Tapatalk και iPhone Hellas
Δημοσίευση 27/03/2013 - 15:15
Ad
Δημοσίευση 27/03/2013 - 15:27
Μιλώντας σε προηγούμενα ποστ ανέφερα πως στο Tapatalk δεν μπορώ να δω καθόλου τα νέα θέματα εδώ και αρκετές μέρες.Χωρίς εγώ να κάνω κάτι και χωρίς εγω να αλλάξω τπτ και καμία ρυθμιση στην εφαρμογη ή στο Site.Αυτο είναι το πρώτο θέμα.
Το δεύτερο θέμα είναι πως δεν τα βλέπω ούτε στο site στο νέο περιεχόμενο. Αυτό λύθηκε και οφειλόταν όπως μου εξήγησαν τα παιδιά και το αναφέρει και στο ποστ 92 στο οτι πατώντας εμφανιση νέου περιεχομενου, αν δούμε κατω αριστερά είναι τικαρισμένο με πράσινο το "μόνο περιεχόμενο που παρακολουθώ".
Τικάρωντας πάνω του σβήνεται και λύνεται το θέμα προς στιγμή. Εγώ δεν έχω επιλέξει ποτέ κάτι τέτοιο ούτε το άλλαξα απο τοτε που έχω γραφτεί στο φόρουμ και τα έβλεπα κανονικά. Μόλις λοιπον κάνω αυτη την εν'εργεια εαν πάω στο Tapatalk και πατήσω τα νεα θέματα...τα βλέπει !!! ¨Αρα έχει να κάνει κάτι αυτη η επιλογή στην διαδραστική τους λειτουργιά μας και την περνάει σαν επιλογη και στο Tapatalk.
Το κακό είναι οτι έχω επιλέξει να ξετικάρω στο φόρουμ αυτη την επιλογή αλλά μόλις επιστρέφω μετά απο λίγο ή με browsing αλλού δεν μου την κρατάει. Δεν κάνει save την επιιλογη μου και ξαναγυρναει στο "μονο στα θέματα που παρακολουθώ ".
Δεν ξέρω γτ δεν μου κρατα το save.Αυτό θα μου έλυνε το θέμα./
Μπανω το αλλάζω, μετα μπορει να ξανα μπω αρκετες φορες και να το κρατησει,μπηκα σημερα πάλι οπως ηταν πριν.
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 27/03/2013 - 15:28
Δημοσίευση 27/03/2013 - 15:55
Δημοσίευση 27/03/2013 - 16:05

Δημοσίευση 27/03/2013 - 16:10

Δημοσίευση 27/03/2013 - 16:11
Οπότε κ σε εσένα επαληθεύεται η διαδραστικότητα στην αλλαγή της επιλογής αθτής μεταξύ φόρουμ-Tapatalk.Το άλλαξα από το safari και δείτε τι έκπληξη...
ImageUploadedByTapatalk 21364393078.599592.jpg 185.1KB 70 λήψεις
ImageUploadedByTapatalk 21364393093.485556.jpg 246.84KB 68 λήψεις
ImageUploadedByTapatalk 21364393107.260051.jpg 247.19KB 68 λήψειςΘΑΥΜΑ!!!!
Τις μπουρμπουλήθρες σαν σήμα πως τις έβαλες ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/03/2013 - 16:12
Εγω ανακάλυψα το εξής και πιστεύω οτι έχει να κάνει με το φόρουμ το γενικότερο πρόβλημα. Εξηγώ γιατί.
Μιλώντας σε προηγούμενα ποστ ανέφερα πως στο Tapatalk δεν μπορώ να δω καθόλου τα νέα θέματα εδώ και αρκετές μέρες.Χωρίς εγώ να κάνω κάτι και χωρίς εγω να αλλάξω τπτ και καμία ρυθμιση στην εφαρμογη ή στο Site.Αυτο είναι το πρώτο θέμα.
Το δεύτερο θέμα είναι πως δεν τα βλέπω ούτε στο site στο νέο περιεχόμενο. Αυτό λύθηκε και οφειλόταν όπως μου εξήγησαν τα παιδιά και το αναφέρει και στο ποστ 92 στο οτι πατώντας εμφανιση νέου περιεχομενου, αν δούμε κατω αριστερά είναι τικαρισμένο με πράσινο το "μόνο περιεχόμενο που παρακολουθώ".
Τικάρωντας πάνω του σβήνεται και λύνεται το θέμα προς στιγμή. Εγώ δεν έχω επιλέξει ποτέ κάτι τέτοιο ούτε το άλλαξα απο τοτε που έχω γραφτεί στο φόρουμ και τα έβλεπα κανονικά. Μόλις λοιπον κάνω αυτη την εν'εργεια εαν πάω στο Tapatalk και πατήσω τα νεα θέματα...τα βλέπει !!! ¨Αρα έχει να κάνει κάτι αυτη η επιλογή στην διαδραστική τους λειτουργιά μας και την περνάει σαν επιλογη και στο Tapatalk.
Το κακό είναι οτι έχω επιλέξει να ξετικάρω στο φόρουμ αυτη την επιλογή αλλά μόλις επιστρέφω μετά απο λίγο ή με browsing αλλού δεν μου την κρατάει. Δεν κάνει save την επιιλογη μου και ξαναγυρναει στο "μονο στα θέματα που παρακολουθώ ".
Δεν ξέρω γτ δεν μου κρατα το save.Αυτό θα μου έλυνε το θέμα./
Μπανω το αλλάζω, μετα μπορει να ξανα μπω αρκετες φορες και να το κρατησει,μπηκα σημερα πάλι οπως ηταν πριν.
δεν είμαι και τόσο σίγουρος γιαυτό εμένα δεν ήταν/είναι τικαρισμένο και έχω το ίδιο πρόβλημα με το tapatalk
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 27/03/2013 - 16:15
ακου τι θα κανείς κλείσει πρώτα το tapatalk κανε τις αλλαγές απο σαφάρι και μετά κλείσε το σαφάρι άνοιξε το tapatalk και κανε refresh.δεν είμαι και τόσο σίγουρος γιαυτό εμένα δεν ήταν/είναι τικαρισμένο και έχω το ίδιο πρόβλημα με το tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: TXB, 27/03/2013 - 16:14
Δημοσίευση 27/03/2013 - 16:16
δεν είμαι και τόσο σίγουρος γιαυτό εμένα δεν ήταν/είναι τικαρισμένο και έχω το ίδιο πρόβλημα με το tapatalk
Μα vanni εγω το εγραψα πιο πολυ σαν προσωπική παρατήρηση ξερεις στην προσπαθεια να βρω το φταίει.
Πολυ πιθανον να είναι άλλο το θεμα, δεν ξερω ποιο είναι το κυριο πρόβλημα.
Με αυτό που αναφερεις το αποκλείει αυτό, απλά επειδη χάνει κόσμος επαφη με το φορουμ λογω tapatalk που είναι τρελά εύχρηστο κ δυσκολευεται απο browsing οπως κ εγω, ριχνω κανα πείραμα.
Πάντως κατι παιζει κ δεν νομιζω ναναι Tapatalk issue.
Δημοσίευση 27/03/2013 - 16:28
το καταλαβαίνω γιαυτό και το έγραψα για να δούμε τι φταίει τελικά που το έχουμε όλοι το ίδιο όμως. δεν είναι θέμα tapatalk καθώς δεν το κάνει σε άλλα forum πιο πολύ μου κάνει με θέμα της πλατφόρμας που είναι στημένο το site.
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 27/03/2013 - 16:30
δεν ξέρω τι να σου πω εγώ πάντως όση ώρα το δοκιμάσω φορτώνει κανονικά τα αδιαβαστα μηνυματαδεν έχω safari δεν νομίζω ότι έχει να κάνει o browser με αυτό άλλωστε δεν χρειάζεται να ρυθμίσω κάτι καθώς όπως είπα δεν έχω αυτή την ρύθμιση ενεργή.
το καταλαβαίνω γιαυτό και το έγραψα για να δούμε τι φταίει τελικά που το έχουμε όλοι το ίδιο όμως. δεν είναι θέμα tapatalk καθώς δεν το κάνει σε άλλα forum πιο πολύ μου κάνει με θέμα της πλατφόρμας που είναι στημένο το site.
Δημοσίευση 27/03/2013 - 17:09
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 27/03/2013 - 17:09
Δημοσίευση 27/03/2013 - 17:23
καντο οπως γραφω πιο πανω απο το σαφαρι του κινητου.Σ 'εμενα παντως πλεον δουλευει πιπιλαΕμένα μόλις τώρα χωρίς να κάνω καμία ρύθμιση ή να αλλάξω οτιδήποτε δεν μου διαβάσει πάλι τα αδιάβαστα μηνύματα. Δεν άλλαξα κάτι απο το browser δεν είμαι καν στο σπίτι. Μπήκα τώρα απο τον tapatalk και δε μου τα βγάζει ξανά,απορρυθμίστηκε η ρύθμιση που έβαλα πριν απο ενα τέταρτο.

Δημοσίευση 27/03/2013 - 17:45
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 27/03/2013 - 17:53
με κλειστο το tapatalk?Εγώ αδερφέ έκανα ότι είπες αλλα πάλι συνεχίσω να μην μπορω να δώ τα αδιαβαστα απο το tapatalk. Κ το ένα κ το δυο.
επισης εκανες refresh τις κατηγοριες?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες