Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 16/03/2013 - 14:36

Ναι πως δεν εχω; Και απο που θα το κατεβασεις το nandroid ? Αφου δεν εχεις ιντερνετ...χαχαχαχα...Και μην πεις απο πριν γιατι εγω δεν χρειαζεται να σκεφτω κατι τετοιο...laptop ,iphone και γεια σας...

. Μιλαω για ολοκληρωτικο restore...Να ειναι το κινητο σαν καινουριο κανενα δεδομενο μεσα

panos μη προσπαθεις να το παιξεις εξυπνος χωρις να ξερεις...το nandroid backup το μονο που χρειαζεται ειναι αποθηκευτικο χωρο στη συσκευη.η στην sd καρτα γιατι εκει αποθηκευεται το backup.

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 16/03/2013 - 14:37

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 16/03/2013 - 14:37

Και το 3210 κρατάει 5μερες η μπαταρία του!

Τι ειναι αυτά που ρε φίλε; Μη φανατιζεσαι ετσι! Πως μπορείς να συγκρίνεις, σε θέμα μπαταρίας, το iPhone 5 με το note2???
Τι άλλο θα διαβάσουμε σ´αυτο το θέμα;

Γιατι, εχεις την εντυπωση οτι μπορει να συγκριθει με την αυτονομια του s3?? Δεν το ειπα για να συγκρινω συσκευες, για το παραμυθιασμα του φιλου το ειπα, που υποτιθεται οτι τρωμε εμεις, ενω η δικη σας σχεση με την apple ειναι σχεση εμπιστοσυνης

#273   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 16/03/2013 - 14:37

Απλα δεν δινω σημασια στα infographics φιλε οπως εσυ... αγοραζω μια συσκευη επειδη την γουσταρω, οχι επειδη κρυβεται απο πισω μια εταιρια που πουλαει σαν brand name... και ειδικα για την μπαταρια, βρηκες κ το καταλληλο ατομο να κανεις συζητηση... 3 φορες την ημερα φορτιζω κ ουτε με ενδιαφερει.... ακομη δεν καταλαβες οτι ειναι ανα απλο σκιτσο το infographic που σου αναλυει τα specs της συσκευης.... για δες και την οθονη, συμφωνα με τα κενα που εχει στο πλαισιο, λες να ειναι του note2 και να μας κοροιδευει η sammy ρε?? Ζημια παθαμε....

Καταλαβαινεις οτι αυτο που σημειωσα καθιστα την γνωμη σου στα smartphones λιγο ακυρη ?? Οταν φορτιζεις τρεις φορες την μερα (δηλ. εισαι tethered για ποσο, 12 ωρες την μέρα ??) οτι και να πεις για mobile devices απλως πρεπει να το αγνοουμε ? Ισως και συ πρεπει να ψαξεις μηπως κανεις την δουλεια σου καλυτερα με ενα laptop η ενα dekstop ??

#274   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 16/03/2013 - 14:44

καλα αυτο με την μπαταρια που λετε ολοι ειναι τελειως υποκεμενικο ...
και εγω δλδ με το iphone4 το φορτιζω 3 φορες την μερα σιγουρα ....!!
τι να λεει ? θα κραξω την αππλε η την σαμμυ ? επειδη δεν με βγαζει για τα μετρα μου μια μπαταρια αυτοκινητου σε μικρογραφια για να αντεχει το κινητο ....?!!

εγω περιμενω την επιδοτηση μου .. και εχω παρει καρφι το galaxy s4 ... γιατι η αππλε απλα με κοροιδευει στα μουτρα ....
και το βαρεθηκα ...!! (αδροιντ ειχα πριν... πηγα σε αππλε.. οκ αλλα τιποτα νεο...και οποτε λεω να ξανα γυρισω στο αδροιντ)!

Γιατι αν το δουμε λιγο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ το αδροιντ υπερτερει σε πολλα ...!!
και ενα απλο βασικο πλεονεκτημα του αδροιντ ειναι οτι εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ MULTI TASKING σε αντιθεση με τα iphone .....!!
;)

#275   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 14:44

Καταλαβαινεις οτι αυτο που σημειωσα καθιστα την γνωμη σου στα smartphones λιγο ακυρη ?? Οταν φορτιζεις τρεις φορες την μερα (δηλ. εισαι tethered για ποσο, 12 ωρες την μέρα ??) οτι και να πεις για mobile devices απλως πρεπει να το αγνοουμε ? Ισως και συ πρεπει να ψαξεις μηπως κανεις την δουλεια σου καλυτερα με ενα laptop η ενα dekstop ??

Αν με ενοιαζε η αυτονομια μπαταριας, θα το ρυθμιζα ετσι ωστε να μου κραταει πανω απο μια μερα φιλε μου... αυτο ειναι το θεμα, ρυθμιζω οπως θελω το κινητο μου, εχω επιλογες για τα παντα, οχι ενα μονοδιαστατο software οπου καθε βδομαδα βγαινει update για να καλυψει τα ατελειωτα bugs της προηγουμενης εκδοσης, με κυριο χαρακτηριστικο την καταβροχθηση της μπαταριας με 3g ενεργοποιημενο... απλα δεν με ενδιαφερει... σε συμφερει να αγνοεις ο,τι λεω για τα smartphones, γιατι εγω δεν ειμαι apple να σου χαιδεψω τα αυτακια, σου λεω τα πραγματα οπως ειναι.... κ μαλλον δεν σου αρεσει αυτο κ πολυ....

#276   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 14:47

καλα αυτο με την μπαταρια που λετε ολοι ειναι τελειως υποκεμενικο ...
και εγω δλδ με το iphone4 το φορτιζω 3 φορες την μερα σιγουρα ....!!
τι να λεει ? θα κραξω την αππλε η την σαμμυ ? επειδη δεν με βγαζει για τα μετρα μου μια μπαταρια αυτοκινητου σε μικρογραφια για να αντεχει το κινητο ....?!!

εγω περιμενω την επιδοτηση μου .. και εχω παρει καρφι το galaxy s4 ... γιατι η αππλε απλα με κοροιδευει στα μουτρα ....
και το βαρεθηκα ...!! (αδροιντ ειχα πριν... πηγα σε αππλε.. οκ αλλα τιποτα νεο...και οποτε λεω να ξανα γυρισω στο αδροιντ)!

Γιατι αν το δουμε λιγο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ το αδροιντ υπερτερει σε πολλα ...!!
και ενα απλο βασικο πλεονεκτημα του αδροιντ ειναι οτι εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ MULTI TASKING σε αντιθεση με τα iphone .....!!
;)

Αμαν, τον τσακισες τωρα τον ntkrds με αυτο το multitasking που ειπες... θα το ψαχνει στο infographic του s4 μπας κ το βρει.... :P

#277   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 14:55

Φίλε stefano και Livas, συμφωνώ απόλυτα σε όσα λέτε.. Και να προσθέσω κάτι πολύ απλό που χρήστες σαν τον ntnskrds δεν πρόκειται να καταλάβουν. Το android κάνει συνεχώς άλματα ανάπτυξης του λειτουργικού του και πάντα προσθέτει πολλές καινοτομίες. Η Apple (να μου απαντήσει κάποιος apple fanboy) τί είναι το καινούριο και καινοτόμο που έχει παρουσιάσει εδώ και πολύ καιρό? Το πανόραμα ή τους χάρτες?

#278   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/03/2013 - 15:15

Πάντως παίδες έχετε σκεφτεί ότι το μήλο σε μερικούς τους καλύπτει με τα ελαττώματα του και τα προτερήματα και παραμένουν φυσικά. Βέβαια η Samsung προσθέτει λειτουργίες συνέχεια που σε μερικούς μπορεί να μην ειναι απαραίτητες..

#279   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 15:24

Πάντως παίδες έχετε σκεφτεί ότι το μήλο σε μερικούς τους καλύπτει με τα ελαττώματα του και τα προτερήματα και παραμένουν φυσικά. Βέβαια η Samsung προσθέτει λειτουργίες συνέχεια που σε μερικούς μπορεί να μην ειναι απαραίτητες..

Δεν ειπαμε σε κανεναν αππλε χρηστη να αλλαξει και να σηκωθει να φυγει να παει στα ανδροιντ !!
αμα βολευεσαι καθεσαι εκει που εισαι ....!!
συζητηση κανουμε .... απλα μερικοι ειστε τοσο ανημερωτοι και απληροφορητοι και εχετε μπερδεψει μερικα πραγματα η εχετε μεινει στο παρελθον που καποτε καινοτομουσε η αππλε ...!
:)

#280   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 16/03/2013 - 15:24

Θελω απο καποιον android fan να μου πει τι καινοτομια εχει το android λειτουργικο του s3 με του s4...Τι μεγιστη καινοτομια εχει το s3 με το s4 σαν κινητο ( εκτος φυσικα τοκαλυτερο hardware...Τελος να μου πει καποιος γιατι να μην παρω το s3 LTE και να παρω το s4...Τι παραπανω κανει;

#281   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 15:27

Θελω απο καποιον android fan να μου πει τι καινοτομια εχει το android λειτουργικο του s3 με του s4...Τι μεγιστη καινοτομια εχει το s3 με το s4 σαν κινητο ( εκτος φυσικα τοκαλυτερο hardware...Τελος να μου πει καποιος γιατι να μην παρω το s3 LTE και να παρω το s4...Τι παραπανω κανει;

με αυτην την προϋποθεση γιατι καποιος να μην παρει το 4αρι και να παρει το 5αρι ?
γιατι εκτος απο το καλυτερο hardware δεν εχει τιποτα παραπανω το 5αρι !!!

Αντε θα πω 4s μην το μειωσω και πολυ το 5αρι...!!
:P :)

Τελευταία επεξεργασία από: Livas, 16/03/2013 - 15:27

#282   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 16/03/2013 - 15:28

με αυτην την προϋποθεση γιατι καποιος να μην παρει το 4αρι και να παρει το 5αρι ?
γιατι εκτος απο το καλυτερο hardware δεν εχει τιποτα παραπανω το 5αρι !!!

Εμεις ειμαστε προβατα και παιρνουμε οτι μας πασαρετε χωρις πραγματικη αναγκη οπως λετε...Οποτε περιμενω απο εσας απαντηση στις ερωτησεις μου...Καινοτομιες θελω να ακουσω...

#283   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 15:32

Πολυ ανωτερη οθονη, καθως ειναι super amoled (οπως του note2 που εχει εμφανη διαφορα σε σχεση με αυτη του s3) full hd 1080p και οχι 720p οπως του s3 (με ο,τι αυτο συνεπαγεται σε ποιοτητα απεικονησης), καλυτερη καμερα γι αυτους που τους ενδιαφερει η φωτογραφια, και για τους απαιτητικους χρηστες που χρησιμοποιουν βαριες εφαρμογες επεξεργασιας βιντεο και διαφορα τετοια, πολυ ανωτερος επεξεργαστης και καρτα γραφικων.... 2gb ram, που στα android χρειαζεται (ειμαι αντικειμενικος, δεν κρυβουμε την αληθεια εδω).... και για τους fans του ρουταρισματος, με εναν custom kernel ξεκλειδωνεις κ τους 8 πηρυνες... αν δεν ανηκεις σε καμια απο αυτες τις κατηγοριες χρηστων, απλα δεν το παιρνεις... σου κανω την ιδια ερωτηση με το iphone 4s και iphone5.. για παμε....

#284   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 15:34

αδροιντ κινητο ΔΕΝ εχω ....!!
iphone εχω ...!!!
δεν ξερω τι λενε μερικοι .. και χαρακτηρισμους προβατα και τα σχετικα κρατηστετα για τα επιπεδα 10χρονου !!!!

εγω που οταν βγει η επιδοτηση μου θα κανω μεταβαση σε android και θα παρω s4 γιατι θα το παρω και αυτο Τζαμπα ....!!
και οταν ξανα βγαλει κατι καλο ειτε η αππλε ... ειτε τα windows phone που θα με τραβηξουν την προσοχη ... θα προτιμησω καποιο απο αλλο ...!!
αλλα προς το παρον το ιος το βαρεθηκα και την κουλτουρα της αππλε ....!!
:)

#285   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 15:34

Καινοτομιες πολλες, οπως το airview, real time translate, svoice drive, smart pause... αλλα επειδη μαλλον θα περασουν στην επισημη εκδοση 4.2.2 και στο s3, τα παραβλεπω κ δεν επιχειρηματολογω υπερ τους.... οκ? σε καλυψα??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες