αν θες σε παρακαλω ονοματισε μου τι παραπανω κανεις με το κινητο σου και την χρησιμοτητα αυτων που κανεις...μηπως εγω ειμαι λαθος
Εύκολη ανταλλαγή όλων των αρχείων που έχεις στην συσκευή σου με ταχύτητα που κάνεις αντιγραφή από σκληρό δίσκο στον υπολογιστή σου (και όλα αυτά από συσκευή σε συσκευή).
Διαμοιρασμός αρχείων σε ότι εφαρμογή έχεις στο κινητό σου.
Η μπαταρία δεν συγκρίνεται με τίποτα και μπορείς να έχεις και δεύτερη και τρίτη αν γουστάρεις μαζί σου.
Μπορείς να δημιουργήσεις ότι φάκελο γουστάρεις και να αποθηκεύσεις μέσα ότι αρχείο θες και όπου θες, μουσική, βίντεο, τραγούδια, αρχεία κλπ.
Με πολύ λιγότερα χρήματα επέκταση μνήμης στα 64gb, κάτι που στο iphone θα σου πάει ένα χιλιάρικο να το πάρεις + του ότι μπορείς να έχεις όσες κάρτες μνήμης θές.
Θα μπορούσα να σου γράφω ως το πρωί για όλες τις καινοτομίες που υπάρχουν.
Εγώ μπορώ να σου πω πάρα πολλά που μπορώ να κάνω και δεν μπορεί ένα iPhone, πες έσυ κάτι που μπορεί να κάνει το iPhone και όχι το Galaxy s3.
Και οταν το συνδεει στο itunes ξυπναει ο hacker μεσα της....
Υ.Γ: Τελικα το ραδιοφωνο το εβγαλαν και απο το s4? Γιατι στο s3 LTE δεν υπηρχε...Καινοτομησε η samsung?
Το itunes είναι μια μαλακία και μισή, τώρα αν εσύ το υποστηρίζεις και αυτό δεν θα μπω στο κεφάλι σου να στο αλλάξω. Δεν με ενδιαφέρει.