Τι πρόβλημα η συσκευή? Αυτό εκτυπωμένο αρκεί.
Απόδειξη καλό είναι να την έχεις.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 25/02/2015 - 21:21
Δημοσίευση 25/02/2015 - 21:51
Τη 2ετη εγγύηση έχει την υποχρέωση να την καλύψει ο πωλητής κι όχι η apple οπότε χρειάζεσαι απόδειξη αγοράς. Αν έχεις απόδειξη αγοράς infoquest αναλαμβάνει κανονικά.
εχω απόδειξη απο expansys Ιούλιος 2013...το θέμα που εχει είναι με την οθόνη...οταν την πιέζω ελαφρώς στην δεξιά πλευρά μπαινοβγαίνει σαν να μην κουμπώνει καλα παιδιά...αυτο στο 5αρι της γυναίκας μου...το ιδιο και στο 5s το δικό μου το οποίο δεν έκλεισε χρονο και δεν εχω θέμα το έδωσα ήδη istorm και περιμένω το ανακατασκευασμένο...μήπως τελικά ολα το κάνουν αυτο και τσάμπα τρώγομαι;;;Τι πρόβλημα η συσκευή? Αυτό εκτυπωμένο αρκεί.
Απόδειξη καλό είναι να την έχεις.
Δημοσίευση 25/02/2015 - 22:01
το θέμα είναι οτι δεν έχουμε infoquest θεσσαλονικη και τα δίνουν όλοι istorm...δεν ξέρω κατα ποσο είναι καταρτισμένοι σε θέματα εγγύησης και φυσικα αν είναι αξιόπιστοι τεχνικοιΑν εχεις απόδειξη στείλτο infoquest κατευθεία.Όχι δεν το κάνουν όλα μην το αφήσεις έτσι να το αλλάξεις.
Δημοσίευση 25/02/2015 - 22:04
το κατάστημα στη τσιμισκη εχει τεχνικούς μεσα και εργαστήριο και αναλαμβάνει επισκευές χωρίς να στείλει αθηναΤο istorm infoquest τα στέλνει
Δημοσίευση 25/02/2015 - 22:06
εχω απόδειξη απο expansys Ιούλιος 2013...το θέμα που εχει είναι με την οθόνη...οταν την πιέζω ελαφρώς στην δεξιά πλευρά μπαινοβγαίνει σαν να μην κουμπώνει καλα παιδιά...αυτο στο 5αρι της γυναίκας μου...το ιδιο και στο 5s το δικό μου το οποίο δεν έκλεισε χρονο και δεν εχω θέμα το έδωσα ήδη istorm και περιμένω το ανακατασκευασμένο...μήπως τελικά ολα το κάνουν αυτο και τσάμπα τρώγομαι;;;
Ε τότε προχωράς κανονικά. Σε όποιο εξοσιοδοτημένο και να πας πρόβλημα δε θα έχεις.
Μην τα αφήνεις, μπορεί να έχεις άλλα προβλήματα μετά στην οθόνη.
Πάντως αυτό ήταν σήμα κατατεθέν του 5S. H βύθιση.
Δημοσίευση 25/02/2015 - 22:08
το κατάστημα στη τσιμισκη εχει τεχνικούς μεσα και εργαστήριο και αναλαμβάνει επισκευές χωρίς να στείλει αθηνα
Σε κινητά δύσκολο να αναλαμβάνει, μάλλον είναι για macbooks κτλ αλλά και να αναλαμβάνει αν σου στείλουν ανακατασκευασμένο(το πιο πιθανό) δεν χρειάζεται κάποια τεχνική κατάρτιση.
Το istorm είναι στον ίδιο όμιλο με το infoquest.
Δημοσίευση 25/02/2015 - 22:12
ναι το ξέρω γιατι μίλησα με infoquest και μου είπαν να το παω istorm...μιλάω για το δικό μου που ηταν εντός έτους...το 5αρι το είδα πριν λίγο και ειμαι και πιο έντομο το θέμα του....θα παω αύριο να ρωτήσω για διετή εγγύηση,ελπίζω να μη θέλει παιδεμα για να καταλάβουν και να το ξέρουν οτι ισχύει η διετιαΣε κινητά δύσκολο να αναλαμβάνει, μάλλον είναι για macbooks κτλ αλλά και να αναλαμβάνει αν σου στείλουν ανακατασκευασμένο(το πιο πιθανό) δεν χρειάζεται κάποια τεχνική κατάρτιση.
Το istorm είναι στον ίδιο όμιλο με το infoquest.
Δημοσίευση 16/04/2015 - 17:18
Παιδιά καλησπέρα, να κανω μια ερωτηση και εγω, πηγα σημερα ενα 5S με τιμολογιο αγοράς και επειδή θυμώμουν οτι εδω μεσα είχαν κανει νερά σε μερικά ατομα που πηγαν με τιμολογιο πηγα και εγω ετοιμος για ολα και δεν ειπαν τιποτα το πήραν συμπλήρωσα την αίτηση για την 2ετη κάλυψη και με εστειλαν στο καλό το αλλαξαν αυτο και δεν κανουν θεμα για τα τιμολογια ή με είδαν ετσι κουρασμενο απο τον ηλιο και με αφησαν ;
Δημοσίευση 16/04/2015 - 17:25
Παιδιά καλησπέρα, να κανω μια ερωτηση και εγω, πηγα σημερα ενα 5S με τιμολογιο αγοράς και επειδή θυμώμουν οτι εδω μεσα είχαν κανει νερά σε μερικά ατομα που πηγαν με τιμολογιο πηγα και εγω ετοιμος για ολα και δεν ειπαν τιποτα το πήραν συμπλήρωσα την αίτηση για την 2ετη κάλυψη και με εστειλαν στο καλό το αλλαξαν αυτο και δεν κανουν θεμα για τα τιμολογια ή με είδαν ετσι κουρασμενο απο τον ηλιο και με αφησαν ;
δεχονται κανονικα και τα τιμολογια.
Δημοσίευση 16/04/2015 - 17:26
δεχονται κανονικα και τα τιμολογια.
Καλα ο νομος δεν κανεις διαχωρισμό φυσικού προσώπου απο το νομικό απλα σε καποια φαση είχε παρει το ματι μου εδω μεσα ατομα να πανε με τιμολογιο και να τους λενε οτι η Apple δεν δέχεται 2ετη εγγύηση στα τιμολογια και κατι τετοια κουλα
Δημοσίευση 16/04/2015 - 17:35
Καλα ο νομος δεν κανεις διαχωρισμό φυσικού προσώπου απο το νομικό απλα σε καποια φαση είχε παρει το ματι μου εδω μεσα ατομα να πανε με τιμολογιο και να τους λενε οτι η Apple δεν δέχεται 2ετη εγγύηση στα τιμολογια και κατι τετοια κουλα
μεχρι πριν καποιο καιρο δεν δεχοταν και την διετια αλλα αυτο ειναι ενα αλλο μεγαλο ζητημα.αφου ξεμπερδεψες ολα καλα
Δημοσίευση 20/04/2015 - 09:45
Τελικά δεν με ενόχλησαν καθόλου, πηρα σημερα τηλέφωνο μου ειπαν οτι εχουν παραγγείλει την αντικατάσταση της συσκευής και μεχρι αυριο θα εχει ερθει, κομπλε
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες