εισαι σιγουροσ για αυτο?
το προι που μιλησα με μια υπαλληλο του οτε δεν γνωριζε κατι.
Eκτύπωσε αυτό, πάρε και την απόδειξη αγοράς και πήγαινε InfoQuest.
Δημοσίευση 15/10/2014 - 23:07
δηλαδη στον οτε δεν εχω τυχη για 2ετη
Δημοσίευση 15/10/2014 - 23:26
κατι τελευτεο πρεπει να γινει οσο τρεχει ο 1χρονοσ,η κ μετα την ληξη του 1χρονου
Δημοσίευση 15/10/2014 - 23:39
μια χαρα λοιπον,ευχαριστω νικο.
Δημοσίευση 16/10/2014 - 13:09
Αν δε σου βγάζει το σειριακό αριθμό είναι γιατί έχει γίνει διαγραφή του προηγούμενου σειριακου αριθμό και έχει γίνει αντικατάσταση συσκευήςφιλε μου επειδη εχω στειλει κ εγω στην infoquest ενα 5αρι κ το παραλαβαν σημερα στο service. Μετα το εβλεπα στο συστημα τους με το serial number κ μετα μου εστειλαν ενα μηνυμα στο κινητο το απογευμα που λεει :
ΠPOION ME ΔΠΠ K1 11*** ΘA ΣTAΛEI ΣTO XΩPO ΣAΣ. XΩPIΣ XPEΩΣH EΠIΣKEYHΣ.
Τι σημαινει αυτο ; Δεχτηκαν τη 2ετη εγγυηση κ μου στελνουν ανακατασκευασμενο; Η δεν τη δεχτηκαν κ μου εστειλαν πισω το ιδιο τηλεφωνο;
Γιατι με το serial δεν μπορω να το βρω στο site της infoquest ...
Δημοσίευση 16/10/2014 - 15:27
Πηρα τηλεφωνο στην infoquest κ μου ηπαν οτι η συσκευη εχει φυγει απο κει κ θα την παραλαβω σημερα.Δεν εγινε ομως αντικατασταση συσκευης αλλα μου εφτιαξαν τη δικη μου.
Ειπαν οτι μου αλλαξαν μπαταρια κ το σημειο που φορτιζει το τηλεφωνο (charging port) κ επισης μου εστειλαν καινουριο καλωδιο φορτιστη.
Οντως ηρθε σημερα με acs και τωρα φορτιζει μια χαρα!
Απλα δεν καταλαβα γιατι δεν εκαναν αλλαγη συσκευης με ανακατσασκευασμενο μιας κ ξερω οτι η apple δεν επιδιωρθωνει τηλεφωνα, απλα τα αλλαζει αν εχουν προβλημα.
Αλλα λιγο με νοιαζει!
Πολλα μπραβο στην infoquest, τεταρτη πρωι το ειχαν στο service και σημερα το παραλαβα κρητη
Δημοσίευση 18/10/2014 - 09:49
παιδια εφοσον λετε οτι ισχυει η διετης εγγυηση γιατι
τοτε στο site της apple βαζοντας το serial λεει 1 χρονο στο νεο plus απο apple store αγγλιας ?
αυτο δε κοιταει και η infoquest και κρινει αναλογα αν ειναι εντος η εκτος?
Τελευταία επεξεργασία από: homer66, 18/10/2014 - 09:51
Δημοσίευση 18/10/2014 - 10:02
Όχι φίλε μου δεν κοιτάει αυτό.
Όπως λέει και κάτω στο important, αυτό είναι συμπληρωματικό της όποιας ισχύουσας νομοθεσίας.
Και η νομοθεσία λέει 2 χρόνια.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 12:13
παιδια εφοσον λετε οτι ισχυει η διετης εγγυηση γιατι
τοτε στο site της apple βαζοντας το serial λεει 1 χρονο στο νεο plus απο apple store αγγλιας ?
αυτο δε κοιταει και η infoquest και κρινει αναλογα αν ειναι εντος η εκτος?
"You may have consumer law rights..."
Η συγκεκριμένη παράγραφος προστέθηκε εδώ και λίγους μήνες και δεν υπήρχε πρίν.
Πέρα απο το νόμο που ορίζει 2 χρόνια υπάρχει και η επίσημη οδηγία της Apple. Αυτό πιθανόν να χρειάστείς για τα εξουσιοδοτημένα εδώ όπως η InfoQuest.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 18:00
οκ παιδια σας ευχαριστω θα ταα εχω υποψη μου αν και ελπιζω να ειναι αχρειαστα γιατι σκοπευω το plus να το κρατησω 2 χρονια
Τελευταία επεξεργασία από: homer66, 18/10/2014 - 18:01
Δημοσίευση 20/10/2014 - 12:17
Ρε παιδιά έχω κάποιες ερωτήσεις (κυρίως γι΄ αυτούς που βρίσκονται UK).
Υπάρχει τηλέφωνο που έχει αγοραστεί από Expansys, υπάρχει διεύθυνση στο UK και κάρτα πιστωτική Αγγλική. Τί χρειάζεται η τηλεφωνική υποστήριξη της Apple στην Αγγλία για να αγοραστεί AppleCare+ για το τηλέφωνο; (Δεν μπορεί να επισκεφτεί Apple Store δυστυχώς....). Το ΙΜΕΙ και S/N μόνο; Μπορεί να τρέξουν τα διαγνωστικά που θέλουν από μακρυά ακόμη και αν δεν είναι το τηλέφωνο σε Αγγλικό carrier (π.χ. αν δεν έχει καθόλου sim μόνο WiFi)?
Ευχαριστώ
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες