Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 16/03/2013 - 17:11

Ειδες τι ωραια ειναι τωρα; Αποκατασταθηκε η ταξη...Και αυτος βλεπει ταινια και εσυ ενιωσες gadgetakias....Ταλεντο μου εσυ..

Φιλε πανος αν δεν εισαι 10 χρονων για να δικαιολογεισαι νομιζω οτι προσβαλεις τα υπολοιπα παιδια εδω μεσα γιατι εκτος του οτι εισαι ασχετος σε πολλα θεματα και μας το απεδειξες με διαφορα που εχεις πει εθσαι και προκλητικος γενικα για το λογο του οτι δεν εχεις απαντησεις. Εγω συαματαω την κουβεντα εδω μαζι σου γιατι πραγματικα δεν ξερεις. Δεν ειναι κακο βεβαια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/03/2013 - 17:12

εσυ πανος1985 ετσι συνεχισε. οσο συνεχιζεις να μιλας. τοσο επιβεβαιωνομαι. :)

#363   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 16/03/2013 - 17:19

ρε παιδια μια ερωτηση για οσους εχουν το s3. αυτη η λειτουργια που ενω γραφεις μηνυμα, βαλεις το κινητο στο αυτι και παιρνει τηλεφωνο αυτοματα αυτον στον οποιο εστελνες μηνυμα, πως ενεργοποιειται;

η δευτερη επιλογη με το τικ

το screen ειναι απο το note αλλα και στο s3 ετσι ειναι

Αναρτημένη εικόνα

#364   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 16/03/2013 - 17:23

Φιλε πανος αν δεν εισαι 10 χρονων για να δικαιολογεισαι νομιζω οτι προσβαλεις τα υπολοιπα παιδια εδω μεσα γιατι εκτος του οτι εισαι ασχετος σε πολλα θεματα και μας το απεδειξες με διαφορα που εχεις πει εθσαι και προκλητικος γενικα για το λογο του οτι δεν εχεις απαντησεις. Εγω συαματαω την κουβεντα εδω μαζι σου γιατι πραγματικα δεν ξερεις. Δεν ειναι κακο βεβαια.

Περιμενεις να απαντησω σοβαρα σε μια ακραια περιπτωση με ενα usb και ενα ipad που ειναι ΚΟΙΝΩΣ γνωστο οτι ΔΕΝ γινεται και απο την αρχη της κουβεντας παιρνετε τις ακραιες περιπτωσεις; Εδω ο αλλος χθες ειπε οτι πηρε androi γιατι σε διακοπες χωρις ιντερνετ θα μπορει μα στειλει video 400 mb...Σαν να προσπαθω εγω να σε πεισω για το itunes οτι ειναι χρησιμο γιατι ειμαστε στο δρομο μας κλεβουν τα κινητα, παιρνουμε καινουριες συσκευες , παμε σπιτι, δεν εχουμε ιντερνετ ομως οποτε ΜΟΝΟ εγω θα μπορεσω να κανω επαναφορα στο καινουριο κινητο γιατι θα εχω το itunes στο λαπτοπ....Ενω εσυ δεν εχεις ουτε την sd card σου ουτε ιντερνετ για το gmail....

Σε απλα καθημερινα πραγματα ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ τιποτα παραπανω απ οτι εγω με το iphone...

#365   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 17:30

Ρε σου εχω αναφερει τοσα πραγματα και απαντηση για το αν γινεται δεν μας δινεις. Τωρα ειπες επιτελους πως αυτο που ηθελα να κανω δηλαδη να του περασω τις ταινιες δεν γινεται. Ακραιο το γεγονος ε?

Τραβηξες ενα βιντεο hd και θελει η κοπελα σου ή ο φιλος σου να του το στειλεις. Τι θα του πεις? Σε παρακαλω μην μου ζητας ακραια πραγματα? Οχι.. ξερεις τι θα τους πεις. Οταν ερθεις σπιτι μου θα κατσουμε θα πιουμε καφε και θα στο δωσω με το itunes γιατι τωρα δεν γινεται. Και τετοια υπαρζουν παρα πολλα παραδειγματα που για εσενα ειναι ακραια.

Αντε παρε αυριο 5 χιλιομετρα καλωδιο τηλεφωνου και κουβαλα μαζι το σταθερό σου γιατι εσυ μονο για κλησεις το θες.

#366   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 17:37

Ρε σου εχω αναφερει τοσα πραγματα και απαντηση για το αν γινεται δεν μας δινεις. Τωρα ειπες επιτελους πως αυτο που ηθελα να κανω δηλαδη να του περασω τις ταινιες δεν γινεται. Ακραιο το γεγονος ε?

Τραβηξες ενα βιντεο hd και θελει η κοπελα σου ή ο φιλος σου να του το στειλεις. Τι θα του πεις? Σε παρακαλω μην μου ζητας ακραια πραγματα? Οχι.. ξερεις τι θα τους πεις. Οταν ερθεις σπιτι μου θα κατσουμε θα πιουμε καφε και θα στο δωσω με το itunes γιατι τωρα δεν γινεται. Και τετοια υπαρζουν παρα πολλα παραδειγματα που για εσενα ειναι ακραια.

Αντε παρε αυριο 5 χιλιομετρα καλωδιο τηλεφωνου και κουβαλα μαζι το σταθερό σου γιατι εσυ μονο για κλησεις το θες.

Με cloud εφαρμογη το στελνω...

Υ.Γ: Τα εγγραφα μου, τα αρχεια μου, τα εσοδα-εξοδα της δουλειας μου θελω να τα εχω παντου και παντα...Ειτε ξεχασω το κινητο ειτε οχι..Μουσικη και ταινιες εαν ποτε θελησω κατεβαζω...Δεν μ απασχολει ο ηχος κλησης ουτε παιρνω κινητο για να διευκολυνω καποιον αλλον εαν θελει να παρει βιντεο κ.λ.π απο εμενα...Το παιρνω γιατι βολευει εμενα...

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 16/03/2013 - 17:41

#367   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 17:39

χαχαχαχαχαχα.. σταματαω εδω. εσυ κακοποιεις την κουβεντα φιλε. Νομιζω οτι ολο αυτο το κανεις απλα απο εγωισμο οποτε θα σου πω πως εχεις δικιο να τελειωνουμε.

#368   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 17:44

Ναι αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχει περιορισμενες δυνατοτβτες. Τελος παντων. Σταματαω την κουβεντα εδω γιατι βαρεθηκα. Δεν υπαρχει λογος αλλωστε για αντιδικιες. Κρατας αυτο που σε βολευει αλλα μην προσπαθεις να πεισεις οτι μπορει να κανει τα ιδια με το s3 και ολο λες εγω δεν κανω το ενα δεν κανω το αλλο. Απλα το κινητο σου κανει αυτα που θες και τελος. Λιγα και καλα!

#369   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 17:45

χαχαχαχαχαχα.. σταματαω εδω. εσυ κακοποιεις την κουβεντα φιλε. Νομιζω οτι ολο αυτο το κανεις απλα απο εγωισμο οποτε θα σου πω πως εχεις δικιο να τελειωνουμε.

Δηλαδη πρεπει εμενα να μου αρεσει οτι εσενα;

#370   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 17:47

Οχι απλα μπορεις να παραδεχτεις πως το αλλο κανει πολυ παραπανω πραγματα απο το iphone αλλα εγω δεν τα χρησιμοποιω αρα δεν το θελω. Εσυ λες οτι κανει τα ιδια. Αυτο ειναι το θεμα.

#371   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 17:51

αφου το θεμα ειναι vs και συγκρινουμε λειτουργικα εγω θελω να ρωτησω αν υπαρχει εφαρμογη για android που να μπορω να διαχειριζομαι ολα τα τα push notifications απο τις εφαρμογες οπως στο ios....να μην χριεαζεται δηλαδη να μπαινω σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα....

υπαρχει κατι τετοιο?

#372   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/03/2013 - 18:15

Παντως με το jailbreak εχετε τρομερη free ram στα κινητα σας... 29mb free... φοβερο πραμα... ιδιο με το root.... χαχχααχχαχαχχααχα..

Αφενος δεν ισχυει αυτο με την ελευθερη ram που αναφερεις, αφετερου εαν καπου δεν παιζεται το iOS ειναι στην αυτοδιαχειριση της ram.

