Ακου. Αν απλα εχεις το τηλ για κλησεις και εφαρμογες και παιχνιδια μεινε εκει. Απλα αν εχεις παρεα κανεις καποια πραγματα παραπανω που το iphonaki δεν μπορει να τα κανει.Htc touch cruise, htc diamond, samsung galaxy s , htc one x, nokia lumia 800,3gs,5... Samsung galaxy s3 για λιγες μερες απο φιλο...Δεν με βολεψε το wp, ουτε το android....Εχω την απλοτητα μου και ηρεμησα...

Samsung Galaxy S4
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:18
Ad
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:18
Το ξερω... αυτο σου λεω, ολοι αντιγραφουν.. δεν εχει νοημα να το συζηταμε...Ξερεις οτι η sammy πληρωνει ακομα πατεντες;
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:19
Τον πεθανες. θελει 6 υπολογιστες για επεξεργασιες για ολα αυτα.. χαχαχαχαχαχαΕίναι τόσα πολλά αλλά θα σου πω το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ( για να πάω και για ύπνο γιατί είμαι κομμάτια):
Θέλω να κατεβάσεις ένα τραγούδι ή βίντεο από το ιντερνετ, να το αποθηκεύσεις σε έναν οποιοδήποτε φάκελο επιλέξεις, ΚΑΙ να το αναπαράγεις με τον native player του κινητού σου (ipod) και μετά βάλτο αν θες και ήχο κλήσης...
Για να μην μπω σε πιο hardcore λειτουργίες όπως true multitasking (το s3 κάνει παππάδες), flash περιεχόμενο, μοίρασμα αρχείων και δεδομένων που αυτά απλά δεν τα ακουμπάς καν....
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:21
Ρε φιλε πες οτι η google και η samsung αντιγραφει την apple ωραια. Αφου με την αντιγραφη σου δινει καλυτερες συσκευες και πολυ περισσοτερα πραγματα να κανεις γιατι να μεινεις στο χιλιοκλειδωμενο ios. Πες μου.. και εγω φαν της apple ειμαι. δεν ειμαι εχθρος. Σε πολλα την παραδεχομαι αλλα το εχει παραγαμησει με τα κλειδωματα. Θελω ελευθερια οπως στο macintosh. Καταλαβες τι λεω?
Γιατι αυτο με βολεψε....Απλοτητα, λειτουργικοτητα....Οτι θελω μπορω να το κανω ευκολα...Εγγραφα, μουσικη τα παντα οργανωμενα...Το μονο που οντως ειναι λιγο σπαστικο ειναι οτι πρεπει να παω ρυθμισεις για wi-fi και 3g...Τιποτα αλλο...
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:21
+1000Τον πεθανες. θελει 6 υπολογιστες για επεξεργασιες για ολα αυτα.. χαχαχαχαχαχα
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:23
Είναι τόσα πολλά αλλά θα σου πω το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ( για να πάω και για ύπνο γιατί είμαι κομμάτια):
Θέλω να κατεβάσεις ένα τραγούδι ή βίντεο από το ιντερνετ, να το αποθηκεύσεις σε έναν οποιοδήποτε φάκελο επιλέξεις, ΚΑΙ να το αναπαράγεις με τον native player του κινητού σου (ipod) και μετά βάλτο αν θες και ήχο κλήσης...
Για να μην μπω σε πιο hardcore λειτουργίες όπως true multitasking (το s3 κάνει παππάδες), flash περιεχόμενο, μοίρασμα αρχείων και δεδομένων, αλλαγή keyboard που αυτά απλά δεν τα ακουμπάς καν....
Ποιο τραγουδι; Εχω το itunes και αποθηκευεται αυτοματα στην μουσικη...Για τον ηχο κλησης θα χρειαστω παλι itunes...Αλλα επειδη το εχω κανει ηδη με τον συγχρονισμο μετα το restore εχει περαστει ηδη μεσα...
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:23
Θα δεις ποσες μηνυσεις εχεις φαει για κλεμμενς πατεντες η apple ...
και οι πιο πολλες ειναι απο Μοτορολα (δεν ηταν χαζη που η google αγορασε την μοτορολα...γιαυτο τον λογο το εκανε για τις πατεντες που κατεχει)!

οπως λεμε ολος ο κοσμος δεν ειναι η αππλε .... δεν κανει παπαδες η αππλε ......
γουσταρω αππλε....αλλα πλεον δεν με καλυπτει τι να κανουμε ...?!

Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:27
Ακου. Αν απλα εχεις το τηλ για κλησεις και εφαρμογες και παιχνιδια μεινε εκει. Απλα αν εχεις παρεα κανεις καποια πραγματα παραπανω που το iphonaki δεν μπορει να τα κανει.
Εχω αρκετες παρεες...Και οταν βγαινουμε ξερεις δεν παιζουμε με τα κινητα μας...
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:31
Ρε δεν θελουμε να μπουνε σε υπολογιστη λεμε. Αν ειναι να ανοιξουμε υπολογιστη κλαφτα χαραλαμπε. δεν θελω itunes ρεεεεεεεε.. θελω να φτιαχνω οτι φακελο θελω οπου θελω και να βαζω μεσα οτι θελωωω ρεεεεεε.Ποιο τραγουδι; Εχω το itunes και αποθηκευεται αυτοματα στην μουσικη...Για τον ηχο κλησης θα χρειαστω παλι itunes...Αλλα επειδη το εχω κανει ηδη με τον συγχρονισμο μετα το restore εχει περαστει ηδη μεσα...
Εσυ μαλλον και το 3210 κινηταρα θα σου ειναι. Το μονο κακο δεν εχει καμερα αλλα υπαρχει λυαη. Παρε μια κανονικη να τραβας.Εχω αρκετες παρεες...Και οταν βγαινουμε ξερεις δεν παιζουμε με τα κινητα μας...

Τωρα μολις αυτη την στιγμη επειδη μου ζητησε ενας φιλος στο λεωφορειο να του περασω καποιες ταινιες στο ipad και δεν εχω tunes στο λαπτοπ. χαχαχαχχαχα. και βριζω μονος μου. Εβαλα το στικακι να το κατεβασω. Α ρε apple χαχαχαχαχαχα
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:39
Ρε δεν θελουμε να μπουνε σε υπολογιστη λεμε. Αν ειναι να ανοιξουμε υπολογιστη κλαφτα χαραλαμπε. δεν θελω itunes ρεεεεεεεε.. θελω να φτιαχνω οτι φακελο θελω οπου θελω και να βαζω μεσα οτι θελωωω ρεεεεεε.Εσυ μαλλον και το 3210 κινηταρα θα σου ειναι. Το μονο κακο δεν εχει καμερα αλλα υπαρχει λυαη. Παρε μια κανονικη να τραβας.
Τωρα μολις αυτη την στιγμη επειδη μου ζητησε ενας φιλος στο λεωφορειο να του περασω καποιες ταινιες στο ipad και δεν εχω tunes στο λαπτοπ. χαχαχαχχαχα. και βριζω μονος μου. Εβαλα το στικακι να το κατεβασω. Α ρε apple χαχαχαχαχαχα
Δεν ειμαι 15 χρονο να παιζω με ηχο κλησης συνεχεια...Δεν χρειαζεται να φτιαξω φακελο λεμεεεεεεεεε....Κατεβαινει μονο του στην μουσικη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......Δεν χρειαζομαι usb για να περασω ταινια λεμεεεεεεεεε....Εχω itunes λεμεεεεεεεεεεεεεε......Γιατι να κουβαλαω και usb λεμεεεεεε;
Αληθεια εκεινο το ροζ εικονιδιο που γραφει itunes στο iphone το χρησιμοποιησες ποτε;
Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 16/03/2013 - 16:40
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:39
Περα απο τα benchmarks, σε συγκριτικα τεστ με το i-9300, το τετραπηρυνο δηλαδη s3, σε καποια πραγματα ειναι το iphone πιο γρηγορο, σε καποια αλλα ειναι το s3.. οι διαφορες ειναι τοσο αμελητεες που δεν χρειαζεται να επεκταθουμε καν... αλλα σκεψπυ οτι το 5αρι κυκλπφορησε 5 μηνες μετα το s3... σαν να συγκρινουμε τωρα το s4 με το 5αρι... δεν λεει...Επειδή έχει ακουστεί ΠΟΛΛΕΣ φορές ότι το SG3 και μαμά είναι καλύτερο από το 5 πάρτε εδώ σοβαρά benchmarks που αποδεικνύουν με πράξεις ότι κάνετε λάθος: (Μπορεί να έχουμε iPHone 5 αλλά ξέρουμε τι κάνει και τι όχι)
http://www.anandtech...ormance-preview
Προσωπικά ξαναλέω εμένα τέτοιου είδους συγκριτικά δε μου λένε τίποτα. Απλά και μόνο για να μην λέτε ανακρίβειες.
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:40

Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:42
Για του λογου το αληθες.. και επειδη δεν εχω καλο σημα του ειπα θα τις δει σε 6 ωριτσες μεχρι να κατεβασω το itunes. Ελεος...
1363444767263.jpg 189.42KB 17 λήψεις
Ψιτ παλικαρε νιωσεεεεε....itunes στο springboard του ipad...Αιντεεεε
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:43
Για πες τι να κανω δηλαδη?Ψιτ παλικαρε νιωσεεεεε....itunes στο springboard του ipad...Αιντεεεε
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες