Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:37

Εδώ και 5 τουλάχιστον σελίδες δεν έχει γίνει η παραμικρή αναφορά στο S4 που αφορά το τόπικ.

Από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει πλέον λόγος συζήτησης επι του θέματος για αυτό το γυρίσετε στο jb?

Αν το τοπικ συνεχιστεί έτσι με off topic αναφορές θα κλειδώσει εντός της ημέρας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:39

Εδώ και 5 τουλάχιστον σελίδες δεν έχει γίνει η παραμικρή αναφορά στο S4 που αφορά το τόπικ.

Από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει πλέον λόγος συζήτησης επι του θέματος για αυτό το γυρίσετε στο jb?

Αν το τοπικ συνεχιστεί έτσι με off topic αναφορές θα κλειδώσει εντός της ημέρας.

Το S4 ειναι πολυ χειροτερο,απο ενα iPhone 5 με JB... LOL !!!!!

#408   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:43

Αγαπητε livas...Το οτι πληρωσες ολα τα tweak και απαιτεις να δουλευουν χωρις προβλημα μεταξυ τους ειναι γελοιο...Ο λογος ειναι οτι δεν ειναι εφαρμογες-tweak της apple ωστε να ειναι δοκιμασμενα και αρμονικα συνδεδεμενα μεταξυ τους...Οσον αφορα το jb μπορει να προκαλεσει προβλημα ΜΟΝΟ η αλογιστη χρηση tweaks...Και για να στο αποδειξω παρε μια jb συσκευη με λιγα και χωρις προβλημα μεταξυ τους tweak και μια που να εχει μεσα της παναγιας τα ματια...Ισως τοτε να πειστεις...

#409   Chico71

Chico71

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:47

Ρε παιδιά έλεος ποια ο καθένας μας παίρνει ότι γουστάρει και ότι τον εξυπηρετεί στην καθημερινή του χρήση σε ότι αφορά το κινητο του. Καθεστε και βρίζεται ο ένας τον άλλο για μαλ@κιες!!!!!!!!!!

#410   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:48

Χωρις να θελω να επεμβω στην δουλεια σου ως mod πιστευω οτι υπαρχει μια συγκριση s4 -iphone η οποια δεν γινεται να παραμεινει μονο στο hw αλλα θα παει και στα λειτουργικα που χρησιμοποιουν οι 2 συσκευες...Επακολουθο ειναι να αναφερθουμε τοτε και σε jb αλλα και σε root...Ετσι πιστευω τουλαχιστον και παλι χωρος την παραμικρη υποδειξη προς εσενα...

#411   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:48

Το S4 ειναι πολυ χειροτερο,απο ενα iPhone 5 με JB... LOL !!!!!

Ομιλητη, σε τι ακριβως αναφερεσαι οταν λες οτι πρεπει να εχεις γνωσεις επιστημονικες για να μιλησεις για την συμπεριφορα της συσκευης σου?? Σε παρακαλω, μην εκτιθεσαι αλλο, τα ειπε ο ανθρωπος τα πραγματα οπως εχουν... και τι θα πει δεν πρεπει να βαζεις μεσα πολλα tweaks που μας ειπε ο panos1985?? Γιατι?? Τοτε ποσο ολοκληρωμενο mod μπορει να θεωρειται το jb?? Να σου απαντησω εγω... καθολου... αυτο εννοουσα και στην αρχη που σχολιασα για την free ram, δεν εννοουσα οτι η συσκευη ειναι προβληματικη.... αγωνιζεσαι να υποστηριξεις κατι το οποιο ειναι ημιτελες, και δεν χρειαζονται καθολου επιστημονικες καταρτησεις για να το εμπεδωσεις... στην δικη μας περιπτωση τουλαχιστον, για την δικη σου δεν ξερω...

#412   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:49

Livas πάρε την παντόφλα s4 που σίγουρα έχει περισσότερα χαρακτηριστικά ,εκτοs αν εξαιρεσει καποιοs 2-3 χαρακτηριστικα , επι της ουσίας εμενα δεν μου προσφέρουν κάτι σοβαρό. Το ανδροιδ έχει 200 lags και ότι και να κάνετε και 40 πυρηνο να κυκλοφορήσει πάλι lags θα έχει. Το άλλο όμως δεν το αναφέρετε ανδροιδακια ότι το ανδροιδ ειναι για 300 συσκευές με αποτέλεσμα σε ενός χρόνου συσκευές να μην περιλαμβάνονται αναβαθμισεις λειτουργικού. Τώρα πάρε τις 5 ιντσες, πάρε και μια τσάντα για να το μεταφερεις. Εμένα το έχω πει 1000 φορές το iPhone με καλύπτει γιατί κάνει αρκετά πράγματα όπως πρέπει να κάνει ένα smartphone . Αν το σ4 έχει 5 πυρήνες παραπάνω για να εκτελεί τις λειτουργίες κατα 2" πιο γρήγορα δεν με ενδιαφέρει. Τέλος αν σε καλύπτει το s4 να στραφεις οποία συσκευή σε καλύπτει...

#413   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:50

Αφου βλεπεις οτι τα fanboys του φορουμ την πηγαινουν την συζητηση προς ios vs android....

#414   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:52

Εάν δεν απαντά ώρες εσύ και κανά δυο άλλοι οποιαδήποτε πρόκληση θα πέρναγε και μετά από λίγο δεν θα ξαναεγραφε κανείς.

#415   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:55

Ομιλητη, σε τι ακριβως αναφερεσαι οταν λες οτι πρεπει να εχεις γνωσεις επιστημονικες για να μιλησεις για την συμπεριφορα της συσκευης σου?? Σε παρακαλω, μην εκτιθεσαι αλλο, τα ειπε ο ανθρωπος τα πραγματα οπως εχουν... και τι θα πει δεν πρεπει να βαζεις μεσα πολλα tweaks που μας ειπε ο panos1985?? Γιατι?? Τοτε ποσο ολοκληρωμενο mod μπορει να θεωρειται το jb?? Να σου απαντησω εγω... καθολου... αυτο εννοουσα και στην αρχη που σχολιασα για την free ram, δεν εννοουσα οτι η συσκευη ειναι προβληματικη.... αγωνιζεσαι να υποστηριξεις κατι το οποιο ειναι ημιτελες, και δεν χρειαζονται καθολου επιστημονικες καταρτησεις για να το εμπεδωσεις... στην δικη μας περιπτωση τουλαχιστον, για την δικη σου δεν ξερω...

Stefano εαν εγω αυριο παω και παρω s4 κσι ξεκινησω να το πειραζω..Απο overclock μεχρι οπου παει και βαζω μεσα οτιδηποτε εχει βγει για το android και το κινητο πηγαινει σαν χελωνα θα φταιει η samsung, το κινητο , oι developers η εγω;

Αφου βλεπεις οτι τα fanboys του φορουμ την πηγαινουν την συζητηση προς ios vs android....

Δηλαδη εσυ μπορεις να συγκρινεις 2 συσκευες ΧΩΡΙΣ αναφορα στα λειτουργικα; Μα εαν κοιταξεις στα χθεσινα μυνηματα η μονη κουβεντα που μου λεγατε ηταν για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ του ios ...Μηπως διαβαζα λαθος; Το οτι δεν μπορω να συνδεσω usb stick σε ipad ειναι περιορισμος του iphone η του ios?

Το οτι δεν μπορω να στειλω με bt ειναι περιορισμος του iphone η του ios...;

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 17/03/2013 - 12:56

#416   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:57

Stefano εαν εγω αυριο παω και παρω s4 κσι ξεκινησω να το πειραζω..Απο overclock μεχρι οπου παει και βαζω μεσα οτιδηποτε εχει βγει για το android και το κινητο πηγαινει σαν χελωνα θα φταιει η samsung, το κινητο , oι developers η εγω;

Εσυ θα φταις, αλλα σου ξαναλεω, ολοι αυτοι που εχουν προβληματα δηλαδη εχουν βαλει μεσα ολα τα cydia packages??? Για το υπερβολικο batteey drain τι φταιει?? Τα cracked tweaks?? για την υπερβολικη πτωση της ram?? Απο την στιγμη που στο ios δεν μπορεις να κανεις ρυθμισεις για αυτονομια μπαταριας, ram και διαφορα τετοια, τοτε δεν φταιει ο χρηστης αλλα η συμπεριφορα των tweaks φιλε μου...

#417   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:58

Εννοω οτι οταν λες "καλο ή κακο το open source" να ξερεις τι σημαινει...
Οταν λες ppi να ξερεις τη διακριτικη ικανοτητα του ματιου και μεχρι ποσα ppi μπορει να απεικονιζεται καλυτερα η εικονα στον εγκεφαλο σου.,.
Οταν μιλας για free ram να ξερεις πως συμπεριφερεται το λογισμικο στη διαχειριση της και με ποιους μηχανισμους την ελεγχει...

Ψιλα γραμματα...its a free country = ο καθενας μπορει να λεει ο,τι γουσταρει και να το παιζει ειδικος απλα και μονο επειδη ειναι χρηστης στο IPH και το XDA.

Και εν τελει σου ξαναλεω, δεν ειναι τοσο ολοκληρωμενο το JB ωστε να μπορεις να εγκαθιστας cracked ολες τις εφαρμογες που διατιθενται στο Cydia και να λειτουργει η συσκευη απροβληματιστα.

#418   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:59

Δηλαδη εσυ μπορεις να συγκρινεις 2 συσκευες ΧΩΡΙΣ αναφορα στα λειτουργικα; Μα εαν κοιταξεις στα χθεσινα μυνηματα η μονη κουβεντα που μου λεγατε ηταν για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ του ios ...Μηπως διαβαζα λαθος; Το οτι δεν μπορω να συνδεσω usb stick σε ipad ειναι περιορισμος του iphone η του ios?

Το οτι δεν μπορω να στειλω με bt ειναι περιορισμος του iphone η του ios...;

Εχουμε αναφερθει στα λειτουργικα απο 50 φορες ο καθενας τουλαχιστον... και το thread ξεκινησε απο καποιους ειρωνευομενοι το s4.... το κυριοτερο ειναι οτι συγκριση με το iphone5 δεν μπορει να γινει, ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια... πρεπει να περιμενουμε το 5s

#419   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 17/03/2013 - 12:59

Αγαπητε livas...Το οτι πληρωσες ολα τα tweak και απαιτεις να δουλευουν χωρις προβλημα μεταξυ τους ειναι γελοιο...Ο λογος ειναι οτι δεν ειναι εφαρμογες-tweak της apple ωστε να ειναι δοκιμασμενα και αρμονικα συνδεδεμενα μεταξυ τους...Οσον αφορα το jb μπορει να προκαλεσει προβλημα ΜΟΝΟ η αλογιστη χρηση tweaks...Και για να στο αποδειξω παρε μια jb συσκευη με λιγα και χωρις προβλημα μεταξυ τους tweak και μια που να εχει μεσα της παναγιας τα ματια...Ισως τοτε να πειστεις...

αρα ερχεσαι στα λογια μου ...απο την στιγμη που κανουμε τζειλ μπρεικ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ του λειτουργικου !!!
τι δεν καταλαβαινετε μερικοι δλδ ???
και ενα απλο παραδειγμα με ολα κλειστα τα τουικς ειχα το μονο ανοιχτο το Auxo και ξεσκιζε ολοι την ραμ και καμια φορα εκανε και repsring ... αρα τι φταιει ? η ημιμαθεια μου? η το τουικ=τζειλ μπρεικ που εκανα ??

Livas πάρε την παντόφλα s4 που σίγουρα έχει περισσότερα χαρακτηριστικά ,εκτοs αν εξαιρεσει καποιοs 2-3 χαρακτηριστικα , επι της ουσίας εμενα δεν μου προσφέρουν κάτι σοβαρό. Το ανδροιδ έχει 200 lags και ότι και να κάνετε και 40 πυρηνο να κυκλοφορήσει πάλι lags θα έχει. Το άλλο όμως δεν το αναφέρετε ανδροιδακια ότι το ανδροιδ ειναι για 300 συσκευές με αποτέλεσμα σε ενός χρόνου συσκευές να μην περιλαμβάνονται αναβαθμισεις λειτουργικού. Τώρα πάρε τις 5 ιντσες, πάρε και μια τσάντα για να το μεταφερεις. Εμένα το έχω πει 1000 φορές το iPhone με καλύπτει γιατί κάνει αρκετά πράγματα όπως πρέπει να κάνει ένα smartphone . Αν το σ4 έχει 5 πυρήνες παραπάνω για να εκτελεί τις λειτουργίες κατα 2" πιο γρήγορα δεν με ενδιαφέρει. Τέλος αν σε καλύπτει το s4 να στραφεις οποία συσκευή σε καλύπτει...

εσυ ζεις στον κοσμο τον δικο σου παει και τελειωσε ....
πιο λαγκαρι μωρε?? το αδροιντ του 50ευρου? χαιρω πολυ ...!!
η σαμμυ μια χαρα υποστηριξη εχει...και αν θελεις ακομα πιο γρηγοροι υποστηριξη πας σε GOOGLE κινητο !!!

Εάν δεν απαντά ώρες εσύ και κανά δυο άλλοι οποιαδήποτε πρόκληση θα πέρναγε και μετά από λίγο δεν θα ξαναεγραφε κανείς.

εμεις φταιμε ? οι αυτοι που κανουν τις προσκλησεις ?
σε ενα θεμα που λεγεται S4 !!!

#420   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 13:00

Το θεμα ειναι να μη γραφει κανενας ή να μιλαμε με επιχειρηματα;

Δειξε μου ενα ποστ μου που γραφω χωρις να προσπαθησω να επιχειρηματολογησω σχετικα

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 17/03/2013 - 13:02

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5