Να τον κανω τι? Δωσε εσυ ενα χιλιαρικο για 64gb και ασε μας εμας να εχουμε καρτες μνημης οι βλακες.Πηρες και εσυ δωρακι αποθηκευτικου χωρου στο dropbox?

Samsung Galaxy S4
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:04
Ad
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:05
Το scroll γινεται πανω κατω, οχι αριστερα δεξια... αυτο που λες λεγεται air gesture οταν γινεται χωρις να ακουμπας την συσκευη σου...Μαλιστα πρεπει να το δω στην πραξη...Και εαν εγω θελω να κοιταξω στην αριστερη γωνια αυτο που θα καταλαβει ωστε να μην αλλαξει σελιδα;
Για πες να ακουσω;
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:05
Τα εχω πει λιγες σελιδες πιο πισω. Δεν θα ξαναλεω τα ιδια.Για πες να ακουσω;
Τελευταία επεξεργασία από: gadgetakias10, 16/03/2013 - 16:06
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:07
Να τον κανω τι? Δωσε εσυ ενα χιλιαρικο για 64gb και ασε μας εμας να εχουμε καρτες μνημης οι βλακες.
Και 2000 θα δωσω...και εαν θελεις ενα αρχειο και εχεις ξεχασει το κινητο πως το παιρνεις;
Τα εχω πει λιγες σελιδες πιο πισω. Δεν θα ξαναλεω τα ιδια.
Ελα πες τωρα μ εβαλες σε σκεψεις...
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:07
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:08
Εγω βασικα χρησιμοποιω το google drive. Μου αρέσει πιο πολυ απο ολα.Και 2000 θα δωσω...και εαν θελεις ενα αρχειο και εχεις ξεχασει το κινητο πως το παιρνεις;
Ελα πες τωρα μ εβαλες σε σκεψεις...
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:09
Panos1985, οι περισσότεροι που γράφουν τώρα έχουν ή είχαν iσυσκευή, όπως και εγώ ακόμα έχω.. Σου απαντάω ότι πολύ απλά δεν σε παίρνει. Μπορώ να κάνω τα πάντα με το s3 μου σε δευτερόλεπτα, όταν εσύ δεν θα μπορείς είτε καθόλου να τα κάνεις ή θα χρειαστείς laptop και jailbreak........ Άσ'το σου λέω....
Ε πες μου ρε παιδι μου εσυ να σου πω εαν χρειαστω..
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:11
Ο ανθρωπος απλα τρολαρει χωρις κανενα επιχείρημα. Εδω του λεμε ειχαμε καθε μοντελο iphone και ipad και ipad mini και ipod και αυτος εκει. Χωρις ποτε να εχει δει τι κανει το αλλο επιμενει. Ετσι εκανα και εγω δεν σε παρεξηγω αλλα ευτυχως οταν δοκιμασα βρηκα το φως μου.Panos1985, οι περισσότεροι που γράφουν τώρα έχουν ή είχαν iσυσκευή, όπως και εγώ ακόμα έχω.. Σου απαντάω ότι πολύ απλά δεν σε παίρνει. Μπορώ να κάνω τα πάντα με το s3 μου σε δευτερόλεπτα, όταν εσύ δεν θα μπορείς είτε καθόλου να τα κάνεις ή θα χρειαστείς laptop και jailbreak........ Άσ'το σου λέω....
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:12
Εγω βασικα χρησιμοποιω το google drive. Μου αρέσει πιο πολυ απο ολα.
Kαινοτομια ε; Χαχαχαχαχα ....Καμια αντιγραφη απο apple και icloud...Ακομα και η διαφημιση με την φωτογραφια και την ληψη σε ολες τις συσκευες ιδια ειναι....
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:13
ξερεις οτι σας εχει κανει δικαστηριο μια εταιρια στην αμερικη που μου διαφευγει τωρα το ονομα της για το icloud ετσι?? Μην εκτιθεσαι σου λεω... χαχαχαχχαχααKαινοτομια ε; Χαχαχαχαχα ....Καμια αντιγραφη απο apple και icloud...Ακομα και η διαφημιση με την φωτογραφια και την ληψη σε ολες τις συσκευες ιδια ειναι....
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:15
Ο ανθρωπος απλα τρολαρει χωρις κανενα επιχείρημα. Εδω του λεμε ειχαμε καθε μοντελο iphone και ipad και ipad mini και ipod και αυτος εκει. Χωρις ποτε να εχει δει τι κανει το αλλο επιμενει. Ετσι εκανα και εγω δεν σε παρεξηγω αλλα ευτυχως οταν δοκιμασα βρηκα το φως μου.
Htc touch cruise, htc diamond, samsung galaxy s , htc one x, nokia lumia 800,3gs,5... Samsung galaxy s3 για λιγες μερες απο φιλο...Δεν με βολεψε το wp, ουτε το android....Εχω την απλοτητα μου και ηρεμησα...
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:15
http://www.anandtech...ormance-preview
Προσωπικά ξαναλέω εμένα τέτοιου είδους συγκριτικά δε μου λένε τίποτα. Απλά και μόνο για να μην λέτε ανακρίβειες.
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:16
Ρε φιλε πες οτι η google και η samsung αντιγραφει την apple ωραια. Αφου με την αντιγραφη σου δινει καλυτερες συσκευες και πολυ περισσοτερα πραγματα να κανεις γιατι να μεινεις στο χιλιοκλειδωμενο ios. Πες μου.. και εγω φαν της apple ειμαι. δεν ειμαι εχθρος. Σε πολλα την παραδεχομαι αλλα το εχει παραγαμησει με τα κλειδωματα. Θελω ελευθερια οπως στο macintosh. Καταλαβες τι λεω?Kαινοτομια ε; Χαχαχαχαχα ....Καμια αντιγραφη απο apple και icloud...Ακομα και η διαφημιση με την φωτογραφια και την ληψη σε ολες τις συσκευες ιδια ειναι....
ξερεις οτι σας εχει κανει δικαστηριο μια εταιρια στην αμερικη που μου διαφευγει τωρα το ονομα της για το icloud ετσι?? Μην εκτιθεσαι σου λεω... χαχαχαχχαχαα
Ξερεις οτι η sammy πληρωνει ακομα πατεντες;
Ε πες μου ρε παιδι μου εσυ να σου πω εαν χρειαστω..
Είναι τόσα πολλά αλλά θα σου πω το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ( για να πάω και για ύπνο γιατί είμαι κομμάτια):
Θέλω να κατεβάσεις ένα τραγούδι ή βίντεο από το ιντερνετ, να το αποθηκεύσεις σε έναν οποιοδήποτε φάκελο επιλέξεις, ΚΑΙ να το αναπαράγεις με τον native player του κινητού σου (ipod) και μετά βάλτο αν θες και ήχο κλήσης...
Για να μην μπω σε πιο hardcore λειτουργίες όπως true multitasking (το s3 κάνει παππάδες), flash περιεχόμενο, μοίρασμα αρχείων και δεδομένων, αλλαγή keyboard που αυτά απλά δεν τα ακουμπάς καν....
Τελευταία επεξεργασία από: codmdantes, 16/03/2013 - 16:20
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες