Ξερει καποιος?
Ναι εννοείται.
Δημοσίευση 12/01/2015 - 12:37
Ξερει καποιος?
Ναι εννοείται.
Δημοσίευση 12/01/2015 - 12:37
Ναι εννοείται.
Θενκς.
Δημοσίευση 14/01/2015 - 22:45
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τα παιδιά από το Qelectronics διότι εφάρμοσαν κατά γράμμα την έννοια του DOA.
Η συσκευή είχε το πρόβλημα με την οθόνη που όταν την πιέζεις ακούγεται ένα κλικ (loose screen).
Να σημειωθεί ότι το κατάστημα δίνει DOA 3 ημερών.Εγώ το πήγα πίσω στις 4 εργάσιμες ημέρες (μεσολαβούσαν Χριστούγεννα κλπ).
Μου είπαν οτι το τηλέφωνο θα πάει infoquest και αν διαπιστωθεί πρόβλημα θα μου δώσουν άλλο.
Να μην τα πολυλογώ,παρότι πέρασαν δυο εβδομάδες περίπου από τότε,με ειδοποιήσαν εχθές να πάω να παραλάβω το νέο τηλέφωνο.
Εγώ φαντάστηκα ότι θα ήταν το ανακατασκευασμένο που στέλνει η infoquest.Προς έκπληξή μου όμως μου το αντικατέστησαν με ολοκαίνουργιο.
Το μόνο αρνητικό (όσο μπορεί να χαρακτηρισθεί ως τέτοιο) είναι ότι ενώ αύτο που είχα αγοράσει αρχικά ήταν ευρωπαϊκό (με τον αντάπτορα που έχουμε εδώ,στην Ελλάδα),αυτό της αντικατάστασης είναι από Αμερική με ότι συνεπάγεται αυτό.
Δημοσίευση 14/01/2015 - 22:54
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τα παιδιά από το Qelectronics διότι εφάρμοσαν κατά γράμμα την έννοια του DOA.
Η συσκευή είχε το πρόβλημα με την οθόνη που όταν την πιέζεις ακούγεται ένα κλικ (loose screen).
Να σημειωθεί ότι το κατάστημα δίνει DOA 3 ημερών.Εγώ το πήγα πίσω στις 4 εργάσιμες ημέρες (μεσολαβούσαν Χριστούγεννα κλπ).
Μου είπαν οτι το τηλέφωνο θα πάει infoquest και αν διαπιστωθεί πρόβλημα θα μου δώσουν άλλο.
Να μην τα πολυλογώ,παρότι πέρασαν δυο εβδομάδες περίπου από τότε,με ειδοποιήσαν εχθές να πάω να παραλάβω το νέο τηλέφωνο.
Εγώ φαντάστηκα ότι θα ήταν το ανακατασκευασμένο που στέλνει η infoquest.Προς έκπληξή μου όμως μου το αντικατέστησαν με ολοκαίνουργιο.
Το μόνο αρνητικό (όσο μπορεί να χαρακτηρισθεί ως τέτοιο) είναι ότι ενώ αύτο που είχα αγοράσει αρχικά ήταν ευρωπαϊκό (με τον αντάπτορα που έχουμε εδώ,στην Ελλάδα),αυτό της αντικατάστασης είναι από Αμερική με ότι συνεπάγεται αυτό.
Δημοσίευση 21/01/2015 - 20:45
Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 21/01/2015 - 20:45
Δημοσίευση 22/01/2015 - 07:27
Δημοσίευση 27/01/2015 - 20:56
Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 27/01/2015 - 20:56
Δημοσίευση 27/01/2015 - 21:05
Iphone 5 που ειναι στο προγραμμα αντικαταστασης sleep-wake button και (προφανως) ισως εχουν περασει τα 2 χρονια απο την αγορα της συσκευης, καλυπτεται;
(Χρειαζεται οπωσδηποτε αποδειξη; )
καλυπτεται και οχι δεν χρειαζετε αποδειξη.
Δημοσίευση 27/01/2015 - 21:26
Δημοσίευση 27/01/2015 - 21:30
Στο λινκ λεει
Αυτό το πρόγραμμα της Apple ισχύει για όλο τον κόσμο και δεν επεκτείνει την κανονική εγγύηση του iPhone.
Το πρόγραμμα καλύπτει τα μοντέλα iPhone 5 για 2 χρόνια μετά την αρχική πώληση της συσκευής.
Γι αυτο ζητησα διευκρινηση
εχω στειλει 5αρι απο 2012 προσφατα και το περασαν.τωρα τι να σου πω.
Δημοσίευση 14/02/2015 - 19:31
Δημοσίευση 25/02/2015 - 21:14
νικο έχεις κάπου εύκολο το λινκ για τη διετή εγγύηση;;;χρειάζεται και απόδειξη ή αρκεί να το ελέγξουν απο το σάιτ της απλ με βάσει την ενεργοποίηση του κινητού;Πήγαινε το κατευθείαν σε Document ή InfoQuest.
Αν είναι λειτουργικό παρόλα αυτά δε θα ασχοληθούν ιδιαίτερα.
0 μέλη, 27 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες