Ο χρήστης 'Panos1985', στις 17 Mar 2013 - 11:05, έγραψε:
@Livas εαν δεν απατωμαι το auxo ειχε κατι θεματακια με την ram και το οποιο ειχε αναφερει και ο developer...Αλλα ειναι το ιδιο σαν να βαλω εγω custom rom η οποια ειναι ατελης και να λεω οτι φταιει το root...Συμφωνω μαζι σου ΜΟΝΟ ως προς τα tweaks και οχι ως προς το JB...Εγω που το εχω jb μονο για το nc settings δεν καταλαβαινω καμια διαφορα...
το να κανεις απλα τζειλ μπρεικ για να παρεις Root προσβαση στο λειτουργικο σου δεν λεει κατι αυτο η οτι θα φερει προβληματα !!
ισως να υποθηκε λιγο λαθασμενος ο ορος τζειλ μπρεικ !!
αλλιως το εννοω .. και οχι οπως το αντιλαβανεσαι εσυ ...!!
Ο χρήστης 'nickolaou', στις 17 Mar 2013 - 11:08, έγραψε:
Livas Ποιος ζει ρε φίλε στον κόσμο του; Εσείς δεν θέλετε smartphone εσείς θέλετε κινητό-τηλεόραση-υπολογιστή. Μου φαίνεται δεν ξαιρετε τι θέλετε..Εχετε απογοητευτεί από το iPhone οκ..πήγαινε στο android κανείς δεν σε κρατάει ο καθένας επιλέγει ότι του αρέσει αλλά μην μας λες ότι είμαστε στον κόσμο μας ...γιατί εγώ ξέρω τι θέλω και μένω στο iPhone γιατί με καλύπτει ,εσύ όμως δεν ξέρεις τι θες γιατί κραζεις το iPhone ενώ συνεχίζεις και έχεις iPhone ..τότε γιατί το κρατάς; Μου φαίνεται ότι δεν έχεις να ασχοληθείς με κάτι ...
και πες μου ρε μεγαλε εσυ γιατι μπαινεις σε θεμα SAMSUNG GALAXY S4 και πουλας τρελιτσα/ειρωνια και σχολιαζεις ??!!!
ναι θελω με ενα κινητο να κανει πολλα περισοτερα απο το να περνει τηλεφωνο/fb/internet........
θελω να συνεργαζεται με ολες τις ΣΜΑΡΤ συσκευες του σπιτιου μου χωρις να απαιτειται εξτρα εφαρμογη η συσκευση (βλεπε appleTV)!
ναι πλεον δεν με εξυπηρετει η αππλε και θα φυγω και θα παω σε αδροιντ μεχρι να βγαλει οταν βγαλει κατι καλυτερο ...!!
εχω ακομα το 4αρι ... γιατι ετσι γουσταρω ...αλλα για να σε λυθει η περιεργια ... 1) περιμενω επιδοτηση γιατι θυμα δεν ειμαι να δινω 600-800ε για ενα τηλεφωνο ... 2)ακομα ο γαλαξιας δεν εχει κυκλοφορησει !!
3)και το ιφον μου το πηρα 60λεπτα μονο...αλλιως δεν προκεται να εφευγα απο τα αδροιντ και δεν με πρηζανε μερικοι να παω σε αππλε ....! (την αππλε την μισουσα παντα για την φιλοσοφια της γιατι δεν ηταν στα δικα μου γουστα ....) την δοκιμασα .. οκ ... δεν με βολεψε ... γεια σας ....!!!
αλλα το στυλακι μερικων εδω μεσα ειναι για πολλες μπατσες με την ειρωνια τους και την μαγκια τους ....!!
Τελευταία επεξεργασία από: Livas, 17/03/2013 - 13:17