Εγω θα πω 3-4 πραγματακια απο ολη την κουβεντα για να μην γεμιζω με quotes.
Α) Περι ιστορικης πορειας.
Ολοι μιλατε για το αλμα και τους νεους δρομους που ανοιξε η apple με το iphone. Αυτο το σεβομαστε και το εχουμε παραδεχτει ολοι. Αυτο δεν σημαινει τιποτα για την πορεια της στο 2013. Οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω, και για τους Ελληνες λεμε οτι αναπτυξαμε τα μαθηματικα, την ιατρικη, την αστρονομια κλπ. τωρα ομως τι κανουμε σε αυτους τους τομεις?
Β) Περι πατεντων.
Αφηστε ρε παιδια την καραμελα με τις πατεντες. Δηλαδη αν μια πατεντα ανακαλυφθηκε απο τη seat και χρησιμοποιητε τωρα και απο την φεραρι, σημαινει οτι το seat ειναι και καλυτερο απο την φεραρι?
Γ) Περι δυνατοτητων.
Ρε παιδια ελεος. Σε ερωτησεις του τυπου αν μπορειτε εσεις του iphone να αποστειλετε μεγαλα αρχεια ΑΜΕΣΑ, η απαντηση σας ειναι icloud, δηλαδη ανεβασμα του αρχειου στο icloud και ξανακατεβασμα, η απαντηση ειναι το λιγοτερο αστεια.
Επισης ολες οι εναλλακτικες λυσεις που δινετε σε κατι που εμεις το κανουμε αμεσα. Ειναι οπως το ακολουθο παραδειγμα.
¨Να προσπαθει να πεισει καποιος (android users) ενα φιλο του(Iphone users) οτι ενα διλιτρο audi ειναι πιο γρηγορο απο ενα seicento και να ακολουθει ο επομενος διαλογος.
- (android) Εγω οταν θελω να παω στην θεσσαλονικη το κανω σε 4 ωρες. δηλαδη ξεκιναω στις 10 και στις 2 πινω καφε στη θεσσαλονικη.
- (iphone) Καλα ρε φιλε και εγω μπορω να ειμαι στις 2 και να πινω καφε στη θεσσαλονικη.
- (android) Μα καλα πως?
- (iphone) Πολυ απλα ξεκιναω στις 7.
Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 16/03/2013 - 18:27