Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#691   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:40

Μάλλον θα το έκανες μέσω itunes, αλλά μέχρι 30 δευτερόλεπτα.. Διαφορετικά, μέσω κάποιας εφαρμογής. Εκτός και αν έχεις jb, που πρέπει να μετατρέψεις το αρχείο και να το βάλεις στο σωστό path μέσω ifile.. Κουράστηκα και μόνο που το σκέφτομαι...

Σε 2 λεπτακια το χα ετοιμο..Ναι καπου 30 δευτερα ειναι....Και; Ειπα δεν εχω jb..Οποτε αναιρεσα εσενα που ειπες οτι σε ζαλιζουν οι φιλοι σου να το κανεις jb για να βαλουν οτι ηχο θελουν..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#692   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:41

Καλα ρε παιδια..Διαβασα στο σλλο θεμα οτι οι LTE εκδοσεις s3 και note δεν εχουν ραδιοφωνο...Μετα το flash αλλο ενα χαρακτηριστικο απο αυτα που εκαναν πολλους να παρουν android αφαιρειται...Χαχαχαχαχαχαχαχα...Ξεκινηστε κωλοτουμπες τωρα....Καλα ρε παιδια κινητο 700 ευρω και να μην εχει ραδιο; Επιτρεπονται αυτα; Και καλα εμεις που ειμαστε και προβατα , εσεις που μας πρηξατε τα συκωτια οτι ακομα και νοκια 3310 ειχε ραδιο θα τιμωρησετε την samsung τωρα; Χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Πολλά μοντέλα πλεον συμπεριλαμβανομένων κ των συσκευων Nexus ούτε καν sd card.. αφαιρούνατι σιγα σιγά τα "θετικά" των Android συσκευων..

#693   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:42

Πολλά μοντέλα πλεον συμπεριλαμβανομένων κ των συσκευων Nexus ούτε καν sd card.. αφαιρούνατι σιγα σιγά τα "θετικά" των Android συσκευων..

Παρ ολα αυτα εμεις με τα iphone ειμαστε προβατακια...

#694   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:43

Μην λετε οτι θελετε...!
Και εγω ακουω σε αδροιντ χρηστες τον μανησιο ηχο κλησης..;! Τι σημαινει αυτο..;!

Μπορεις μια χαρα να βαλεος ηχο κλησης χωρις itunes και χωρισ τζειλ μπρεικ..!! Και χωρις καμια μετατροπη (χειροκινητη) του κομματιου.. και παραπανω απο 30 δευτερολεπτα...!!
Μην λετε οτι σας κατεβει στο μυαλο..!!
Εκτος αν εσυ θες να βαλεις ολοκληρο τραγουδι για ηχο κλησης. Και οταν σε περνουν τηλ. Μα τους εχεις αναμονη επειδη θες να ακουσεις το τραγουδι..!
Χαχαχαχ.!!
Παιδια λετε πραγματα που να στεκουν τουλαχιστον..!!

#695   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:46

Σε 2 λεπτακια το χα ετοιμο..Ναι καπου 30 δευτερα ειναι....Και; Ειπα δεν εχω jb..Οποτε αναιρεσα εσενα που ειπες οτι σε ζαλιζουν οι φιλοι σου να το κανεις jb για να βαλουν οτι ηχο θελουν..

Με ποιον τρόπο το έκανες? Εφαρμογή?

Μην λετε οτι θελετε...!
Και εγω ακουω σε αδροιντ χρηστες τον μανησιο ηχο κλησης..;! Τι σημαινει αυτο..;!

Μπορεις μια χαρα να βαλεος ηχο κλησης χωρις itunes και χωρισ τζειλ μπρεικ..!! Και χωρις καμια μετατροπη (χειροκινητη) του κομματιου.. και παραπανω απο 30 δευτερολεπτα...!!
Μην λετε οτι σας κατεβει στο μυαλο..!!
Εκτος αν εσυ θες να βαλεις ολοκληρο τραγουδι για ηχο κλησης. Και οταν σε περνουν τηλ. Μα τους εχεις αναμονη επειδη θες να ακουσεις το τραγουδι..!
Χαχαχαχ.!!
Παιδια λετε πραγματα που να στεκουν τουλαχιστον..!!

Μέχρι και το ios 5 που έχω στο Iphone της γυναίκας μου, δεν μπορούσα να του περάσω ήχο κλήσης χωρίς jb. Μόνο μέσω itunes. Εκτός και αν η ios 6 έγινε τόσο καινοτόμα που σου επιτρέπει να βάζεις όποιον ήχο θες!!!!! Είπαμε: Apple Innovation..............

