το τραγουδι της πεγκυ ζηνας - διαισθηση ... απο το ZEDGE το εχει?
![]()
φιλαρακι αστα να πανε τι βρισκεις εκει μεσα. Εχει κ καλα δεν λεω, αλλα εχει κ κατι μ@λ@κιες απιστευτες. χαχαχαχα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:56
το τραγουδι της πεγκυ ζηνας - διαισθηση ... απο το ZEDGE το εχει?
![]()
Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:59
Δημοσίευση 28/12/2012 - 20:03
+φωνω...!φιλαρακι αστα να πανε τι βρισκεις εκει μεσα. Εχει κ καλα δεν λεω, αλλα εχει κ κατι μ@λ@κιες απιστευτες. χαχαχαχα
Δημοσίευση 28/12/2012 - 20:30
Στο αδροιντ ειναι τοσο μπροστα τεχνολογικα ... που τα περναει μονο με την σκεψη ..!
αυτος σκεφτεται .. το κινητο εκτελει ...!
Android rulezzzz !!
Δημοσίευση 28/12/2012 - 20:37
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά !! Παρακολουθώ την συζήτηση και κλασσικά βλέπω την γνωστή πλέον κόντρα. Λοιπόν, ήμουν κάτοχος iPhone 4S , όπως και άλλων iPhone πριν . Πρόσφατα απέκτησα το galaxy s3 lte . Είχα και s2 κάποτε και galaxy nexus. Το android δίνει πολλές επιλογές σαν λειτουργικό , περισσότερες από το iOS αλλά χάνει σε ποιότητα . Οποια κοινή εφαρμογή και να δώ ( κατέβασα σχεδόν ότι είχα και στο 4s ) είναι λίγο κατώτερη εκτός από τις εφαρμογές της google ( λογικό ) . Από Facebook , twitter κτλ μέχρι κάποια παιχνίδια. Είναι μεν πιο παραμετροποιησιμες με περισσότερες επιλογές αλλά σε χάνουν σε εμπειρία χρήσης. Οσοι έχουν εμπειρία και από τα δύο λογισμικά καταλαβαίνουν τι εννοώ. Πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από τα δύο γιατί και τα δύο κάτι παραπάνω έχουν να μου δώσουν και αναμένω είτε galaxy s4 είτε iPhone 5s/6 για να αλλάξω πάλι σαν κολλημένος που είμαι και δεν με νοιάζει τελικά ποιο από τα δύο αφού και τα δύο τελικά μου αρέσουν . Δεν αξίζει να είμαστε fanboys , γιατί χάνουμε πολλά καλά και από τα δύο.
Με ποιον τρόπο το έκανες? Εφαρμογή?
Μέχρι και το ios 5 που έχω στο Iphone της γυναίκας μου, δεν μπορούσα να του περάσω ήχο κλήσης χωρίς jb. Μόνο μέσω itunes. Εκτός και αν η ios 6 έγινε τόσο καινοτόμα που σου επιτρέπει να βάζεις όποιον ήχο θες!!!!! Είπαμε: Apple Innovation..............
Δημοσίευση 29/12/2012 - 01:27
ναι σε χαλανε τα 30 δευτερολεπτα, γιατι ως γνωστον οταν παιρνεις τηλεφωνο μπορεις να κατσεις με τις ωρες να περιμενεις να το σηκωσει.Μάλλον θα το έκανες μέσω itunes, αλλά μέχρι 30 δευτερόλεπτα.. Διαφορετικά, μέσω κάποιας εφαρμογής. Εκτός και αν έχεις jb, που πρέπει να μετατρέψεις το αρχείο και να το βάλεις στο σωστό path μέσω ifile.. Κουράστηκα και μόνο που το σκέφτομαι...
Δημοσίευση 29/12/2012 - 01:33
δηλαδη σε πιο δεν χρειαζεσε υπολογιστη? στο ανδροιδ πως τα περνας? με μαγικα?
Δημοσίευση 29/12/2012 - 09:10
αφου ταλαιποριοσουν με ios και βολευεσε με ανδροιδ μεγια σου με χαρα σουΣτο android ότι μουσική έχεις, μπορείς να επιλέξεις απευθείας να το ορίσεις ως ήχο κλήσης όλο το τραγούδι.. Και ναι, δεν χρειάζεσαι υπολογιστή και itunes για να στο μετατρέψει. Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που λέω γενικά είναι ότι πέρασα 3 χρόνια με συσκευές Apple, και για να κάνω κάποια πράγματα ταλαιπωριόμουν... Ότι βολεύει τον καθένα...
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 29/12/2012 - 09:10
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 29/12/2012 - 11:00
αφου ταλαιποριοσουν με ios και βολευεσε με ανδροιδ μεγια σου με χαρα σου
και ακομα δεν μου απαντησες πως περνας στο κιν σου τον ηχο κλησης, γιατι νομιζω χρειαζεσε υπολογιστη για να το μεταφερεις
Δημοσίευση 29/12/2012 - 11:54
εχει εφαρμογες στο gplay για να κατεβαζεις τραγουδια.
Δημοσίευση 29/12/2012 - 12:02
Δημοσίευση 29/12/2012 - 12:09
Όπως είπε και ο φίλος parafron, μπορείς να κατεβάσεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τραγούδι με μία free εφαρμογούλα σε δευτερόλεπτα... Τότε επιλέγεις τον ήχο κλήσης άμεσα από το κινητό...
Αλλά ακόμα και να μην χρησιμοποιήσεις εφαρμογή, έχει download manager το τηλέφωνο που μπορείς μέσω internet να κατεβάσεις τα πάντα... Με το iphone χωρίς jb (ios 5), δεν μπορούσες ούτε να κατεβάσεις κάτι ρε παιδί μου από τον safari...
Δημοσίευση 29/12/2012 - 12:11
ρε φιλε οτι εχει η εφαρμογη? δηλαδη αν θελω εναν δικο μου τι κανω? ελεος αν εχω φτιαξει εναν δικο μου στα μετρα μου περνο την ετερεια μου το ανεβαζει και το κατεβαζω? αν εχεις κατι στο pc σου το συνδειες και το περνας οπως ολα
Δημοσίευση 29/12/2012 - 12:12
ναι...αλλα ασυρματα εννοειτε
Δημοσίευση 29/12/2012 - 12:16
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες