Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:30

αληθεια τωρα. θελεις να το συνεχισουμε αυτο με παραδειγματα :huh:? :huh:?

Για έλα συνέχισέ το. Τι δεν μπορώ (ουσιώδες) να κάνω εγώ που έχω iPHone 5 (χωρίς Jailbreak) που μπορείς εσύ.
Με Jailbreak μπορώ να κάνω τα ίδια και περισσότερα. Αλλά συγκρίνουμε τηλέφωνα χωρίς πείραγμα και roms.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:34

https://www.youtube....h?v=XX2mNv4GojM

https://www.youtube....h?v=EZ9UCKAZfb4

Να η εφαρμογή σου και σε Android

https://play.google....tm_campaign=WHC

Από την ίδια εταιρία...

Τελευταία επεξεργασία από: gadgetakias10, 16/03/2013 - 02:34

#243   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:36

Καλα ρε πατερουλη μου...Ειπαμε δεν ειμαι gadgetakias.....Ενας απλος χρηστης iphone ειμαι...Οχι hacker...Και να σε ρωτησω και κατι αλλο...Εαν εισαι διακοπες και ΔΕΝ εχεις ιντερνετ πως επαναφερεις το back up απο το gmail...? Χαχαχαχαχαχαχαχα......

Panos, μέσα από την ίδια σου την συσκευή, μπαίνεις σε recovery mode (δεν είναι εφαρμογή, στο έχει το λειτουργικό), και επιλέγεις εκτός των άλλων backup. Αυτό είναι το nandroid backup που λέει και ένας φίλος πιο πάνω, το οποίο επαναφέρει την συσκευή σου ΑΚΡΙΒΩΣ όπως την είχες κατά το backup, με τις εφαρμογές, μηνύματα, επαφές, widgets κτλ άθικτα!!!

#244   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:38

Για έλα συνέχισέ το. Τι δεν μπορώ (ουσιώδες) να κάνω εγώ που έχω iPHone 5 (χωρίς Jailbreak) που μπορείς εσύ.
Με Jailbreak μπορώ να κάνω τα ίδια και περισσότερα. Αλλά συγκρίνουμε τηλέφωνα χωρίς πείραγμα και roms.

Έχεις λάθος και έχω εξηγήσει πιο πάνω διάφορα που μπορείς να κάνεις.

#245   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:40

καρδιογραφημα με την βοηθεια του iphone ναι φιλε γκατζετακια υπαρχει ομως δεν ειναι medical approved απο τα αλλα κινητα εξαιτιας λανθασμενων ρυθμισεων...χρηση για επαγγελματικο ιατρικο σκοπο μονο μεσω iphone εχει παρει..αλλα ναι ισχυει οτι υπαρχει και για ανδροιδ

#246   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:44

https://www.youtube....h?v=A1VfPSDL83U καρδιογραφημα με την βοηθεια του iphone ναι φιλε γκατζετακια υπαρχει ομως δεν ειναι medical approved απο τα αλλα κινητα εξαιτιας λανθασμενων ρυθμισεων...χρηση για επαγγελματικο ιατρικο σκοπο μονο μεσω iphone εχει παρει..αλλα ναι ισχυει οτι υπαρχει και για ανδροιδ

Σου είπα αν κάνεις την δουλειά σου καλά κανείς και το έχεις. Οι άλλοι το έχουν και δεν ξέρουν γιατί. Τέλος πάντων. Παιδιά καληνύχτα σε όλους ότι συσκευή και να έχετε. Κουβεντούλα κάνουμε. :P

#247   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:47

Να κατεβάσεις οτιδήποτε από το internet, να το αποθηκεύσεις σε όποιον φάκελο θες και να το ανοίξεις (ειδικά και αν είναι zip)?
Να βάλεις για ήχο κλήσης και μηνύματος όποιο δικό σου τραγούδι θες?
Να μοιραστείς αρχεία με άλλη συσκευή (εκτός email)?
Να έχεις αναφορά μηνυμάτων?
Να φοβάσαι μην μπεις σε σελίδα που είναι γραμμένη σε flash και δεν μπορείς να την δεις?
Να μην μπορείς να δεις κάποια βίντεο ακόμα και από το youtube???
Να μην έχεις την δυνατότητα να κάνεις shortcut βασικών λειτουργιών στην αρχική σου οθόνη?
Να αλλάξεις τα default προγράμματα που ανοίγουν διάφορα αρχεία εάν δεν σου αρέσουν?
Να έχεις πρόσβαση στους φακέλους σου??
Να ακούσεις ράδιο, εκτός και αν έχεις internet και πιάνει εκεί που είσαι ( και όχι όλους τους σταθμούς... )?
Και η λίστα συνεχίζεται, και είναι ατελείωτη....
Ακόμα και με jailbreak, δεν μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα!!!

Τελευταία επεξεργασία από: codmdantes, 16/03/2013 - 02:54

#248   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:54

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πόστ από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ χρήστη (ανεξαρτήτως στρατοπέδου) περιείχε προσβλητική σχόλια ή ύβρεις αφαιρέθηκε ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

Από εδώ και πέρα όποιος χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη θα κερδίζει και warning points.

Το τόπικ αφορά τη συζήτηση γύρω από μία συσκευή.

Εσείς συζητάμε τα πάντα πέρα από αυτό. Εχετε γυρίσει στο κλασσικό περί κατωτερότητας της Apple.

Ελεος προς όλους. Μείνετε on topic και κόσμιοι.

#249   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:58

Αν δεν σου κάνει το gmail και φοβάσαι μην δεν έχεις ιντερνετ κατεβάζεις το nandroid buckup και κρατάς αντίγραφο στην κάρτα μνήμης που έχεις στην συσκευή σου. Εκεί δεν χρειάζεσαι ούτε ιντερνετ ούτε λαπτοπ φίλε. Έχεις να πεις κάτι τώρα?χαχαχαχαχαχαχαχ

Ναι πως δεν εχω; Και απο που θα το κατεβασεις το nandroid ? Αφου δεν εχεις ιντερνετ...χαχαχαχα...Και μην πεις απο πριν γιατι εγω δεν χρειαζεται να σκεφτω κατι τετοιο...laptop ,iphone και γεια σας...

Panos, μέσα από την ίδια σου την συσκευή, μπαίνεις σε recovery mode (δεν είναι εφαρμογή, στο έχει το λειτουργικό), και επιλέγεις εκτός των άλλων backup. Αυτό είναι το nandroid backup που λέει και ένας φίλος πιο πάνω, το οποίο επαναφέρει την συσκευή σου ΑΚΡΙΒΩΣ όπως την είχες κατά το backup, με τις εφαρμογές, μηνύματα, επαφές, widgets κτλ άθικτα!!!

. Μιλαω για ολοκληρωτικο restore...Να ειναι το κινητο σαν καινουριο κανενα δεδομενο μεσα

#250   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:59

αλλη μια δυνατη εφαρμογη που θα ηταν καλο να ειχε το google store και το νεο s4.... αυτα τα βιντεο τα βαζω για να καταλαβουν καποιοι οτι το iiphone δεν ειναι απλα μια συσκευη in fashion ειναι εργαλειο και δυναμη στα χερια καποιων...ισως και πολυτιμος συνεργατης στις μελλοντικες εκδοσεις του....ευχομαι το ιδιο να γινει και στα αλλα κινητα

#251   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 16/03/2013 - 03:04

Να κατεβάσεις οτιδήποτε από το internet, να το αποθηκεύσεις σε όποιον φάκελο θες και να το ανοίξεις (ειδικά και αν είναι zip)?
Να βάλεις για ήχο κλήσης και μηνύματος όποιο δικό σου τραγούδι θες?
Να μοιραστείς αρχεία με άλλη συσκευή (εκτός email)?
Να έχεις αναφορά μηνυμάτων?
Να φοβάσαι μην μπεις σε σελίδα που είναι γραμμένη σε flash και δεν μπορείς να την δεις?
Να μην μπορείς να δεις κάποια βίντεο ακόμα και από το youtube???
Να μην έχεις την δυνατότητα να κάνεις shortcut βασικών λειτουργιών στην αρχική σου οθόνη?
Να αλλάξεις τα default προγράμματα που ανοίγουν διάφορα αρχεία εάν δεν σου αρέσουν?
Να έχεις πρόσβαση στους φακέλους σου??
Να ακούσεις ράδιο, εκτός και αν έχεις internet και πιάνει εκεί που είσαι ( και όχι όλους τους σταθμούς... )?
Και η λίστα συνεχίζεται, και είναι ατελείωτη....
Ακόμα και με jailbreak, δεν μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα!!!

Οποιον ηχο θελω και χωρις jb.

Ραδιο δεν υπαρχει ουτε στο s3 LTE ,αναμενουμε να δουμε τι γινεται με το s4 ...

Ναι στελνω αρχεια με καποια εφαρμογη...Τοσες εχει το app store...

Αναφορα μηνυματων ευκολα και αυτο χωρις jb...

#252   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 16/03/2013 - 08:10

Το saturn γερμανιας έβγαλε τιμή για το 16αρι στα 649€

http://www.saturn.de....html?langId=-3

H γερμανία έχει 19% φπα

#253   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 16/03/2013 - 08:14

καλησπερα παιδια ειλικρινα προσπαθω να κατανοησω το σκεπτικο ορισμενων...apple-haters...ο αλλος o stefanos 23 μιλαει λες και ειναι μετοχος στην sammy..ρε παιδια ας ηρεμησουμε και μην ειμαστε ισοπεδοτικοι ...δεν μπορεις να λες μια εταιρεια που βρισκεται στις πρωτες 10 εταιρειες παγκοσμιως τοσο σε αποθεματικο χρηματων οσο και σε πωλησεις υλικων τεχνολογιων πεθαμενη..ειναι ιεροσυλια..υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι κατεξοχην η τοπ innovate εταιρεια τα τελευταια 10 με 15 χρονια?ποια καθιερωσε τα smartphones οπως τα ξερουμε σημερα?ποια δημιουργησε μια ολοκληρη ηλεκτρονικη βιομηχανια μεσω του ipod και του itunes?ποια δημιουργησε την κατηγορια των tablets?με το ipad?.και δεν μιλαω για τους υπολογιστες apple ειδικα για τους φορητους παρτε ενα vaio η ενα acer και βαλτε διπλα του ενα macbook retina...τι να λεμε τωρα ρε παιδια.σαφεστατα εχει μελλον τοσο και στα κινητα....σιγουρα εχει μεινει πισω σε ορισμενα θεματα..που εχει να κανει με τα specs αλλα η ποιοτητα η σταθεροτητα και η εμπιστοσυνη του iphone οποιος την αμφισβητει απλα εθελοτυφλει..στο προκειμενο ..απο τον αυγουστο μεχρι και τον δεκεμβριο ειπα να κανω την υπερβαση μετα απο 5 χρονια και να παρω κινητο εκτος iphone....πηρα το s3..εντυπωσεις?εκπληκτικο κινητο εκπληκτικη οθονη.....ελευθερο κινητο σε σχεση με το iphone..ομως...δυσχρηστο σε γρηγορη αποστολη μηνυματων και πολλα κρασαρισματα...μετα απο την εισοδο sd καρτας...κυριολεκτικα παιδια σερνονταν το μηχανημα...ομως πιστευω οτι το μεγαλυτερο προβλημα για μενα ηταν το λειτουργικο καθολου φιλικο με μεγαλη παραμετροποιηση...σιγουα μοναδικο σε θεματα εικονας και βιντεο..για το s4 το θεωρω απλα σαν ενα s3s ακομη και εκει η σαμμυ καταλαβε οτι η πολιτικη της απλλε αποδιδει...και επιβαλλεται να την ακολουθησει..οσο για τις ιντσες ετσι παιδια οπως εξελισσεται το μεγεθος των κινητων σε λιγο θα τα δηλωνουμε στο Ε9

Κανεις λαθος φιλε μου, δεν μιλαω λες κ εχω μετοχες στην sammy... τοσα χρονια iphone ειχα, δεν κολλαω σε εταιριες, ειλικρινα, αλλα δεν μπορουμε να απαξιωνουμε τις δυνατοτητες του s4 ακομη καλα καλα δεν κυκλοφορησε... γι αυτο ξεκινησα να σχολιαζω.... δεν ειμαι apple hater φιλε, αλλα δεν μου αρεσει να σχολιαζουν αρνητικα τις android συσκευες επειδη δεν τους βγηκε αυτους με τις ρυθμισεις, ή επειδη τους βολευει το ios... ολα καλα ειναι, υπαρχει το καταλληλο λογισμικο για τις απαιτησεις του καθενος.... φιλικα παντα...

#254   dj_akis

dj_akis

iPH Addict

• 629 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:dj_akis

Δημοσίευση 16/03/2013 - 09:31

Αναρτημένη εικόνα

Βλέποντας αυτή τη φωτό το μόνο που έρχεται στο μυαλό μου ειναι, τόσο μικρό smartphone σε σύγκριση με τα υπόλοιπα και έχεις τόσες πωλήσεις χωρίς να έχεις αλλάξει σημαντικά το μέγεθος του...γιατι άραγε;;

Μήπως ανήκει σε άλλη κατηγορία; Σε μια αλλη, δικιά του κατηγορία;;

#255   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 16/03/2013 - 09:41

καλα Doctor geomac31 η ο καθε Doctor που θα ερθει με κανα ιφον/αδροιντ να με μετρηση πιεση απλα θα του το φερω στο κεφαλι και αυτος θα φυγει απο το παραθυρο !!!

Ειμαστε σοβαροι ρε? θα παω για εξετασεις και θα βασιστω σε μια εφαρμογη απο smartphone ???
ελα να σοβαρευομαστε λιγο.........

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12