Samsung Galaxy S4
Ad
Δημοσίευση 16/03/2013 - 18:52
Εγω θα πω 3-4 πραγματακια απο ολη την κουβεντα για να μην γεμιζω με quotes.
Α) Περι ιστορικης πορειας.
Ολοι μιλατε για το αλμα και τους νεους δρομους που ανοιξε η apple με το iphone. Αυτο το σεβομαστε και το εχουμε παραδεχτει ολοι. Αυτο δεν σημαινει τιποτα για την πορεια της στο 2013. Οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω, και για τους Ελληνες λεμε οτι αναπτυξαμε τα μαθηματικα, την ιατρικη, την αστρονομια κλπ. τωρα ομως τι κανουμε σε αυτους τους τομεις?
Β) Περι πατεντων.
Αφηστε ρε παιδια την καραμελα με τις πατεντες. Δηλαδη αν μια πατεντα ανακαλυφθηκε απο τη seat και χρησιμοποιητε τωρα και απο την φεραρι, σημαινει οτι το seat ειναι και καλυτερο απο την φεραρι?
Γ) Περι δυνατοτητων.
Ρε παιδια ελεος. Σε ερωτησεις του τυπου αν μπορειτε εσεις του iphone να αποστειλετε μεγαλα αρχεια ΑΜΕΣΑ, η απαντηση σας ειναι icloud, δηλαδη ανεβασμα του αρχειου στο icloud και ξανακατεβασμα, η απαντηση ειναι το λιγοτερο αστεια.
Επισης ολες οι εναλλακτικες λυσεις που δινετε σε κατι που εμεις το κανουμε αμεσα. Ειναι οπως το ακολουθο παραδειγμα.
¨Να προσπαθει να πεισει καποιος (android users) ενα φιλο του(Iphone users) οτι ενα διλιτρο audi ειναι πιο γρηγορο απο ενα seicento και να ακολουθει ο επομενος διαλογος.
- (android) Εγω οταν θελω να παω στην θεσσαλονικη το κανω σε 4 ωρες. δηλαδη ξεκιναω στις 10 και στις 2 πινω καφε στη θεσσαλονικη.
- (iphone) Καλα ρε φιλε και εγω μπορω να ειμαι στις 2 και να πινω καφε στη θεσσαλονικη.
- (android) Μα καλα πως?
- (iphone) Πολυ απλα ξεκιναω στις 7.
με καλυψες απολυτα φιλε μου. απλως καποιοι δεν καταλαβαινουν. τι να πω?
Αυτό λέω κι εγώ. Έχω και android δουλέψει για λίγο καιρό αλλά ακόμα έχω iPhone 5 για τους δικούς μου λόγους. Όταν έχεις συνηθίσει κάτι κι έχεις επενδύσει και σε εφαρμογές δύσκολα φεύγεις.
Γι αυτό λέω ότι σε κινητό τα specs με την έννοια του geek δεν με αφορούν.
φιλε εχεις απολυτο δικιο. λες οτι εχεις iphone για τους δικους σου λογους με καλυψες, και το σεβομαι. οπως και εγω note2, για τους δικους μου. απλως η κουβεντα ειναι αν αντεικιμενικα το ενα εχει περισσοτερες δυνατοτητες στην πλειοψηφια απο το αλλο. ασχετα με το αν τις δουλεψει καποιος η οχι.
Τελευταία επεξεργασία από: pkountanis, 16/03/2013 - 18:52
Δημοσίευση 16/03/2013 - 18:59
Δημοσίευση 16/03/2013 - 19:00
φιλε εχεις απολυτο δικιο. λες οτι εχεις iphone για τους δικους σου λογους με καλυψες, και το σεβομαι. οπως και εγω note2, για τους δικους μου. απλως η κουβεντα ειναι αν αντεικιμενικα το ενα εχει περισσοτερες δυνατοτητες στην πλειοψηφια απο το αλλο. ασχετα με το αν τις δουλεψει καποιος η οχι.
Μπορεί να κάνει 1000 παραπάνω. Έχω pc για τα παραπάνω, έχω ipad οπότε καλύπτουν τη διαφορά.. Δεν έχω συνηθίσει να βλέπω ταινίες στο κινητό, να στέλνω μειλ παράλληλα με κάτι άλλο κτλ...
Δημοσίευση 16/03/2013 - 19:07
Τελευταία επεξεργασία από: gadgetakias10, 16/03/2013 - 19:08
Δημοσίευση 16/03/2013 - 19:13

Δεν με αφορά να βλέπω ταινία και να κάνω κάτι άλλο παράλληλα σε μια οθόνη 5" max γιατί δεν έχει νόημα, από 3 βαθμούς μυωπία θα φτάσω 13 σε 1 εβδομάδα..
