... φιλικα παντα

#686   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:23

Εμένα λύστε μου μια απορία που την έχω.... Όσους φίλους έχω που έχουν iphone, όποτε τους παίρνουν τηλέφωνο, ακούγεται ο ίδιος ήχος κλήσης (ο γνωστός που παρέχει η Apple)... Ούτε ήχο κλήσης ή μηνύματος δεν μπορούν να αλλάξουν, και μου ζαλίζουν τ'@@@ μετά να τους το κάνω jb... Παρατηρήστε το όταν είστε για κάνα καφέ. Ξέρεις ποιος έχει iphone από τον ήχο κλήσης και μόνο....

#687   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:25

Καλα ρε παιδια..Διαβασα στο σλλο θεμα οτι οι LTE εκδοσεις s3 και note δεν εχουν ραδιοφωνο...Μετα το flash αλλο ενα χαρακτηριστικο απο αυτα που εκαναν πολλους να παρουν android αφαιρειται...Χαχαχαχαχαχαχαχα...Ξεκινηστε κωλοτουμπες τωρα....Καλα ρε παιδια κινητο 700 ευρω και να μην εχει ραδιο; Επιτρεπονται αυτα; Και καλα εμεις που ειμαστε και προβατα , εσεις που μας πρηξατε τα συκωτια οτι ακομα και νοκια 3310 ειχε ραδιο θα τιμωρησετε την samsung τωρα; Χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

#688   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:25

ας παει αρκει να μη κλειδωθει...ειναι κριμα να φυγουν απο εδω και να πανε να χαλασουν το αλλο.

Οκ? ;)

#689   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:26

Εμένα λύστε μου μια απορία που την έχω.... Όσους φίλους έχω που έχουν iphone, όποτε τους παίρνουν τηλέφωνο, ακούγεται ο ίδιος ήχος κλήσης (ο γνωστός που παρέχει η Apple)... Ούτε ήχο κλήσης ή μηνύματος δεν μπορούν να αλλάξουν, και μου ζαλίζουν τ'@@@ μετά να τους το κάνω jb... Παρατηρήστε το όταν είστε για κάνα καφέ. Ξέρεις ποιος έχει iphone από τον ήχο κλήσης και μόνο....

Εγω που εχω ηχο μυνηματος το " silence i kill you" χωρις jb πως το καταφερα..; Χαχαχα

#690   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:31

Εγω που εχω ηχο μυνηματος το " silence i kill you" χωρις jb πως το καταφερα..; Χαχαχα

Μάλλον θα το έκανες μέσω itunes, αλλά μέχρι 30 δευτερόλεπτα.. Διαφορετικά, μέσω κάποιας εφαρμογής. Εκτός και αν έχεις jb, που πρέπει να μετατρέψεις το αρχείο και να το βάλεις στο σωστό path μέσω ifile.. Κουράστηκα και μόνο που το σκέφτομαι...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες