Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 17/03/2013 - 04:30

Οποτε μπορεις να ανακαλεσεις ελευθερα τις κατηγοριες σου για το JB... :P

Σοβαρα μιλωντας τωρα, ολοι εμεις που το σπαμε το κινητο νομιζεις οτι εχουμε ορεξη για respring και παγωματα της οθονης;
Αν ηταν να συμπεριφερεται ετσι το κινητο κλαφτα...εγω θα επαιρνα android εαν δν ειχα δυνατοτητα για JB στο iPhone.

Οταν υπαρχει lag δυο τινα μπορει να συμβαινουν: cracked tweaks ή conflict μεταξυ καποιων κι ας ειναι και γνησια.

Απο την στιγμη που μπαινεις σε open source κατασταση κανοντας jb, υπαρχουν θεματακια, δεν βελτιωνεις κατι περα απο τα tweeks σε αντιθεση με το root στα android, οποτε δεν το λες και ο,τι καλυτερο....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 17/03/2013 - 04:44

Απο την στιγμη που μπαινεις σε open source κατασταση κανοντας jb, υπαρχουν θεματακια, δεν βελτιωνεις κατι περα απο τα tweeks σε αντιθεση με το root στα android, οποτε δεν το λες και ο,τι καλυτερο....

Δε γνωριζω τη διαφορα open source-root-κτλ, δεν ειμαι ειδικος.
Εσυ ασχολεισαι επαγγελματικα με αυτα; Το εχεις σπουδασει το αντικειμενο;

Κουβεντα σοβαρη για τεχνικης φυσης ζητηματα δεν μπορει να γινει με λαικιστικα επιχειρηματα του στυλ "το τηλεφωνο του φιλου μου λαγκαρει = το JB κανει κακο"

Εγω τα iDevices μου τα εχω φτιαξει ετσι ωστε να λειτουργουν ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ και να καλυπτουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ
(thanx Saurik). Οποτε δεν εχω λογο να αποδειξω κατι σε κανεναν.

PS: το μονο που ζηλευω απο τα android ειναι το wifi transfer, τιποτα αλλο.

#393   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 04:54

Δε γνωριζω τη διαφορα open source-root-κτλ, δεν ειμαι ειδικος.
Εσυ ασχολεισαι επαγγελματικα με αυτα; Το εχεις σπουδασει το αντικειμενο;

Κουβεντα σοβαρη για τεχνικης φυσης ζητηματα δεν μπορει να γινει με λαικιστικα επιχειρηματα του στυλ "το τηλεφωνο του φιλου μου λαγκαρει = το JB κανει κακο"

Εγω τα iDevices μου τα εχω φτιαξει ετσι ωστε να λειτουργουν ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ και να καλυπτουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ
(thanx Saurik). Οποτε δεν εχω λογο να αποδειξω κατι σε κανεναν.

PS: το μονο που ζηλευω απο τα android ειναι το wifi transfer, τιποτα αλλο.

Δεν ασχολουμαι επαγγελματικα με αυτο, και δεν χρειαζεται να ασχοληθω επαγγελματικα για να ξερω τις διαφορες... δεν αμφιβαλλω οτι λειτουργει απροβληματιστα η συσκευη σου, αλλα αν μου λες οτι πρεπει να αγοραζω τα tweaks για να μην εχω θεμα στο κινητο, ή οτι tweak με tweak μπορουν να δημιουργησουν conflict, μιλαμε για ενα ημιτελες mod... κι υπαρχουν πολλοι χρηστες με θεματακια στο jb, φανταζομαι παρακολουθεις τα discussions μεσα στο φορουμ....

#394   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 05:07

Δεν ασχολουμαι επαγγελματικα με αυτο, και δεν χρειαζεται να ασχοληθω επαγγελματικα για να ξερω τις διαφορες... δεν αμφιβαλλω οτι λειτουργει απροβληματιστα η συσκευη σου, αλλα αν μου λες οτι πρεπει να αγοραζω τα tweaks για να μην εχω θεμα στο κινητο, ή οτι tweak με tweak μπορουν να δημιουργησουν conflict, μιλαμε για ενα ημιτελες mod... κι υπαρχουν πολλοι χρηστες με θεματακια στο jb, φανταζομαι παρακολουθεις τα discussions μεσα στο φορουμ....

1) Για να κατανοησεις τις διαφορες πρεπει να το εχεις σπουδασει, αλλιως copy paste και ανακυκλωση αποψεων κανει ο καθενας. Κι εγω θα σου πω για το fragmentation του android, αλλα απλα παπαγαλιζω.

2) Εννοειται πως πρεπει να αγορασεις τα tweaks, δεν μπαινω καν σε διαδικασια συζητησης για αυτο για διαφορους λογους.

3) Conflicts υπαρχουν, ειναι εξαιρετικα σπανια, ενημερωνεσαι και τα ξεπερνας.

4) Διαβασε τα θεματακια των χρηστων και θα δεις οτι προκειται ειτε για ατομα που αγνοουν τα βασικα και κανουν JB, ειτε φορτωνουν cracked.

Σου ειπα τη γνωμη μου και πριν, δεν ειναι το προβλημα το JB, οι χρηστες και οι λαθος συμπεριφορες ειναι.
Αν περιμενεις ουτε να πληρωσεις αλλα ουτε και να διαβασεις πεντε βασικους οδηγους, πώς εχεις την απαιτηση να λειτουργει σωστα η συσκευη σου;

Προσπαθω να εξηγησω τα αυτονοητα, καπου χανεται και το ενδιαφερον της κουβεντας.

God natt :)

#395   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 05:26

1) Για να κατανοησεις τις διαφορες πρεπει να το εχεις σπουδασει, αλλιως copy paste και ανακυκλωση αποψεων κανει ο καθενας. Κι εγω θα σου πω για το fragmentation του android, αλλα απλα παπαγαλιζω.

2) Εννοειται πως πρεπει να αγορασεις τα tweaks, δεν μπαινω καν σε διαδικασια συζητησης για αυτο για διαφορους λογους.

3) Conflicts υπαρχουν, ειναι εξαιρετικα σπανια, ενημερωνεσαι και τα ξεπερνας.

4) Διαβασε τα θεματακια των χρηστων και θα δεις οτι προκειται ειτε για ατομα που αγνοουν τα βασικα και κανουν JB, ειτε φορτωνουν cracked.

Σου ειπα τη γνωμη μου και πριν, δεν ειναι το προβλημα το JB, οι χρηστες και οι λαθος συμπεριφορες ειναι.
Αν περιμενεις ουτε να πληρωσεις αλλα ουτε και να διαβασεις πεντε βασικους οδηγους, πώς εχεις την απαιτηση να λειτουργει σωστα η συσκευη σου;

Προσπαθω να εξηγησω τα αυτονοητα, καπου χανεται και το ενδιαφερον της κουβεντας.

God natt :)

Φιλε μου το δουλεψα το jb για αρκετο καιρο, αυτο με τα paid tweaks μου φανταζει περισσοτερο σαν δικαιολογια.... η πτωση της ραμ δεν μπορει να οφειλεται σε crack tweak, αλλα στην ιδια την συμπεριφορα των εφαρμογων, ανεξαρτητα αν ειναι πληρωμενες ή οχι... και ποιος σου ειπε εσενα οτι δεν διαβασα βασικους οδηγους πριν το jb?? Μην πας να μας πεισεις οτι δεν εχει τα θεματακια του το jb και οτι φταινε οι χρηστες για ολα...

#396   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 17/03/2013 - 08:45

Λοιπον επειδη εχετε πιασει συζητηση για το κινητο μου εδω περα να πω οτι ειναι απο τοτε που εχει γινει jailbreak στην ιος6 εχει γ@μηθει το συμπαν..!!
Ολα τα τουικς που εχω μεσα ειναι ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ! δεν μπαινω σε διαδικασια κρακεντ...!!
Εχω τα μισα του μισου απο τουικς που ειχα οταν ημουν στην 5.1.1 κ δεν παει καλα..!!
Τωρα αυτη την στιγμη με την μονη εφαρμογη ανοιχδη ειναι το tapatalk κ η ραμ ειναι στα 100mb .. Αν ανοιξω κανα φβ... Παει..!!!
Κ το κινητο επισης λαγκαρι πολλες φορες... Κ ειδικα στο γραψιμο....!! Εχει ξανα αναφερθει πολλες φορες... Οτι το λειτουργικο ιος δουλευει τελεια οσο παραμενει κλειδωμενο μανησιο πες το οπως θελεις... Αλλα αν παρεις τον ελεγχο εσυ.. Χανει ολη την σταθεροτητα του....!!
:)
Δεν ειμαι χρηστης που του αρεσει να περνει τηλ μονο να μπαινει φβ .. Κ να στελνει κανα μνμ....
Θελεω την συσκευη να την πειραΖω.. Την αγοραζω κ θελω να την κανω οτι με γουσταει.... Κ οχι οπως θελει η καθε εταιρια να ειναι..!!
Καλο το ιος... Αλλα το βαρεθηκα.. Πλεον δεν με εξυπηρετη...

#397   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 08:58

Λοιπον επειδη εχετε πιασει συζητηση για το κινητο μου εδω περα να πω οτι ειναι απο τοτε που εχει γινει jailbreak στην ιος6 εχει γ@μηθει το συμπαν..!!
Ολα τα τουικς που εχω μεσα ειναι ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ! δεν μπαινω σε διαδικασια κρακεντ...!!
Εχω τα μισα του μισου απο τουικς που ειχα οταν ημουν στην 5.1.1 κ δεν παει καλα..!!
Τωρα αυτη την στιγμη με την μονη εφαρμογη ανοιχδη ειναι το tapatalk κ η ραμ ειναι στα 100mb .. Αν ανοιξω κανα φβ... Παει..!!!
Κ το κινητο επισης λαγκαρι πολλες φορες... Κ ειδικα στο γραψιμο....!! Εχει ξανα αναφερθει πολλες φορες... Οτι το λειτουργικο ιος δουλευει τελεια οσο παραμενει κλειδωμενο μανησιο πες το οπως θελεις... Αλλα αν παρεις τον ελεγχο εσυ.. Χανει ολη την σταθεροτητα του....!!
Δεν ειμαι χρηστης που του αρεσει να περνει τηλ μονο να μπαινει φβ .. Κ να στελνει κανα μνμ....
Θελεω την συσκευη να την πειραΖω.. Την αγοραζω κ θελω να την κανω οτι με γουσταει.... Κ οχι οπως θελει η καθε εταιρια να ειναι..!!
Καλο το ιος... Αλλα το βαρεθηκα.. Πλεον δεν με εξυπηρετη...

Με καλυψες πληρως οσων αφορα το jb

#398   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 11:35

Φιλε μου το δουλεψα το jb για αρκετο καιρο, αυτο με τα paid tweaks μου ΦΑΝΤΑΖΕΙ περισσοτερο σαν δικαιολογια....
... και ποιος σου ειπε εσενα οτι δεν διαβασα βασικους οδηγους πριν το jb??

Rule number 1: όχι cracked tweaks, αυτο μάλλον παρελειψες να το διαβάσεις...

Είπαμε όμως, έχεις τη γνώμη σου αλλα δεν έχεις την επιστημονική επάρκεια να την υποστηριξεις.Για αυτο λοιπόν κι εγω λέω πως εμένα δε μου ΦΑΝΤΑΖΕΙ λογικό αυτο που λες περι JB...ωραία κουβέντα, τι φαντάζεται ο καθένας κι όχι τι γνωρίζει.

@Livas: κάτι δεν έχεις κάνει σωστά, restore+set up as new ή άνοιξε ένα νέο θέμα να σε βοηθήσει κάποιο απο τα παιδιά που το κατέχουν το ζήτημα.

Αποδείξτε εάν μπορείτε ότι ευθύνεται το JB και όχι οι δικοί σας λάθος χειρισμοί για τη χαμηλή ram.
Αλλα δυστυχώς αυτή είναι βασική αρχή των φορούμ: να μπορει ο καθένας να γράφει ο,τι θέλει χωρίς να είναι υποχρεωμένος να το αποδείξει.
Εδω σταματάω την κουβέντα γιατι ήδη βγήκε αρκετά off topic.

#399   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:13

μια χαρα σωστα τα εχω κανει ολα ...!
δεν απαιτει καμια επιστημονικη γνωση ...!!!
το εχω κανει για δικους μου λογους restore+Setup as new κανα 2 φορες....
το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ....!!!

αποδειξε μου εσυ οτι δεν φταιει το τζειλ μπρεικ για την χαμηλη ραμ ...!!
και οτι κανει (που δεν κανει) Conflict καποιο τουικ ... αυτο ειναι μειων για εμενα ...
γιατι σαν χρηστης ... εγω Απαιτηση να δουλευουν τελεια ολα μεταξυ τους .. απο την στιγμη που τα πληρωνω ...!!
αλλιως αν δεν μπορουν να συνεργαστουν τι να το κανω το τζειλ μπρεικ ??

#400   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:21

αποδειξε μου εσυ οτι δεν φταιει το τζειλ μπρεικ για την χαμηλη ραμ ...!!

Αυτο θα πει επιχειρημα!!!

Η ημιμαθεια χειροτερη της αμαθειας.

#401   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:27

Αυτο θα πει επιχειρημα!!!

Η ημιμαθεια χειροτερη της αμαθειας.

Τωρα αυτο ειναι απαντηση ετσι ??
οκ αφου εγω ειμαι ημιμαθεις ... κρατα εσυ τις γνωσεις για την παρτι σου ....!!
και ασε εμενα με την ημιμαθεια μου να χαιρομαι .....!!!

#402   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:29

Τις μεγαλύτερες ανακρίβειες στο φόρουμ τις γράφει ο Livas...

#403   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:33

Τις μεγαλύτερες ανακρίβειες στο φόρουμ τις γράφει ο Livas...

πεταχτηκε να μην τωρα τι .....
που σε εχει ταπωσει το μισο φορουμ.... και μια απαντηση της προκοπης περα απο ηληθιοτητες δεν εχεις δωσει ...!!

αλλα ναι εξυπναδες απο μια οθονουλα ολοι τις λεμε .....!!

#404   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:33

Προετοιμάζεστε για εκτροχιασμό πάλι, προσοχή...

Μείνετε στο θέμα.
Η συζήτηση περί jb δεν βλέπω πως έχει να κάνει με το S4.

#405   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:36

Τωρα αυτο ειναι απαντηση ετσι ??
οκ αφου εγω ειμαι ημιμαθεις ... κρατα εσυ τις γνωσεις για την παρτι σου ....!!
και ασε εμενα με την ημιμαθεια μου να χαιρομαι .....!!!

Δεν εχω τις γνωσεις που χρειαζεται για να μπορω να ειμαι τοσο βεβαιος οσο εσυ για τη συμπεριφορα της συσκευης.
Οποτε κραταω και μια πισινη... και δεν αρχιζω τους αφορισμους λες κι εχω Msc, Phd στην πληροφορικη.

Εχετε λιωσει να αναπαραγετε και να εξηγειτε λειτουργιες και ορους που αγνοειτε( benchmarks,open source, ιοι, τετραπυρηνος, ppi, κτλ)

Προετοιμάζεστε για εκτροχιασμό πάλι, προσοχή...

Μείνετε στο θέμα.
Η συζήτηση περί jb δεν βλέπω πως έχει να κάνει με το S4.

Εχει να κανει αγαπητε, εφοσον προκειται περι συγκρισης και σταθεροτητας των συσκευων ;)

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 17/03/2013 - 12:36

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5