H Apple είχε πέσει θύμα της ίδιας της πολιτικής της.
Δεν ξέρω προσωπικά καμιά άλλη κατασκευάστρια εταιρία με ηλεκτρ.προϊόντα που κυμαίνονται στα 700€ μέσω όρο, να σου αλλάζει την συσκευή με τόση ευκολία.
Μέχρι πρότινος τουλάχιστον ήταν παιχνιδάκι να πας σε Apple Store, να τους διηγιόσουν μια ωραια ιστοριούλα με δράκους και νεράιδες που 'μπλόκαραν' το 3G/wifi σου και πλέον δεν πιάνει καλα, και θα έπαιρνες
αμέσως ένα
καινούργιο τηλέφωνο.
Υπογραμμίζω το καινούργιο, γιατί μάλλον κάποιοι έχετε άγνοια του ορισμού ρεφουρμπιστ. (ανακατασκευασμένο)
Μιλάμε για κάτι μύρια $$$$$ χάσιμο κάθε χρόνο από αυτά τα 'κουβαρνταλίκια'. Μιλάω και από προσωπική έμπειρα πριν κάνα 5μηνο που άλλαξα το 5αρι μου (μαυρο) με μια τέτοια απίθανη ιστορία.
Ο πραγματικός λόγος ήταν φυσικά ότι μου είχε πέσει κάνα δυο φορές, και είχε γδαρθεί στο μπαζελ. (πλαινο μεταλικο) Μου το άλλαξαν αμέσως και επί τόπου.
Και μην βγει κανένας και πει ''εγώ έχω όντως όμως πρόβλημα με το τηλέφωνο''...γιατι αυτά τα αλλάζουν ασυζήτητη όπως καταλαβαίνετε.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που αρχίζει να προσλαμβάνει τεχνικούς για επάνδρωση των Apple Store's (πρώτα για US) και να εξοπλίζει σιγά σιγά τα Στορς με ειδικά μηχανήματα, και να παραγγέλνει στοκ από homme bouton, display replacement, cameras, sleep/wake buttons, etc. για επί τόπου αλλαγές, επισκευές.
Λογικό ήταν σε κάποια φάση να τέλειωνε το παραμύθι, και όσοι πρόλαβαν πήραν.
Τονίζω ότι αυτοί με τα πραγματικά προβλήματα δεν πρόκειται να μείνουν εκτεθειμένοι. Θα έχουν την ανάλογη μεταχείριση. Είτε επί τόπου σερβις επισκευή, η αλλαγή αν δεν γίνεται.
Με αυτή την
νέα πολιτική που έχει αρχίσει ήδη και για την Ευρώπη, η Apple υπολογίζει να κερδίσει γύρω στο 1δις$$$$$.
τον χρόνο. (ξανακερδίσει τα χαμένα δλδ)!
Ρεφουρμπιστ-ανακατασκευασμένο = καινούργιο τηλέφωνο. ...Και ναι δυστυχώς έρχεται χωρίς καινουργιο κουτί και ζελατίνα! Ξέρω για εμάς τους Έλληνες που έχουμε ακόμα τον καναπέ στο ζελοφαν εδώ και 5 χρόνια, είναι ένα πολιτσμικο σοκ, σύγκρουση κοινωνιών που λέμε, αλλα με το καιρο θα το ξεπεράσουμε και εμείς!!
υ.γ. αν δεν το κάνετε για την Apple, κάντε το για την φύση! Κρίμα τόσα δεντράκια για ένα παλιοκουτο. ;-)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 11/07/2013 - 03:11