Εχετε σκοπο να αφησετε το iphone?
Δημοσίευση 09/01/2013 - 23:36
Ad
Δημοσίευση 09/01/2013 - 23:49
Το android έχει ανέβει επίπεδα παιδιά.. Έχει εξελιχτεί αρκετά. Καμία σχέση με αυτό που ήταν παλιότερα, ούτε να το συγκρίνεται με μικρότερες συσκευές που έχουν περιορισμένες δυνατότητες συν ότι παίρνουν παλιότερες εκδόσεις.
Απλά αν το iOS ήταν σίγουρα κάποια στιγμή μπροστά, κάθε ένα βήμα που έκανε μπροστά το android έκανε 5. Ποιο είναι μπροστά τώρα δεν ξέρω, αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα η προσπέραση αργά ή γρήγορα θα γίνει, αν δεν έχει γίνει ήδη δηλαδή.
Αν και όπως και να το κάνουμε είναι αναλόγως και με τις ανάγκες του καθένα. Κάποιος που θέλει ένα απλό, όμορφο και ποιοτικό τηλέφωνο κοιτάει προς iphone, κάποιος που απαιτεί περισσότερα πράγματα από την συσκευή του τότε σίγουρα πρέπει να κοιτάξει προς android μεριά και να του δώσει μια ευκαιρία.
Δημοσίευση 09/01/2013 - 23:56
συμφωνω οτι εχει ελευθερια και ειναι παραμετροποιησιμο, αλλα δεν ειμαστε τωρα για δοκιμες συσκευων. Απο κινητα android που εχω δουλεψει (μεχρι 300€) η εμπειρια μου ειναι κακη.
Δημοσίευση 09/01/2013 - 23:58
ναι μεν το 5αρι ειναι λεπτό,ελαφρύ,πανέμορφο,σταθερό,με άριστη μεταπωλητικη αξία, αλλά χωρίς jailbreak δεν το χαίρεσαι!
θα περιμένω κανα μήνα ακομη, αν δεν βγει το πολυπόθητο εργαλείο μέχρι τοτε, θα το ανταλλάξω με S3/note 2..
Δημοσίευση 10/01/2013 - 00:02
Δημοσίευση 10/01/2013 - 00:09
478 ευρω εχει..Το Samsung Galaxy S3 για παράδειγμα κάνει 600 € και το πουλάς 300 μόλις βγει το S4(τώρα πουλιέται γύρω στα 400).
http://www.skroutz.g...ml?from=catspan
και οταν βγει το s4 θα εχει πέσει κι άλλο..
Δημοσίευση 10/01/2013 - 00:10
Δημοσίευση 10/01/2013 - 00:13
A και ακόμα καλύτερη μεταπωλητική αξία. Άμα το πάρεις 478 ευρώ γιατί τώρα μεταχειρισμένο όλοι το πουλάνε 370-400.478 ευρω εχει..
http://www.skroutz.g...ml?from=catspan
και οταν βγει το s4 θα εχει πέσει κι άλλο..
Δημοσίευση 10/01/2013 - 00:20
το θεμα ειναι αν βρίσκεται και κανείς να το πάρει με 400..οταν καινούριο εχει 478..και πριν λιγες μέρες ειχε 445..Άμα πάρεις τη πιο φθηνή τιμή... Άσε που μη ξεχνάμε ότι βγήκε πριν 1 χρόνο. Σε καμιά περίπτωση το iPhone δεν έχει τόσο καλή μεταπωλητική αξία άντε 20-30 € όχι παραπάνω.
A και ακόμα καλύτερη μεταπωλητική αξία. Άμα το πάρεις 478 ευρώ γιατί τώρα μεταχειρισμένο όλοι το πουλάνε 370-400.
Δημοσίευση 10/01/2013 - 00:34
Δημοσίευση 10/01/2013 - 00:37
πληροφοριακά, οταν βγήκε το 5αρι η τιμη του 4S έπεσε 40 ευρώ..εσυ ισχυρίζεσαι οτι θα πέσει 240..οκ θα το δούμεΩραία το iphone 5 που θα κάνει 500 € σου λέω εγώ όταν βγει το 5S
Δημοσίευση 10/01/2013 - 00:45
Έτσι λίγο αργότερα απέκτησα το 3GS. Ακόμη και τώρα δε μπορώ να περιγράψω τον ενθουσιασμό μου (κρατήστε το αυτό για μετά).. Κόσμημα. Δεν ήθελα να το αφήνω απο τα χέρια μου. Τότε έλεγα ακριβώς αυτό. Δε ξαναλλάζω συσκευή. iOS απο ΄δω και πέρα και τέλος...
Μετά ήρθε το 4. Εκεί ξαναείπα ουαου.. Τρομερή εξέλιξη κατασκευαστικά, ένα απο τα πιο όμορφα τηλ που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Ο ενθουσιασμός που λέμε και παραπάνω συνεχίστηκε. Δεν ήθελα να το αφήνω (και αυτο) στιγμή απο τα χέρια μου..
Ενθουσιασμός λοιπόν.. Μεγάλη κουβέντα και αυτό που χαρακτήρισε μια εταιρεία όπως η Apple. Τελικά, αυτός ο ενθουσιασμός σταμάτησε στο 4. Απο το 4S και μετά αυτό το χάσαμε.. Ειδικά στο το 5, που προσωπικά δε μου έκανε καμία αίσθηση απολύτως..
Και μέσα σε όλα αυτά, δε γίνεται να παραβλέψουμε ένα λειτουργικό όπως το iOS που παραμένει στάσιμο και πατάει στα σίγουρα τόσο καιρό προσθέτοντας αναβαθμίσεις και εξέλιξη με το σταγονόμετρο.
Τα παραπάνω έχουν χαθεί.. Και είναι αυτά που θα με κάνουν να δω τελικά και κάτι άλλο. Ίσως το SG4.. Εκτός και αν η Apple αποφασίσει να κάνει ριζικές αλλαγές και να ταρακουνήσει πάλι το κόσμο όπως πριν λίγα χρόνια..
Sorry για το μεγάλο Post..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 10/01/2013 - 00:45
Δημοσίευση 10/01/2013 - 00:57
Συμφωνώ για άλλη μια φορά 100% ΝίκοΌταν πριν λίγα χρόνια έπιασα στα χέρια μου το 2G έπαθα σοκ. Ήταν τότε που είχε κάνει το μεγάλο μπαμ η Apple αφήνοντας τόσο κόσμο να αναρωτιέται τι έγινε..
Έτσι λίγο αργότερα απέκτησα το 3GS. Ακόμη και τώρα δε μπορώ να περιγράψω τον ενθουσιασμό μου (κρατήστε το αυτό για μετά).. Κόσμημα. Δεν ήθελα να το αφήνω απο τα χέρια μου. Τότε έλεγα ακριβώς αυτό. Δε ξαναλλάζω συσκευή. iOS απο ΄δω και πέρα και τέλος...
Μετά ήρθε το 4. Εκεί ξαναείπα ουαου.. Τρομερή εξέλιξη κατασκευαστικά, ένα απο τα πιο όμορφα τηλ που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Ο ενθουσιασμός που λέμε και παραπάνω συνεχίστηκε. Δεν ήθελα να το αφήνω (και αυτο) στιγμή απο τα χέρια μου..
Ενθουσιασμός λοιπόν.. Μεγάλη κουβέντα και αυτό που χαρακτήρισε μια εταιρεία όπως η Apple. Τελικά, αυτός ο ενθουσιασμός σταμάτησε στο 4. Απο το 4S και μετά αυτό το χάσαμε.. Ειδικά στο το 5, που προσωπικά δε μου έκανε καμία αίσθηση απολύτως..
Και μέσα σε όλα αυτά, δε γίνεται να παραβλέψουμε ένα λειτουργικό όπως το iOS που παραμένει στάσιμο και πατάει στα σίγουρα τόσο καιρό προσθέτοντας αναβαθμίσεις και εξέλιξη με το σταγονόμετρο.
Τα παραπάνω έχουν χαθεί.. Και είναι αυτά που θα με κάνουν να δω τελικά και κάτι άλλο. Ίσως το SG4.. Εκτός και αν η Apple αποφασίσει να κάνει ριζικές αλλαγές και να ταρακουνήσει πάλι το κόσμο όπως πριν λίγα χρόνια..
Sorry για το μεγάλο Post..
Δημοσίευση 10/01/2013 - 01:06
Δημοσίευση 10/01/2013 - 01:09
Και επειδή οι περισσότεροι είστε αμετανόητοι iphone-άκηδες (

Τελευταία επεξεργασία από: ChriSS78, 10/01/2013 - 01:12
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες