Δεν τους βλεπω πολυ θερμους,καλεσα παλι λεει το εχει αφησει για διαγνωση...λογικα για την μπαταρια...τους ειπα επισης γιαντον θορυβο στην οθονη.
Ο,τι γίνει, απο τη μπαταρία. Έχεις δει αν είναι η συσκευή στο πρόγραμμα αντικατάστασης?
Δημοσίευση 18/12/2014 - 17:09
Δεν τους βλεπω πολυ θερμους,καλεσα παλι λεει το εχει αφησει για διαγνωση...λογικα για την μπαταρια...τους ειπα επισης γιαντον θορυβο στην οθονη.
Ο,τι γίνει, απο τη μπαταρία. Έχεις δει αν είναι η συσκευή στο πρόγραμμα αντικατάστασης?
Δημοσίευση 18/12/2014 - 17:13
δεν ειναι.Ο,τι γίνει, απο τη μπαταρία. Έχεις δει αν είναι η συσκευή στο πρόγραμμα αντικατάστασης?
Δημοσίευση 18/12/2014 - 17:24
Δημοσίευση 18/12/2014 - 18:27
Εγώ μια φορά παρήγγειλα Δευτέρα το 6αρι στην Cosmote και τους ρώτησα και για εγγύηση και μου είπαν ότι είναι για ένα χρόνο.Τους είπα ότι αλλιώς έχω ενημερωθεί και πως είναι 2 (δεν το προχώρησα πολύ γιατί δεν διάβασα όλο το ποστ με λεπτομέρεια ωστέ να είμαι πιο ακριβής απέναντι τους,μόνο το ρεζουμέ) αλλά ήταν κατηγορηματικοί για το ένα έτος.Αν κατάλαβα καλά όμως μετά το ένα έτος αν χτύπα ξυλο μου βγάλει κάποιο θέμα η infoquest κλπ δέχονται τα 2 έτη σωστά?
Δημοσίευση 18/12/2014 - 18:35
Εγώ μια φορά παρήγγειλα Δευτέρα το 6αρι στην Cosmote και τους ρώτησα και για εγγύηση και μου είπαν ότι είναι για ένα χρόνο.Τους είπα ότι αλλιώς έχω ενημερωθεί και πως είναι 2 (δεν το προχώρησα πολύ γιατί δεν διάβασα όλο το ποστ με λεπτομέρεια ωστέ να είμαι πιο ακριβής απέναντι τους,μόνο το ρεζουμέ) αλλά ήταν κατηγορηματικοί για το ένα έτος.Αν κατάλαβα καλά όμως μετά το ένα έτος αν χτύπα ξυλο μου βγάλει κάποιο θέμα η infoquest κλπ δέχονται τα 2 έτη σωστά?
Όλοι τη γνωστή καραμέλα του 1 έτους του κατασκευαστή λένε.
Ο νόμος είναι πάλι ξεκάθαρος. Υπάρχει και η σχετική οδηγία της Apple.
2ος χρόνος δεν είναι αποκλειστικότητα της InfoQuest. Και οι υπόλοιποι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούν σε αυτό.
Η μόνη λεπτομέρεια σε όλο αυτό, η συσκευή να είναι αγορασμένη εντός Ε.Ε.
Δημοσίευση 18/12/2014 - 18:57
Όλοι τη γνωστή καραμέλα του 1 έτους του κατασκευαστή λένε.
Ο νόμος είναι πάλι ξεκάθαρος. Υπάρχει και η σχετική οδηγία της Apple.
2ος χρόνος δεν είναι αποκλειστικότητα της InfoQuest. Και οι υπόλοιποι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούν σε αυτό.
Η μόνη λεπτομέρεια σε όλο αυτό, η συσκευή να είναι αγορασμένη εντός Ε.Ε.
Λογικά μιλώντας,της Cosmote δεν θα είναι αγορασμένες οι συσκευές εντός Ε.Ε.?Έτσι φαντάζομαι τουλάχιστον.Anyway,ελπίζω να μην χρειαστεί.Σε διαφορετική περίπτωση θα ανατρέξω εδώ και θα ψαχτώ πιο πολύ.Thanks
υ.γ. Άσχετο αλλά επειδή είμαι μεγάλος σειροκαμμένος και βλέπω το avatar σου μια μικρή απάντηση θέλω.Αξίζει τόσο πολύ όσο ακούγεται η σειρά?Μόνο αυτό πες μου.
Δημοσίευση 18/12/2014 - 19:07
Δημοσίευση 18/12/2014 - 19:15
Λογικά μιλώντας,της Cosmote δεν θα είναι αγορασμένες οι συσκευές εντός Ε.Ε.?Έτσι φαντάζομαι τουλάχιστον.Anyway,ελπίζω να μην χρειαστεί.Σε διαφορετική περίπτωση θα ανατρέξω εδώ και θα ψαχτώ πιο πολύ.Thanks
υ.γ. Άσχετο αλλά επειδή είμαι μεγάλος σειροκαμμένος και βλέπω το avatar σου μια μικρή απάντηση θέλω.Αξίζει τόσο πολύ όσο ακούγεται η σειρά?Μόνο αυτό πες μου.
Σωστά. Με την απόδειξη απλά μετά και την οδηγία της Apple θα μιλήσεις με InfoQuest τόσο για να μη μπλέκεις με αυτόυς, όσο και για πιο γρήγορα.
Επειδή και 'γω με τις σειρές το 'χω κάψει, θα σου πω πως εύκολα είναι μέσα στις 3 καλύτερες που έχω δει.
Ρεσιτάλ Spacey.. Ξεκίνα το χθές.
Δημοσίευση 19/12/2014 - 13:03
Δημοσίευση 06/01/2015 - 13:57
Σου έκαναν τελικά αντικατασταση ή επισκευή;;Μπηκα στο online και λεει εχει γινει παραγγελια για αντικατασταση,μου λεει καναμε την αιτηση και αν ειναι οκ τα χαρτια η apple θα μας στειλει την αντιξατασταση...δλδ τι να εχουν τα χαρτια;
Δημοσίευση 06/01/2015 - 22:45
Δημοσίευση 07/01/2015 - 00:29
Consumer Law in the United Kingdom
England and Wales: 6 years from date of delivery
http://www.apple.com...utory-warranty/
Δημοσίευση 07/01/2015 - 00:31
Ισχύει αλλά θα πρέπει να το διεκδικήσεις εκεί προφανώς...
Δημοσίευση 12/01/2015 - 12:33
Αγορα απο Apple Store Αγγλιας με αποδειξη κανονικα.
Η εγγυηση ειναι 2ετης?
Ξερει καποιος?
0 μέλη, 58 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες