Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/03/2013 - 00:53

Θα αστειευεσαι βεβαια ... Τι χρειαζεται να στηριξω και σε ποιον ?? Εδω κολυμπατε ολοι σε ενα ωκεανο αγνοιας και προσπαθειται να επιπλευσεται επικαλουμενοι το οτι εχετε android και αρα κατι πρεπει να ξερετε ...

φιλε μου, εχουμε περασει ολοι απο το iphone και για χρονια μαλιστα! το οτι το iphone γενικως εχει μεινει παρα πολυ πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο και το android οποιος δεν το βλεπει, φορα τουλαχιστον παρωπιδες. το τελευταιο μου ηταν το 4s πηγα στο s3 και τωρα εχω το note2. συσκευες σαν τα galaxy s και πολλες αλλες απλα δεν συγκρινονται με το απαρχαιωμενο πλεον iphone. ειτε σας αρεσει ειτε οχι. και αν κοιταξετε καλα και λιγο γυρω σας καλα, θα δειτε ποσοι ηδη εχουν φυγει και θα φυγουν απο την apple μερια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 16/03/2013 - 00:55

Φίλος ελληνικά γνωρίζεις :huh:? μάλλον δεν γνωρίζεις ...galaxy s4 4,99 ιντσες (πλακακι-νταλικα) galaxy s3 4,8 (παντοφλίστα)....Απο ανακρίβειες αλλο τίποτα

εισαι σοβαρος?? σε διαστασεις ειναι μικροτερο το s4 απο το s3....κραζεις ενω δεν εχεις ιδεα....ψαξου...

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 16/03/2013 - 00:55

#168   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 16/03/2013 - 00:58

Φίλος ελληνικά γνωρίζεις :huh:? μάλλον δεν γνωρίζεις ...galaxy s4 4,99 ιντσες (πλακακι-νταλικα) galaxy s3 4,8 (παντοφλίστα)....Απο ανακρίβειες αλλο τίποτα

Θα στο κάνω εγώ λιανά, μπας και καταλάβεις και σταματήσεις να εκτίθεσαι..

Galaxy S4: 136.6 x 69.8 x 7.9 mm (5.38 x 2.75 x 0.31 in)

Galaxy S3: 136.6 x 70.6 x 8.6 mm (5.38 x 2.78 x 0.34 in)

Τελευταία επεξεργασία από: gadgetakias10, 16/03/2013 - 01:00

#169   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:00

εισαι σοβαρος?? σε διαστασεις ειναι μικροτερο το s4 απο το s3....κραζεις ενω δεν εχεις ιδεα....ψαξου...

S3 4,8 ιντσες ,s4 5 ιντσες

#170   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:01

καλησπερα παιδια ειλικρινα προσπαθω να κατανοησω το σκεπτικο ορισμενων...apple-haters...ο αλλος o stefanos 23 μιλαει λες και ειναι μετοχος στην sammy..ρε παιδια ας ηρεμησουμε και μην ειμαστε ισοπεδοτικοι ...δεν μπορεις να λες μια εταιρεια που βρισκεται στις πρωτες 10 εταιρειες παγκοσμιως τοσο σε αποθεματικο χρηματων οσο και σε πωλησεις υλικων τεχνολογιων πεθαμενη..ειναι ιεροσυλια..υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι κατεξοχην η τοπ innovate εταιρεια τα τελευταια 10 με 15 χρονια?ποια καθιερωσε τα smartphones οπως τα ξερουμε σημερα?ποια δημιουργησε μια ολοκληρη ηλεκτρονικη βιομηχανια μεσω του ipod και του itunes?ποια δημιουργησε την κατηγορια των tablets?με το ipad?.και δεν μιλαω για τους υπολογιστες apple ειδικα για τους φορητους παρτε ενα vaio η ενα acer και βαλτε διπλα του ενα macbook retina...τι να λεμε τωρα ρε παιδια.σαφεστατα εχει μελλον τοσο και στα κινητα....σιγουρα εχει μεινει πισω σε ορισμενα θεματα..που εχει να κανει με τα specs αλλα η ποιοτητα η σταθεροτητα και η εμπιστοσυνη του iphone οποιος την αμφισβητει απλα εθελοτυφλει..στο προκειμενο ..απο τον αυγουστο μεχρι και τον δεκεμβριο ειπα να κανω την υπερβαση μετα απο 5 χρονια και να παρω κινητο εκτος iphone....πηρα το s3..εντυπωσεις?εκπληκτικο κινητο εκπληκτικη οθονη.....ελευθερο κινητο σε σχεση με το iphone..ομως...δυσχρηστο σε γρηγορη αποστολη μηνυματων και πολλα κρασαρισματα...μετα απο την εισοδο sd καρτας...κυριολεκτικα παιδια σερνονταν το μηχανημα...ομως πιστευω οτι το μεγαλυτερο προβλημα για μενα ηταν το λειτουργικο καθολου φιλικο με μεγαλη παραμετροποιηση...σιγουα μοναδικο σε θεματα εικονας και βιντεο..για το s4 το θεωρω απλα σαν ενα s3s ακομη και εκει η σαμμυ καταλαβε οτι η πολιτικη της απλλε αποδιδει...και επιβαλλεται να την ακολουθησει..οσο για τις ιντσες ετσι παιδια οπως εξελισσεται το μεγεθος των κινητων σε λιγο θα τα δηλωνουμε στο Ε9

βαρεθηκαμε πια να ακουμε για πλαστικουρες για παντοφλες και διαφορα αλλα τετοια καραγκιοζιλικια. σας ειπε κανεις οτι βγαινουν μονο μεγαλες συσκευες android? βαρεθηκαμε ακομα να ακουμε για το ποια εταιρια εφερε τα smartphones τα tablets και λοιπα. τα ξερουμε αυτα. ωραια ολα τα ξεκινησε η apple και μπραβο της και την ευχαριστουμε. το θεμα ειναι τωρα τι γινεται και πως εχουν τα πραγματα. σταθεροτητα και εμπιστοσυνη στο ios. ενω ολα τα αλλα κρασαρουν η κανουν προβληματα. ρε πατε καλα? που εχω ξε......ει το note2, και δεν μασαει πουθενα και σε τιποτα? σταματηστε πια να ειστε τοσο εκνευριστικα κολλημενοι και τυφλοι.! η διαφορα μας ειναι οτι εμεις σαν χρηστες εχουμε περασει απο εκει και ξερουμε τα υπερ και τα κατα. θα συμφωνησω μονο στο οτι το iphone ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο για γυναικες. εκει παω πασο.

#171   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

S3 4,8 ιντσες ,s4 5 ιντσες

κανω quote το post του gadgetakias μηπως και παρεις μπρος....

Θα στο κάνω εγώ λιανά, μπας και καταλάβεις και σταματήσεις να εκτίθεσαι..

Galaxy S4: 136.6 x 69.8 x 7.9 mm (5.38 x 2.75 x 0.31 in)

Galaxy S3: 136.6 x 70.6 x 8.6 mm (5.38 x 2.78 x 0.34 in)

#172   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

πκουντανις και γω απο το s3 γυρισα στο iphone 5?εχει να λεει κατι?αν θεωρεις το ios απαρχαιομενο οκ να συμφωνησω..αλλα θα συμφωνησεις και συ οτι το desigh της εταιρειας που υποστηριζεις ειναι οχι απλα ξεπερασμενο και κακαισθητο αλλα πισογυρισμα στην αρχιτεκτονικη και σχεδιαση των κινητων εν ετει 2013...εκει η apple απεχει ετη φωτος απο τις λειπες...με εξαιρεση την htc κατεμε

#173   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:04

πκουντανις και γω απο το s3 γυρισα στο iphone 5?εχει να λεει κατι?αν θεωρεις το ios απαρχαιομενο οκ να συμφωνησω..αλλα θα συμφωνησεις και συ οτι το desigh της εταιρειας που υποστηριζεις ειναι οχι απλα ξεπερασμενο και κακαισθητο αλλα πισογυρισμα στην αρχιτεκτονικη και σχεδιαση των κινητων εν ετει 2013...εκει η apple απεχει ετη φωτος απο τις λειπες...με εξαιρεση την htc κατεμε

Κοίτα νομίζω το design είναι υποθετικό. Στο iphone δεν είναι το πρόβλημα το Design αλλά ότι είναι πιο κλειδωμένο και από φυλακές υψίστης ασφαλείας και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά μόνο εφαρμογές, mail, και δεν βρίσκω κάτι άλλο.

#174   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:07

Οτι και να γίνει παντοφλα-πλακακι θα είναι...παρτε το πλακακι σας και θα είναι ότι πρέπει για τις αποκριες

Συμφωνούμε πως είναι μεγάλα, αλλά υπάρχουν πάρααααα πολλές επιλογές και αν θες μπορείς να πάρεις και μικρότερο. Στην Apple μόνο 4" θες δεν θες. Αν ήταν ξεκλείδωτο πάει στον κόρακα να αντέξεις ίσως το πολύ μικρό μέγεθος. Αλλά οι άνθρωποι μας βρήκαν λαλακες που τα πέρναμε και μας τα έδιναν ένα ένα και πανιγυρίζαμε. Εγώ αυτό έκανα χρόνια.. Βέβαια το Macbook pro μου δεν το αλλάζω με άλλο λαπτοπ, γιαυτό δεν την κράζω σε όλα. Μόνο σε iPad και iPhone είναι τραγική.

#175   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:08

μπορει για εσενα να ειναι ετσι. το προβλημα ειναι ομως οτι προσωπικα διαλεγω συσκευες για τις δυνατοτητες τους και οχι για την εμφανιση τους.! :) τωρα καποιοι αλλοι μπορει να θελουν να το παιξουν μουρη στην καφετερεια. εμενα δεν με νοιαζει. οσον αφορα και το iphone που πραγματικα εχει ομορφη κατασκευη, με τις τοσες θηκες και μεμβρανες που το πλακωνετε οι περισσοτεροι, χαλια το κανετε και εσεις. αλλα οχι οτι θα πουμε ρε φιλε και το s4 ασχημη συσκευη. θα μας βαρεσουν. ελεος.!

#176   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:09

και μια φωτογραφια με τις διαστασεις ολων......το οτι καταφερε η sam να χωρεσει 5 ιντσες στις μικροτερες διαστασεις ειναι πολλα +++

Αναρτημένη εικόνα

#177   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:10

Συμφωνούμε πως είναι μεγάλα, αλλά υπάρχουν πάρααααα πολλές επιλογές και αν θες μπορείς να πάρεις και μικρότερο. Στην Apple μόνο 4" θες δεν θες. Αν ήταν ξεκλείδωτο πάει στον κόρακα να αντέξεις ίσως το πολύ μικρό μέγεθος. Αλλά οι άνθρωποι μας βρήκαν λαλακες που τα πέρναμε και μας τα έδιναν ένα ένα και πανιγυρίζαμε. Εγώ αυτό έκανα χρόνια.. Βέβαια το Macbook pro μου δεν το αλλάζω με άλλο λαπτοπ, γιαυτό δεν την κράζω σε όλα. Μόνο σε iPad και iPhone είναι τραγική.

εν μερει εχεις δικιο αλλα φιλε νομιζω οτι κανεις αυτα που πρεπει να κανεις...σιγουρα με ενα jailbreak αποκτας την ελευθερια σε πολλα πραγματα...οπως βεβαια περνοντας μια xdromσε ενα s3....αλλα σιγουρα δεν εχουμε φτασει στο σημειο να βαζεις αντιvirus στο κινητο σου...οπως εισαι υποχρεωμενος σε ενα ανδροιντ τηλεφωνο...γιατι το google market ειναι τιγκα στους ιους..και στα σπαμ...εγω ας πουμε του ειχα περασει τοavast

#178   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:14

εν μερει εχεις δικιο αλλα φιλε νομιζω οτι κανεις αυτα που πρεπει να κανεις...σιγουρα με ενα jailbreak αποκτας την ελευθερια σε πολλα πραγματα...οπως βεβαια περνοντας μια xdromσε ενα s3....αλλα σιγουρα δεν εχουμε φτασει στο σημειο να βαζεις αντιvirus στο κινητο σου...οπως εισαι υποχρεωμενος σε ενα ανδροιντ τηλεφωνο...γιατι το google market ειναι τιγκα στους ιους..και στα σπαμ...εγω ας πουμε του ειχα περασει τοavast

Είναι μερικές εφαρμογές που σου πετάνε διαφημίσεις spam, οκ την σβήνεις την εφαρμογή και τέλος. Κατεβάζεις άλλη για αυτό που θες. Αλήθεια δεν είναι πρόβλημα αυτό. Εγώ πραγματικά σας λέω την εμπειρία μου σαν χρήστης χρόνων iPhone.

Τελευταία επεξεργασία από: gadgetakias10, 16/03/2013 - 01:14

#179   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:14

Εσύ στο 5αρι έβαλες του 4S και περίσσευε 3 πόντους από πανω; χαχαχα

ΕΙναι μολις 8 χιλιοστα (επειδη σου αρεσει η ακριβεια ) και οχι, δεν εχω καμμια θηκη. Καμμια δεν ειναι αρκετα ομορφη για αυτό !

#180   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:17

s4,htc και sony είναι για κάτι παππουδες που δεν βλέπουν και έχουν πρεσβυωπια...για πολλα γέλια και για τις αποκριες..περαστικά σας!

εσυ μας κάνεις πλάκα γιατι εγω με το jb δεν έχω κανένα κρασαρισμα εκτός και αν περνας 200 tweaks που εκει οκ

Δηλαδή κάτσε, γιατί να δίνουμε 740 ευρώ για iphone 5 και να μην είναι όλα ανοιχτά. Δώσε μου μια απάντηση σε αυτό. Είναι κλειδωμένη η συσκευή ή όχι; Γιατί itunes για να περάσεις αρχεία. Έχεις καταλάβει πως ο κόσμος φοβάται να συνδέσει την συσκευή στον υπολογιστή γιατί δεν ξέρει τι θα πάρει πίσω; Απάντησέ μου ειληκρινά και χωρίς εγωισμούς. Κουβέντα κάνουμε με καλό σκοπό.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες