Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:17

μπορει για εσενα να ειναι ετσι. το προβλημα ειναι ομως οτι προσωπικα διαλεγω συσκευες για τις δυνατοτητες τους και οχι για την εμφανιση τους.! :) τωρα καποιοι αλλοι μπορει να θελουν να το παιξουν μουρη στην καφετερεια. εμενα δεν με νοιαζει. οσον αφορα και το iphone που πραγματικα εχει ομορφη κατασκευη, με τις τοσες θηκες και μεμβρανες που το πλακωνετε οι περισσοτεροι, χαλια το κανετε και εσεις. αλλα οχι οτι θα πουμε ρε φιλε και το s4 ασχημη συσκευη. θα μας βαρεσουν. ελεος.!

φιλε μου εξ οσων γνωριζω τοσο απο προσωπικη εμπειρια οσο και απο φιλους οσοι εχουν το s3 του εχουν επισης φορεσει θηκες και προστατευτικες μεμβρανες..σιγουρα μερος ατομων που παιρνει το iphone το παιρνει για μοστρα ειναι ανιδεοι τεχνολογικα....ομως υπαρχει και η εξαιρεση αδερφε μου...εχω αππλε απο το 1999 οταν στην ελλαδα μας μιλουσες για υπολογιστη mac και σε κοιτουσαν σαν εξωγηινο χαχα...θεωρω ατυχες λοιπον να με χαρακτηριζει καποιος ανιδεο η θυληπρεπη (επειδη μονο γυναικες εχουν iphone)επειδη εχω iphone...υπαρχει μερος των apple users που εχει ισχυρους δεσμους με την τεχνολογια...και την εξελιξη της

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:21

ΕΙναι μολις 8 χιλιοστα (επειδη σου αρεσει η ακριβεια ) και οχι, δεν εχω καμμια θηκη. Καμμια δεν ειναι αρκετα ομορφη για αυτό !

Ε, θα σου περισσεύει 8 χιλιοστά από πάνω. Δεν είναι λίγα. Άρα πας και εσύ για άλλη θήκη ε;

#183   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:23

s4,htc και sony είναι για κάτι παππουδες που δεν βλέπουν και έχουν πρεσβυωπια...για πολλα γέλια και για τις αποκριες..περαστικά σας!

εσυ μας κάνεις πλάκα γιατι εγω με το jb δεν έχω κανένα κρασαρισμα εκτός και αν περνας 200 tweaks που εκει οκ
parafron4 εσεις δεν γράφεις ότι χωρις ios δεν αντεξες και γύρισες?για πεσ μας??

οντος δεν αντεξα και αγορασα ipad αλλα οι ατελειες στο ios συνεχιζουν τα υπαρχουν....εχω πει απειρες φορες οτι και τα δυο εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους....αυτη τη στιγμη το android με καλυπτει περισσοτερο...στο μελλον αυτο μπορει να αλλαξει...

#184   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

φιλε μου εξ οσων γνωριζω τοσο απο προσωπικη εμπειρια οσο και απο φιλους οσοι εχουν το s3 του εχουν επισης φορεσει θηκες και προστατευτικες μεμβρανες..σιγουρα μερος ατομων που παιρνει το iphone το παιρνει για μοστρα ειναι ανιδεοι τεχνολογικα....ομως υπαρχει και η εξαιρεση αδερφε μου...εχω αππλε απο το 1999 οταν στην ελλαδα μας μιλουσες για υπολογιστη mac και σε κοιτουσαν σαν εξωγηινο χαχα...θεωρω ατυχες λοιπον να με χαρακτηριζει καποιος ανιδεο η θυληπρεπη (επειδη μονο γυναικες εχουν iphone)επειδη εχω iphone...υπαρχει μερος των apple users που εχει ισχυρους δεσμους με την τεχνολογια...και την εξελιξη της

προς θεου, να μην παρεξηγηθω δεν ηταν υπονουμενο για το οτι ειναι καλο για γυναικες. το ενοω. ας πουμε με την γυναικα μου σκοτωνομαι καθε μερα να της παρω galaxy, και δεν αλλαζει το iphone της με τιποτα. για αυτο το ειπα. οσον αφορα οτι και πολλοι απο αυτους με τα s φοραν θηκες και λοιπα, μπορει. αλλα και τι εγινε. το δικο μας ειναι ασχημο ετσι και αλλιως. :)

#185   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δηλαδή κάτσε, γιατί να δίνουμε 740 ευρώ για iphone 5 και να μην είναι όλα ανοιχτά. Δώσε μου μια απάντηση σε αυτό. Είναι κλειδωμένη η συσκευή ή όχι; Γιατί itunes για να περάσεις αρχεία. Έχεις καταλάβει πως ο κόσμος φοβάται να συνδέσει την συσκευή στον υπολογιστή γιατί δεν ξέρει τι θα πάρει πίσω; Απάντησέ μου ειληκρινά και χωρίς εγωισμούς. Κουβέντα κάνουμε με καλό σκοπό.

Τωρα εαν καποιος ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ δεν του φταιει το itunes....Και εσυ το συνδεεις στον υπολογιστη και εγω το iphone...Τα εχουμε ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και παταμε συγχρονισμο...Τσακ μπαμ ετοιμο...

#186   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:24

Εχω και ενα LG με android...Μπορεις να μου στειλεις με NFC βιντεο;

Έχει δυνατότητα NFC το LG σου?

#187   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:24

Γιατι ρε φίλε θες να μιλήσουμε σοβαρά? Ερχονται εδω πέρα οι android users μας υποβαθμίζουν τα κινητα και μας λες να κάνεις και poll? Ελα ρε μεγάλε σοβαρα? Ασε ρε φιλαρακο απο εδω μαγκας απο το πληκτρολογιο?

ειλικρινα νομιζω ειναι ωρα να πας για υπνο. αν δεν εχεις καταλαβει εδω ειναι μπλα μπλα. και δεν υποβαθμιζουμε κανεναν.

#188   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:26

Γιατι ρε φίλε θες να μιλήσουμε σοβαρά? Ερχονται εδω πέρα οι android users μας υποβαθμίζουν τα κινητα και μας λες να κάνεις και poll? Ελα ρε μεγάλε σοβαρα? Ασε ρε φιλαρακο απο εδω μαγκας απο το πληκτρολογιο? Εκανα πλάκα οκ φαίνεται ότι μερικοί δεν νιώθουν ότι τα ανδροιδακια δεν εχουν θέση στο φορουμ...

Δεν σε θίγει κανένας και δεν είμαστε Android Users. Είμαστε και Android Users αλλά είμαστε και Apple Users αλλά αντικειμενικοί και όχι φανατικοί χωρίς κανένα λόγο και καμιά ουσία.

αν σου φέρει δώρο ο άγιος Βασίλης ενα iphone σε ένα χωριό χωρίς ρευμα wifi και σήμα να σε δω πως θα το ενεργοποιήσεις

Την έκατσες..χαχα

#189   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:27

Τωρα εαν καποιος ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ δεν του φταιει το itunes....Και εσυ το συνδεεις στον υπολογιστη και εγω το iphone...Τα εχουμε ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και παταμε συγχρονισμο...Τσακ μπαμ ετοιμο...

τωρα μαλλον εσυ πρεπει να μας δουλευεις κανονικα. τσακ μπαμ. :) και κατι αλλο. προσωπικα ουτε καν χρειαζεται να το συνδεσω στον υπολγιστη το δικο μου. υπαρχει και το kies air, αν δεν το ξερεις. και κανω τα παντα και απο εκει. ;)

#190   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:28

Εγώ που ψιλοσκαμπάζω θα τα καταφέρω. Ο άλλος που αποφάσισε να βάλει τραγούδια και βίντεο στο κινητό του στα φακελάκια του τι θα κάνει? Θα του πεις γίνε χάκερ να τα βάλεις. Φίλε νομίζω ότι απλά μιλάς για να πεις την κοτσάνα σου χωρίς να μας λες κάτι ουσιαστικό. Αλήθεια.

#191   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:29

Έχει δυνατότητα NFC το LG σου?

Δεν ξερω...Δεν το εχουν ολα τα android αυτο; Κριμα νομιζα οτι ηταν κοινο χαρακτηριστικο android......Και νομιζα οτι μονο το iphone δεν το εχει....

Και δευτερον νομιζω οτι αυτο λεγεται wi-fi direct...Και ΟΠΩΣ ΛΕΧΘΗΚΕ χωρις wi-fi στις διακοπες ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ουτε ετσι video...

#192   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:30

Εγώ που ψιλοσκαμπάζω θα τα καταφέρω. Ο άλλος που αποφάσισε να βάλει τραγούδια και βίντεο στο κινητό του στα φακελάκια του τι θα κάνει? Θα του πεις γίνε χάκερ να τα βάλεις. Φίλε νομίζω ότι απλά μιλάς για να πεις την κοτσάνα σου χωρίς να μας λες κάτι ουσιαστικό. Αλήθεια.

ετσι ακριβως.! εχω λιωσει. χαχαχαχα και φαντασου να βρεθω στο σπιτι καποιου φιλου που δεν εχει iphone και itunes και να πρεπει να παρω κανενα αρχειο. εκει τι κανουμε?

#193   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:31

τωρα μαλλον εσυ πρεπει να μας δουλευεις κανονικα. τσακ μπαμ. :) και κατι αλλο. προσωπικα ουτε καν χρειαζεται να το συνδεσω στον υπολγιστη το δικο μου. υπαρχει και το kies air, αν δεν το ξερεις. και κανω τα παντα και απο εκει. ;)

Και αυτο το προγραμμα που τρεχει; Στον αερα; Δεν χρησιμοποιεις υπολογιστη;

#194   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:31

φιλε τοση ωρα συνανδροιτες σου λενε οτι το iphone ειναι μονο για γυναικες και αυτοι που εχουν γνωση βλεπουν και κανουν αλλες επιλογες τηλεφωνων...τωρα ερχεσαι εσυ και πραγματικα βαζεις την σωστη βαση οτι η πλειονοτητα των χρηστων εχει γνωσεις γιατι ολα γινονται μεσα απο καποια διαδικασια και οχι τοσο απλοποιημενα..τελικα ειμαστε xakers η ανιδεοι??καλοπροαιρετα παντα

#195   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:32

Τελικα το iphone το εχουν γυναικες επειδη ειναι ευκολο στην χρηση η hackers που ξερουν να χρησιμοποιουν itunes? Σας παρακαλω αποφασιστε....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες