εισαι σιγουροσ για αυτο?
το προι που μιλησα με μια υπαλληλο του οτε δεν γνωριζε κατι.
Eκτύπωσε αυτό, πάρε και την απόδειξη αγοράς και πήγαινε InfoQuest.
Δημοσίευση 15/10/2014 - 23:07
δηλαδη στον οτε δεν εχω τυχη για 2ετη
Δημοσίευση 15/10/2014 - 23:26
κατι τελευτεο πρεπει να γινει οσο τρεχει ο 1χρονοσ,η κ μετα την ληξη του 1χρονου
Δημοσίευση 15/10/2014 - 23:39
μια χαρα λοιπον,ευχαριστω νικο.
Δημοσίευση 16/10/2014 - 13:09
Αν δε σου βγάζει το σειριακό αριθμό είναι γιατί έχει γίνει διαγραφή του προηγούμενου σειριακου αριθμό και έχει γίνει αντικατάσταση συσκευήςφιλε μου επειδη εχω στειλει κ εγω στην infoquest ενα 5αρι κ το παραλαβαν σημερα στο service. Μετα το εβλεπα στο συστημα τους με το serial number κ μετα μου εστειλαν ενα μηνυμα στο κινητο το απογευμα που λεει :
ΠPOION ME ΔΠΠ K1 11*** ΘA ΣTAΛEI ΣTO XΩPO ΣAΣ. XΩPIΣ XPEΩΣH EΠIΣKEYHΣ.
Τι σημαινει αυτο ; Δεχτηκαν τη 2ετη εγγυηση κ μου στελνουν ανακατασκευασμενο; Η δεν τη δεχτηκαν κ μου εστειλαν πισω το ιδιο τηλεφωνο;
Γιατι με το serial δεν μπορω να το βρω στο site της infoquest ...
Δημοσίευση 16/10/2014 - 15:27
Πηρα τηλεφωνο στην infoquest κ μου ηπαν οτι η συσκευη εχει φυγει απο κει κ θα την παραλαβω σημερα.Δεν εγινε ομως αντικατασταση συσκευης αλλα μου εφτιαξαν τη δικη μου.
Ειπαν οτι μου αλλαξαν μπαταρια κ το σημειο που φορτιζει το τηλεφωνο (charging port) κ επισης μου εστειλαν καινουριο καλωδιο φορτιστη.
Οντως ηρθε σημερα με acs και τωρα φορτιζει μια χαρα!
Απλα δεν καταλαβα γιατι δεν εκαναν αλλαγη συσκευης με ανακατσασκευασμενο μιας κ ξερω οτι η apple δεν επιδιωρθωνει τηλεφωνα, απλα τα αλλαζει αν εχουν προβλημα.
Αλλα λιγο με νοιαζει!
Πολλα μπραβο στην infoquest, τεταρτη πρωι το ειχαν στο service και σημερα το παραλαβα κρητη ![]()
Δημοσίευση 18/10/2014 - 09:49
παιδια εφοσον λετε οτι ισχυει η διετης εγγυηση γιατι
τοτε στο site της apple βαζοντας το serial λεει 1 χρονο στο νεο plus απο apple store αγγλιας ?
αυτο δε κοιταει και η infoquest και κρινει αναλογα αν ειναι εντος η εκτος?
Τελευταία επεξεργασία από: homer66, 18/10/2014 - 09:51
Δημοσίευση 18/10/2014 - 10:02
Όχι φίλε μου δεν κοιτάει αυτό.
Όπως λέει και κάτω στο important, αυτό είναι συμπληρωματικό της όποιας ισχύουσας νομοθεσίας.
Και η νομοθεσία λέει 2 χρόνια.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 12:13
παιδια εφοσον λετε οτι ισχυει η διετης εγγυηση γιατι
τοτε στο site της apple βαζοντας το serial λεει 1 χρονο στο νεο plus απο apple store αγγλιας ?
αυτο δε κοιταει και η infoquest και κρινει αναλογα αν ειναι εντος η εκτος?
"You may have consumer law rights..."
Η συγκεκριμένη παράγραφος προστέθηκε εδώ και λίγους μήνες και δεν υπήρχε πρίν.
Πέρα απο το νόμο που ορίζει 2 χρόνια υπάρχει και η επίσημη οδηγία της Apple. Αυτό πιθανόν να χρειάστείς για τα εξουσιοδοτημένα εδώ όπως η InfoQuest.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 18:00
οκ παιδια σας ευχαριστω θα ταα εχω υποψη μου αν και ελπιζω να ειναι αχρειαστα γιατι σκοπευω το plus να το κρατησω 2 χρονια
Τελευταία επεξεργασία από: homer66, 18/10/2014 - 18:01
Δημοσίευση 20/10/2014 - 12:17
Ρε παιδιά έχω κάποιες ερωτήσεις (κυρίως γι΄ αυτούς που βρίσκονται UK).
Υπάρχει τηλέφωνο που έχει αγοραστεί από Expansys, υπάρχει διεύθυνση στο UK και κάρτα πιστωτική Αγγλική. Τί χρειάζεται η τηλεφωνική υποστήριξη της Apple στην Αγγλία για να αγοραστεί AppleCare+ για το τηλέφωνο; (Δεν μπορεί να επισκεφτεί Apple Store δυστυχώς....). Το ΙΜΕΙ και S/N μόνο; Μπορεί να τρέξουν τα διαγνωστικά που θέλουν από μακρυά ακόμη και αν δεν είναι το τηλέφωνο σε Αγγλικό carrier (π.χ. αν δεν έχει καθόλου sim μόνο WiFi)?
Ευχαριστώ
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες