εχεις δικιο, γιατι ολοι οι μικροεπιχειρησεις ειναι τιμιες και πανε με το σταυρο στο χερι.
Ρε φιλε, οι μισοι δεν κοβουν αποδίξεις, περιμενεις να παρουν ζημια 700ευρώ!
Κανε μου μυνηση θα σου πουν, και αντε ξεμπλεξε
Τελος, ο συνηγορος το μονο που μπορει να σου κανει ειναι να βγαλει αποφαση υπερ σου, οχι ομως να την εφαρμόσει.
Καλη τυχη!
Δεν κάνεις μήνυση. Παίρνεις το κινητό ,το βάζεις στη συσκευασία του, συντάσσεις εξώδικο και το επιδίδεις με δικαστικό επιμελητή μαζί με το προϊόν (το κινητό τηλέφωνο). Στο εξώδικο αναφέρεις πως εφόσον δε γίνει αντικατάσταση,υπαναχωρείς από τη σύμβαση πώλησης , ζητας τα χρήματα πίσω. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, θα ζητήσεις και επιπλέον αποζημίωση (προβλέπεται εκ του νόμου) και θα στραφείς δικαστικά εναντίον του.Παράλληλα θα ενημερώσεις το εμπορικό επιμελητήριο και το συνήγορο του Καταναλωτή. ΟΛΑ αυτά να τα πεις προφορικά πρώτα ενώπιόν του.
Ωραια μου εχεις κινηση την περιεργεια ας πουμε εσυ νικο παιρνεις ενα κινητο απο εμενα που ειμαι μαγαζατορας κατι παθαινει και ερχεσαι να παρεις τα λεφτα σου πισω ας πουμε και σου λεω το κανατε εσεις κυριε αφου ανοιξατε τη συσκευη τι θα κανεις τοτε και ενω μου λες για το νομο και εγω δε σου δινω τα λεφτα
Σου απάντησε ο Νίκος, το άνοιγμα της συσκευασίας δεν είναι κακή χρήση. Εξάλλου πώς θα διαπίστωνε ο καταναλωτής πως το κινητό είναι ελαττωματικό; με τηλεπάθεια ή ακτίνες Χ ;
Παρολα αυτα το οτι μπορει να σου με το στυλακι του κανε μου μηνυση ισχυει και αν και ο νομος ειναι υπερ σου αν εσυ δεν κινηθεις δικαστικα εναντιον του σε περιπτωση που δεν το αναγνωριζει δεν προκειται να παρεις τιποτα και σε εξοδα θα μπεις
Aν πας στο δικαστήριο, η υπόθεσή σου είναι κερδισμένη. Πρόκειται για ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΑ και μπορείς να παρασταθείς στο Ειρηνοδικείο και ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.
Εχεις δικιο αλλα λαι για τη διετια ακομα και τωρα αμα πας infoquest ας πουμε αν και εχει αναγνωριστει και απο apple πρεπει νας με το νομο στα χερια η το χαρτι απο apple να συμπληρωσης αιτηση για να σου εγκρινουν το δευτερο χρονο αρα δεν ολα τοσο αυτοματοποιημενα οσο θα θελαμε,να ξερεις νικο δεν διαφωνω μαζι σου απλα δε πιστευω οτι αν μας τυχει θα ειναι ολα τοσο ροδινα θα θελαμε να ειναι
http://europa.eu/you...es/index_el.htm
ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ INFOQUEST (και της κάθε infoquest). Και συγγνώμη για το ύφος , αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ.
Τελευταία επεξεργασία από: Lellos, 12/10/2014 - 13:05