#373   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 16/03/2013 - 18:26

Εγω θα πω 3-4 πραγματακια απο ολη την κουβεντα για να μην γεμιζω με quotes.

Α) Περι ιστορικης πορειας.

Ολοι μιλατε για το αλμα και τους νεους δρομους που ανοιξε η apple με το iphone. Αυτο το σεβομαστε και το εχουμε παραδεχτει ολοι. Αυτο δεν σημαινει τιποτα για την πορεια της στο 2013. Οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω, και για τους Ελληνες λεμε οτι αναπτυξαμε τα μαθηματικα, την ιατρικη, την αστρονομια κλπ. τωρα ομως τι κανουμε σε αυτους τους τομεις?

Β) Περι πατεντων.

Αφηστε ρε παιδια την καραμελα με τις πατεντες. Δηλαδη αν μια πατεντα ανακαλυφθηκε απο τη seat και χρησιμοποιητε τωρα και απο την φεραρι, σημαινει οτι το seat ειναι και καλυτερο απο την φεραρι?

Γ) Περι δυνατοτητων.

Ρε παιδια ελεος. Σε ερωτησεις του τυπου αν μπορειτε εσεις του iphone να αποστειλετε μεγαλα αρχεια ΑΜΕΣΑ, η απαντηση σας ειναι icloud, δηλαδη ανεβασμα του αρχειου στο icloud και ξανακατεβασμα, η απαντηση ειναι το λιγοτερο αστεια.

Επισης ολες οι εναλλακτικες λυσεις που δινετε σε κατι που εμεις το κανουμε αμεσα. Ειναι οπως το ακολουθο παραδειγμα.

¨Να προσπαθει να πεισει καποιος (android users) ενα φιλο του(Iphone users) οτι ενα διλιτρο audi ειναι πιο γρηγορο απο ενα seicento και να ακολουθει ο επομενος διαλογος.
- (android) Εγω οταν θελω να παω στην θεσσαλονικη το κανω σε 4 ωρες. δηλαδη ξεκιναω στις 10 και στις 2 πινω καφε στη θεσσαλονικη.
- (iphone) Καλα ρε φιλε και εγω μπορω να ειμαι στις 2 και να πινω καφε στη θεσσαλονικη.
- (android) Μα καλα πως?
- (iphone) Πολυ απλα ξεκιναω στις 7.

Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 16/03/2013 - 18:27

#374   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 16/03/2013 - 18:28

αφου το θεμα ειναι vs και συγκρινουμε λειτουργικα εγω θελω να ρωτησω αν υπαρχει εφαρμογη για android που να μπορω να διαχειριζομαι ολα τα τα push notifications απο τις εφαρμογες οπως στο ios....να μην χριεαζεται δηλαδη να μπαινω σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα....

υπαρχει κατι τετοιο?

Ι ike you γιατί δε σκέφτεσαι μόνο κοιτώντας αυτό που έχεις μπροστά σου όπως οι περισσότεροι που είναι υπέρμαχοι της λογικής "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου".

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 16/03/2013 - 18:28

Αναρτημένη εικόνα

#375   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 18:46

Ι ike you γιατί δε σκέφτεσαι μόνο κοιτώντας αυτό που έχεις μπροστά σου όπως οι περισσότεροι που είναι υπέρμαχοι της λογικής "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου".

η τελευταια εφαρμογη που περασα στο note ηταν popup notifications οπως στο ios....ειναι πολυ βολικο οταν βλεπεις βιντεο η παιζεις ενα παιχνιδι και ερχεται ενα mail η μια οποιαδηποτε ειδοποιηση να μη χρειαζεται να κατεβασεις την μπαρα για να δεις τι ηρθε....

εχω πει αρκετες φορες οτι το ios σε καποια πραγματα ειναι πιο απλοποιημενο απο το android οπως πχ το οτι μπορεις να ρυθμισεις τα push απο ολες τις εφαρμογες μαζι ευκολα χωρις να χρειαζεται να μπαινεις σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα...γιαυτο αλλωστε ψαχνω εφαρμογη για να το κανω και στο android ευκολα και γρηγορα.

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 16/03/2013 - 18:47

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15