Ανάλογα από ποιον πάροχο έχουν προμηθευτεί. Συνήθως προμηθεύονται από Vodafone οπότε Arvato.Αν είναι από cosmote πάνε σε Γερμανό..
το istorm μου ειπε οτι προμηθευεται απο i square ..... οποτε ;
Δημοσίευση 05/11/2013 - 13:19
Ανάλογα από ποιον πάροχο έχουν προμηθευτεί. Συνήθως προμηθεύονται από Vodafone οπότε Arvato.Αν είναι από cosmote πάνε σε Γερμανό..
το istorm μου ειπε οτι προμηθευεται απο i square ..... οποτε ;
Δημοσίευση 05/11/2013 - 14:20
Γιατί έχω την εντύπωση πως ξέρω για ποια μιλάς..
Πραγματικά θα 'θελα να δω απάντηση τους. Γιατί λογικά θα υπάρξει.
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 05/11/2013 - 15:29
Σας αναφέρω ένα παράδειγμα με την αγορά από τον Κωτσοβολο ενός 5s πριν λίγες μέρες όσο αναφορά την πώληση της δίκης τους εγγύησης. Το αναμένω επίσης σε 2-3 βδομάδες.
Όσο αναφορά τώρα την επέκταση: Tην ώρα που κάνω την αγορά η κυρία στο ταμείο μου αναφέρει οτι το κινητό έχει 1 χρόνο εγγύηση και ότι αν θέλω να δώσω 80e παραπάνω για την εξτρά εγγύηση ενός χρόνου. Την ίδια ώρα μιλάει στην δίπλα κοπελίτσα και της λέει (κοίτα αγορά κινητού 5s χωρίς επέκταση θέλει ο Κύριος και άμεσα η κοπελίτσα δίνει ένα παράδειγμα από ένα φίλο της όσο αναφορά την οθόνη του που έπεσε λέει νερό και έπρεπε να πληρώσει 300e για την αντικατασταση του, εξάλλου μου αναφέρει όλα πάνε στην Arvato. Της αναφέρω νερό έπεσε και φυσικό δεν θα είναι στην εγγύηση. Η απάντηση της ήταν ότι η εγγύηση που δίνουμε είναι και για νερό αν πέσει στο κινητό. Για την ώρα της αναφέρω ότι θα μείνω στην εγγύηση που έχω. Και σιγά να μην κάνουν αντικατασταση ολόκληρου κινητού!!!
Την εγγύηση την έχουμε (2 χρόνια από ΕΕ) την απόδειξη αγοράς θα την έχουμε, λογαριασμό case id θα ανοίξουμε και φυσικά όλα τα παραπάνω αν παρουσιάσει οποιοδήποτε λειτουργικό πρόβλημα και όχι μόνο!!!
Συγχαρητήρια παιδιά για όλη την λειτουργία του site και της ενημερώσεις που δίνεται στα μέλη. Ένα μεγάλο μπράβο!!
Δημοσίευση 05/11/2013 - 15:36
Θα ισχύει κανονικά.
Αυτό λίγο δύσκολο να το τσεκάρεις εκεί.
Το βασικό για αρχή να μην υπάρχουν εξ. σημάδια.
Νίκο λέει ότι το τηλέφωνο είναι από Αμερική..Εδώ δεν έχουν στοκ για τα κανονικά θα υποστηρίξουν και Apple Care;
Δημοσίευση 05/11/2013 - 15:39
Νίκο λέει ότι το τηλέφωνο είναι από Αμερική..Εδώ δεν έχουν στοκ για τα κανονικά θα υποστηρίξουν και Apple Care;
http://www.apple.com...ducts/faqs.html
Δημοσίευση 05/11/2013 - 15:40
Πλεον,γιατί θυμάμαι που λέγατε στα παιδιά που είχαν θέματα περί στοκ A1428.H Infoquest πλέον καλύπτει κι από Αμερική..
Δημοσίευση 05/11/2013 - 15:56
Παλιά δεν το κάλυπταν. Τώρα έχει αλλάξει..Γι αυτό λέω πλέον...
παιδια η εγγυηση στα ipad ειναι διετη;
Δημοσίευση 05/11/2013 - 15:56
Δημοσίευση 05/11/2013 - 15:57
Σε κάθε τεχνολογικό προϊόν που πωλείται εντός ΕΕ είναι διετής η εγγύηση.. Οπότε έχεις 1 χρόνο από τον κατασκευαστή που είναι η Apple και πάει με το Αμερικανικό δίκαιο (γιατί έτσι τη συμφέρει) και 2 χρόνια ΣΥΝΟΛΟ από τον πωλητή.Αν σου πάθει κάτι δλδ πλέον του χρόνου το πας εκεί που το αγόρασες.
Δημοσίευση 05/11/2013 - 16:15
Σε κάθε τεχνολογικό προϊόν που πωλείται εντός ΕΕ είναι διετής η εγγύηση.. Οπότε έχεις 1 χρόνο από τον κατασκευαστή που είναι η Apple και πάει με το Αμερικανικό δίκαιο (γιατί έτσι τη συμφέρει) και 2 χρόνια ΣΥΝΟΛΟ από τον πωλητή.Αν σου πάθει κάτι δλδ πλέον του χρόνου το πας εκεί που το αγόρασες.
και μπορελι αν βγαλεις ποτε ακρη!!!
Δημοσίευση 05/11/2013 - 16:17
Χαρακτηριστικά Λειτουργικό iOS Tablet Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες 9.7 3G/4G Δεν υποστηρίζεται Χωρητικότητα 16GB Επεξεργαστής A7 chip with 64-bit architecture and M7 motion coprocessor Έκδοση Λειτουργικού iOS 7 Τύπος Οθόνης Retina PND CPU A7 chip with 64bit DualCore 1.3 GHz Δέκτης GPS Δεν υποστηρίζεται Ανάλυση Οθόνης 2048-by-1536 resolution at 264 pixels per inch (ppi) G Sensor Φωτογραφική Μηχανή Ναι Ανάλυση Φωτογραφικής Μηχανής σε megapixel 5-megapixel κάμερα iSight, αυτόματη εστίαση Φλάς Δεν υποστηρίζεται Εγγραφή Video HD 1080p Zoom Υποστηρίζεται Δυνατότητα Βιντεοκλήσης Υποστηρίζεται Τύπος Κάρτας Μνήμης Δεν Υποστηρίζεται HSCSD Όχι GPRS Όχι Edge Όχι USB 2.0 USB 3.0 WiFi 802.11 a/b/g/n Bluetooth Χρόνος Ομιλίας σε Ώρες 30 Χρόνος Αναμονής σε Ώρες 720 Τύπος Μπαταρίας Built-in 32.4-watt-hour rechargeable lithium-polymer battery Χρώμα Graphite Βάρος σε gr 469 Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β) 240 x 169.5 x 7.5 Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.apple.com/gr/
ειναι πολυ δυσκολο θεμα αυτο με βλεπω να κανω total support
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 05/11/2013 - 16:19
Merge
Δημοσίευση 05/11/2013 - 16:23
και στο ίδιο site του κατασκευαστή http://www.apple.com...utory-warranty/
0 μέλη, 41 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες