Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Snow Leopard up-to-date programme


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   GGkiller

GGkiller

    iPH newbie

  • 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/12/2009 - 15:49

Γεια σας

Αγόρασα ένα mbp απο αγγλια στις 13 αυγουστου και ειχα σκοπο να αγορασω το snow leopard μεσω του προγραμματος της apple ονοματι up-to-date program (Οσοι αγορασαν mb μετα τις 9 Ιουνιου και το κουτι δεν περιειχε το snow leopard (προφανως γιατι δεν ειχε κυκλοφορισει ακομα)vμπορουν να το αγορασουν σε προνομιακη τιμη,δλδ 8 λιρες).

Το θεμα ειναι πως δεν διαβασα τα ψηλα γραμματα που ελεγε οτι πρεπει να κανεις την αιτηση το πολυ 90 μερες απο την μερα που το αγορασες.vΠροφανως περασαν οι 90 μερες στην δική μου περιπτωση και επιχειρησα να κανω κατι αλλο.

Μεσω μιας ειδικης φορμας στο appl.com εκανα submit το συστημα μου βαζοντας εγκυρη ημερομηνια αγορας και οχι την κανονικη γιατι δεν μου την δεχοταν το συστημα. Ετσι το συστημα μου εγινε δεκτο και τοτε μ εκανε redirect στο καλαθι αγορων για να κάνω checkout.

Το θεμα ειναι οτι αν προχωρησω σε checkout και βαλλω τα στοιχεια μ κτλ εδω στην αγγλια, θα μ ερθει το software και ολα καλα ή θα πρεπει να στειλω-δειξω καποια αποδειξη ή κατι τετοιο.Καποιος που γνωριζει ας μου πει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες