δεν βλεπω καμια διαφορα στα εικονιδια του sbsettings,ολα οσα μου λες για το wallpaper τα κανω σωστα,τωρα εχω βαλει μια δικια μου δωτο σαν error.png και ετσι την εχω βαλει στην Lockscreen ,πρεπει να την σβησω την ερρορ?τα 2 αυτα κομματια του Winterboard εχουν ξεμεινει κ δεν λειτουργουν πια, μην ασχολεισαι μαζι τους (απορω γιατι τα αφηνει εκει μεσα ο Saurik, αλλα καποιον λογο θα εχει)
οι διακοπτες οταν ειναι ενεργοι ειναι σαν πατημενοι προς τα μεσα, οταν ειναι ανενεργοι ειναι σαν κανουν λιγο φουσκα προς τα εξω
μετα που ορισες εκ νεου την wallpaper, ξετικαρες & ξανατικαρες το θεμα σου απο winterboard ;
και κατι ακομη πολυ σημαντικο !!
στις Ρυθμισεις σου το WallpaperJPEGifier ειναι ενεργοποιημενο ;;
[THEME] Andro HD
Δημοσίευση 27/02/2013 - 15:53
Ad
Δημοσίευση 27/02/2013 - 17:26
δεν βλεπω καμια διαφορα στα εικονιδια του sbsettings,ολα οσα μου λες για το wallpaper τα κανω σωστα,τωρα εχω βαλει μια δικια μου δωτο σαν error.png και ετσι την εχω βαλει στην Lockscreen ,πρεπει να την σβησω την ερρορ?
Κατσε γτ μπερδευτηκε το πραγμα
WallpaperJPEGifier μεσα στις Ρυθμισεις σου, εχει επιλογη να ειναι ενεργο ή ανενεργο (ελεγξε το αν ειναι ενεργο)
αν ειναι ενεργο, τοτε θα ορισεις wallpaper απο την Ταπετσαρια
αν δεν ειναι ενεργο ή δεν το εχεις εγκαταστησει, τοτε μπορεις να βαλεις μια εικονα με ονομα error αλλα να ειναι jpg, οχι png οπως εβαλες
Δημοσίευση 27/02/2013 - 17:58
Με τη νέα έκδοση που ανέβασε σήμερα,έσβησε το θέμα του auxo; Μόνο από το ξεχωριστό μπορείς πλέον να το ενεργοποιήσεις;;
Τα ενοποιησε ; δεν ειδα (δεν χρησιμοποιω το Auxo)
Δημοσίευση 27/02/2013 - 18:05
Δημοσίευση 27/02/2013 - 18:51
Δημοσίευση 27/02/2013 - 20:25
Όταν είναι ανοιχτό ένα toggle στο εμφανίζει μπλε; Εμένα δεν το κάνει δυστυχώς δεν ξέρω γιατί...Είναι ίδια η εμφάνισή του και ανοικτό και κλειστό...
Φαινονται στην προηγουμενη σελιδα
οταν ειναι ανοιχτο ειναι σαν κουμπακι πατημενο, οταν ειναι off ειναι σαν φουσκιτσα
καλησπερα παιδια, ξερει καποιος tweak συμβατο με 6.xx για αποκρυψη του "slide to asnwer" ? σας βγαινει και σας πανω απο το slider το slide to answer? η εχω κανει κατι λαθος ?
Μπορεις να το κανεις με SliderPro (Cydia) αλλα κ με αλλους τροπους
Δημοσίευση 27/02/2013 - 20:27
Δημοσίευση 27/02/2013 - 20:31
Δημοσίευση 27/02/2013 - 20:38
2013-02-27 20.34.37.png 134.94KB 12 λήψειςΕχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον φιλο alexpsilos...μπορει καποιος να δωσει μια λυση να το φτιαξουμε και αυτο;και επισης εχω αλλη μια ερωτηση...η αναβαθμιση που εκανα σημερα δεν καταλαβα κατι να αλλαξει...και δεν μου εγραφε και στο cydia τι κανει..την περασα ομως..!
Δημοσίευση 27/02/2013 - 20:41
Δημοσίευση 27/02/2013 - 20:46
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες! Εχω ένα θεματάκι(το μόνο με το andro hd).Οταν είμαι στην lockscreen και κάποιος με πάρει τήλ βγαίνει πάνω από τήν μπάρα ξεκλειδώματος το slide to answer και φαίνεται πολύ άσχημο.Το θέμα αυτό το έχω και με άλλα lockscreen themes.Καμιά ιδέα για το τί μπορώ να κάνω?
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον φιλο alexpsilos...μπορει καποιος να δωσει μια λυση να το φτιαξουμε και αυτο;και επισης εχω αλλη μια ερωτηση...η αναβαθμιση που εκανα σημερα δεν καταλαβα κατι να αλλαξει...και δεν μου εγραφε και στο cydia τι κανει..την περασα ομως..!
Το προβλημα αυτο γινεται απο ενα εικονιδιο που σε προηγουμενα θεματα μας εβγαζε κατι διπλα πλαισια κατι απο την "Αρνηση" και "Αποδοχη" Κλησης, ηταν δηλ ετσι
για να εξαφανιστουν εκεινα, συμβαινει αυτο τωρα
αν θελετε μπορειτε να εξαφανισετε κ το slide to answer ή να εξαφανισετε το υπευθυνο εικονιδιο, ενα απο τα δυο
Δημοσίευση 27/02/2013 - 20:48
Εσύ ποιό απο τα 2 έχεις κάνει? Αν δέν σου είναι δύσκολο μπορείς να μάς πείς πώς τα κάνουμε?Το προβλημα αυτο γινεται απο ενα εικονιδιο που σε προηγουμενα θεματα μας εβγαζε κατι διπλα πλαισια κατι απο την "Αρνηση" και "Αποδοχη" Κλησης, ηταν δηλ ετσι
για να εξαφανιστουν εκεινα, συμβαινει αυτο τωρα
αν θελετε μπορειτε να εξαφανισετε κ το slide to answer ή να εξαφανισετε το υπευθυνο εικονιδιο, ενα απο τα δυο
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες