Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#751   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/12/2012 - 00:25

Προς τέτοιο μέγεθος s3 προορίζεται και το iphone από διάφορες φήμες. Οπότε μην λέτε μεγάλα λόγια..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#752   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/12/2012 - 00:29

Προς τέτοιο μέγεθος s3 προορίζεται και το iphone από διάφορες φήμες. Οπότε μην λέτε μεγάλα λόγια..

Ναι αλλα απο την αλλη ..... υπαρχουν παντοφλες..... και ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ με ολα τα γραμματα κεφαλαια.
Θα ειναι ποιοτικη βρε παιδι μου :)
Και το καλυτερο ?
Δεν θα εχει android :)

#753   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 30/12/2012 - 00:56

Ναι αλλα απο την αλλη ..... υπαρχουν παντοφλες..... και ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ με ολα τα γραμματα κεφαλαια.
Θα ειναι ποιοτικη βρε παιδι μου :)
Και το καλυτερο ?
Δεν θα εχει android :)

Ρε μεγάλε να σε ρωτήσω κάτι επειδη το πιπιλας συνέχεια.
Αφού δεν ήθελες να πάρεις το tablet που πήρες και ήθελες τι το πήρες; Αλήθεια όμως.

Και έλεος με της παντοφλες πια.
Ο καθένας παίρνει αυτο που του αρέσει.

PS εσυ δεν είχες βγάλει το κόλπο με το οινόπνευμα για το home button?

#754   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 30/12/2012 - 02:46

Γιατι αν και χριστουγεννα , μας τα εχετε κανει τσουρεκια με την παντοφλα και το android.
Να ηταν πασχα καλα θα ηταν.....
Εσυ εχεις προβλημα και ασχολησαι οχι εγω.
Εσυ εχεις γραφτει στο iphonehellas και μας λες για παντοφλες και χαζα ρομποτ.
Οχι εγω.
Αυτο ελειπε να μας βγεις και απο πανω τωρα.

Φορα την παντοφλα στο αφτι και ασε μας εμας στο iphone.....

εγω εχω γραφτει στο iphonehellas γιατι ειχα apple προιοντα και γιατι γουσταρω να διαβαζω και να ενημερωνομαι για ολα...κ εισαι ο τελευταιος που θα μου κανει υποδειξεις για το τι θα λεω αν δεν σου αρεσουν προβλημα σου κανε με αναφορα...

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 30/12/2012 - 02:47

#755   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2012 - 04:12

Ρε gore, ποιός σου είπε να μπεις σε αυτό το thread και να πετάς τις εξυπνάδες σου περί παντόφλας? Αφού δεν το γουστάρεις, μείνε με το iphone σου που είναι αρχαίο σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και μην μπαίνεις εδώ αν δεν σου αρέσει... Τελικά, καλά το λένε στους xda ότι πιο φανατικούς και πρόβατα από τους applάκηδες δεν υπάρχουν... Και μιλάνε developers και όχι απλοί χρήστες σαν και εμάς...
Και για να σε προλάβω, έχω γραφτεί στο φόρουμ πολλά χρόνια πριν, όταν το iphone ήταν πραγματικά ριζοσπαστικό. Όχι τώρα που έχει καταντήσει αρχαία συσκευή, τυλιγμένη σε ωραίο περιτύλιγμα!!!

#756   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2012 - 07:13

Καλα παει και αυτο το thread βλέπω!!

#757   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/12/2012 - 10:39

παντως μου αρεσει που το thread καποιες στιγμες γινεται απολαυστικο για συζητηση και ανταλλαγη αποψεων, και μεσα σε 2 λεπτα γινεται της π@τ@ν@ς παλι...... ρε παιδια δεν βαρεθηκατε???? σκοπος του φορουμ και του καθε φορουμ ειναι η ανταλλαγη αποψεων και η βοηθεια σε χρηστες γυρω απο διαφορα θεματα που τους απασχολουν..... οχι να αποδειξει ο καθενας αν η συσκευη του ειναι καλυτερη απο την καθε αντιπαλλη συσκευη που κυκλοφορει στην αγορα...... ενταξει, θα κανουμε κ την καζουρα μας, μην τρελλαινεστε.... θα σας βαρεσω με την παντοφλα μου και ποναει, 43 νουμερο και 45 το note2, ηρεμηστε...... χαχαχαχαχαχαχαχαχχχα

#758   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 30/12/2012 - 13:26

Ο καθενας περνει οτι γουσταρει οτι τον βολευει... Παντοφλες η οχι ... Γουστα ειναι αυτα...!
Αλλα το οτι ειμαστε προβατα κ καλα εμεις δεν το νομιζω... Γιατι πιο πολυ προβατα ειστε εσεις που περνετε τα αδροιντ κινητα σας και μπαινετε σε φορουμ με σχετικα με την apple και αρχιζετε να λετε τα δικα σας και προσπαθειτε να πεισετε πιστευω τον εαυτο σας οτι ειστε καλυτεροι...
Αυτο ειναι σημαινει οτι ειστε απλα θυματα... Αλλιως δεν θα ειχαμε σε οποιοδηποτε φορουμ (οχι μονονεδω)! Με θεμα για ιφον/ipad και μπλα μπλα να μιλατε για αδροιντ μεσα...κ μας πεισετε οτι ειμαστε για τον πεο εμεις....
Συζητηση να κανουμε ... Αλλα μην θες να περασεις το δικο σου μεγαλε...!! Ο καθενας περνει οτι γουσταρει..!
Και κατι τελευταιο επισης οι developers λενε οτι γουσταρουν να ασχολουνται πιο πολυ με την apple και τα προιντα της για υποστηριξη... Παρα με την google κοινοτητα....!
;)

#759   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/12/2012 - 13:39

Τελικά, καλά το λένε στους xda ότι πιο φανατικούς και πρόβατα από τους applάκηδες δεν υπάρχουν... Και μιλάνε developers και όχι απλοί χρήστες σαν και εμάς...

Ε αφού το λένε οι developers έτσι θα είναι...
Σοβαρέψου!

#760   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 30/12/2012 - 13:46

Ρε gore, ποιός σου είπε να μπεις σε αυτό το thread και να πετάς τις εξυπνάδες σου περί παντόφλας? Αφού δεν το γουστάρεις, μείνε με το iphone σου που είναι αρχαίο σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και μην μπαίνεις εδώ αν δεν σου αρέσει... Τελικά, καλά το λένε στους xda ότι πιο φανατικούς και πρόβατα από τους applάκηδες δεν υπάρχουν... Και μιλάνε developers και όχι απλοί χρήστες σαν και εμάς...
Και για να σε προλάβω, έχω γραφτεί στο φόρουμ πολλά χρόνια πριν, όταν το iphone ήταν πραγματικά ριζοσπαστικό. Όχι τώρα που έχει καταντήσει αρχαία συσκευή, τυλιγμένη σε ωραίο περιτύλιγμα!!!

ναι μιλανε οι developers που το μεγαλυτερο μερος των χρηματων το βγαζουν απο το ios..

#761   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 30/12/2012 - 14:26

Μπηκα σημερα το πρωι σε φορουμ της bmw και ειπα οτι η mercedes c 180 ειναι καλυτερη απο την bmw 320...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αντεδρασαν περιεργα... Επισης ΔΕΝ χρειαζεται να κανω κανενα root για να κανω καλυτερη την ποιοτητα ηχου στο iphone...Το εαν χαιρεστε επειδη το android σας δινει δυνατοτητα τετοια ποσως μ ενδιαφερει...Ειναι σαν να μου λετε οτι θα παρετε golf γιατι μπορειτε ν το χαμηλωσετε , ενω μια ferrari οχι γιατι ειναι ηδη πιτα..Το να δωσω 500-600 ευρω και να παλαυω για καλυτερη ποιοτητα ηχου με κανει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ προβατο απο το να δωσω 750 και να ειναι στην εντελεια...

Υ.Γ: Ο parafron ειναι ο πιο αντικειμενικος χρηστης...Παντα θα μιλησει με επιχειρηματα και παντα μιλαει για προσωπικη αποψη..Αλλοι λενε μπαρουφες

#762   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2012 - 14:33

Μπηκα σημερα το πρωι σε φορουμ της bmw και ειπα οτι η mercedes c 180 ειναι καλυτερη απο την bmw 320...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αντεδρασαν περιεργα... Επισης ΔΕΝ χρειαζεται να κανω κανενα root για να κανω καλυτερη την ποιοτητα ηχου στο iphone...Το εαν χαιρεστε επειδη το android σας δινει δυνατοτητα τετοια ποσως μ ενδιαφερει...Ειναι σαν να μου λετε οτι θα παρετε golf γιατι μπορειτε ν το χαμηλωσετε , ενω μια ferrari οχι γιατι ειναι ηδη πιτα..Το να δωσω 500-600 ευρω και να παλαυω για καλυτερη ποιοτητα ηχου με κανει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ προβατο απο το να δωσω 750 και να ειναι στην εντελεια...

Υ.Γ: Ο parafron ειναι ο πιο αντικειμενικος χρηστης...Παντα θα μιλησει με επιχειρηματα και παντα μιλαει για προσωπικη αποψη..Αλλοι λενε μπαρουφες

Το ονομα του λεει πολλα.....
Δεν αξιζει καν να ασχοληθει καποιος !!!! χα χα χα !!!!!
Εχει πλακα που μας την λεει και απο πανω ..... παρανοια !!!!
χα χα χα !!!

εγω εχω γραφτει στο iphonehellas γιατι ειχα apple προιοντα και γιατι γουσταρω να διαβαζω και να ενημερωνομαι για ολα...κ εισαι ο τελευταιος που θα μου κανει υποδειξεις για το τι θα λεω αν δεν σου αρεσουν προβλημα σου κανε με αναφορα...

Ειχες οπως γραφεις....
Τωρα μπαινεις οχι για να ενημερωνεσαι οπως λες αλλα επειδη σε τρωει το σαρακι-σαγιοναρα.....
Αναφορα δεν θα σε κανω , αμα θελεις κεφτεδες θα σε κανω ..... χα χα χα !!!!!

Μαλλον εσυ εχεις ερθει σε λαθος φορουμ.
Το παντοφλα θα το παρω πισω... σαγιοναρα ειναι το s3 και μαλιστα γυφτικη....

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 30/12/2012 - 14:41

#763   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 30/12/2012 - 14:44

χα χα χα !!!

Ειχες οπως γραφεις....
Τωρα μπαινεις οχι για να ενημερωνεσαι οπως λες αλλα επειδη σε τρωει το σαρακι-σαγιοναρα.....

γιατι εισαι κολλημενος? για να ενηνερωνομαι για τα idevices σημαινει οτι μενδιαφερουν....το φορουμ δεν ειναι μονο για iphone....ξεκολλα λιγο

#764   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 30/12/2012 - 14:53

χα χα χα !!!

Ειχες οπως γραφεις....

πω πω ρε φίλε είσαι εκνευριστικος...εγω είμαι κάτοχος i4 κ πραγματικά θεωρώ ότι αν ήταν να πάω σε 4s θα προτιμούσα με τα 1000 να πάω σε s3 τώρα αν πηγαινα σε i5 θα το σκεφτόμουν λίγο καλύτερα...όσο για το παντόφλα...ασχολίαστο...το μέγεθος ειναι υποκειμενικό...

#765   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2012 - 14:56

πω πω ρε φίλε είσαι εκνευριστικος...εγω είμαι κάτοχος i4 κ πραγματικά θεωρώ ότι αν ήταν να πάω σε 4s θα προτιμούσα με τα 1000 να πάω σε s3 τώρα αν πηγαινα σε i5 θα το σκεφτόμουν λίγο καλύτερα...όσο για το παντόφλα...ασχολίαστο...το μέγεθος ειναι υποκειμενικό...

Εγω ειμαι εκνευριστικος :huh:
Δηλαδη οποιος μιλαει για idevices και λεει οτι του αρεσουν ειναι εκνευριστικος , ενω οταν καποιος μιλαει σε ενα forum με idevices για android και s3 ολα καλα....
Καλοφορετο αν πας σε s3 ;)

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 30/12/2012 - 15:00

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;