Επίσης όσο εγωισμό έχουν οι iPhoneάκιδες να παραδεχτούν κάποια πράγματα, άλλο τόσο έχουν και οι androidάκιδες κτλ.
Ας πούμε, το ότι το iOS είναι optimized λειτουργικό και ανώτερο (με περιορισμούς βέβαια) δεν το παραδέχεστε. Αυτή είναι η αλήθεια όμως.
Στο android παίζονται πολλά με Google vs κατασκευαστές. Λογικό είναι η google να προωθεί το Nexus πχ.Επίσης έχει μειονέκτημα εξαρχής το android γιατί αναπτύσσεται για πολλές συσκευές. Δεν είναι optimized για μια όπως το iOS.
Και άλλα πολλά θετικά και αρνητικά.
Δημοσίευση 16/03/2013 - 19:59
πανε μια απο το myphone να δεις τη γινετε και εκει ...στο θεμα του s4 .θα δεις οτι δεν ειναι μονο αυτοι με τα android πλεον το προβλημα.Γ@μησε τα !! Φρικη !. Βρες μου ενα apple fanboy που κανει το ιδιο σε Android fora ... Δεν υπαρχει .. Who the f*uck cares ??
Δημοσίευση 16/03/2013 - 20:52
Δημοσίευση 16/03/2013 - 21:54
Ολα καλα με το iPhone και το iOS (αν εξαιρέσεις κάποια κόλληματα της apple) αλλα είναι πανάκριβο! Δεν μπορω να καταλάβω τι λιγότερο έχει το nexus 4 που έχει 340€ (το περιμένω απο Αγγλία) απο το iPhone 5 που έχει 610€ (740€ μεχρι πριν λίγες βδομάδες).
Το nexus είναι το μόνο τίμια τιμολογημενο high end smartphone όπου αλλού και να κοιτάξεις (apple, samsung, htc, sony) 600+ και μιλάμε για κάτι το οποίο όλοι οι "άρρωστοι" θελουμε να το αλλάζουμε κάθε χρόνο.
Σχετικά με το θέμα και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης η όλη φάση
s3->s4 μου θυμίζει 4->4s.
Θα πουλήσει και το s4 όπως πούλησε και το iPhone γιατί και αυτό έχει γίνει μόδα, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να περνά cracked apps, torrents ΠΟΛΥ εύκολα σε αντίθεση με το iOS και τα wp με αποτέλεσμα για πιτσιρικάδες που απο τα 10 έχουν smartphones και δεν έχουν την δυνατότητα αγοράς εφαρμογών το android είναι μονόδρομος, και έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name αλλά ΟΛΟΙ και εγώ μέσα περιμέναμε στο θέμα design και υλικά κατασκευής να δούμε κάτι καλύτερο.
Οσον αφορά το software και "καινοτομίες" γύρω από αυτό (κάτι που θα ταράξει τα νερά όπως λένε κάποιοι) δεν είδαμε όπως δεν είδαμε και από κανένα άλλο κατασκευαστή.
Κατα την ταπεινή μου γνώμη το next big thing είναι υλοποιήσεις τύπου iwatch, google glass ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Αν με αυτό το s4 η htc με το one δεν πάρει μερίδιο φέτος παει για κλείσιμο.
Η htc παρουσίασε το καλύτερο (για εμένα πάντα) android smartphone και κάποια στιγμή θα περάσει σίγουρα απο τα χέρια μου αν οι φήμες για κακή διάρκεια μπαταρίας δεν βγουν αληθινές.
Για δεύτερη συσκευή το one καθώς αν εξαιρέσουμε 2,3 παράπονα που έχω απο την apple το iOS είναι το λειτουργικό που μου κάνει.
Καλή συνέχεια σε όλους

Δημοσίευση 17/03/2013 - 03:17
Αν δεις πανω στο screenshot που τραβηχτηκε απο το 4αρι θα δεις οτι ισχυει... εξαλλου καθε μερα το βλεπω το κινητο, του κολλητου μου ειναι.... ανεφερα την πτωση της ram σε κατασταση jailbreak, εννοειται πως out of the box δεν παιζεται το ios σε διαχειριση μνημης.... πολυ ανωτερο απο τα android, δεν το συζηταμε καν.....Αφενος δεν ισχυει αυτο με την ελευθερη ram που αναφερεις, αφετερου εαν καπου δεν παιζεται το iOS ειναι στην αυτοδιαχειριση της ram.
Δημοσίευση 17/03/2013 - 03:44
Κι εγω JB ειμαι αλλα τοσο χαμηλα δεν πεφτω...μονο το ipod touch της κορης μου(256ram) πεφτει τοσο χαμηλα οταν ανοιγει ολες τις εφαρμογες παραλληλα.
Υπαρχουν ομως δυο ζητηματα εδω.
1)Οταν δεν εισαι JB δεν μπορεις να ξερεις ποση ram εχεις ελευθερη, και
2)Ακομα και με τοση ελευθερη ram οσο του φιλου σου, το κινητο λειτουργει φυσιολογικα.
Οποτε γιατι πιστευεις οτι ευθυνεται το JB για την καταναλωση αυτη και οχι οι υπερβολικα πολλες ανοιχτες εφαρμογες; (που ξαναλεω βεβαια οτι δεν λαγκαρουν τη συσκευη λογω της αυτοδιαχειρισης του iOS)
Δημοσίευση 17/03/2013 - 03:48
Απο τοτε που εγινε jb το κινητο, lagαρει, και ειναι κατι που εχουν αντιμετωπισει πολλοι χρηστες οταν γινονται jb... δεν ξερω αν αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα τα 5αρια που ειναι αρκετα πιο δυνατα βεβαια...Δεν εχω δει τη φωτο αλλα αφου το λες ετσι θα ειναι.
Κι εγω JB ειμαι αλλα τοσο χαμηλα δεν πεφτω...μονο το ipod touch της κορης μου(256ram) πεφτει τοσο χαμηλα οταν ανοιγει ολες τις εφαρμογες παραλληλα.
Υπαρχουν ομως δυο ζητηματα εδω.
1)Οταν δεν εισαι JB δεν μπορεις να ξερεις ποση ram εχεις ελευθερη, και
2)Ακομα και με τοση ελευθερη ram οσο του φιλου σου, το κινητο λειτουργει φυσιολογικα.
Οποτε γιατι πιστευεις οτι ευθυνεται το JB για την καταναλωση αυτη και οχι οι υπερβολικα πολλες ανοιχτες εφαρμογες; (που ξαναλεω βεβαια οτι δεν λαγκαρουν τη συσκευη λογω της αυτοδιαχειρισης του iOS)
Οσων αφορα την ραμ, νομιζω υπαρχει εφαρμογη που σου δειχνει ελευθερη μνημη, δεν χρειαζεται να εισαι jb..
Δημοσίευση 17/03/2013 - 03:58
Δεν την ξερω την εφαρμογη αυτη που λες.Απο τοτε που εγινε jb το κινητο, lagαρει, και ειναι κατι που εχουν αντιμετωπισει πολλοι χρηστες οταν γινονται jb... δεν ξερω αν αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα τα 5αρια που ειναι αρκετα πιο δυνατα βεβαια...
Οσων αφορα την ραμ, νομιζω υπαρχει εφαρμογη που σου δειχνει ελευθερη μνημη, δεν χρειαζεται να εισαι jb..
Το τηλ του φιλου σου δεν εχει lag λογω του JB. Κατι αλλο εχει κανει λαθος.
Αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πολλα παιδια απο εδω μεσα που δε φορτωνουν το κινητο τους με cracked tweaks.
Προσωπικα σε οσες συσκευες ειχα, παντα ημουν JB, και ποτε δεν ειχα lag.
Δημοσίευση 17/03/2013 - 04:04
Δεν ξερω φιλε μου, κ εγω με jb σε iphone4 ειχα πολλα θεματα, και διαφορα respring καθημερινα... ισως να οφειλοταν και στα cracked tweeks που αναφερεσαι, λογικο το βρισκωΔεν την ξερω την εφαρμογη αυτη που λες.
Το τηλ του φιλου σου δεν εχει lag λογω του JB. Κατι αλλο εχει κανει λαθος.
Αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πολλα παιδια απο εδω μεσα που δε φορτωνουν το κινητο τους με cracked tweaks.
Προσωπικα σε οσες συσκευες ειχα, παντα ημουν JB, και ποτε δεν ειχα lag.
Δημοσίευση 17/03/2013 - 04:14
Οποτε μπορεις να ανακαλεσεις ελευθερα τις κατηγοριες σου για το JB...Δεν ξερω φιλε μου, κ εγω με jb σε iphone4 ειχα πολλα θεματα, και διαφορα respring καθημερινα... ισως να οφειλοταν και στα cracked tweeks που αναφερεσαι, λογικο το βρισκω

Σοβαρα μιλωντας τωρα, ολοι εμεις που το σπαμε το κινητο νομιζεις οτι εχουμε ορεξη για respring και παγωματα της οθονης;
Αν ηταν να συμπεριφερεται ετσι το κινητο κλαφτα...εγω θα επαιρνα android εαν δν ειχα δυνατοτητα για JB στο iPhone.
Οταν υπαρχει lag δυο τινα μπορει να συμβαινουν: cracked tweaks ή conflict μεταξυ καποιων κι ας ειναι και γνησια.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες