Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:15

θα σου πω μερικα (γυναικεια) πραγματα που κανω εγω με το iphone μου ..μετραω την πιεση των ασθενων μου με ακριβεια 0,0001hg τσεκαρισμενο και με κανονικο πιεσομετρο...συστολικη διαστολικη πιεση μεσω της εφαρμογης osiri x περναω δεδομενα ακτινογραφιων απο ασθενεις μου και κρατω αρχειο διορθωσεων και απεικονησεων..κανω καρδιογραφημα με την βοηθεια βοηθητικου μηχανηματος που εχω προμηθευτει απο το εξωτερικο ..και εκει υπαρχει αντιστοιχη ακριβεια στις μετρησεις....χρησιμοποιο medical apps και medical ebooks mesv toy app store που το google store ουτε καταδιανειαν δεν εχει...αν θες μπορω να σου ανφερω και αλλες εξωιατρικες χρησεις που κανω με το iphone και που με το s3 δεν μπορουσα να κανω

και εσύ γιατρός πράγμα με το iphoen κάνεις διαγνώσεις? Μήπως είσαι κανένας κομπογιαννίτης? :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:15

θα σου πω μερικα (γυναικεια) πραγματα που κανω εγω με το iphone μου ..μετραω την πιεση των ασθενων μου με ακριβεια 0,0001hg τσεκαρισμενο και με κανονικο πιεσομετρο...συστολικη διαστολικη πιεση μεσω της εφαρμογης osiri x περναω δεδομενα ακτινογραφιων απο ασθενεις μου και κρατω αρχειο διορθωσεων και απεικονησεων..κανω καρδιογραφημα με την βοηθεια βοηθητικου μηχανηματος που εχω προμηθευτει απο το εξωτερικο ..και εκει υπαρχει αντιστοιχη ακριβεια στις μετρησεις....χρησιμοποιο medical apps και medical ebooks mesv toy app store που το google store ουτε καταδιανειαν δεν εχει...αν θες μπορω να σου ανφερω και αλλες εξωιατρικες χρησεις που κανω με το iphone και που με το s3 δεν μπορουσα να κανω

Με ποια εφαρμογή μετράς πίεση;;:)
Ψαρωτικό θα είναι αυτό..Θέλει κάποιο εξάρτημα επιπλέον ε; Ξεφεύγουμε αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον γιατί δεν το είχα ψάξει ποτέ..:)

Το θέμα με τις δυνατότητες που λέτε και σε κάθε αναφορά μας λέτε ότι δεν έχουμε πρόσβαση στο FileSystem είναι άκυρο. Υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας απλά, είναι σα να συγκρίνεις το Linux με τα Windows.Συγκρίνονται; ΌΧΙ. Οπότε πάμε παρακάτω.
Άσε που κάποιος που θέλει iOS με πρόσβαση στο filesystem πάλι γίνεται.

Αναρτημένη εικόνα

#228   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:18

χαχαχαχαχαχαχαχχα εχεις ακουσει τιποτα ποτε μηπως για nandroid backup?? και μαλσιτα χωρισ καν την χρηση υπολογιστη.? ρε φιλε αν δεν ξερεις καποια πραγματα μην συνεχιζεις. ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ και εσυ! χχααχαχχααχχααχ

τοτε συγνωμη λαθος.! εκτος απο γυναικες ειναι τρομερο και για γιατρους το iphone.! :) και παλι συγνωμη για την παραλειψη.

Και αυτο το back up σου ξαναπερναει τις εφαρμογες στο κινητο; :o

Σου περνάει τα πάντα όμως. Σου κρατάει αντίγραφο ακριβώς με όλα μέσα. Ρε έσυ αλήθεια επειδή έχεις πει πολλές κοτσάνες έχεις ασχοληθεί ποτέ πραγματικά, αν δεν έχεις ασχοληθεί τι σκατα μιλάς και μας σπας τα νεύρα.

.

Δηλαδη μου λες τωρα οτι μια υπηρεσια mail σου κραταει π.χ την εφαρμογη facebook και οταν συνδεθεις στην ξαναεγκαθιστα;

#229   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:19

ακριβως ομως.! με τα παντα! και χωρις χρηση υπολογιστη. σε 5 λεπτα

Τελευταία επεξεργασία από: pkountanis, 16/03/2013 - 02:19

#230   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:19

.

Δηλαδη μου λες τωρα οτι μια υπηρεσια mail σου κραταει π.χ την εφαρμογη facebook και οταν συνδεθεις στην ξαναεγκαθιστα;

Μανούλα μου τι λέμε τόση ώρα, και τον πάτο σου κρατάει λέμε και στα επαναφέρει.

#231   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:21

καταφερες να με κανεις να απαντησω παλι. εστω τελευταια φορα για σημερα.! το πρωτο που λες ειναι καταρχην για γελια.! το δευτερο, πες μας και την τιμη για τις ειδικες αυτες θηκες. χχααχαχαχ και ποση ωρα κρατανε! το τριτο για τους φακελλους το εξισου ανετα και ωραια μαλλον πλακα μας κανεις.! π.χ. μπορεις να μου πεις που αποθηκευονται τα αρχεια απο την εφαρμογη watchup ωστε να τις σωσω στον υπολογιστη? πλακα μας κανεις βραδυατικα? το τεταρτο που λες :huh: για πολλα γελια ομως. στο οτι δηλαδη ριχνουν τις επιδοσεις και τα κρασαρισματα. εσυ μαλλον μιλας για να μιλας. κοφτω ρε φιλε. γινεσαι γραφικος και εκτιθεσαι φουλ με αυτα που γραφεις.

δεν εκτιθομαι φιλε μου....οι τιμες για τις θηκες κυμαινονται απο 12-50 ευρω και η διαρκεια ειναι διαρκεια μια πληρους φορτισης...οσο για την αποθηκευση αρχειων ρωτα καποιον που εχει iphοne...μιας και μας θεωρεις και γραφικους...

#232   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:23

δεν εκτιθομαι φιλε μου....οι τιμες για τις θηκες κυμαινονται απο 12-50 ευρω και η διαρκεια ειναι διαρκεια μια πληρους φορτισης...οσο για την αποθηκευση αρχειων ρωτα καποιον που εχει iphοne...μιας και μας θεωρεις και γραφικους...

χαχχαχχααχα στειλε ενα λινκ με 12 ευρω θηκη με μπαταρια, και να κραταει πανω απο μια ωρα. και επισης με τις θηκες αυτες το κινητο γινεται σαν 2 γαλαχυ s3 σε παχος και βαρος. χαχχαχαχαχαχα πολλα γελια.

#233   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:23

Μανούλα μου τι λέμε τόση ώρα, και τον πάτο σου κρατάει λέμε και στα επαναφέρει.

Καλα ρε πατερουλη μου...Ειπαμε δεν ειμαι gadgetakias.....Ενας απλος χρηστης iphone ειμαι...Οχι hacker...Και να σε ρωτησω και κατι αλλο...Εαν εισαι διακοπες και ΔΕΝ εχεις ιντερνετ πως επαναφερεις το back up απο το gmail...? Χαχαχαχαχαχαχαχα......

#234   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:24

Με ποια εφαρμογή μετράς πίεση;; :)
Ψαρωτικό θα είναι αυτό..Θέλει κάποιο εξάρτημα επιπλέον ε; Ξεφεύγουμε αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον γιατί δεν το είχα ψάξει ποτέ.. :)

Το θέμα με τις δυνατότητες που λέτε και σε κάθε αναφορά μας λέτε ότι δεν έχουμε πρόσβαση στο FileSystem είναι άκυρο. Υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας απλά, είναι σα να συγκρίνεις το Linux με τα Windows.Συγκρίνονται; ΌΧΙ. Οπότε πάμε παρακάτω.

blood pressure monitor x λεγεται φιλε..

#235   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:24

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.... Όσοι από εδώ ασχολήθηκαν με android, αναφέρουν όλες τις καινοτομίες που η Apple ποτέ δεν παρείχε στις συσκευές της. Αυτό που κάνετε όσοι την υπερασπίζεστε, είναι να τις απαξιώνετε..
Και για να μιλάμε ξεκάθαρα ο όρος Jailbreak, σημαίνει κυριολεκτικά Απόδραση από την Φυλακή... Δεν είναι τυχαία η ονομασία που του έδωσαν οι δημιουργοί του... Και επιτρέψτε μου να σας πω μια σύντομη ιστοριούλα που μου έτυχε πριν 3 μέρες...
Πήρα το ipad 2 μου στην δουλειά (που το είχα δώσει στην μάνα μου για να παίζει sudoku!!!), μιας και έχω σε αυτό κάρτα με απεριόριστη χρήση internet για να ασχοληθώ λίγο.. Θέλησα να δω από τον Alpha, την εκπομπή του Λαζόπουλου. Δοκίμασα να μπω από τον Safari, αλλά ως γνωστό δεν υποστηρίζει flash... Δοκίμασα με Puffin και Skyfire, αλλά επειδή οι server τους είναι ξένοι δεν μπορούσαν να παίξουν το περιεχόμενο... Τότε είπα να κατεβάσω την εφαρμογή του Alpha από το AppStore για να το δω από εκεί, αλλά επειδή είχα δηλώσει το αμερικάνικο store, δεν μπορούσα να το κατεβάσω. Έψαχνα ώρες στο net, πώς μπορώ να το αλλάξω σε ελληνικό αλλά τζίφος! Έτσι το μόνο που μου έμενε ήταν να φτιάξω νέο account με ελληνικό store δηλωμένο.. Μετά από περίπου 2 ωρίτσες, κατάφερα επιτέλους και παρακολούθησα λίγο από την εκπομπή (γιατί όταν έσβησε η οθόνη, είχε κολλήσει και έπρεπε να φορτώσει το video από την αρχή)... Όλη αυτή η ταλαιπωρία και όλα αυτά τα νεύρα για να κάνω κάτι τόσο απλό που υποτίθεται μία υπερσύγχρονη συσκευή θα μου παρείχε...
Δοκίμασα λοιπόν και s3 μου (που του έχω 500 mb internet), και μαντέψτε... Έπαιζε το βίντεο ακόμα και από τον native browser.... Τόσο απλά. Εντέλει το ipad το ξαναέδωσα στην μάνα μου να συνεχίσει με το sudoku της!!
Υ.Γ: Panos1985, το wifi direct χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο του wifi για να συνδεθούν οι συσκευές και δεν χρειάζεται (εννοείται) wifi δίκτυο....

Σόρρυ αν σας κούρασα, αλλά αυτό είναι ένα από τα άπειρα περιστατικά που μου έχουν συμβεί, όταν χρησιμοποιούσα iσυσκευές....

#236   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:25

αληθεια τωρα. θελεις να το συνεχισουμε αυτο με παραδειγματα????????

#237   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:25

χαχχαχχααχα στειλε ενα λινκ με 12 ευρω θηκη με μπαταρια, και να κραταει πανω απο μια ωρα. και επισης με τις θηκες αυτες το κινητο γινεται σαν 2 γαλαχυ s3 σε παχος και βαρος. χαχχαχαχαχαχα πολλα γελια.

τι γελας δεν χαιρεσαι που με την θηκη φτανει την αξεπεραστη ομορφια του σ3? μπες στο ebay και θα βρεις αρκετες...

#238   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:27

Αν δεν σου κάνει το gmail και φοβάσαι μην δεν έχεις ιντερνετ κατεβάζεις το nandroid buckup και κρατάς αντίγραφο στην κάρτα μνήμης που έχεις στην συσκευή σου. Εκεί δεν χρειάζεσαι ούτε ιντερνετ ούτε λαπτοπ φίλε. Έχεις να πεις κάτι τώρα?χαχαχαχαχαχαχαχ

#239   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:27

Καλα ρε πατερουλη μου...Ειπαμε δεν ειμαι gadgetakias.....Ενας απλος χρηστης iphone ειμαι...Οχι hacker...Και να σε ρωτησω και κατι αλλο...Εαν εισαι διακοπες και ΔΕΝ εχεις ιντερνετ πως επαναφερεις το back up απο το gmail...? Χαχαχαχαχαχαχαχα......

εκτος του οτι στις διακοπες δεν σημαινει οτι δεν θα υπαρχει και καπου wifi :) αν δεν διαβασες πιο πανω, υπαρχει και το nandroid backup? πρεπει να το ξαναπω? απευθειας απο την καρτα μνημης αμεσως και με ασφαλεια.!

#240   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:29

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android