Ο χρήστης 'stefano23', στις 17 Mar 2013 - 02:54, έγραψε:
Δεν ασχολουμαι επαγγελματικα με αυτο, και δεν χρειαζεται να ασχοληθω επαγγελματικα για να ξερω τις διαφορες... δεν αμφιβαλλω οτι λειτουργει απροβληματιστα η συσκευη σου, αλλα αν μου λες οτι πρεπει να αγοραζω τα tweaks για να μην εχω θεμα στο κινητο, ή οτι tweak με tweak μπορουν να δημιουργησουν conflict, μιλαμε για ενα ημιτελες mod... κι υπαρχουν πολλοι χρηστες με θεματακια στο jb, φανταζομαι παρακολουθεις τα discussions μεσα στο φορουμ....
1) Για να κατανοησεις τις διαφορες πρεπει να το εχεις σπουδασει, αλλιως copy paste και ανακυκλωση αποψεων κανει ο καθενας. Κι εγω θα σου πω για το fragmentation του android, αλλα απλα παπαγαλιζω.
2) Εννοειται πως πρεπει να αγορασεις τα tweaks, δεν μπαινω καν σε διαδικασια συζητησης για αυτο για διαφορους λογους.
3) Conflicts υπαρχουν, ειναι εξαιρετικα σπανια, ενημερωνεσαι και τα ξεπερνας.
4) Διαβασε τα θεματακια των χρηστων και θα δεις οτι προκειται ειτε για ατομα που αγνοουν τα βασικα και κανουν JB, ειτε φορτωνουν cracked.
Σου ειπα τη γνωμη μου και πριν, δεν ειναι το προβλημα το JB, οι χρηστες και οι λαθος συμπεριφορες ειναι.
Αν περιμενεις ουτε να πληρωσεις αλλα ουτε και να διαβασεις πεντε βασικους οδηγους, πώς εχεις την απαιτηση να λειτουργει σωστα η συσκευη σου;
Προσπαθω να εξηγησω τα αυτονοητα, καπου χανεται και το ενδιαφερον της κουβεντας.
God natt