Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#706   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:56

το τραγουδι της πεγκυ ζηνας - διαισθηση ... απο το ZEDGE το εχει?

:P :D

φιλαρακι αστα να πανε τι βρισκεις εκει μεσα. Εχει κ καλα δεν λεω, αλλα εχει κ κατι μ@λ@κιες απιστευτες. χαχαχαχα :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#707   hellspawn

hellspawn

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:hellspawn81

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:59

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά !! Παρακολουθώ την συζήτηση και κλασσικά βλέπω την γνωστή πλέον κόντρα. Λοιπόν, ήμουν κάτοχος iPhone 4S , όπως και άλλων iPhone πριν . Πρόσφατα απέκτησα το galaxy s3 lte . Είχα και s2 κάποτε και galaxy nexus. Το android δίνει πολλές επιλογές σαν λειτουργικό , περισσότερες από το iOS αλλά χάνει σε ποιότητα . Οποια κοινή εφαρμογή και να δώ ( κατέβασα σχεδόν ότι είχα και στο 4s ) είναι λίγο κατώτερη εκτός από τις εφαρμογές της google ( λογικό ) . Από Facebook , twitter κτλ μέχρι κάποια παιχνίδια. Είναι μεν πιο παραμετροποιησιμες με περισσότερες επιλογές αλλά σε χάνουν σε εμπειρία χρήσης. Οσοι έχουν εμπειρία και από τα δύο λογισμικά καταλαβαίνουν τι εννοώ. Πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από τα δύο γιατί και τα δύο κάτι παραπάνω έχουν να μου δώσουν και αναμένω είτε galaxy s4 είτε iPhone 5s/6 για να αλλάξω πάλι σαν κολλημένος που είμαι και δεν με νοιάζει τελικά ποιο από τα δύο αφού και τα δύο τελικά μου αρέσουν . Δεν αξίζει να είμαστε fanboys , γιατί χάνουμε πολλά καλά και από τα δύο.

#708   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 28/12/2012 - 20:03

φιλαρακι αστα να πανε τι βρισκεις εκει μεσα. Εχει κ καλα δεν λεω, αλλα εχει κ κατι μ@λ@κιες απιστευτες. χαχαχαχα :lol:

+φωνω...!
Γιαυτο σαν το κοψε ραψε μονος σου δεν εχει...!
Εγβ τα κανω με virtual dj 192kbps και τα περνα με itools μπαμ μπουμ σε 1 λεπτο ειμαι οκ..!!
Και σε ΤΕΛΕΙΑ ποιοτητα..!
:)

#709   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/12/2012 - 20:30

Στο αδροιντ ειναι τοσο μπροστα τεχνολογικα ... που τα περναει μονο με την σκεψη ..!
αυτος σκεφτεται .. το κινητο εκτελει ...!
Android rulezzzz !!
:)

Εχεις απολυτο δικιο.
Εχω ενα android απο τα πρωτα κιολας να καταλαβεις και με την δυναμη του μυαλου μου κανει οτι σκεφτομαι.
Τι να μας πει και η apple.....

#710   kostthem

kostthem

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 20:37

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά !! Παρακολουθώ την συζήτηση και κλασσικά βλέπω την γνωστή πλέον κόντρα. Λοιπόν, ήμουν κάτοχος iPhone 4S , όπως και άλλων iPhone πριν . Πρόσφατα απέκτησα το galaxy s3 lte . Είχα και s2 κάποτε και galaxy nexus. Το android δίνει πολλές επιλογές σαν λειτουργικό , περισσότερες από το iOS αλλά χάνει σε ποιότητα . Οποια κοινή εφαρμογή και να δώ ( κατέβασα σχεδόν ότι είχα και στο 4s ) είναι λίγο κατώτερη εκτός από τις εφαρμογές της google ( λογικό ) . Από Facebook , twitter κτλ μέχρι κάποια παιχνίδια. Είναι μεν πιο παραμετροποιησιμες με περισσότερες επιλογές αλλά σε χάνουν σε εμπειρία χρήσης. Οσοι έχουν εμπειρία και από τα δύο λογισμικά καταλαβαίνουν τι εννοώ. Πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από τα δύο γιατί και τα δύο κάτι παραπάνω έχουν να μου δώσουν και αναμένω είτε galaxy s4 είτε iPhone 5s/6 για να αλλάξω πάλι σαν κολλημένος που είμαι και δεν με νοιάζει τελικά ποιο από τα δύο αφού και τα δύο τελικά μου αρέσουν . Δεν αξίζει να είμαστε fanboys , γιατί χάνουμε πολλά καλά και από τα δύο.

+1

Με ποιον τρόπο το έκανες? Εφαρμογή?

Μέχρι και το ios 5 που έχω στο Iphone της γυναίκας μου, δεν μπορούσα να του περάσω ήχο κλήσης χωρίς jb. Μόνο μέσω itunes. Εκτός και αν η ios 6 έγινε τόσο καινοτόμα που σου επιτρέπει να βάζεις όποιον ήχο θες!!!!! Είπαμε: Apple Innovation..............

Υπάρχουν πολλές δωρεάν εφαρμογές εδώ και 2-3 χρόνια.

#711   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 29/12/2012 - 01:27

Μάλλον θα το έκανες μέσω itunes, αλλά μέχρι 30 δευτερόλεπτα.. Διαφορετικά, μέσω κάποιας εφαρμογής. Εκτός και αν έχεις jb, που πρέπει να μετατρέψεις το αρχείο και να το βάλεις στο σωστό path μέσω ifile.. Κουράστηκα και μόνο που το σκέφτομαι...

ναι σε χαλανε τα 30 δευτερολεπτα, γιατι ως γνωστον οταν παιρνεις τηλεφωνο μπορεις να κατσεις με τις ωρες να περιμενεις να το σηκωσει.

οχι οτι μετα απο μισο λεπτο η κληση τερματιζεται αυτοματα. αλλα μη μου πεις στα android το κλεινεις οποτε θες εσυ...

#712   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2012 - 01:33

δηλαδη σε πιο δεν χρειαζεσε υπολογιστη? στο ανδροιδ πως τα περνας? με μαγικα?

Στο android ότι μουσική έχεις, μπορείς να επιλέξεις απευθείας να το ορίσεις ως ήχο κλήσης όλο το τραγούδι.. Και ναι, δεν χρειάζεσαι υπολογιστή και itunes για να στο μετατρέψει. Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που λέω γενικά είναι ότι πέρασα 3 χρόνια με συσκευές Apple, και για να κάνω κάποια πράγματα ταλαιπωριόμουν... Ότι βολεύει τον καθένα...

#713   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 29/12/2012 - 09:10

Στο android ότι μουσική έχεις, μπορείς να επιλέξεις απευθείας να το ορίσεις ως ήχο κλήσης όλο το τραγούδι.. Και ναι, δεν χρειάζεσαι υπολογιστή και itunes για να στο μετατρέψει. Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που λέω γενικά είναι ότι πέρασα 3 χρόνια με συσκευές Apple, και για να κάνω κάποια πράγματα ταλαιπωριόμουν... Ότι βολεύει τον καθένα...

αφου ταλαιποριοσουν με ios και βολευεσε με ανδροιδ μεγια σου με χαρα σου :) και ακομα δεν μου απαντησες πως περνας στο κιν σου τον ηχο κλησης, γιατι νομιζω χρειαζεσε υπολογιστη για να το μεταφερεις

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 29/12/2012 - 09:10

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#714   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 29/12/2012 - 11:00

αφου ταλαιποριοσουν με ios και βολευεσε με ανδροιδ μεγια σου με χαρα σου :) και ακομα δεν μου απαντησες πως περνας στο κιν σου τον ηχο κλησης, γιατι νομιζω χρειαζεσε υπολογιστη για να το μεταφερεις

εχει εφαρμογες στο gplay για να κατεβαζεις τραγουδια.

#715   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2012 - 11:54

εχει εφαρμογες στο gplay για να κατεβαζεις τραγουδια.

Όπως είπε και ο φίλος parafron, μπορείς να κατεβάσεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τραγούδι με μία free εφαρμογούλα σε δευτερόλεπτα... Τότε επιλέγεις τον ήχο κλήσης άμεσα από το κινητό...
Αλλά ακόμα και να μην χρησιμοποιήσεις εφαρμογή, έχει download manager το τηλέφωνο που μπορείς μέσω internet να κατεβάσεις τα πάντα... Με το iphone χωρίς jb (ios 5), δεν μπορούσες ούτε να κατεβάσεις κάτι ρε παιδί μου από τον safari...

#716   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 29/12/2012 - 12:02

Το βιντεο ακομα?

Σοβαρα το ρωταω

#717   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2012 - 12:09

Όπως είπε και ο φίλος parafron, μπορείς να κατεβάσεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τραγούδι με μία free εφαρμογούλα σε δευτερόλεπτα... Τότε επιλέγεις τον ήχο κλήσης άμεσα από το κινητό...
Αλλά ακόμα και να μην χρησιμοποιήσεις εφαρμογή, έχει download manager το τηλέφωνο που μπορείς μέσω internet να κατεβάσεις τα πάντα... Με το iphone χωρίς jb (ios 5), δεν μπορούσες ούτε να κατεβάσεις κάτι ρε παιδί μου από τον safari...

ρε φιλε οτι εχει η εφαρμογη? δηλαδη αν θελω εναν δικο μου τι κανω? ελεος αν εχω φτιαξει εναν δικο μου στα μετρα μου περνο την ετερεια μου το ανεβαζει και το κατεβαζω? αν εχεις κατι στο pc σου το συνδειες και το περνας οπως ολα

#718   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2012 - 12:11

ρε φιλε οτι εχει η εφαρμογη? δηλαδη αν θελω εναν δικο μου τι κανω? ελεος αν εχω φτιαξει εναν δικο μου στα μετρα μου περνο την ετερεια μου το ανεβαζει και το κατεβαζω? αν εχεις κατι στο pc σου το συνδειες και το περνας οπως ολα

ναι...αλλα ασυρματα εννοειτε

#719   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2012 - 12:12

ναι...αλλα ασυρματα εννοειτε

ε και στο i5 γινετε ασυρματα! τι λεει ο αλλος δεν θες καθολου θπολογιστη

#720   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2012 - 12:16

θελουν και τα δυο υ/η...σιγουρα τα ανδροιδ δεν τον εχουν τοσο μεγαλη αναγκη οσο τα iphone...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες