Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#511   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 20/03/2013 - 12:45

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/usb-flash/Turbo-X-Buddy-USB-Flash-Drive-64GB-Green-BUDDY_64GB_GREEN.htm

ελα βρε, εδωσες 700ευρω για αυτο...κοτσο σε πιασανε, με 50αρι κανεις μια χαρα τη δουλεια σου....χααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγω εδωσα 700 ευρω και θελω να τα κανει ολα. Εσυ που εδωσες τα ιδια λεφτα για να παρεις λουκετο πως αισθανεσαι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 20/03/2013 - 12:54

Ακου φιλε μου...

Το συνδεω στον υπολογιστη μου και μπορω να περασω τα παντα σε αυτο με ενα απλο copy paste. Αλλα και να παρω απο αυτο τα παντα με ενα απλο copy paste.

Ολη η παρεα μου εχει android και εγω πριν ειχα iphone. Μου λεει ο κολλητος μου να του στειλω ενα βιντεο που ειχα 7-8 λεπτων με μεγεθος 550 mb. Κολλησα.. δεν ηξερα ως να το στειλω και με τα πολλα πηγαμε σπιτι συνδεσαμε υπολογιστές και μετα απο ολοκληρη ιστορια του το εδωσα.

μοιραζω τα παντα σε ολα τα προγραμματα μου με ανεση. Εχω μια εικονα και μπορω να την στειλω σε ολες τις εφαρμογες που το υποστηριζουν. Οχι μονο στο email και στο facebook σαν το iphone.

Με πολυ λιγοτερα λεφτα εβαλα 64gb καρτα μνημης. εσυ θες χιλιαρικο.

Και υπαρχουν απειρα να σου πω.

παλι για ανουσια πραγματα μιλας. εγω θελω να μου πεις πραγματικα επιχειρηματα γιατι να παρω android. Το βιντεο των 550MB μπορεις να το δωσεις και με αλλους τροπους στο "φιλο" σου, γιατι 550mb με ΒΤ θα κανουν κανενα μισαωρο να μεταφερθουν. Και οσο για το copy paste ασχολιαστο. Χρησιμοποιω το itunes σχεδον 8 χρονια και ξερω να το χειριζομαι, οχι να με χειριζεται αυτο.
Πες μου για πραγματα που πραγματικα σε βοηθησε το android να κανεις παραπανω. Μη μου λες οτι το πηρες για να στελνεις εικονιτσες και βιντεακια.

Νοκια 3210 παρε ....

Φιλε μου κανεις ενα λαθος .. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ποτε σε καποιον τι κινητό να παρει ΔΕΝ ειναι η δουλεια μου αυτη ... Υπαρχει αντιδραση ομως απο εμενα τουλαχιστον οταν καποιος παει να ΑΚΥΡΩΣΕΙ μια επιλογη δικη μου οτι δηθεν δεν χρειαζονται καποια πραγματα να μπορεις να τα κανεις με ενα smartphone και οταν τελικα τα δωσει το ios θα λενε ολοι σουπερ και innovation ,....

ΔΕΣ λιγο ποια ειναι τα πρωτα tweaks απο cydia και θα καταλαβεις τι λειπει απο ενα κατα τα αλλα σουπερ τηλεφωνο >>>>>
αλλα και παλι καποιοι ειναι λαθος εδω .. το τοπικ ειναι για το S4 σε ενα φορουμ για iphone βεβαια αλλα μπαινουν και μαχονται τα galaxy χωρις λογο ...

O ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΕΛΕΙ .. οποιος παει να του αλλαξει γνωμη ειναι η Funboy η μετοχος της εκαστοτε εταιρειας ////

ακριβως, δεν εινα δουλεια σου να πεις σε κανεναν τι κινητο θα εχει. Ο καθενας παιρνει οτι τον βολευει και οτι του αρεσει. για αυτο σταματηστε να προσπαθειτε να μας κανετε να παρουμε android. ή εστω καντε το σωστα! παραθεστε σοβαρα επιχειρηματα ανωτερωτητας, οχι για επεκταση μνημης, ή αποστολη αρχειων με ΒΤ.

Δεν εχω κανενα κολλημα με την apple, ουτε θα μεινω για παντα στο iphone. εχω φιλο με s3 και οσο το εχω δουλεψει μου αρεσε και μαλιστα σκεφτομουν να το τσιμπησω αντι να παρω το 5αρι. Αλλα, δεν ειναι λιγες οι φορες που εχει παραπονεθει για μικροπροβληματακια, του στυλ αναβει μονη της η οθονη, ξεκλειδωνει μονο του ακομα και με lock pattern (!) ψιλοκολλαει στο scrolling και αυτα τα προβληματακια με προβληματιζουν και μενα. Αυτος ειναι ο ενας λογος που κραταω το iphone, γιατι βλεπω οτι καποια πραγματακια στο android ακομα θελουν βελτιωση και ο δευτερος ειναι οτι εχω δωσει πολλα λεφτα για εφαρμογες του appstore.

Αν αξιζει ομως τον κοπο θα την κανω την αλλαγη. Για αυτο ειμαστε εδω να ανταλασουμε αποψεις, αλλα υγιεις αποψεις και χωρις επιθεσεις. Ειμαι ανοιχτος στην ιδεα του android, παραθεστε μου ομως σοβαρα επιχειρηματα απο την εμπειρια σας για να το σκεφτω πιο σοβαρα.

#513   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/03/2013 - 13:00

Εγω γελαω στο δρομο που βλεπω αυτοκινητα κατα βαση αλλα εχω δει και μηχανες να εχουν κολλημενο μηλαρακι.
Οποιο παλληκαρι θελει εχω καμμια δεκαρια αυτοκολλητα απ τις διαφορες iOS συσκευες που εχω αγορασει να του τα δωσω!!χαχαχ!

#514   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/03/2013 - 13:06

παλι για ανουσια πραγματα μιλας. εγω θελω να μου πεις πραγματικα επιχειρηματα γιατι να παρω android. Το βιντεο των 550MB μπορεις να το δωσεις και με αλλους τροπους στο "φιλο" σου, γιατι 550mb με ΒΤ θα κανουν κανενα μισαωρο να μεταφερθουν. Και οσο για το copy paste ασχολιαστο. Χρησιμοποιω το itunes σχεδον 8 χρονια και ξερω να το χειριζομαι, οχι να με χειριζεται αυτο.
Πες μου για πραγματα που πραγματικα σε βοηθησε το android να κανεις παραπανω. Μη μου λες οτι το πηρες για να στελνεις εικονιτσες και βιντεακια.

ακριβως, δεν εινα δουλεια σου να πεις σε κανεναν τι κινητο θα εχει. Ο καθενας παιρνει οτι τον βολευει και οτι του αρεσει. για αυτο σταματηστε να προσπαθειτε να μας κανετε να παρουμε android. ή εστω καντε το σωστα! παραθεστε σοβαρα επιχειρηματα ανωτερωτητας, οχι για επεκταση μνημης, ή αποστολη αρχειων με ΒΤ.

Δεν εχω κανενα κολλημα με την apple, ουτε θα μεινω για παντα στο iphone. εχω φιλο με s3 και οσο το εχω δουλεψει μου αρεσε και μαλιστα σκεφτομουν να το τσιμπησω αντι να παρω το 5αρι. Αλλα, δεν ειναι λιγες οι φορες που εχει παραπονεθει για μικροπροβληματακια, του στυλ αναβει μονη της η οθονη, ξεκλειδωνει μονο του ακομα και με lock pattern (!) ψιλοκολλαει στο scrolling και αυτα τα προβληματακια με προβληματιζουν και μενα. Αυτος ειναι ο ενας λογος που κραταω το iphone, γιατι βλεπω οτι καποια πραγματακια στο android ακομα θελουν βελτιωση και ο δευτερος ειναι οτι εχω δωσει πολλα λεφτα για εφαρμογες του appstore.

Αν αξιζει ομως τον κοπο θα την κανω την αλλαγη. Για αυτο ειμαστε εδω να ανταλασουμε αποψεις, αλλα υγιεις αποψεις και χωρις επιθεσεις. Ειμαι ανοιχτος στην ιδεα του android, παραθεστε μου ομως σοβαρα επιχειρηματα απο την εμπειρια σας για να το σκεφτω πιο σοβαρα.

Αν εσενα το iphone σε βολευει και κανεις την δουλεια σου ανετα κ δεν περιοριζεσαι πουθενα, δεν υπαρχει λογος να σου πει κανενας για ποιον λογο να πας σε android.. δεν υπαρχει λογικη στο να λες με το android κανω αυτο ενω στο ios δεν μπορω, και το αντιθετο, σε περιπτωση που εσυ δεν τα χρειαζεσαι αυτα κ σε βολευει η συσκευη σου... 1000 σελιδες με λειτουργιες των android συσκευων να σου αναφερει, ακρη δεν θα βγαλετε...

#515   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 13:10

Αν εσενα το iphone σε βολευει και κανεις την δουλεια σου ανετα κ δεν περιοριζεσαι πουθενα, δεν υπαρχει λογος να σου πει κανενας για ποιον λογο να πας σε android.. δεν υπαρχει λογικη στο να λες με το android κανω αυτο ενω στο ios δεν μπορω, και το αντιθετο, σε περιπτωση που εσυ δεν τα χρειαζεσαι αυτα κ σε βολευει η συσκευη σου... 1000 σελιδες με λειτουργιες των android συσκευων να σου αναφερει, ακρη δεν θα βγαλετε...

οπως ειπα μπορει να με βολευει το iphone, αλλα δεν θα με πειραζε να μπορω να κανω και παραπανω πραγματα οπως λετε και λετε συνεχεια εσεις που χρησιμοποιειτε android. πραγματα ομως ουσιαστικα που οντως διευκολυνουν, οχι να στελνω με ΒΤ. Για αυτο και λεω, γραψτε μου προσωπικες σας εμπειριες, οχι χαρακτηριστικα που τα βλεπω και στα χαρτια.

#516   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 13:11

Φιλε τωρα αληθεια. Θες να συζητησω σοβαρα μαζι σου οταν νομιζεις πως μεταφερουμε τα αρχεια με BT? Το WiFi direct το εχεις ακουστα?

Ρε μάθετε πρωτα τι γινεται και μετα να εχετε αποψη. Ασχετοι.

#517   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 13:17

Φιλε τωρα αληθεια. Θες να συζητησω σοβαρα μαζι σου οταν νομιζεις πως μεταφερουμε τα αρχεια με BT? Το WiFi direct το εχεις ακουστα?

Ρε μάθετε πρωτα τι γινεται και μετα να εχετε αποψη. Ασχετοι.

Κατ'αρχας αχαρακτηριστε, μιλα κοσμια. Δευτερον, για να χρησιμοποιησω το wifi direct χρειαζεται και ο αλλος συμβατη συσκευη.
Επομενως, καμια αμεση χρησιμοτητα για το εν λογω χαρακτηριστικο. Κατι αλλο;

#518   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 13:24

οπως ειπα μπορει να με βολευει το iphone, αλλα δεν θα με πειραζε να μπορω να κανω και παραπανω πραγματα οπως λετε και λετε συνεχεια εσεις που χρησιμοποιειτε android. πραγματα ομως ουσιαστικα που οντως διευκολυνουν, οχι να στελνω με ΒΤ. Για αυτο και λεω, γραψτε μου προσωπικες σας εμπειριες, οχι χαρακτηριστικα που τα βλεπω και στα χαρτια.

Εγω προσωπικα πηγα σε android συσκευη (flagship ομως γιατι στις low end συσκευες δεν πας σε android, η αληθεια να λεγεται) επειδη ηθελα να δοκιμασω την αλλαγη... τοσα χρονια σε ios ψιλοβαρεθηκα, οχι με την κακη την εννοια, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εμπειρια μου.με τα iphone,απλα ηθελα να δω κ την αλλη πλευρα... προσαρμοστηκα κατευθειαν, το photo stream επειδη δουλευω πολυ φωτογραφια αντικατασταθηκε ευκολα με το dropbox, το κινητο εγινε απο την πρωτη βδομαδα root γιατι θελω να πειραζω, και στα android μπορεις να πειραξεις ο,τι φανταζεσαι (πολυ θετικο οτι με το root κ αν ξερεις τι κανεις ξεφευγεις σε επιπεδο ταχυτητας, σε αντιθεση με το jailbreak), επισης οι δυνατοτητες backup ειναι πολυ ευκολη υποθεση, με βολευει πολυ το wifi direct για να μοιραζομαι ο,τι θελω με φιλους, και επειδη ειμαι cracked application lover :P βολευτηκα πολυ και σε αυτον τον τομεα... βασικοτερα ειμαι οπαδος του hi end hardware και της ταχυτητας, κ εκει εριξα πολυ βαρος, προσπαθωντας να διαμορφωσω την συσκευη ωστε να ειναι οσο πιο smooth και γρηγορη γινεται... και οι λειτουργιες κινησης που εχουν οι συσκευες samsung, οχι οτι ειναι τιποτα τρελλο, αλλα σε διευκολυνουν αρκετα στην καθημερινοτητα σου... και η μεγαλη οθονη ειναι ενα θετικο, οσο συμβιωνεις με την συσκευη, τοσο πιο πολυ σου αρεσει κ μετα δεν πας σε μικροτερη οθονη.... και το airdroid πολυ καλη εφαρμογη οσων αφορα την ανταλλαγη δεδομενων μεταξυ κινητου και υπολογιστη.. ο,τι ευκολοτερο υπαρχει κατα την γνωμη μου... και το βασικοτερο ειναι οτι προσωπικα δεν μου ελειψε κατι απο το ios, κανω ευκολα την δουλεια μου χωρις να σκεφτομαι οτι ηταν λαθος που εφυγα απο την apple, γι αυτο και γι αυτο πχ..

#519   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 13:27

Κατ'αρχας αχαρακτηριστε, μιλα κοσμια. Δευτερον, για να χρησιμοποιησω το wifi direct χρειαζεται και ο αλλος συμβατη συσκευη.
Επομενως, καμια αμεση χρησιμοτητα για το εν λογω χαρακτηριστικο. Κατι αλλο;

Παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο μιας και τελικα ειστε σχετικοι. Ναι μιλαω για αυτους που το εχουν στην συσκευη τους και μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε. Εσυ πως θα το στειλεις φιλε? Με icloud που ειπε ενας πιο πριν. Γελαει ο κοσμος. Τελος παντων.

Λεω την γνωμη μου για τελευταια ισως φορα γιατι θα φουντωσω με κανεναν και με αυτα που ακουω και θα παω για ban στανταρ.

Δέχομαι πως σας κάνει το μηλοφωνο ολα αυτα που θελετε αλλα μπροστα στο αλλο κανει λιγα. Τα ειχαμε ολα τα iphone και για χρονια. Δεν λεμε αερολογιες εδω.

Οι υπολοιποι δειτε αυταπατες.. σκασιλα μου.

#520   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 13:28

Και το καλυτερο απ'ολα?? 170 ευρω μου στοιχησε η ιστορια με την αλλαγη απο iphone4 σε s3... δεν το λες κ ασχημο deal

#521   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 13:35

Παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο μιας και τελικα ειστε σχετικοι. Ναι μιλαω για αυτους που το εχουν στην συσκευη τους και μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε. Εσυ πως θα το στειλεις φιλε? Με icloud που ειπε ενας πιο πριν. Γελαει ο κοσμος. Τελος παντων.

Λεω την γνωμη μου για τελευταια ισως φορα γιατι θα φουντωσω με κανεναν και με αυτα που ακουω και θα παω για ban στανταρ.

Δέχομαι πως σας κάνει το μηλοφωνο ολα αυτα που θελετε αλλα μπροστα στο αλλο κανει λιγα. Τα ειχαμε ολα τα iphone και για χρονια. Δεν λεμε αερολογιες εδω.

Οι υπολοιποι δειτε αυταπατες.. σκασιλα μου.

εγω θα του το δωσω σε usb. Δε χαλασε ο κοσμος να το παρει δυο ωρες μετα.

Κοιτα, προσπαθω να ξεκινησω μια σωστη κουβεντα για να ανταλλαξουμε αποψεις. Δε λεω "πες μου τι παραπανω εχει το android" με σκοπο να σε προκαλεσω. Με ενδιαφερει να μαθω. Αλλα βλεπω οτι με το παραμικρο αρπαζεστε και ξεκινατε τους χαρακτηρισμους περι ασχετοσυνης, προβατισμου κοκ. Υποθετω λοιπον πως δεν εχει νοημα να συνεχισω την προσπαθεια.

#522   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 13:37

Κοιτα, προσπαθω να ξεκινησω μια σωστη κουβεντα για να ανταλλαξουμε αποψεις. Δε λεω "πες μου τι παραπανω εχει το android" με σκοπο να σε προκαλεσω. Με ενδιαφερει να μαθω. Αλλα βλεπω οτι με το παραμικρο αρπαζεστε και ξεκινατε τους χαρακτηρισμους περι ασχετοσυνης, προβατισμου κοκ. Υποθετω λοιπον πως δεν εχει νοημα να συνεχισω την προσπαθεια.

Πες μου εμενα φιλε μου που ειμαι κυριος, δεν εχω μαλωσει με κανεναν σε αυτο το φορουμ... :o:o:o:o:o:o

#523   jastonas

jastonas

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Twitter:@jastonas
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/03/2013 - 13:37

Θα του το δώσεις σε USB μόνο αν ο υπολογιστής έχει iTunes, αν έχεις το σούπερ ειδικό καλώδιο λαητνινγκ κονέκτορ, και ΑΝ αυτό που θες να στείλεις είναι ένα βίντεο. Αν είναι ένα άλλο αρχείο, ούτε που θα μπορούσες να το είχες κατεβάσει in the first place, πόσο μάλλον να το εντοπίσεις, να το αντιγράψεις, κτλ κτλ...

#524   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/03/2013 - 13:43

Εγω γελαω στο δρομο που βλεπω αυτοκινητα κατα βαση αλλα εχω δει και μηχανες να εχουν κολλημενο μηλαρακι.
Οποιο παλληκαρι θελει εχω καμμια δεκαρια αυτοκολλητα απ τις διαφορες iOS συσκευες που εχω αγορασει να του τα δωσω!!χαχαχ!

#525   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 13:48

Θα του το δώσεις σε USB μόνο αν ο υπολογιστής έχει iTunes, αν έχεις το σούπερ ειδικό καλώδιο λαητνινγκ κονέκτορ, και ΑΝ αυτό που θες να στείλεις είναι ένα βίντεο. Αν είναι ένα άλλο αρχείο, ούτε που θα μπορούσες να το είχες κατεβάσει in the first place, πόσο μάλλον να το εντοπίσεις, να το αντιγράψεις, κτλ κτλ...

Με προλαβες!!

Δεν είναι ο σκοπος ρε παιδια να μαλωσουμε αλλα ολα τα ισοπεδωνεται με λυσεις που δεν υπαρχουν.

Ειναι σαν να σου πω για το facetime που ειναι γαματο κατ εμε πως τι να το κανω ρε παιδια θα τον δω σε μια εβδομαδα. Ειναι απαντηση αυτή?

Σορυ για πριν δεν ηθελα να θιξω κανεναν με το ασχετοι.

Τελευταία επεξεργασία από: gadgetakias10, 20/03/2013 - 13:56

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3