Τελευταία επεξεργασία από: codmdantes, 28/12/2012 - 16:47

#696   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:47

Σε λιγο θα μας πειτε κιολας επειδη το logo apple στην εκκινηση του κινητου δεν ειναι animation ειναι τεχνολογικα πισω η εταιρια...!
Χχαχχα..!!!

#697   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:48

Εκοψα το τραγουδι στο σημειο που ηθελα με εφαρμογη και το περασα μεσω itunes

#698   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:50

Με ποιον τρόπο το έκανες? Εφαρμογή?

Μέχρι και το ios 5 που έχω στο Iphone της γυναίκας μου, δεν μπορούσα να του περάσω ήχο κλήσης χωρίς jb. Μόνο μέσω itunes. Εκτός και αν η ios 6 έγινε τόσο καινοτόμα που σου επιτρέπει να βάζεις όποιον ήχο θες!!!!! Είπαμε: Apple Innovation..............

Μια χαρα περνουσα και στο ιος5 χωρις itunes ηχο κλησης...! Απλα επειδη δεν ξερουν μερικοι τον τροπο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει..!!
Προσωπικα το itunes το ανοιγω μονο για κανα restore & setup as new
Οταν καο αν θελησω...!
Ολα τα αλλα τα κανω πολυ απλα με drag & drop και χωρις τζειλ μπρεικ..!!
;)

#699   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/12/2012 - 17:34

ρε φιλα αν δεν μπορεις να περασεις ηχο κλησεις χωρις jb μην ξαναασχοληθεις με κινητα! και εχεις ανδροιδ που τα κανει ολα? δηλαδι κατι αλλα πιο περιπλοκα πως θα τα κανεις?> πλακα μας κανεις! εχω προσοπηκα μεσω ιτθνες εχω περασει ηχο κλησεις σε 3 δευτερα! αν εσυ δεν μπορεις τι να κανουμε

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#700   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 28/12/2012 - 17:48

ειπαμε, τα android εχουν περισσοτερη ελευθερια επιλογων, αλλα οχι και να μην μπορεις να αλλαξεις ηχο κλησης στα iphone.... μην το ξεφτιλισουμε τελειως.... :ph34r:

#701   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 18:58

ρε φιλα αν δεν μπορεις να περασεις ηχο κλησεις χωρις jb μην ξαναασχοληθεις με κινητα! και εχεις ανδροιδ που τα κανει ολα? δηλαδι κατι αλλα πιο περιπλοκα πως θα τα κανεις?> πλακα μας κανεις! εχω προσοπηκα μεσω ιτθνες εχω περασει ηχο κλησεις σε 3 δευτερα! αν εσυ δεν μπορεις τι να κανουμε

Φιλαράκο, καταλαβαίνεις ή πετάς πετονιά? Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακόμα και το πιο απλό (όπως ο ήχος κλήσης), γίνεται μέσω.... Λαμίας... Δεν σου είπα ότι δεν μπορώ να περάσω ήχο στο iphone. Αλλά αν είναι ακόμα και για αυτό να χρειάζομαι και ένα pc μαζί μου, να χέσω την crApple και τα όλα της μέσα...Και πίστεψέ με, μπορώ να κάνω πάρα πολλά και στα κινητά και στους υπολογιστές και σε όλα τα gadgets...

#702   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:29

Φιλαράκο, καταλαβαίνεις ή πετάς πετονιά? Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακόμα και το πιο απλό (όπως ο ήχος κλήσης), γίνεται μέσω.... Λαμίας... Δεν σου είπα ότι δεν μπορώ να περάσω ήχο στο iphone. Αλλά αν είναι ακόμα και για αυτό να χρειάζομαι και ένα pc μαζί μου, να χέσω την crApple και τα όλα της μέσα...Και πίστεψέ με, μπορώ να κάνω πάρα πολλά και στα κινητά και στους υπολογιστές και σε όλα τα gadgets...

δηλαδη σε πιο δεν χρειαζεσε υπολογιστη? στο ανδροιδ πως τα περνας? με μαγικα?

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#703   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:44

δηλαδη σε πιο δεν χρειαζεσε υπολογιστη? στο ανδροιδ πως τα περνας? με μαγικα?

Στο αδροιντ ειναι τοσο μπροστα τεχνολογικα ... που τα περναει μονο με την σκεψη ..!
αυτος σκεφτεται .. το κινητο εκτελει ...!
Android rulezzzz !!
:)

γιατι και εγω αδροιντ ειχα και με υπολογιστη εφτιαχνα τα ringtones και τα περνουσα ....!!

#704   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:50

ringtones /notifications sounds

https://play.google....S5hbmRyb2lkIl0.

;)

#705   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:54

ringtones /notifications sounds

https://play.google....S5hbmRyb2lkIl0.

;)

το τραγουδι της πεγκυ ζηνας - διαισθηση ... απο το ZEDGE το εχει?

:P :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4