Tο Πλαισιο τα φερνει παντα πρωτο από ολα τα καταστήματα!Εγω πηρα απο εκει το mac mini οταν δεν το ειχε κανενας αλλος στην Ελλάδα!Δεν το ειχαν καν οι επισημοι resellers!Ναι συμφωνώ... Πολλά ζήτησαν. Απο την άλλη μη ξεχνάς οτι εσυ το πήρες απο Public! Απο τα μεγαλύτερα μαγαζιά στην Ελλάδα.
Πήρα Πλαίσιο τηλέφωνο και βρήκα ετοιμοπαράδοτο... αν είναι δυνατόν. εκεί έχουν περίσσεια σε μηχανήματα και σε άλλα μαγαζιά τίποτα...
Αν δεν έρθει απο δευτέρα θα το πάρω απο Πλαίσιο.
Αγορά Imac
Δημοσίευση 02/03/2013 - 17:37
Ad
Δημοσίευση 03/03/2013 - 02:26
Tο Πλαισιο τα φερνει παντα πρωτο από ολα τα καταστήματα!Εγω πηρα απο εκει το mac mini οταν δεν το ειχε κανενας αλλος στην Ελλάδα!Δεν το ειχαν καν οι επισημοι resellers!
Επίσημοι resellers και μα@@@ίες.... άργησα να το καταλάβω αλλά το κατάλαβα.... Το έχω κρατήσει το iMac και εάν Δευτέρα δεν έρθει το άλλο θα το πάρω από Πλαίσιο....!
Δημοσίευση 03/03/2013 - 08:43
Τελευταία επεξεργασία από: Maclovin, 03/03/2013 - 08:45
Δημοσίευση 03/03/2013 - 12:02
Εγώ έχω παραγγείλει το 27αρι στις 15 Ιανουαρίου και όχι bto αλλά απο ότι φαίνεται έρχονται γιατί US και Καναδά (27"-21.5")έπεσαν οι μέρες αποστολής σε 1-3 μέρες!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Mr Maclovin, you just made my day! Χθες που μπήκα έλεγε 2-3 βδομάδες κλασσικά. και τώρα 1-3 ΜΕΡΕΣ? ΜΕΡΕΣ? Ααααντε να 'ρθουνε με το καλό!
Ξέρετε ε, όποιος παραλαμβάνει, ενημερώνει!!!!
Δημοσίευση 03/03/2013 - 14:15
Δημοσίευση 03/03/2013 - 15:55
Δημοσίευση 03/03/2013 - 15:59
Σας το ειπα παιδες αρχισε να ρολλαρει το πραγμα... Μεχρι μεσα Μαρτιου ελπιζω να εχουμε παραλαβει ολοι
Νταξ όχι οτι θα πρέπει να χαιρόμαστε που τα πέρνουμε με τέτοια καθυστέρηση αλλά.... και που τα πέρνουμε να είμαστε πανευτυχείς!
Και πάλι το "μεσα Μαρτίου", δηλαδή 15-16 του μηνός είναι τρελή καθυστέρηση εαν σκεφτείς το 1-3 business days.... Ελπίζω ό,τι σύνθεση έχετε παραγγείλει να την έχετε μεχρι την Παρασκευή!
EDIT: στα BTO δίνει 7-10 μέρες.... αλλά και πάλι μέχρι τέλος βδομάδας θα πρέπει να έρθουν.
Τελευταία επεξεργασία από: zaxeilasfc, 03/03/2013 - 16:02
Δημοσίευση 03/03/2013 - 16:14
Δημοσίευση 03/03/2013 - 16:41
Εμενα απο την αρχη μου ειχαν πει 4-6 εβδομαδες οποτε δεν μπορω να τους καταλογησω τιποτα.... Εσυ πρεπει να μπεις μεσα με ενα μυδραλιοβολο....
χαχαχαχαχααχαχαχαχαχχααχαχ ΚΛΑΙΩ!!!
Δημοσίευση 03/03/2013 - 17:03
Δημοσίευση 03/03/2013 - 18:03
Σε κάνα-δυο μηνάκια (μπορεί και λίγο αργότερα, καλοκαίρι), ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα "σουτάρω" τον... δεινόσαυρο-PC μου (Core Duo, 4GB RAM, κτλ) και θα πάρω άλλο κομπιούτερ.
Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι επαγγελματίας Designer (GUI & Illustrator) και αναγκαστικά πρέπει να πάρω ΔΥΝΑΤΟ μηχάνημα, όχι "της σειράς".
Οπότε ερωτώ τους κατόχους Mac: αξίζει τον κόπο (και το χρήμα!) να πάρω κάποιον iMac ή δυστυχώς "μονόδρομος" (για τα επαγγελματικά/απαιτητικά γραφικά μου) είναι οι PowerMac (και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ!);
Εάν ισχύει το πρώτο (iMac), τότε να το κοιτάξω και να μην πάρω πάλι μηχάνημα "του Διαβόλου" (Win-PC).
Αν ισχύει το δεύτερο, δυστυχώς δεν με παίρνει να... πωλήσω το... αυτοκίνητο (!) για να πάρω PowerMac - οπότε θα ξανακοιτάξω για PC.
Δημοσίευση 04/03/2013 - 11:44
Λοιπόν...
Σε κάνα-δυο μηνάκια (μπορεί και λίγο αργότερα, καλοκαίρι), ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα "σουτάρω" τον... δεινόσαυρο-PC μου (Core Duo, 4GB RAM, κτλ) και θα πάρω άλλο κομπιούτερ.
Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι επαγγελματίας Designer (GUI & Illustrator) και αναγκαστικά πρέπει να πάρω ΔΥΝΑΤΟ μηχάνημα, όχι "της σειράς".
Οπότε ερωτώ τους κατόχους Mac: αξίζει τον κόπο (και το χρήμα!) να πάρω κάποιον iMac ή δυστυχώς "μονόδρομος" (για τα επαγγελματικά/απαιτητικά γραφικά μου) είναι οι PowerMac (και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ!);
Εάν ισχύει το πρώτο (iMac), τότε να το κοιτάξω και να μην πάρω πάλι μηχάνημα "του Διαβόλου" (Win-PC).
Αν ισχύει το δεύτερο, δυστυχώς δεν με παίρνει να... πωλήσω το... αυτοκίνητο (!) για να πάρω PowerMac - οπότε θα ξανακοιτάξω για PC.
Καταρχάς δεν έχουμε πλέον PowerMac αλλά Mac Pro, εαν αυτό εννοείς.
Καταδεύτερον ΝΑΙ αξίζει η αγορά ενός iMac για επαγγελματικές δουλειές. Ιδιαίτερα στην δουλειά του γραφίστα. Έχω αρκετούς γνωστούς και φίλους γραφίστες που έχουν iMac για την δουλειά τους και οχι Mac Pro. Η απίστευτα υψηλή ανάλυση που ανεβάζει σε συνδιασμό με τις τρελές επιδόσεις δημιουργούν εκπληκτικό αποτέλεσμα.
Για να έχεις extreme επιδόσεις όμως modαρε το καταλλήλως.... (καλύτερη κάρτα γραφικών, ssd (αν και με εναν fusion είσαι μια χαρά πιστεύω), RΑΜ)...
Δημοσίευση 04/03/2013 - 16:01
Καταρχάς δεν έχουμε πλέον PowerMac αλλά Mac Pro, εαν αυτό εννοείς.
Καταδεύτερον ΝΑΙ αξίζει η αγορά ενός iMac για επαγγελματικές δουλειές. Ιδιαίτερα στην δουλειά του γραφίστα. Έχω αρκετούς γνωστούς και φίλους γραφίστες που έχουν iMac για την δουλειά τους και οχι Mac Pro. Η απίστευτα υψηλή ανάλυση που ανεβάζει σε συνδιασμό με τις τρελές επιδόσεις δημιουργούν εκπληκτικό αποτέλεσμα.
Για να έχεις extreme επιδόσεις όμως modαρε το καταλλήλως.... (καλύτερη κάρτα γραφικών, ssd (αν και με εναν fusion είσαι μια χαρά πιστεύω), RΑΜ)...
Ναι, οκ, αυτό εννοούσα - "Mac Pro" λέγεται τώρα; (Έχω μείνει πίσω).
Οκ... Και ας πούμε ότι διαλέγω έναν iMac (ποιόν προτείνεις για γραφικά και μετά...; Πως θα το mod-άρω εγώ με καλύτερες κάρτες και SSD; Εγώ θα τον ανοίξω (μετά) και θα τα βάλω αυτά;
Δημοσίευση 05/03/2013 - 14:51
Η αναλυση του ιμακ ειναι 2560χ1440 δηλαδη το διπλασιο απο το full hd μιας απλης οθονης..στα γραφιστικα χρειαζεσαι μεγαλη αναλυση σιγουρα...τωρα εσυ κρινεις,αν νομιζεις πως το 1920χ1080 ειναι το ιδιο τοτε φτιαξε μονος σου το μηχανημα και καν'το πιο δυνατο με τα ιδια χρηματα.
Το μπατζετ σου ποιο ειναι?Στην θεση σου δεν θα κοιτουσα καν το 21,5 για επαγγελματικη χρηση!
Δημοσίευση 05/03/2013 - 15:08
Τώρα δουλεύω σε 19άρι (ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ!) μόνιτορ. Αν πάω στα 21.5'' δεν θα με χαλούσε. Και στην εταιρεία που δουλεύω, σε 19άρι είμαι.
(Οι ΚΑΛΕΣ και ΥΨΗΛΩΝ ΙΝΤΣΩΝ οθόνες, κοστίζουν ένα τσουβάλι λεφτά.... Τόσα χρόνια, 15+ που δουλεύω, μια χαρά δούλευα και σε 17άρια και 19άρια. Δεν λέω ότι "θα με χαλούσε" ένα 25άρι ή 27άρι, αλλά δεν έχω χρήματα).
Όσο αφορά το "Χάκιντος", δεν με ενδιαφέρουν τα "ημίμετρα" πράγματα. 'Η ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΚΙΝΤΟΣ ή ΟΧΙ! "Μεσοβέζικα" πράγματα δεν μου αρέσουν. Και δεν είναι μόνο το ζήτημα οθόνης, αλλά πρέπει να κάνω "συμβιβασμούς" στο hardware (για το ΠΙΟ θα "κουμπώσει" με το MacOS), ενώ σχεδόν ΟΛΕΣ οι κάρτες ήχου έχουν πρόβλημα (στα Χάκιντος).
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες