Και στην Ελλάδα που η Vodafone τουλάχιστον έχει απαράδεκτη κάλυψη σε 3G δίκτυο σε συνδιασμό με το ΤΡΑΓΙΚΟ δέκτη του iphone απορώ που βλέπεις το mobile browsing. Όσο για το design είπαμε έχει το μηλαράκι.
Δεν νομιζω οτι φταιει τοσο ο δεκτης του iPhone για το σημα οσο η Vodafone ( αν και στην Λαρισα το 3G ηταν μια χαρα).
Καπου ειχα διαβασει οτι κανανε κατι τεστ στο iPhone για τον δεκτη του και οτι ηταν μια χαρα και αντιστοιχο καποιων αλλων κινητων ( δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει ), αλλα μπορει να εχουν κυκλοφορησει και iPhone με ελλατωματικο δεκτη..
Το nexus εχει αθλιο δεκτη συμφωνα με διαφορα φορουμ
ή camera (δεν χάλασε και ο κόσμος αν είναι 3 ή 5Mp εδώ δεν έχει καν zoom!)
Πως αλλιώς μπορείς να εξηγήσεις το ότι δεν μπορείς στείλεις mail παρά μόνο από το mailapp. (Ναι αν θέλεις μπορείς να μπείς στο gmai και να στείλεις από εκεί αλλά άντε βάλε attachment). Τι γίνεται με το youtube και το flash content? Το έφαγε η μαρμάγκα λόγω της συμφωνίας με την ΑΤ&Τ για περιορισμό του χρησιμοποιούμενου bandwidth.
Αν ειναι να εχει ζοομ να εχει αναλογικο (που εχουν ελαχιστα κινητα), ποιος ο λογος να εχει ψηφιακο?
Δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα σου με το mail.app, τι παραπανω θα σου προσφερε να μπορεις να βαλεις attachment μεσω του gmail?
Και στο youtube δεν καταλαβα το προβληματισμο σου..
Για το flash ναι εχεις δικιο..
αυτά που λέτε τα πιστεύετε.τι παραπάνω έχει απο το google nexus?εκτός απο το design?μην είμαστε θύματα της apple.μας πασάρη ένα μισό τηλέφωνο και το έχουμε κάνει το τέλειο.αν δν υπήρχε το jailbreak τι θα λέγατε?θα το αγόραζε κανείς?μάλλον όχι.
και το google nexus είναι πολύ καλύτερο σε χαρακτηριστικά,και της νόκια το N900 είναι πολύ καλύτερο.
αν μου λέγατε πριν 1 χρόνο να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά τα τρία σίγουρα θα έπερνα το Ν900 με maemo λειτουργικό το οποίο είναι και Open source και το κινητάκι απλά έχει απίστευτες δυνατότητες...
Φιλε εγω εχω το iPhone χωρις jailbreak ( οχι απο επιλογη μου αλλα βλεπεις νεα bootrom!!). Αυτα που μου λειπουν απο το jailbreak ειναι η δυνατοτητα να κατεβασω μια εφαρμογη για δοκιμη πριν την αγορασω και το SBsettings.
Το να ειναι ενα κινητο καλυτερο σε χαρακτηριστικα δεν μου λεει τιποτα. Σκοπος ειναι να συνεργαζεται hardware με software τοσο καλα ωστε να σου αφηνει μετα την χρηση του την αισθηση που σου δινει το iPhone.
Όντως οι πωλήσεις του nexusone ήταν μικρές την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, αλλά να μη συγκρίνουμε πατάτες με αχλάδια. Η verizon τρέλανε τον κόσμο στη διαφήμιση για το droid κι όλοι ξέρουμε πολύ καλά πόσο καλά λειτουργεί το marketing της apple. Δε νομίζω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε τις πωλήσεις του droid που ήταν διαθέσιμο σε κάθε reseller της verizon και φυσικά τις πωλήσεις του 3GS που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα σε 8 χώρες και ήταν διαθέσιμο σε χιλιάδες σημεία πώλησης ανά τον κόσμο, με τη στρατηγική πώλησης του nexusone που προς το παρών διατίθεται ΜΟΝΟ από το site της google και μόνο στις ΗΠΑ. Η google ορθά σκέφτηκε ότι προφανώς δε μπορεί να "αντικαταστήσει" το iPhone στην αγορά εν μία νυκτί και γι αυτό ακολουθεί άλλες τακτικές, κάτι θα ξέρει.
Ειλικρινά δε μ αρέσει καθόλου που όλοι έχουν iPhone πια, δε μπορώ να πηγαίνω για καφέ και να βλέπω 15 από δαύτα σε ακτίνα 7 μέτρων, να τα θαυμάζουν λέγοντας δες τι κάνει, μοστράροντας μια συνήθως παντελώς άχρηστη εφαρμογή του τύπου isteam ή iFrappe ή iStakommatia. Σοβαρά ρε ψηλέ, γι αυτό το πήρες; Τέτοια βλέπω και θέλω να δαγκώσω το τραπέζι. Μου τη δίνει που ένα εν δυνάμει καλό εργαλείο έγινε ξαφνικά fashion statement. Η ταπεινή μου γνώμη είναι λίγοι και καλοί, όταν πήρα το iPhone κάπως έτσι ήμασταν, τώρα δυστυχώς αυτό είναι μακρινό παρελθόν. Αν πουλήσει και το nexusone 3 φανταστικομμύρια κομμάτια, δε θα το πάρω ούτε αυτό. Έχουμε μια έμφυτη τάση να θέλουμε να ξεχωρίσουμε σε όλους τους τομείς, παρόλα αυτά μας πείθουν στο τέλος να γίνουμε όλοι ίδιοι...
Σταματάω γιατί ξέφυγα πάλι.
Για να γινει σωστη συγκριση πρεπει να το συγκρινουμε με το πρωτο iPhone, το οποιο πουλησε 270 χιλιαδες τις 2 πρωτες μερες!!
Τι λογικη ειναι αυτη? Αν το nexus αποδειχτει οτι ειναι το καλυτερο κινητο και το παρει ολη η Ελλαδα θα περιορισεις τα θελω σου απο ενα κινητο για να παρεις ενα χειροτερο?
Και τελος να πω οτι θελω το nexus να αποδειχτει πολυ καλο για να βελτιωσουν αρκετα και το επομενο iPhone. Μονο ετσι θα δουμε τεχνολογιες να μπαινουν πιο γρηγορα στα κινητα..
Αυτα και συγγνωμη για το μεγαλο ποστ!!