Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Google Nexus


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
104 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   fuzzy

fuzzy

    iPH Addict

  • 725 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2010 - 09:29

εμένα πάντως ρε παιδιά μου αρέσει το νέξους και ψάχνω άκρη να το αγοράσω άμμεσα από Αμερική. Είμαι χρήστης iphone 2g-3g-3gs εδώ και 3 σχεδόν χρόνια (από τότε που βγήκε το 2g στην Αμερική (από εκεί το είχα πάρει). Αλλά το νέξους μου φαίνεται ως ο πρώτος αντάξιος αντίπαλος του μηλόφωνου σε σύγκριση με ότι άλλο έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Αν η μπαταρία του κρατάει περισσότερο σε δίκτυο 3g, η λήψη ασύρματου δικτύου είναι καλύτερη, και γενικά η συσκευή είναι γρήγορη στην χρήση και χωρίς λαγκ, οι δυνατότητες για customizaton που δίνει το android OS είναι εφάμιλες με αυτές του μηλόφωνου, απλά το community του θέλει λίγο ανάπτυξη ακόμα, το οποίο είναι λογικό, έτσι ήταν και του μήλου πρίν 3 χρόνια...

το πίσω μέρος έχει teflon coating! :o κάνει και για τηγάνι δηλαδή, και φτιάχνεις και καμιά ομελέτα στα γρήγορα άμα δεν βρίσκεις το τηγάνι σου! :lol: :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: fuzzy, 08/01/2010 - 09:30


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 08/01/2010 - 10:50

Θέλω να θέσω ένα ερώτημα πάντως: Αν το Nexus One φτάνοντας στην Ελλάδα, στοιχίζει όσο και το 3GS (σαν συσκευή) και με δεδομένο πως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες Google πάνω στις οποίες χτίστηκε η συσκευή όπως το Google Voice και το Google Mobile Navigation, πόσοι θα το αγόραζαν έναντι του 3GS;
Ειλικρινά ρωτάω (δεν ειρωνεύομαι) και θα αναφέρω στα υπέρ του Nexus One σαφώς τον Snapdragon επεξεργαστή 1GHz και την AMOLED οθόνη 3,7" με ανάλυση 800x400 pixel.


Εξαρτάται ποιον έχεις αγοραστικό κοινό. Αν έχεις πχ την ξαδέρφη μου που είδε το iPhone σε ένα Ελληνικό σίριαλ και θέλει να το αγοράσει επειδή της αρέσει ο τρόπος που γλυστράς το δάχτυλο πάνω στην οθόνη για να απαντήσεις μια κλήση (@%@#$@#$!@$~%@^#$^#$%#$%#$&#$%#$%@#$@#$@#^@$^&*%^&%$^#$%^) τότε ναι το iPhone θα παραμείνει στη θέση που είναι. Επειδή υπάρχουν όμως και οι άλλοι που βλέπουν στο android την πλατφόρμα που θέλουν το Nexus One αν στηριχτεί θα πάει καλά. Οι 20.000 εφαρμογές του πάντως δείχνουν απο νωρίς την διάθεση που υπάρχει.

#48   tryf

tryf

    iPH Enthousiast

  • 479 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 08/01/2010 - 10:58

Ναι ομως αν πω εγω στην ξαδερφη μου να κανει jailbrake το 3GS και να το κανει φυλλο και φτερο οπως το εχουν κανει αρκετοι θα με κοιταει με ανοιχτο το στομα! Ετσι δεν ειναι! Οταν μιλαμε για 3gs, κατα την ταπεινη μου γνωμη, μιλαμε παντα για jailbroken 3GS. Χαιρω πολυ, απειραχτο iphone δεν λεει και πολλα! Jailbroken ομως δεν εχει να ζηλεψει και πολλα ουτε απο nexus, ουτε απο hd2 ουτε απο πουθενα!

#49   fuzzy

fuzzy

    iPH Addict

  • 725 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2010 - 11:31

tryf οχι δεν είναι έτσι ακριβώς φίλε. Αν το μηλόφωνο το πουλούσαν jailbroken (δλδ ανοιχτό) δεν θα το προτιμούσες? Αντί δλδ να έχεις να το σπάσεις βάζοντας του χακιές που έχει γράψει κάποιος πιτσιρικάς κάπου μακριά από εσένα, και δεν ξέρεις και τι άλλο μπορεί να πειράζει από το τηλέφωνό σου αυτή η χακιά, να ήταν ανοιχτό από την μάνα του? Εγώ θα το προτιμούσα. και πιο stable θα ήταν, και καλύτερο performance θα είχε (μπαταρία κλπ) και άλλα.

έτσι ανοιχτό πωλείται το nexus, αν και σε αυτό με το που το πάρω θα του βάλω την χακιά για να κάνω enable multitouch ;)

#50   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/01/2010 - 11:35

Υπάρχουν και οι περίεργοι σαν εμένα που θα το αγοράσουν γιατί απλά υπάρχει και το iPhone θα γίνει το 2ο κινητό που το χρησημοποιώ για την δουλειά.

Αν η Apple στο 4G δεν αυξήσει την λειτουργικότητα του τηλ. μέσω του OS (δηλαδή να κάνει λιγότερο απαραίτητο το jb) και αν δεν σταματήσει να στραγκαλίζει τους developers αναγκάζωντάς τους να βγάζουν εφαρμογές μόνο όπως τις θέλει το υπέρλαμπρο επιτελείο του AppStore τι θα προσφέρει το 4G παραπάνω από το Nexus?

Μην αρχίσουμε να λέμε πάλι για ταχύτητες σύνδεσης (εδώ δεν έχουμε καλά καλά 3G) ή camera (δεν χάλασε και ο κόσμος αν είναι 3 ή 5Mp εδώ δεν έχει καν zoom!) Τι παραπάνω θα προσφέρει το 4G που θα μπορείς να το εκμεταλευτείς στην Ελλάδα.

Το smartphone πρέπει να είναι (κατά την γνώμη μου) ένας υπολογιστής με SIM. Ποιά συσκευή είναι πιο κοντά το Nexus ή το iPhone? Κακά τα ψέματα, το iPhone είναι ένα προϊόν περιορισμένων δυνατοτήτων λόγω διαφόρων συμφωνιών (προφανώς) μεταξύ της Apple και των εμπλεκομένων στο iTunesStore. Πως αλλιώς μπορείς να εξηγήσεις το ότι δεν μπορείς στείλεις mail παρά μόνο από το mailapp. (Ναι αν θέλεις μπορείς να μπείς στο gmai και να στείλεις από εκεί αλλά άντε βάλε attachment). Τι γίνεται με το youtube και το flash content? Το έφαγε η μαρμάγκα λόγω της συμφωνίας με την ΑΤ&Τ για περιορισμό του χρησιμοποιούμενου bandwidth. Γιατί δεν μπορώ να κάνω save σε media content? Γιατί αν μπορούσα μπορεί να μην πούλαγαν τίποτα στο iTunes η μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία.

#51   tryf

tryf

    iPH Enthousiast

  • 479 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 08/01/2010 - 12:16

tryf οχι δεν είναι έτσι ακριβώς φίλε. Αν το μηλόφωνο το πουλούσαν jailbroken (δλδ ανοιχτό) δεν θα το προτιμούσες? Αντί δλδ να έχεις να το σπάσεις βάζοντας του χακιές που έχει γράψει κάποιος πιτσιρικάς κάπου μακριά από εσένα, και δεν ξέρεις και τι άλλο μπορεί να πειράζει από το τηλέφωνό σου αυτή η χακιά, να ήταν ανοιχτό από την μάνα του? Εγώ θα το προτιμούσα. και πιο stable θα ήταν, και καλύτερο performance θα είχε (μπαταρία κλπ) και άλλα.

έτσι ανοιχτό πωλείται το nexus, αν και σε αυτό με το που το πάρω θα του βάλω την χακιά για να κάνω enable multitouch ;)



Nαι ομως και το jailbrake εχει την μαγεια του! Σε κανει να ασχοληθεις! Σε κανει καθε μερα να θελεις να τελειοποιησεις το κινητο σου και να ψαχνεις καινουρια πραγματα. Εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω. Αν τα ειχε ολα ετοιμα τι θα καταλαβεναμε; Οσο για τις χακιες και τι μπορει να βλεπει στο κινητο σου ο καθε πιτσιρικας, θα συμφωνησω. Τι να κανουμε κανενα smartphone δεν τα εχει ολα!

#52   chris

chris

    iPH newbie

  • 94 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2010 - 19:47

Χμμ, μάλιστα. Λοιπόν, απλά σε παραπέμπω εδώ: http://www.iphonehel...g-at-almost-10/ και εδώ: http://www.iphonehel...-on-the-iphone/

Κοινώς, το 38~% (το ποσοστό των χρηστών που έχουν κάνει jailbreak και χρησιμοποιούν σπασμένες εφαρμογές) του 10~% (το ποσοστό των jailbreaked συσκευών παγκοσμίως) δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "το συντριπτικό ποσοστό κατόχων iPhone παγκοσμίως" ούτε ως αστείο. Οπότε μάλλον εννοεί αυτό που στην πραγματικότητα κάνουν 4 περίπου στους 10 απο αυτό το 10% των χρηστών που έχουν jailbreaked συσκευές...


Δεν γινεται να κανεις αντικειμενικη ερευνα πανω σ'αυτο. Εκτος αν παρακολουθουν τις συσκευες μας ή αν ρωτησαν ολους τους κατοχους iPhone και ειπαν φυσικα την αληθεια. Τελος παντων η αληθεια για το θεμα αυτο ειναι εκει εξω και την ξερουν ολοι. Τωρα δικαιωμα του καθενος να εθελοτυφλει..

#53   rogerw3

rogerw3

    iPH User

  • 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/01/2010 - 23:40

οταν θα αρχίσει η apple να διαισθάνεται ότι χάνει το παιχνίδι στις πωλήσεις τότε θα κάνει το iphone ανοιχτό...

#54   georgeVLS

georgeVLS

    iPH User

  • 137 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/01/2010 - 01:10

Τα πράγματα είναι πολύ απλά : απαράδεκτη εμφάνιση, ακριβό και χωρίς καμμία πρωτοτυπία. Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Το 3gs jb μου με το παλιό bootroom δεν τ αλλάζω, δεν τ αλλάζω.

Τελευταία επεξεργασία από: georgeVLS, 11/01/2010 - 01:10


#55   mikrovioslive

mikrovioslive

    iPH Addict

  • 739 μηνύματα
  • Twitter:@mikrovioslive
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:mikrovioslive

Δημοσίευση 11/01/2010 - 01:23

αφιστε μας ρε.... δεν υπαρχει αλλο σαν το iphone... τα εχει ολα.. ομορφια,κομψωτητα,τραβαει τα βλεματα απο παντου..!

#56   angmar

angmar

    iPH Member

  • 296 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/01/2010 - 02:54

Συγγνώμη αλλά δεν άντεξα, όταν βλέπω τέτοια επιχειρήματα θέλω να κάνω το αιφο ψητό στο φούρνο με πατάτες (ροδέλες, όχι εκείνο το ακαθόριστο σχήμα που μοιάζει με πυραμίδα μ' ένα τόξο στον πάτο) κι ας το πλήρωσα 250 ευρώ. Να εστιάσω στα όλα "ομορφια,κομψωτητα,τραβαει τα βλεματα απο παντου" (δε μπήκα στον κόπο να διορθώσω για να μη κατηγορηθώ και για πλαστογραφία από κανα φανμπόυ) είναι δυνατόν να είναι αυτά τα όλα; Δηλαδή το πήραμε ντεμέκ για το design, (άλλη μεγάλη κουβέντα το design της apple) να το δείχνουμε στον κόσμο, που δηλαδή και τι έγινε άμα το δείξουμε, αφού όλοι έχουν αιφο πλέον, είναι περισσότερα από τα κόπρανα (sic) του Θερμαϊκού. Η νοοτροπία αυτή πραγματικά με θλίβει, μου θυμίζει εν μέρει τους αχινούς που μαζεύουν χρωματιστά πράματα και τα κουβαλάνε πάνω τους (για να μη τους αδικήσω, αυτοί έχουν τουλάχιστον ένα σοβαρό λόγο). Εμείς που τα δείχνουμε τι έχουμε, δηλαδή πιστεύει κανείς ότι για παράδειγμα θα βγάλει γκόμενα με το αιφο; Ειλικρινά μια που θα σας μιλούσε γι αυτό το λόγο πόσο πάνω από το 0,1 θα ήταν το IQ της, πιστεύετε ότι θα είχε ελπίδες να κερδίσει αντιπαράθεση με μια συστάδα βρύα;

Κάπου το έχω ξαναποστάρει, αλλά δε θυμάμαι κι είναι αργά να ψάχνω και τα 3 πόστ που έχω κάνει, θέλω να μου πείτε ΠΟΣΕΣ μετοχές έχετε στην απλ και την κάθε απλ και την υποστηρίζετε σαν να σας έβρισαν τη μάνα.

Έχουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα μια συσκευή η οποία εισήγαγε καινοτομίες στο χώρο όταν πρωτοκυκλοφόρησε (γιατί κακά τα ψέμματα μετά το 2g δεν είδα τίποτα καινούριο στο αιφο) είναι καλή, εύχρηστη και εμφανισιακά απλώς δε προκαλεί στομαχικές διαταραχές. Παρόλα αυτά έχει ένα κάρο ΗΛΙΘΙΑ κλειδώματα/περιορισμούς τους οποίους τους κάνουμε γαργάρα και τους εξωραΐζουμε κι από πάνω, επειδή έτσι θέλει η απλ, ΤΙ ΛΕ ΡΕ!

Έχουμε φτάσει σ' ένα σημείο που αρνούμαστε τα πλεονεκτήματα του ανταγωνισμού με αστείες προφάσεις κι όλα αυτά για να στηρίξουμε μια εταιρία! Γελάνε και τα δίευρα.

Υπάρχει μια φιλοσοφία που λέγεται opensource, μη το πείτε στην απλ και τους φανμπόϋδες γιατί θα πάθουν κόψιμο. Έχει πολλά να προσφέρει με μεγαλύτερο πλεονέκτημα την απαλλαγή του end user από την εταιρική ηλιθιότητα. Σκεφτείτε το λιγάκι.

Καλά που υπάρχει και η jb community και μπορούμε να κάνουμε μερικά πράγματα που όντως μπορεί να θέλουμε με την iΣχεδία.

Καλά ήταν τα αιφον αλλά άμα δεν έχει jb στα επόμενα θα πάω τα φράγκα μου στη google που δε θα χρειαστεί να "παρανομήσω" για να βάλω ένα blacklist ή να έχω 2 εφαρμογές της επιλογής μου (άκουσον άκουσον) ανοιχτές. Αυτά γιατί όταν δίνω λεφτά θέλω να μπορώ να το χρησιμοποιήσω ΟΠΩΣ γουστάρω. Αν σε κάποιους αρέσει να τους δείχνουν πως να χρησιμοποιούν τα πράγματά τους, αγοράστε άλλα 3 αιφον και το κρίμα στο λαιμό σας.

Sorry για το βραδινό σεντόνι, αλλά δε γινόταν αλλιώς.

My 2 cents

#57   fuzzy

fuzzy

    iPH Addict

  • 725 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/01/2010 - 09:11

Και εγώ iphonάκιας είμαι, άλλα όταν έλαβα το παρακάτω στο εμαιλ μου, χαμογέλασα :lol:

---------------------------------------------------------------------

Προχτές η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Nexus One, ενός θαυμάσιου νέου κινητού τηλεφώνου με το λειτουργικό σύστημαAndroid. Πριν περάσουν λίγα λεπτά, το Twitter και τα μεγάλα τεχνολοwebsites γέμισαν με σχόλια-παραλλαγές του "πφ, το δικό μας είναι καλύτερο, σιγά" από τους iPhoneάδες (προφέρεται "αηφονιάδες"). Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο: Πολλοί κάτοχοι iPhone έχουν μετατραπεί σε μουτζαχεντίν του κινητού τους τηλεφώνου, παίρνοντας το θέμα της διαφήμισής του και της υπεράσπισής του απέναντι σε (φανταστικούς;) εχθρούς πολύ προσωπικά. Προς αυτούς απευθύνω την παρακάτω επιστολή.



Αγαπητέ iPhoneά



1. Το iPhone είναι ένα τηλέφωνο. Δεν το έφτιαξες, το αγόρασες. Οπότε σταμάτα να είσαι τόσο χαρούμενος που το έχεις.



2. Το iPhone είναι ένα καταπληκτικό κινητό. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν και άλλα κινητά, για άλλους ανθρώπους. Πρέπει να τους αναγνωρίσεις το δικαίωμα να μην θέλουν iPhone.



3. Πρέπει, ακόμα, να καταλάβεις ότι μπορεί, μπορεί λέω, να υπάρχει εκεί έξω και ένα κινητό που είναι καλύτερο από το iPhone. Πρέπει να αναγνωρίσεις αυτή την πιθανότητα. Εσύ έχεις ένα κινητό, κι αυτό το κινητό είναι το iPhone, αλλά ταυτόχρονα δεν έχεις όλα τα άλλα κινητά. Αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρεις αν είναι καλύτερα από το δικό σου. Πρέπει να αποδεχτείς το ενδεχόμενο ένα, έστω ένα από όλα αυτά να είναι καλύτερο.



4. Αν το #3 σου κάθεται περίεργα, δεν μπορείς να το αποδεχτείς, ή σου δημιουργεί συναισθήματα οργής, αμφιβολίας και ανικανότητας, είναι φυσιολογικό. Έχεις πάθει αυτή την ψυχοπαθολογική κατάσταση κατά την οποία ταυτίζεσαι με ένα αντικείμενο γιατί θέλεις η αρτιότητά του να αντανακλάται σε κομμάτια της προσωπικότητάς σου που χωλαίνουν. Πράγμα που όλοι μας περνάμε. Στην εφηβεία. Πολλές γυναίκες το σέρνουν σε ολόκληρη τη ζωή μαζί τους, γι' αυτό είναι γεμάτοι οι Luis Vuitton και οι Hermes, κρίση-ξεκρίση. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις πρόβλημα.



5. Πρέπει ακόμα να καταλάβεις ότι αυτό που έχεις πάθει φαίνεται. Το καταλαβαίνουν όλοι. Και είναι κρίμα, γιατί προκαλεί το σύνδρομο "Porsche Cayenne". Είναι το φαινόμενο κατά το οποίο οι καταναλωτές καταλήγουν να προσδίδουν χαρακτήρα στο προϊόν, την ώρα που οι ίδιοι πιστεύουν ότι ισχύει το αντίθετο. Κι αυτό είναι κρίμα για τους υπόλοιπους. Γιατί το iPhone είναι πολύ ωραίο gadget, και κινδυνεύει να γίνει χαρακτηριστικό γνώρισμα και αποκλειστικό κτήμα των απανταχού douchebags, όπως η Cayenne, ένα ωραιότατο αυτοκίνητο, έχει γίνει κτήμα των βλαχομπαρόκ λαμόγιων.



<Διάλλειμα για αληθινή ιστορία>

Τις προάλλες είδα τύπο στο ΙΚΕΑ που μίλαγε στο τηλέφωνο κι έλεγε: "Έλα ρε φίλε, πάρε με γιατί δεν έχω μονάδες". Και είχε iPhone. Καταλαβαίνεις τι εννοώ;

</Διάλλειμα για αληθινή ιστορία>



6. Και εγώ είμαι γκατζετάκιας, πιθανότατα πολύ περισσότερο από σένα. Έχω κι εγώ κινητό που μπαίνει στο Ίντερνετ και κατεβάζει applications και είναι γρήγορο και χρήσιμο και το δουλεύω με τα δάχτυλα κι έχει γίνει προέκταση του χεριού μου και είναι όμορφο και το αγαπώ -και δεν το λένε iPhone. Επίσης, δεν πιστεύω ότι με κάνει με οποιονδήποτε τρόπο καλύτερο ή εξυπνότερο από κάποιον που δεν έχει τέτοιο κινητό. Και το θέμα είναι το εξής: Κάποτε ένιωθα ακριβώς όπως νιώθεις εσύ τώρα. Ήμουν κι εγώ ερωτευμένος με ένα τεχνολογικά άρτιο κομμάτι από πλαστικό και μέταλο, το οποίο με έκανε να νιώθω ανώτερος από τους γύρω μου. Μου άρεσε να τα βάζω με αυτούς που είχαν διαφορετικής μάρκας κομμάτι από πλαστικό και μέταλο, να προσπαθώ να τους πείσω ότι είμαι καλός κι αξίζω να με αγαπάνε και να με θαυμάζουν το δικό μου είναι καλύτερο. Το κομμάτι λεγόταν Amiga 500, και ήταν φυσικά πολύ καλύτερη από τον μισητό Atari ST, και ήταν 1990 και πήγαινα γυμνάσιο. Τι μεσολάβησε και δεν παθαίνω πια την ίδιας μορφής ψύχωση με τις ηλεκτρονικές συσκευές;

Τι άλλο: Η ενηλικίωση.


#58   WoodyAllen

WoodyAllen

    iPH Contributor

  • 1116 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/01/2010 - 09:59

Διαβάζω για το βασικό μειονέκτημα της OLED οθόνης. Είναι πρακτικά άχρηστη σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Πραγματικά διαβάζοντας κριτικές στο Internet λένε ότι δεν μπορείς να διαβάσεις τίποτα σε άμεση επαφή με τον ήλιο κλπ κλπ. Άρα δυστυχώς μέχρι να τελειοποιηθεί η τεχνολογία αυτή δεν βλέπω να μπαίνει στο επόμενο IPhone. Πάντως στο σκοτάδι είναι εντυπωσιακή.
Επίσης διαβάζοντας κριτικές για το google nexus one διαβάζω πράγματα που είναι deal breakers για μένα. πχ το όριο μνήμης των εφαρμογών. Μου θυμίζει έντονα τις εποχές του iPhone 2g όπου και του iphones OS 2.x όπου ακόμα το IPhone είχε πολλές ελλείψεις. Άρα ακόμα μένω στο iPhone. Με την ταχύτητα που αλλάζουν τα πράγματα σήμερα όμως πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ένα σοβαρό ανταγωνιστή. Αλλά αυτή η μέρα δεν έχει έρθει ακόμα.

Τελευταία επεξεργασία από: WoodyAllen, 12/01/2010 - 09:59


#59   PoluxGreece

PoluxGreece

    iPH Elite Poster

  • 3100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/01/2010 - 11:44

αφιστε μας ρε.... δεν υπαρχει αλλο σαν το iphone... τα εχει ολα.. ομορφια,κομψωτητα,τραβαει τα βλεματα απο παντου..!

αυτά που λέτε τα πιστεύετε.τι παραπάνω έχει απο το google nexus?εκτός απο το design?μην είμαστε θύματα της apple.μας πασάρη ένα μισό τηλέφωνο και το έχουμε κάνει το τέλειο.αν δν υπήρχε το jailbreak τι θα λέγατε?θα το αγόραζε κανείς?μάλλον όχι.

και το google nexus είναι πολύ καλύτερο σε χαρακτηριστικά,και της νόκια το N900 είναι πολύ καλύτερο.
αν μου λέγατε πριν 1 χρόνο να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά τα τρία σίγουρα θα έπερνα το Ν900 με maemo λειτουργικό το οποίο είναι και Open source και το κινητάκι απλά έχει απίστευτες δυνατότητες...

#60   PoluxGreece

PoluxGreece

    iPH Elite Poster

  • 3100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/01/2010 - 11:51

η φωτογραφία παιδιά τα λέει όλα ποιο είναι καλύτερο κινητό.
Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες